Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειμαι γαυρος, αλλα θελο να σχολιασο την μεταγραφη του αντονσον. Και κατε επεκταση και του μπορχα, του νε και καθε παρομοιου αγνοστου μεν ελπιδοφορου παιχτη.

Βασικα πιστευο οτι ειναι οι μονες μεταγραφες που μπορουν και πρεπει να κανουν οι ελληνικες ομαδες. Πρεπει να ψαχνουν για λαυρακια η εστο μετρια προς καλα ανερχομενα παιχτακια που θα βλεπουν τους μεγαλους ελληνικους συλογους ος βημα παραπανο, αλλα να εχεις και ενα τεχνικο τεαμ που θα τους ξεζουμισει και θα τους βελτιοσει (κατι που λειπει απο το ελλαντα). Ο σολιντ λεει οτη ετσι δουλευει, προς τα εκει δειχνει με τις επιλογες του, αλλα μενει να δουμε τα αποτελεσματα.

Δεν καταλαβα δηλαδη πος απαιτουμε χορις λεφτα, χορις προταθλημα, χορις σοβαρους και ρεαλιστικους στοχους να παρεις τον ρεκομπα, τον βερον, τον σκιλασι η τον ζουαν?? δεν γινεται ρε πεδια, εδο 2 και 1 εκατομυρια ζητουν οι ομαδες για να πουλησουν και στριβουμε λες και μας ζητησαν την ομαδα ολη ος ανταλαγμα. 1 εκατομυριο θελαν για τον χανσον και δεν το διναν για το βασικο τουσ στοχο. Και ο ολυμπιακος που λεει οτη φουλαρει για μεγαλο αμυντικο, αν δεν ειναι ελυθερος η δεν στοιχιζει κατο απο 1.200 δεν τον περνει και κανει παζαρια λαχαναγορας.

Ο αντονσον ειναι ψηλος, μαχητικος, με ευροπαικες εμπειριες, με περασμα απο μεγαλη σουηδικη ομαδα. 25 χρονον αλλα δεν ειναι απειρος. Εχει ελπιδες να πιασει, μπορει και οχι. Δεν καταλαβα νομιζετε οτη αμα βαλουμε κοπεγχαγη, μπροντμπι, γκετεμποργκ, ροζερμποργκ και 5-6 παρομοιες ομαδε σε μια λιγκα με ολυμπιακο, παο και αεκ, νομιζετε οτη θα παρουμε τη λιγκα εμεις??? δεν νομιζο. Μεχρι και β σουηδιας αγονες εχο δει στα δορυφορικα και το θεαμα ηταν πολυ καλυτερο απο τα δικα μας χαλια. Και οταν ομαδες σαν τη σαλκε και αλλες γερμανικες και αγγλικες γεμιζουν με παικτες στυλ αντερσον, σκουμπο, λοβενκραντς, πεντερσεν, γκουντγιοσεν, εμπε σαντ, πουλσεν.........κτλπ, οταν τους πηραν ηταν ανερχομενα ταλεντακια. Εδο εμεις θελουμε μονο τους ετοιμους, ελα ομως που δεν εχουμε να τους προσφερουμε τιποτα οποτε δεν θελουν αυτοι εμας!

Ο κονσεισαο και ο ριβαλντο και ο μπισκαν ηρθαν κσεχασμενοι και σχεδον στα αζητητα. Τετοιες περιπτοσεις καθε ομαδα τις παλευε μηνες με τρελο ζορι για να κλεισει κανα τετοιο παιχτη. Καθε που και λιγο θα το καταφερνουν και θα ναι ρισκο αν θα πιασουν η οχι. Για αλλους παιχτες χλομο, τσαμπα χρονος. Εστειλε λεει ο ολυμπιακος αιτηση δανεισμου του βασικου και απο τους ακριβοτερους και καλυτερους αμυντικους της σαλκε και του γερμανικου προταθληματος, του μπορντον. και σκασανε στα γελια οι ανθροποι!!

Γι αυτο φερτε σκουμπο, αντερσον, μπορχα, νε, τουρε...κτλπ. Ο σορεν λαρσεν απο τη τζουγκαρντεν πηγε σαλκε, ο σκουμπο απο την μπροντμπι πηγε μπουντεσλιγκα δεν θυμαμαι ομαδα. Ψαγμενα λαυρακια με σκαουτινγκ και πληροφοριες, οχι τον ταδε τυχαιο βουλγαρο και τσεχο που περνουν το αιγαλεο και ο οφη. Και μην τσινατε, αυτους μπορουμε μονο και αμα κατσει μια στο τοσο και μια περιπτοση ριβαλντο/μπισκαν. Δεν ειναι ξεπεσμος να φερεις τον αντερσον, αν τον εχεις διαλεξει προσεκτικα και ξερεις να τον ξεζουμισεις.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
και ο μπισκαν ηρθαν κσεχασμενοι και σχεδον στα αζητητα.

ο biscan στα αζήτητα??

Δε τα ξέρεις καλά μου φαίνετε.Ο Biscan οχι μόνο ήρθε ως πρωταθλητής Ευρώπης αλλά ήταν και ο 4 αγαπημένος παίχτης της εξέδρας στη Liverpool.

Για τα άλλα που λες συμφωνώ αλλά σα φίλαθλοι όπως και να το κάνουμε γουστάρουμε να βλέπουμε το ριβάλντο και τον κάθε ριβάλντο στην ομάδα μας.

2 Ματσάκια έπαιξε φέτος ο Βραζιλιάνος και έβαλε από 2 γκολ σε παο και αεκ.

Δημοσ.
ειμαι γαυρος' date=' αλλα θελο να σχολιασο την μεταγραφη του αντονσον. Και κατε επεκταση και του μπορχα, του νε και καθε παρομοιου αγνοστου μεν ελπιδοφορου παιχτη.

Βασικα πιστευο οτι ειναι οι μονες μεταγραφες που μπορουν και πρεπει να κανουν οι ελληνικες ομαδες. Πρεπει να ψαχνουν για λαυρακια η εστο μετρια προς καλα ανερχομενα παιχτακια που θα βλεπουν τους μεγαλους ελληνικους συλογους ος βημα παραπανο, αλλα να εχεις και ενα τεχνικο τεαμ που θα τους ξεζουμισει και θα τους βελτιοσει (κατι που λειπει απο το ελλαντα). Ο σολιντ λεει οτη ετσι δουλευει, προς τα εκει δειχνει με τις επιλογες του, αλλα μενει να δουμε τα αποτελεσματα.

Δεν καταλαβα δηλαδη πος απαιτουμε χορις λεφτα, χορις προταθλημα, χορις σοβαρους και ρεαλιστικους στοχους να παρεις τον ρεκομπα, τον βερον, τον σκιλασι η τον ζουαν?? δεν γινεται ρε πεδια, εδο 2 και 1 εκατομυρια ζητουν οι ομαδες για να πουλησουν και στριβουμε λες και μας ζητησαν την ομαδα ολη ος ανταλαγμα. 1 εκατομυριο θελαν για τον χανσον και δεν το διναν για το βασικο τουσ στοχο. Και ο ολυμπιακος που λεει οτη φουλαρει για μεγαλο αμυντικο, αν δεν ειναι ελυθερος η δεν στοιχιζει κατο απο 1.200 δεν τον περνει και κανει παζαρια λαχαναγορας.

Ο αντονσον ειναι ψηλος, μαχητικος, με ευροπαικες εμπειριες, με περασμα απο μεγαλη σουηδικη ομαδα. 25 χρονον αλλα δεν ειναι απειρος. Εχει ελπιδες να πιασει, μπορει και οχι. Δεν καταλαβα νομιζετε οτη αμα βαλουμε κοπεγχαγη, μπροντμπι, γκετεμποργκ, ροζερμποργκ και 5-6 παρομοιες ομαδε σε μια λιγκα με ολυμπιακο, παο και αεκ, νομιζετε οτη θα παρουμε τη λιγκα εμεις??? δεν νομιζο. Μεχρι και β σουηδιας αγονες εχο δει στα δορυφορικα και το θεαμα ηταν πολυ καλυτερο απο τα δικα μας χαλια. Και οταν ομαδες σαν τη σαλκε και αλλες γερμανικες και αγγλικες γεμιζουν με παικτες στυλ αντερσον, σκουμπο, λοβενκραντς, πεντερσεν, γκουντγιοσεν, εμπε σαντ, πουλσεν.........κτλπ, οταν τους πηραν ηταν ανερχομενα ταλεντακια. Εδο εμεις θελουμε μονο τους ετοιμους, ελα ομως που δεν εχουμε να τους προσφερουμε τιποτα οποτε δεν θελουν αυτοι εμας!

Ο κονσεισαο και ο ριβαλντο και ο μπισκαν ηρθαν κσεχασμενοι και σχεδον στα αζητητα. Τετοιες περιπτοσεις καθε ομαδα τις παλευε μηνες με τρελο ζορι για να κλεισει κανα τετοιο παιχτη. Καθε που και λιγο θα το καταφερνουν και θα ναι ρισκο αν θα πιασουν η οχι. Για αλλους παιχτες χλομο, τσαμπα χρονος. Εστειλε λεει ο ολυμπιακος αιτηση δανεισμου του βασικου και απο τους ακριβοτερους και καλυτερους αμυντικους της σαλκε και του γερμανικου προταθληματος, του μπορντον. και σκασανε στα γελια οι ανθροποι!!

Γι αυτο φερτε σκουμπο, αντερσον, μπορχα, νε, τουρε...κτλπ. Ο σορεν λαρσεν απο τη τζουγκαρντεν πηγε σαλκε, ο σκουμπο απο την μπροντμπι πηγε μπουντεσλιγκα δεν θυμαμαι ομαδα. Ψαγμενα λαυρακια με σκαουτινγκ και πληροφοριες, οχι τον ταδε τυχαιο βουλγαρο και τσεχο που περνουν το αιγαλεο και ο οφη. Και μην τσινατε, αυτους μπορουμε μονο και αμα κατσει μια στο τοσο και μια περιπτοση ριβαλντο/μπισκαν. Δεν ειναι ξεπεσμος να φερεις τον αντερσον, αν τον εχεις διαλεξει προσεκτικα και ξερεις να τον ξεζουμισεις.[/quote']

ΣΩΣΤΟΣ, παροτι κι εγω δεν ενθουσιαστηκα με το ονομα του Σουηδου και πιστευω οτι μπορουσαμε κατι καλυτερο. Αν και οπως λες, μπορει να πιασει και να αποδειχθει καλη επιλογη.

Σε γενικες γραμμες, συμφωνω μαζι σου. Ας εχουμε ρεαλιστικες απαιτησεις, με βαση το πρωταθλημα που εχουμε και τα οικονομικα ανταλλαγματα που προσφερουμε.

Δημοσ.

μαλον δεν εχεις διαβασει για τα φορυμ της λιβερποολ που ηταν γεματα ανεκδοτα για τον μπισκαν και το αγκουροκσυπνημενο τεμπελικο στυλ και τροπο παιχνιδιου του. Με επιφυλαξη βεβαια, νομιζο οτι το χα διαβασει στο σπορτιμε.γρ. Για το προταθλητης ευροπης, και ο ταραλιδης προταθλητης ελλαδος ειναι, δεν λεει τιποτα αυτο. Ο μπισκαν ποτε δεν ηταν βασικος, ενας ταραλιδης ηταν στη λιβερπουλ.

Στην τελικη δεν νομιζο να ελειψε απο κανεναν η να εκαναν διαμαρτυριες οι οπαδοι που εφυγε!! Και οταν σε διεκδικουν ο παναθηναικος η μπεσικτας και η πορτσμουθ ξερο γο, ε εισαι ψιλοστααζητητα. Ασ τον ηθελε ομαδα επειπεδου newcastle, monako, stutgard.....δηλαδη μεσαιο/μεγαλες ομαδες σε σοβαρα πρωταθληματα και να δουμε αν ερχοταν ελλαδα. Επεξαν ρολο και τα κονε του ζαετς.

Και τελος σιγουρα ο οπαδος θελει ριβαλντους οπος και εγο, αλλα ο οπαδος πρεπει και να ξυπνησει λιγο και να δει οτη τρομε πορτες αβερτα απο πολυ μικροτερα ονοματα και γινομαστε ρομπα. Σαν να στειλει φαχ το ανοβερο στην τσελσι οτη θελει δανεικο τον λαμπαρντ και να πληρονει και το 30% τον μισθον του μονο. Καπος ετσι κινουμαστε στο μεταγραφικο παζαρι.

Δημοσ.

Μου ρθε τορα στο μυαλλο το προταθλημα της ρωσιας και της ουκρανιας. Ενα σχετικα αδιαφορο προταθλημα που δεν το παρακολουθει κοσμος, που ομος εχει 2-3 ομαδες με παραγοντες με χοντρα λεφτα και εχουν αγορασει αρκετα καλους φτασμενους και ταλεντακια παιχτες, που ομος για να τους προσελκυσουν και να τους κρατησουν πληρονουν δυο φορες την αξια τους σε μισθους και μεταγραφες. Και μετα δεν μπορουν να τους πουλησουν, παρα μονο ελευθεροι φευγουν. Γεματο βραζιλιανους, πορτογαλους,τσεχους, αφρικανους,κροατες, μερικα πολυ καλα παιχτακια. Πχ πηραν τον σειταριδη 10 εκατομυρια, μαλλον 3-5 εκατομυρια πανο απο την πραγματικη αξια του. Τορα πηγε ατλετικο με τα μισα.

Βεβαια το αποτελεσμα ειναι οτη εχουν παει αρκετα καλα στην ευροπη. Αρα οι προεδροι μαγκια τους βλεπουν αποτελεσματα.

Μπορουν να το κανουν αυτο οι ελληνικες ομαδες????? μαλλον οχι, την υπερβαση την κανουν μονο για ενα αντε δυο παιχτες, οι αλλοι ειναι μετριοι τυχαιοι. ενας, δυο θα παρουν το μεγαλο συμβολαιο, 5 θα παρουν το μεσαιο και οι αλλοι θα περνουν τα βασικα και βγαλε.

Δημοσ.

Για να ξεκαθαρισω την αποψη μου για την ομαδα της ριζουπολης...

συνολο 8 ετων ως ομαδα. με 2 πολυ καλες πορειες στην ευρωπη,και γενικα αξιοπρεπεστατη παρουσια.

ως παιχτες ,ο καθενας ξεχωριστα ομως,εκτος εξαιρεσεων,δε νομιζω οτι ειναι κ τοσο μεγαλες ελλειψεις.

1)αντωνακης - μιχαλακης: ΠΟΛΥ καλοι παιχτες και οι 2, αλλα με την μετεπειτα συμπεριφορα του 1ου, μου απεδειξε οτι κακως τον στηριζα. αλλωστε,δεν πηγαν σε καμια μεγαλυτερη ομαδα,ουτε με μεγαλυτερο συμβολαιο (καριερα: στασιμη)!

2)σειταριδης: το παλικαρι ειναι πολυ καλος παιχτης,και δεν ηθελε να μεινει αλλο στην ελλαδα

3)καραγκουνης: ισχυει κ για αυτον οτι δεν ηθελε να μεινει, αλλα ομως θεωρω οτι εκανε περισσοτερο κακο στον τροπο αναπτυξης της ομαδας στην ελλαδα, και δε με πειραξε η αποχωρηση του (κρατημα μπαλας,σβουε γυρω απο τον εαυτο του,πτωσεις κλπ)

4) φυσσας: ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΚΑΡΛΟΣ νουμερο 2.... ελα να σοβαρευομαστε

5) ΒΑΖΕΧΑ-ΧΕΝΡΙΚΣΕΝ: σταματησαν το ποδοσφαιρο

6)ολισαντεμπε: χρονιος σακατης (μας τα ελεγε η μπερμινχαμ κ δεν τους πιστευαμε)

7)ΜΠΑΣΙΝΑΣ: τον ειχαμε,τον βριζαμε...μας εφυγε,μας λειπει... για μενα, η ψυχη της ομαδας εντος κ εκτος αγωνιστικου χωρου,τραβηξε ΠΑΡΑ πολλα απο τον κοσμο,κατ εμε,αδικα! (ειπε ο ιδιος οτι ηθελε να αλλαξει παραστασεις)

8)ΛΥΜΠΕ: φοβερο ταλεντο,αλλα σε 7 χρονια παρουσιας,2 χρονιες καλες....

τον σεβομαι,κ τον χειροκροτω καθε φορα ως αντιπαλο

9) κυριακος: την 2η χρονια του περιγελος στους ρειντζερς,για μενα αρκετα καλος παιχτης,αλλα συμφωνω με τον τζιγκερ οτι δεν ειχε σωστη συμπεριφορα μεσα στην ομαδα...

10) ΚΟΤΣΩΛΗΣ: η μεγαλη αδικια για μενα....επρεπε να παιξει... κ αρρωστος παναθηναικος,κ καλος παιχτης

11) χαλκιας: πολυ λιγος,κατεληξε β ισπανιας

12)σοουζα: ο δικος μας ριβαλντο...10 καλα παιχνιδια το χρονο,αλλα μονο που εμεις τον διωξαμε ως αποτυχημενο (φυσικα λαθος κ του κοσμου κ της γκρινιας του, εμενα μου αρκει οι μεγαλοι παιχτες να παιζουν στα μεγαλα παιχνιδια)

13)βλαοβιτς: σωστη μεταγραφη,επαιξε λιγο ομως, εξαιτιας του απιθανου αναστασιαδη κ του βλαμμενου μυαλου που κουβαλουσε κ ο ιδιος

14)δεν θα σχολιασω βεβαια ολους τους απιθανους νασιοπουλο-σταντλι-σιγκουρτσον-μαριτς-αντριτς κλπ, ουτε τον κολκα που μετα τη ριζουπολη δεν σκεφτηκε καν να μεινει στην ελλαδα (κοινως...χεστηκε)!

15) εμειναν γκουμας-παπαδοπουλος-εκι (για μενα καλως κ οι 3)

απο ολους αυτους λοιπον,που συμμετειχαν λιγο πριν ή λιγο μετα,στην ομαδα της ριζουπολης,λαμβανωντας υποψιν και την προσωπικ επιθυμια του καθε παιχτη,ποιος δεν επρεπε να φυγει???

για εμενα καλως εφυγαν ολοι αυτοι,εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων! το προβλημα ειναι οτι ΔΕΝ αντικατασταθηκαν με καλυτερους! μη θεοποιουμε ΞΑΦΝΙΚΑ αυτους που βριζαμε τοσα χρονια, ως ανικανους να παρουν ενα πρωταθλημα απο ενα γαβρο που επισης παρεπαιε! αντιθετα, εγω ικανοποιηθηκα εν μερει που εγινε αυτο το ξεκαθαρισμα , ελπιζοντας (ο αφελης) οτι το νεο υλικο θα ηταν καλυτερο!

(και ξεκαθαριζω,κανενα προβλημα δεν ειχα το καλοκαιρι που περασε, με τις μεταγραφες σεριτς-νιλσον-κονσεισαο-μπισκαν κ τους 3 πιτσιρικαδες! τις θεωρουσα ΤΟΤΕ ολες σουπερ μεταγραφες,ασχετα αν εκ των υστερων αποδειχθηκε οτι δεν ηταν)!!!!

απλα θεωρω οτι ο κυκλος της παραπανω ομαδας,στον παναθηναικο εκλεισε ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΑ, με μολις ενα πρωταθλημα κ ενα κυπελλο σε 8 χρονια,και για να συμφωνησω,βαζω αλλη μια κουπα,της χρονιας κυραστα,που πραγματι εκλαπη!

Δημοσ.

Όσο για το αν θα δεχόταν ποτέ να εργαστεί στον Ολυμπιακό, ήταν κάθετος: «Οχι. Το έχω πει 100 φορές. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, μεγάλος αντίπαλος, τον σέβομαι απόλυτα και ποτέ δεν έχω πει κακή κουβέντα γι' αυτόν. Ούτε και θα πω. Σέβομαι όλους όσοι ανήκουν στον Ολυμπιακό κι αυτό είναι κάτι που μου έμαθε ο πατέρας μου: "Να σέβεσαι τους ανθρώπους, αν θέλεις κι αυτοί να σε σέβονται". Αλλά βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό επτά χρόνια. Και ύστερα από τόσον καιρό, δεν υπάρχει πια καμιά πιθανότητα να πάω στον Ολυμπιακό. Όμως, σήμερα δεν είμαι απλώς προπονητής του Παναθηναϊκού. Είμαι και στην ψυχή Παναθηναϊκός! Έχει διαφορά. Επαναλαμβάνω. Σέβομαι τον Ολυμπιακό, αλλά είμαι Παναθηναϊκός. Και αποκλείεται να πάω στον Πειραιά. Ποτέ. Το έχω πει κι άλλοτε ότι αυτή είναι η επιθυμία μου: να τελειώσω την καριέρα μου στον Παναθηναϊκό. Ποιος ξέρει τι θα γίνει τελικά; Έχω άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο. Να δούμε τι θα γίνει σε αυτό το διάστημα...».

αυτα περι σεβασμου και επαγγελματισμου,απο τον ΚΟΡΥΦΑΙΟ προπονητη της Ευρωπης, Ζελιμιρ Ομπραντοβιτς,που εχει την (νοητικη) ικανοτητα να κατανοησει οτι συναισθημα και επαγγελματισμος στον αθλητισμο,πανε ΑΚΟΜΑ μαζι....

Δημοσ.
αυτα περι σεβασμου και επαγγελματισμου,απο τον ΚΟΡΥΦΑΙΟ προπονητη της Ευρωπης, Ζελιμιρ Ομπραντοβιτς,που εχει την (νοητικη) ικανοτητα να κατανοησει οτι συναισθημα και επαγγελματισμος στον αθλητισμο,πανε ΑΚΟΜΑ μαζι....

Μαζί με τον μεσίνα και τον δικό μας ιβκοβιτς,οι μεγαλύτερες προσωπικότητες παγκοσμίως αν βγάλεις το nba.

Οσο γιαυτά που λέει δεν είναι τυχαίο ότι όλοι οι σοβαροί γαύροι(θέλω να ελπίζω μεταξύ τους και εγω) τον σεβόμαστε και τον παμε.

Δε πρόκειτε ποτέ να τον κοροιδέψουμε όπως κάναμε για τον πιγκουίνο και τον Εβραίο.

Και μιλάω για τους σοβαρούς και όχι για αυτούς που και το jordan να φέρνατε θα τον έλεγαν άμπαλο

Δημοσ.

ρεβιλ, αυτο ακριβως εννοω κ εγω! σεβομαι τον γαβρο! τον μισω,αλλα τον σεβομαι! το γνωστο: η αξια του ηττημενου δινει δοξα στο νικητη...

και ναι,ειναι μαγκια σου να αποδεχεσαι αξιες των απεναντι.

τον μεσινα τον βαζω ενα σκαλοπατι κατω απο τους 2 σερβους παντως!

ΥΓ: συμφωνησαν πριν λιγο παυλος-θανασης-ζελικο σε αυξηση του μπατζετ.... Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ!! βγαλε τα διαρκειας,και εχεις ενα απο μενα παυλο!!!!

Δημοσ.

καλα μας τα παν κι αλλοι αυτα

Η αλεπου εχει πιασει γωνια μαγαζι και τα λεει αυτα

ας φυγει ο παυλαρας με το θανασκη και ας αναλαβει ο Τζιγκερ και το μπασκετ και θα σου πω εγω αν παει στο Ολυμπιακο ή οχι

Δημοσ.

Δεν παιζουν 2 ομαδες μονο

Και εγω συμφωνω οτι εχει βρει τον επιγειο παραδεισο που τον εχουν βασιλεια αλλα τι σε κανει να πιστευεις οτι ΠΛΕΟΝ,αν φυγει ο Παυλαρας θα παει στον Ολυμπιακο και οχι στην Μακαμπι??Εγω σου λεω αν φυγει ο Ζοτς,ειδικα αυτος,θαχει τουλαχιστον 4-5 προτασεις αν οχι ανωτερες στην χειροτερη ισαξιες του Ολυμπιακου.Και εκει πιστευω πως δεν θα παει στον Ολυμπιακο

Αλλα μην λεμε αν και υποθεσεις,ο Ζοτς θα γερασει εδω.Ο μονος λογος να φυγει ειναι να παρουμε2 ευρωπαικο σερι και να βαρεθει

Δημοσ.

δε λεω οτι ντε και καλα θα παει στο Ολυμπιακο αλλα αν αλλαζαν οι συνθηκες δεν θα ειχε κανενα προβλημα

Θυμησου Νταιφα Βαρδινογιαννη- Κοκκαλη Αποστολακη Σαργκανη - Νικοπολιδη Κωνσταντινου

Μη πιστευουμε τις @@ιες που μας λεει ο καθενας

Δημοσ.

Να σου πω την αληθεια,με εξαιρεση τον Κωνσταντινου ουτε ο Αποστολακης,ουτε ο Νικοπολιδης,ο Σαρκανης ετσι κιετσι,δεν παιξανε ποτε τους Παναθηναικαρες/Ολυμπιακαρες.Και μια επισημανση

Αν προσεξες σου ειπα για τον Ζοτς,γιατι ειναι αυτος και μπορει να παει οπου θελει.Εδω μεχρι και ο Μητροπουλος αλλαξε γιατι δεν ειχε κατι αλλο.Ο Ζοτς εχει.Θα μου πεις "Αν τον επερνε ο Ολυμπιακος θα σου ελεγα εγω" αλλα απο την αλλη με τα αν δεν βγαζουμε ακρη

Και συ αν ο παους και ο πατερας σου ηταν Παναθηναικοι,Παναθηναικος μπορει να γινοσουν.Ο Ζοτς απλα ειπε "Με αυτα που εχω ζησει 7 χρονια,οπως μου εχουν φερθει,με το επιπεδο που εχω φτασει εγω ως ονομα και ως κοουτς,στον Ολυμπιακο δεν θα πηγαινα".Απλο και λογικο

Δημοσ.

μετα το ντενιλσον που ειναι κακο παιδι (ντα ντα θα σε κανω),ηρθε λεει σε συμφωνια με το σαβιολα,αλλα η κακια η μπαρτσα ζηταει 4 εκατ για να τον δωσει. και εμεις οι εξυπνοι,θα περιμενουμε του χρονοου που θα μεινει ελευθερος,να τον παρουμε τοτε...

και φυσικα ο σαβιολα θα μας περιμενει,γιατι απο μικρος ηθελε να παιξει στον παναθηναικο,ειχε αφισα του τζεισον πολακ κ του κριστο κολεφ στο δωματιο του!

(εντωμεταξυ,δινει 1,5 εκατ στο γελεν,και θεωρει πολλα τα 4 για τον σαβιολα)!

α ρε ξυλο που θελουν καποιοι να ισιωσουν....

Δημοσ.

Απ΄όσο άκουσα στο ράδιο, του δίνει λέει 2,5 εκατομμύρια. Δε νομίζω ότι με αυτά τα χρήματα παίρνει Σαβιόλα, εκτός βέβαια κι αν στον επόμενο αγώνα πέσει κανά αστροπελέκι πάνω του και μείνει σακάτης.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...