Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η δικια μου αποψη ειναι οτι αποτυχατε να κατεβασετε ρυθμο και ΜΑΖΙ με τον ευστοχια χασατε.Αν μπορουσε ο Πεν να ειναι ισαξιος στα 20'' και στα 12'' και θα το ειχατε το ματς.Οταν ομως αρχισαν να ριχνουν,εσεις φανερωσατε αδυναμια να ελεγξετε ρυθμο,να τους αναγκασετε να κανουν τις μισες επιθεσεις.

Μα και συ προφανως δεν βλεπεις ολυμπιακο. Ο ολυμπιακος βασιζεται στο γρηγορο ρυθμο. Στις δηλωσεις τους παντα οι αντιπαλοι λενε οτι αμα καταφερουνε να ριξουνε το ρυθμο κατι μπορει γινει. Αυτο φαινεται και απο τα μεγαλα σκορ που πετυχαινουμε. Επομενως ο γρηγορος ρυθμος πρακτικα μας ευννοουσε. Ε!οταν στο γρηγορο ρυθμο εσυ εισαι σε κακη μερα στο σουτ και ο αλλος οτι ΠΕΤΑΕΙ (γιατι για πεταγματα μιλαμε, οχι για απλα σουτ) μπαινει μεσα, τοτε το χανεις απο χερι. Το μεγαλο λαθος του Γκερσον αν ειδες το παιχνιδι ειναι οτι δεν περασε την μπαλα στους ψηλους και αφηνε τους "αναρχικους" κοντους να παιζουν one to one οπου κατεληγε one to turnover.

Προφανως δεν βλεπεις τον Παναθηναικο,εξαλλου δεν το περιμενα.Εγω που τον βλεπω ΣΥΝΕΧΕΙΑ απο το γηπεδο 2 χρονια,φετος βλεπω ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ.Καλο,κακο θα βγει,δεν ξερω.Εχουμε κοψει τα πολλα πικ εν ρολ και το γρηγορο πασσινγκ γκεημ.Πλεον παιζουμε με κρος και πολλα δευτερα σκριν και με ροτεητιον θεσεων στο παρκε.Επιπλεον εχουν αλλαξει ρολοι,ο Μητσος με τον Χ''βρεττα περνουν πολλες προσπαθειες το ιδιο και οι ψηλοι

Ο προπονητης και οι παικτες που ανεφερες γνωριζονται απ'εξω και ανακατωτα. Αν δουλευω στο μαγαζι του πατερα μου και αλλαξει τροπο συνεργασιας με τους προμηθευτες του, επειδη ξερω την φιλοσοφια του, θα προσαρμοστω αμεσως σε αυτα που θα μου πει. Αν παω σε αλλον εργοδοτη, τοτε επειδη δεν θα ξερω λεπτομερειες, θα εχω πολλες ερωτησεις να κανω και θα μου παρει καιρο να μαθω να συμπεριφερομαι οπως θελει αυτος (πιθανως διαφορετικη διαχειρηση του λεγειν ας πουμε) κτλ....

Δεν ειναι το ιδιο....Για την ακριβεια δεν υπαρχει καμμια συγκριση στις 2 ομαδες στα θεματα που λες.

Γιατι επαιζες στην εδρα σου με την μιση Ταου,που αποψη μου ειναι οτι εχει πολλοι καλλους αλλα λιγοτερους πρωτοκλασσατους απο εμας π.χ.

Καθολου μιση δεν επαιζε η Ταου. Αυτοι που σας καψανε μαλιστα περυσι, ζουσαν και βασιλευαν.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εμενα το σαββατο στον εργοτελη δεν μου δωσαν πεναλτυ καθαροτατο(ορισμος).

Άρα αφού αδικήθηκες εσύ, ευνοήθηκε ο Εργοτέλης...ίσα βάρκα, ίσα νερά. Κι ανατρέπεται κι η στρεβλή πεποίθηση πως μονάχα το τρίο ευνοείται. :)

Δημοσ.
Άρα αφού αδικήθηκες εσύ, ευνοήθηκε ο Εργοτέλης...ίσα βάρκα, ίσα νερά. Κι ανατρέπεται κι η στρεβλή πεποίθηση πως μονάχα το τρίο ευνοείται. :)

Τα σωστα συμπερασματα θα τα βγαλεις αν δεις τους αγωνες των υπολοιπων ομαδων με ολυ-αεκ-παο!:)

Θα ευνοηθει λες ο Εργοτελης με ολυ-αεκ-παο? :-D Καλο ανεκδοτο ε?

Δημοσ.

bonomania...τα πράγματα είναι απλά και γνωστά για να τα επαναλαμβάνουμε ξανά και ξανά. Ο πλέον ισχυρός ευνοείται συνήθως περισσότερο. Ζούγκλα είναι τα πράγματα με τις ευλογίες μας. Κι εσύ όταν παίξεις με τον Γέρακα Ασπροπύργου, θα ευνοηθείς, όπως το ίδιο συνέβη σε πλείστες όσες περιπτώσεις όταν βρισκόσουν στη Β' κατηγορία και η "φανέλα" σου μέτραγε παραπάνω από τους λοιπούς πληβείους του συστήματος.

Εδώ το Matrix και χώλαινε, το παρόν σύστημα θα ήταν τέλειο; Θα υπάρξουν και φορές που θα αδικηθείς, όχι απαραίτητα με δόλο και σκοπιμότητα, αλλά γιατί υπάρχει και ο καταραμένος ανθρώπινος παράγοντας που μονίμως τον ξεπερνάμε σα να μην τρέχει τίποτα, από την άνεση του σπιτιού μας, των 5 κάμερων ολόγυρα και το slow motion.

Δημοσ.
Πάντως λείπει, λείπει ΠΟΛΥ ο Σπανούλης από τον Παναθηναϊκό και εύχομαι να μη μας κοστίσει στη συνέχεια.

Λείπει, αλλά ο Διαμαντίδης φαίνεται να μην έχει ταβάνι απόδοσης και είναι αυτό που λένε στην Αμερική iron man. Επίσης εφόσον ο Βούγιανιτς είναι καλά και παίξει έστω το 50% από ότι μπορεί, έχουμε έναν πάρα πολύ καλό παίκτη. Ο Χατζηβρέττας φαίνεται ότι έχει πάρει πιο ελεύθερο ρόλο και μας θυμίζει ότι δεν είναι απλά αμυντικός παίκτης, ενώ μπορεί να βοηθήσει και στην οργάνωση, ο Μπετσίροβιτς ακόμα προσαρμόζεται ενώ ο Ντελκ είναι απίστευτα κοντρολαρισμένος για Αμερικανός και όταν προσαρμοστεί, θα είναι χάρμα ιδέσθαι. Ο Σισκάουσκας ακόμα έχει ενοχλήσεις και δεν έχει προσαρμοστεί, ενώ οι ψηλοί σαν σύνολο πιθανόν να είναι οι καλύτεροι στην Ευρώπη. Με άλλα λόγια, όταν έρθουν τα δύσκολα, λογικά πολλοί αντίπαλοι προπονητές θα απελπίζονται. :mrgreen:

Δημοσ.
ο Ντελκ είναι απίστευτα κοντρολαρισμένος για Αμερικανός και όταν προσαρμοστεί, θα είναι χάρμα ιδέσθαι.

Ξέρεις τι μου κάνει εντύπωση;Ο παλίκαρος είναι καλός σουτέρ..

Ως τέτοιον τον ήξερα εγώ τουλάχιστον..

Αλλά σε κάθε παιχνίδι έχει περίπου 1/4 με 1/5 τρίποντα!

Με αποτέλεσμα να το έχει πάρει χαμπάρι κ να επιχειρεί μπασίματα,με στόχο είτε να γράψει μέσα(όπως κ βάζει τις περισσότερες προσπάθειες σε δίποντα) είτε να τραβήξει 2 παίκτες κ πασάρει σε άλλον στη περιφέρεια..

Απορώ με την αφλογίστία του απότα 6,25..

Περιμένω να ξεκλειδώσει!

ΥΓ1.Διάβασα σε συνέντευξη πως ο Ζέλικο τον ήθελε από το 2002..

ΥΓ2.Στην ίδια συνέντευξη ο Τόνυ δείχνει παραξενεμένος που ο Ομπράντοβιτς έχει ένα σύστημα στο οποίο επιμένει,και περιμένει από όλους να προσαρμοστούν σε αυτό...:)

Εδώ είναι βαλκάνια Τονυ δεν είναι παίξε γέλασε..

Δημοσ.
Ξέρεις τι μου κάνει εντύπωση;Ο παλίκαρος είναι καλός σουτέρ..

Ως τέτοιον τον ήξερα εγώ τουλάχιστον..

Αλλά σε κάθε παιχνίδι έχει περίπου 1/4 με 1/5 τρίποντα!

Με αποτέλεσμα να το έχει πάρει χαμπάρι κ να επιχειρεί μπασίματα,με στόχο είτε να γράψει μέσα(όπως κ βάζει τις περισσότερες προσπάθειες σε δίποντα) είτε να τραβήξει 2 παίκτες κ πασάρει σε άλλον στη περιφέρεια..

Απορώ με την αφλογίστία του απότα 6,25..

Περιμένω να ξεκλειδώσει!

ΥΓ1.Διάβασα σε συνέντευξη πως ο Ζέλικο τον ήθελε από το 2002..

ΥΓ2.Στην ίδια συνέντευξη ο Τόνυ δείχνει παραξενεμένος που ο Ομπράντοβιτς έχει ένα σύστημα στο οποίο επιμένει,και περιμένει από όλους να προσαρμοστούν σε αυτό...:)

Εδώ είναι βαλκάνια Τονυ δεν είναι παίξε γέλασε..

Πρόσεξε μια φορά όμως την μηχανική του σουτ του. Πολύ ψηλό άλμα, σουτ στο ψηλότερο σημείο χωρίς παύση, τέλειος αγκώνας, τέλειο σπάσιμο καρπού. Απλά τέλεια σουτ. Όταν αρχίσει να τα γράφει δεν θα σταματάει.

Για το σύστημα του Ζοτς, αν προσέξεις φέτος παίζει πολύ διαφορετικά από ότι πέρσυ. Το θέμα είναι ότι φτιάχνει ένα σύστημα ανάλογα με τους παίκτες που έχει και μετά περιμένει μέχρι να προσαρμοστούν οι παίκτες σε αυτό.

Για το αν έχει αποτελέσματα αυτό νομίζω δε χρειάζονται σχόλια.

Δημοσ.

δε χάθηκα λόγω πέναλτι,αλλά λόγω δουλειάς...:)

Σκόρπιες σκέψεις:

καθαρό π'εναλτυ,ΝΑΙ!

αλλά,σύμφωνα με την κάφρικη - οπαδική αντίληψη (υπόθεση γεωργάτου), κρίμα που δεν έδωσε το πέναλτυ,γιατί μας στέρησε τα εξής ενδεχόμενα:

1)να το πιάσει ο έμπεντε (90% σίγουρο) κ να εξιλεωθεί για το λάθος του στο 1ο γκολ

2)να το φάει ο έμπεντε,κ στα υπολειπόμενα 2 λεπτά,να πετύχουμε άλλα 2 γκολ,και να μετατρέψουμε το παιχνίδι σε θρίαμβο,που μόνο ομάδες με καρδιά από μαρουλόφυλλο...εεε, καρδιά πρωταθλητή, κερδίζουν.

Πέρα από την πλάκα,όταν εμείς ουρλιάζαμε 10 χρόνια τώρα για τέτοια σφυρίγματα,την ώρα που για να πάρει πέναλτυ ο πχ βαζέχα έπρεπε να χάσει 3 λίτρα αίμα πρώτα,η "σοβαρή " απάντηση των σοβαρών γάβρων,ήταν ότι μείνατε 8-10 βαθμούς πίσω,δεν κερδίσαμε τόσους από τη διαιτησία,ή ας μας κερδίζατε στο μεταξύ μας,ή η καρδιά του πρωταθλητή,κλπ κλπ...

Φυσικά,θα γούσταρα να έβγαζε μια ανακοίνωση ο παναθηναικός που να ζητούσε τιμωρία του διαιτητή,συγγνώμη από την καλαμαριά κλπ.

Στα του μπάσκετ τώρα:

το τρένο του οσφπ,η υπερ-ομάδα που έφτιαξε,απλά δεν ήταν ΠΟΤΕ κάτι τέτοιο.

μια απλά καλή ομάδα,που λόγω φανέλας,προπονητή,διοίκησης κ κόσμου,μπορεί να κοιτάξει ψηλότερα από εκεί που είναι οι δυνατότητές της.

ο αρης,σε παιχνίδι 40 λεπτών,απέδειξε ότι υπάρχει πολύ εύκολος τρόπος να χτυπηθεί η ομάδα αυτή.

όποιος περιμένει αναμόρφωση με τον μασιγιάουσκας,ας την ξεχάσει.απλά προσθέτει λίγο σκορ,χάνει άμυνα,δεν κερδίζει στον προβληματικό άσσο.

το παιδοβούβαλο αλήθεια,που χάθηκε?μετα έχω άδικο εγώ???

όσο για την κλασσική δικαιολογία (νεα ομάδα), έχω να πω τα εξής:

ο παναθηναικός άλλαξε 7 παίχτες φέτος,εκ των οποίων 2 βασικότατους περιφερειακούς! δεν έχει κ σοβαρό δέσιμο ως ομάδα.

επίσης,όσοι χρησιμοποιούν αυτή τη δικαιολογία, γιατί δεν την χρησιμοποιούν στο ποδόσφαιρο,για τον ποδοσφαιρικό παναθηναικό? (20 παίχτες μέσα σε 2 χρόνια έχει αλλάξει?)?

Τέλος...η εμφάνιση με την καλαμαριά ήταν εποχής μπάκε...μάλλον πρέπει να ξανασφίξουν οι κώλοι,γιατί πολύ χειροκρότημα έπεσε...

Δημοσ.

Φυσικά,θα γούσταρα να έβγαζε μια ανακοίνωση ο παναθηναικός που να ζητούσε τιμωρία του διαιτητή,συγγνώμη από την καλαμαριά κλπ.

Τιμωρία ίσως ναι αλλά συγνώμη γιατί να ζητήσει ? δεν το καταλαβαίνω :roll:

Δημοσ.
Πρόσεξε μια φορά όμως την μηχανική του σουτ του. Πολύ ψηλό άλμα, σουτ στο ψηλότερο σημείο χωρίς παύση, τέλειος αγκώνας, τέλειο σπάσιμο καρπού. Απλά τέλεια σουτ. Όταν αρχίσει να τα γράφει δεν θα σταματάει.

Για το σύστημα του Ζοτς, αν προσέξεις φέτος παίζει πολύ διαφορετικά από ότι πέρσυ. Το θέμα είναι ότι φτιάχνει ένα σύστημα ανάλογα με τους παίκτες που έχει και μετά περιμένει μέχρι να προσαρμοστούν οι παίκτες σε αυτό.

Για το αν έχει αποτελέσματα αυτό νομίζω δε χρειάζονται σχόλια.

Εννοείται πως το έχω προσέξει το σουτ...

Είναι όπως το λες άψογο.

Άλλωστε τα σουτ που χάνει δεν είναι τούβλα....Τις περισσότερες φορές για μέσα είναι να γράψουν...

Για αυτό κ μου κάνει εντύπωση που δεν έχει ζεσταθεί το χέρι...

Απλά ανέφερα τις αποψεις του ρε συ..

Προφάνώς κ δικαιώνεται από τα συστήματά του ο Ζέλικο.

Προφανώς κ δε μπαίνω στη διαδικασία να τα κρίνω..Ήμαρτον!:)

Άντε κ νίκη στο Βελιγράδι σε λιγάκι...

Δημοσ.

Εγω αυτο που εχω πει ειναι οτι στο γηπεδο ο Τονυ δειχνει να παιζει μπασκετ στυλ ΝΒΑ...

Τον παρατηρω οτι μετα τα 15'' της επιθεσης τον βλεπω αραγμενο σε μια γωνια.Πραγματικα νομιζω οτι απλα θεωρει πως μια επιθεση παιζεται σε τοσο χρονο,ειτε με καποιο σουτ,ειτε με one to one μονομαχια ειτε με το 1ο συστημα που θα δοκιμασουμε.Δηλαδη εχει ακομα την αισθηση πως δεν μπορει ο Μητσος να αλλαξει γνωμη και να παιξουμε στα τελευταια 9'' νεα επιθεση,ετσι περιμενει ανοιχτος να το ριξει ή να αδειασει πλευρα.Αυτο πρεπει να το βελτιωσει αμεσως,να καταλαβει πως στην Ευρωπη αλλαζουμε 2 και 3 φορες συστημα μεσα σε 24''

Στην αμυνα το μυαλο του ειναι...στην επιθεση.Ειτε για κλεψιμο θα παει,ειτε θα αφησει τον παικτη για να φυγει μπροστα.

Πρεπει να μαθει ακομα πως παιζεται εδω το μπασκετ.Τα καλα ειναι οτι πλεον επαψε να εκβιαζει σουτ,πως ειναι αρκετα διεισδυτικος και αλτικος,πως αμα ριχνει βολες το ταμπλω βαζει μονο του +2 πριν καν τις σουταρει(οαση σε Γιαφτοκας,Ντικουδη,Διαμαντιδη,ΤΟμασεβιτς που δεν ειναι και το καλυτερο τους οι βολες) και πως τα σουτ που ειναι θεμα ψυχολογιας καποια στιγμη θα μπουν και τοτε ποιος τον πιανει

Δημοσ.

Έχεις δίκιο. Ενώ το παιχνίδι του σε σχέση με άλλους αμερικάνους είναι πιο κοντά στο Ευρωπαϊκό, λες και δεν έχει ακόμα καταλάβει που είναι. Είναι μεγάλος παίκτης και δείχνει ότι είναι και παίκτης με μυαλό, θα στρώσει. Ο Ντομινίκ για να παίξει καλά χρειάστηκε να περάσουν οι γιορτές αν θυμάσαι.

Δημοσ.

Κι η Ελληνική Αστυνομία έκανε πάλι το θαύμα της...αντιγράφω από Contra:

"Μία από τις χειρότερες εμπειρίες της ζωής του πιθανώς να έζησε ο Βασίλε Μαφτέι, ο αρχηγός της Ραπίντ Βουκουρεστίου, κατά την άφιξή του στην Ελλάδα. Ο Ρουμάνος ποδοσφαιριστής της αντιπάλου του Παναθηναϊκού στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ ήρθε αντιμέτωπος με τις... ελληνικές Αρχές, όταν η συνωνυμία του με έναν συμπατριώτη του καταζητούμενο, τον έφερε σε μπελάδες.

Συγκεκριμένα, ο Μαφτέι και ο Βιορέλ Μολντοβάν κρατήθηκαν από αστυνομικούς του "Ελ. Βενιζέλος" για εξακρίβωση στοιχείων, ωστόσο μόνο ο πρώτος κατάφερε να περάσει. Ο Μαφτέι περίμενε για περισσότερο από δύο ώρες στο αεροδρόμιο μέχρι να γίνει γνωστό ότι ο καταζητούμενος από τις ιταλικές Αρχές δεν έχει σχέση με το... ποδόσφαιρο. Η παρέμβαση του Ρουμάνου, Νικολάε Αντον, πρέσβη στάθηκε καταλυτική και έτσι ο Μαφτέι κατάφερε να ακολουθήσει την ομάδα του στο ξενοδοχείο.

Όπως είναι φυσικό, μετά από αυτό το περιστατικό, οι Ρουμάνοι δεν έχουν τα καλύτερα αισθήματα για τη χώρα μας, κάτι που το εξέφρασαν και με τις δηλώσεις τους. "Αυτό που συνέβη δεν είναι φυσιολογικό. Είναι απαράδεκτο. Παραμονή ενός τόσο σημαντικού αγώνα, όπως αυτός με τον Παναθηναϊκό, η ομάδα υπέστη μία άνευ λόγου ταλαιπωρία", δήλωσε ο τεχνικός της Ραπίντ, Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Ζαν Βαλβις, δήλωσε με τη σειρά του στην εφημερίδα της πατρίδας του "Pro Sport": "Πρόκειται για λάθος των ελληνικών αρχών. Υπήρξε σύγχυση με κάποιον άλλο Βασίλε Μαφτέι ο οποίος πριν από δύο-τρία χρόνια είχε δημιουργήσει πρόβλημα στην Ελλάδα"."

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...