Mika Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 εγραψες ομως αυτο: Δεν πιστευω να ειδε κανεις παναθηναικος πεναλτι στο 92? για να μας τσιγκλισεις
Critter Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Τα ειδα τα χαλια σας στο τοπικ μας. Ηδου : "Παρτε για φετος το σφυριγματακι σας και μην ξαναμιλατε για οσα θα δειτε ή εχετε δει" βλ. ΟΦΗ-ΠΑΟ, γαυρος-Ξανθη,Αρης-Γαυρος" Τελικα δικιο ειχα. Ποιος πηρε τα περισσοτερα μετρατε Και στο τελος θα αρχισουν τα εκλπηκτικα μαθηματικα της αφαιρεσης βαθμων απο τον καθενα στα παιχνιδια που ευνοηθηκε για να δουμε ποιος τελικα θα επρεπε να παρει πραγματικα στο πρωταθλημα. Και φυσικα δεν θα βγει ποτε αποτελεσμα...
KaizerSoze Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 E πως ρε Κριτερ να μην μετραω??? Πλακα μου κανεις?Εχουμε καμια κριτικη επιτροπη που παιζουμε ολοι 30 ματς και στο τελος λενε ποιος επαιξε καλυτερα σαν το πατιναζ,και ο νικητης περνει το πρωταθλημα?ΟΧΙ! Με βαθμους μετραμε.Και αν στο τελος εσυ παρεις (σεναριο λεμε για να μην πιαστεις) +10 απο 5 σφυριγματα και εγω +2 απο 1 και μου παρεις το πρωταθλημα δηλαδη θα πρεπει να λεω "Ευννοηθηκατε ετσι γενικα εσεις,ευννοηθηκαμε ετσι γενικα και εμεις,το πηρες,εισαι ο καλυτερος"???Πλακα μου κανεις??? ΠΡΟΦΑΝΩΣ ενα πρωταθλημα που αγωνιστικη παρα αγωνιστικη περνω σφυριγμα δεν το θελω,αλλα εχουμε παιξει 12 αγωνιστικες αν δεν κανω λαθος, εχω γκρινιαξει πραγματικα για μια (με ΟΦΗ) και με εχουν κραξει πραγματικα για μια (με Καλαμαρια).Ψιλομαλακιουλες της καθε αγωνιστικης δεν τις σχολιαζω.Επισης εσενα σε εχουν κραξει για μια μονο(ενταξει,κατι με Ξανθη ειναι πταισματα). Δηλαδη δεν αιθεροβατω,εμεις οι 3-με το 44- θα παλεψουμε για πρωταθλημα και δικαια,δηλαδη ποιος θελει να παλεψει ο Ιωνικος?Γιατι και αυτοι οι μικροι ολο κλαιγονται αλλα δεν μας λενε "Αν ευννοουνται καθε φορα οιμεγαλοι και αδικουνται οι μικροι τοτε πρωταθλημα πρεπει να παρει ο Εργοτελης και να πεσουν Παναθηναικος,Ολυμπιακος",σωστα? Προς το παρον δηλαδη η προσθαφαιρεση βαθμων ειναι μηδαμινη. Αλλα αμα ξεφυγει απο τον ελεγχο,οπως εχει συμβει στο παρελθον,το "Μετρας αδικια εναντιον αδικιας" δεν δειχνει μικροπρεπεια δικη μου,δειχνει ισοπεδωση δικη σου,νομιζω?
zaxoys Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Πολύ μέτρια εμφάνιση αυτό που δεν μου άρεσε καθόλου ήταν η πολύ αργή ανάπτυξη.Βέβαια η Καλαμαριά είχε γεμίσει το κέντρο πράγμα που οδήγησε σε ελάχιστη ανάπτυξη από τον άξονα Οτι το πέναλτυ ήταν πεντακάθαρο δεν νομίζει να αμφισβητεί κανείς ούτε οτι υπήρξε αλλοίωση αοτελέσματος Δεν μου αρέσει καθόλου που όταν προηγούμαστε συνήθως ρίχνουμε ρυθμό και περιμένουμε καρτερικά να τελειώσει το παιχνίδι Critter τα είπαμε 100 φορές η πλειοψηφία των φιλάθλων του ΟΣΦΠ ακόμα καια υτοί που παραδέχθηκαν οτι έπρεπε να βγει κόκκινη σε Γκεο ήταν΄σίγουροι οτι θα το γύρναγε ο ΟΣΦ απο 2-0 με δέκα , προφανώς όλοι αυτοί είναι πλούσιοι από το live betting και άσσοι στο FM
Arxon Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 παντως δεν ειδα κανενα Κατσαβακη να φευγει απο την συνεντευξη τυπου ή να ερχεται να τον μαζευει.Το θεμα δεν ειναι τι λεει ο καθενας μεσα σε ενα forum αλλα πως αντιδρουν οι ιδιοι οι παραγοντες.
Critter Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 και με εχουν κραξει πραγματικα για μια (με ΚαλαμαριαΠρος το παρον δηλαδη η προσθαφαιρεση βαθμων ειναι μηδαμινη. Αλλα αμα ξεφυγει απο τον ελεγχο,οπως εχει συμβει στο παρελθον,το "Μετρας αδικια εναντιον αδικιας" δεν δειχνει μικροπρεπεια δικη μου,δειχνει ισοπεδωση δικη σου,νομιζω? Σε εχουν κραξει κραυγαλεα και για το πεναλτι του Σαλπιγγιδη με την Ξανθη. Συμφωνω οτι ειναι μηδαμινη η προσθαφαιρεση και ειμαι σιγουρος οτι ετσι θα παραμεινει. Και ενταξει η διαφορα 1 σφυριγμα έναντι 10 που λες. Αλλα η διαφορα 5 σφυριγματα εναντιων 4 δεν νομιζω οτι μετραει. Και ειμαι απολυτα σιγουρος πως αμα στο τελος εμεις εχουμε παρει το πρωταθλημα με 1 σφυριγμα παραπανω, θα χαρακτηριστει αδικο.
andrip Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 όχι θα χαρακτηριστεί μάγκικο ΥΓ: Στο μπάσκετ όλα καλα; (όχου μωρέ ποιος ασχολείται με το μπάσκετ τώρα)
Critter Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Μια χαρα στο μπασκετ. Γιατι? Χασαμε απο τον πρωτο Αρη (και κλεισμενων των θυρων...ενω οταν παιξουμε πανω, θα εχουν ενα καταμεστο γηπεδο) και απο τον πρωτο ΠΑΟ (απο μλκια μας) μεχρι τωρα και σεις χασατε απο καποιους που βολοδερνουν στις τελευταιες θεσεις. Που ειναι το περιεργο οσον αφορα εμας?
KaizerSoze Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Σε εχουν κραξει κραυγαλεα και για το πεναλτι του Σαλπιγγιδη με την Ξανθη.Oκ,αμα το πας ετσι τα εχεις ακουσει και για την Ξανθη με την εφευρεση φαουλ του Ριβαλντο οπως και για την ΑΕΚ για το ανυπαρκτο οφσαιντ του Λακη και το ανυπαρκτο φαουλ στην φαση που εβαλες το γκολ...Προφανως μιλαω για φασεις που εκριναν το ματς και που ηταν ξεκαθαρες.Αρα στην ακρη αυτα.Συμφωνω οτι ειναι μηδαμινη η προσθαφαιρεση και ειμαι σιγουρος οτι ετσι θα παραμεινει. Το θα παραμεινει...θα δειξει.Δεν λεω οτι θα αλλαξει,λεω οτι θα δουμε... Και ενταξει η διαφορα 1 σφυριγμα έναντι 10 που λες. Αλλα η διαφορα 5 σφυριγματα εναντιων 4 δεν νομιζω οτι μετραει. Και ειμαι απολυτα σιγουρος πως αμα στο τελος εμεις εχουμε παρει το πρωταθλημα με 1 σφυριγμα παραπανω, θα χαρακτηριστει αδικο. Δεν ξερω τι θα κανουν οι αλλοι,εγω παντως δεν θα το πω αυτο σε μια ΤΕΤΟΙΑ περιπτωση.Εξερειται αυτη η μια να ειναι σε κανα τελευταιο ματς με τις ομαδες ισοβαθμες και να παρεις 2 πεναλτυ ξερω γω.
KaizerSoze Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Χασαμε απο τον πρωτο Αρη Ειναι πολυ νωρις στο πρωταθλημα για να αρχισουμε τα "ο πρωτος Αρης".Δηλαδη αν παιζατε πριν 2 βδομαδες με τον πρωτο Πανιωνιο και χανατε θα ελεγες "ο πρωτος Πανιωνιος"??Θεωρητικα για μας και για σας ο Αρης ηταν μαζι μας λογω προγραμματος.Δηλαδη εμεις επρεπε να λεμε χασαμε απο την 4η Ολυμπια οταν χασαμε στην Πατρα? (και κλεισμενων των θυρων...ενω οταν παιξουμε πανω, θα εχουν ενα καταμεστο γηπεδο) Σορρυ κιολας αλλα μονοι σας κανατε ντου στα δημοσιογραφικα,δεν σου φταιει κανενας που εφαγες 3 αγωνιστικες. Που ειναι το περιεργο οσον αφορα εμας? Οτι ενω οι εφημεριδες γενικα,οχι μονο οι δικες σας μιλαγαν για τρενο,φετος εχετε δωσει 3 σοβαρα παιχνιδια και πραγματικα δυσκολα(αντε βαλε μισο και την Ταου...) και χασατε 4!! Εμεις απο την αλλη εχουμε παιξει 3 και τα πηραμε και τα 3 (2 με σας και 1 στην Μπανταλονα) και η γκελα μας ηταν γκελα,ηταν ματς που σε περνει ο υπνος και χανεις(δεν νομιζω να θεωρεις την Πατρα καλυτερη απο τον Παναθηναικο).Αντιθετα οι δικες σας ητες ηρθαν σε ματς που θεωρητικα δεν ηταν υποτιμησξ/υπνος/εφησυχασμος Και παρεπιπτοντως, ΜΗΝ περιμενεις μεγαλη βελτιωση με τον Μασιγιαουσκας για 1 απλο λογο.ΔΕΝ εχετε προβλημα στο σκοραρισμα,μια χαρα εχετε 2-3 παικτες/ματς με 18+ ποντους.Προβλημα εχετε στον ασο.Ο Πεν αν δεν βρει αλανα να τρεξει ειναι επιπεδου Παπαμακαριου(ετσι σας κερδισαμε και εμεις και ο Αρης) και ο Μασιγιαουσκας δεν μπορει να παιξει το παιδι ασος,δηλαδη τον εβαλαν στην Εθνικη λογω του οτι εχουν Γασικεβιτσιους...................(καπου στο υπερπεραν οι υπολοιποι) οποτε ποιος θα πληρωσει το μαρμαρο?Ο καλοβουλος...
bonomania Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Πραγματικα η κατασταση ειναι για γελια! Την προηγουμενη εβδομαδα φωναζαν κατα του ζωγραφου καποιοι(πολυ δικαιολογημενα). Τωρα ερχονται να φωναξουν οι ολυμπιακοι για την διαιτησια του παο-καλαμαρια!(επισης δικαιολογημενα). Και τελικως βγαινει ενα συμπερασμα απο καποιους(πολυ λανθασμενο) οτι ολες οι ομαδες ευνοουνται! Κατι τετοιο υποστηριξε και ο Αρχον πιο πανω! Οχι φιλοι μου! Δεν ειναι ετσι! Κρατησαν πρωτο τον ολυμπιακο στον χαριλαου με τα σφυριγματα τους....προστατεψαν εχθες τον παο απο την ισοπαλια ...........κτλ κτλ κτλ! Δεν ευνοουνται ολες οι ομαδες!! Μην μπερδευεστε!!!! Εκτος και αν ολες οι ομαδες για εσας ειναι Ολ-Αεκ-Παο!!!!!!!!! Εμενα το σαββατο στον εργοτελη δεν μου δωσαν πεναλτυ καθαροτατο(ορισμος). Πριν μια εβδομαδα δεν με αφησαν να παρω νικη-ισοπαλια απο ολυμπιακο...Τα ιδια και μεσα στην Λαρισα(1η αγωνσιτικη). Οπως και μεσα στον Οφη. Μην μπερδευεστε! Και κατα τα αλλα συμφωνα με καποιους οι διατησια σημειωνει προοδους!!! Η σουπερλιγκα μας μαρανε! Εχει καταντησει γελειο......μαλωνετε για το ποιος απο εσας εχει ευνοηθει περισοτερο.......και εμεις για το ποιος απο εμας εχει αδικιθεο περισσοτερο! Αυτο ειναι το ελληνικο πρωταθλημα!
KaizerSoze Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Χασαμε απο τον πρωτο Αρη Ειναι πολυ νωρις στο πρωταθλημα για να αρχισουμε τα "ο πρωτος Αρης".Δηλαδη αν παιζατε πριν 2 βδομαδες με τον πρωτο Πανιωνιο και χανατε θα ελεγες "ο πρωτος Πανιωνιος"??Θεωρητικα για μας και για σας ο Αρης ηταν μαζι μας λογω προγραμματος.Δηλαδη εμεις επρεπε να λεμε χασαμε απο την 4η Ολυμπια οταν χασαμε στην Πατρα? (και κλεισμενων των θυρων...ενω οταν παιξουμε πανω, θα εχουν ενα καταμεστο γηπεδο) Σορρυ κιολας αλλα μονοι σας κανατε ντου στα δημοσιογραφικα,δεν σου φταιει κανενας που εφαγες 3 αγωνιστικες. Που ειναι το περιεργο οσον αφορα εμας? Οτι ενω οι εφημεριδες γενικα,οχι μονο οι δικες σας μιλαγαν για τρενο,φετος εχετε δωσει 3 σοβαρα παιχνιδια και πραγματικα δυσκολα(αντε βαλε μισο και την Ταου...) και χασατε 4!! Εμεις απο την αλλη εχουμε παιξει 3 και τα πηραμε και τα 3 (2 με σας και 1 στην Μπανταλονα) και η γκελα μας ηταν γκελα,ηταν ματς που σε περνει ο υπνος και χανεις(δεν νομιζω να θεωρεις την Πατρα καλυτερη απο τον Παναθηναικο).Αντιθετα οι δικες σας ητες ηρθαν σε ματς που θεωρητικα δεν ηταν υποτιμησξ/υπνος/εφησυχασμος Και παρεπιπτοντως, ΜΗΝ περιμενεις μεγαλη βελτιωση με τον Μασιγιαουσκας για 1 απλο λογο.ΔΕΝ εχετε προβλημα στο σκοραρισμα,μια χαρα εχετε 2-3 παικτες/ματς με 18+ ποντους.Προβλημα εχετε στον ασο.Ο Πεν αν δεν βρει αλανα να τρεξει ειναι επιπεδου Παπαμακαριου(ετσι σας κερδισαμε και εμεις και ο Αρης) και ο Μασιγιαουσκας δεν μπορει να παιξει το παιδι ασος,δηλαδη τον εβαλαν στην Εθνικη λογω του οτι εχουν Γασικεβιτσιους...................(καπου στο υπερπεραν οι υπολοιποι) οποτε ποιος θα πληρωσει το μαρμαρο?Ο καλοβουλος...
sniper_206 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Βγήκαν και πάλι οι μαϊμούδες βόλτα... :mrgreen:
Critter Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Συγκεκριμενα ολοι το ξερουμε οτι ο Αρης θα ειναι ο τριτος του πρωταθληματος. Οποιαδηποτε αλλη εξελιξη (ακομα και απο τον πανιωνιο) εμενα θα μου προκαλεσει εκπληξη (παρολο που δεν εχουν μεγαλες διαφορες οι 2 ομαδες σε υλικο). Οτι ενω οι εφημεριδες γενικα,οχι μονο οι δικες σας μιλαγαν για τρενο,φετος εχετε δωσει 3 σοβαρα παιχνιδια και πραγματικα δυσκολα(αντε βαλε μισο και την Ταου...) και χασατε 4!! Εμεις απο την αλλη εχουμε παιξει 3 και τα πηραμε και τα 3 (2 με σας και 1 στην Μπανταλονα) και η γκελα μας ηταν γκελα,ηταν ματς που σε περνει ο υπνος και χανεις(δεν νομιζω να θεωρεις την Πατρα καλυτερη απο τον Παναθηναικο).Αντιθετα οι δικες σας ητες ηρθαν σε ματς που θεωρητικα δεν ηταν υποτιμησξ/υπνος/εφησυχασμος Εχω δηλωσει μυριαδες φορες αντιεφημεριδιστης. Δευτερον, οχι απλα ειμαστε τρενο αλλα το express του μεσονυχτιου. Αυτο φυσικα λεγεται σε σχεση με το τι ειχες πριν και το τι εχεις τωρα. Το περσι με το φετος δεν συγκρινεται. Αρα ειμαστε τρενο. Με τον Αρη δεν ητανε κανα δυσκολοτατο ματς (κι ας λεω περι πρωτου). Ειναι απο τις ηττες που και στο ποδοσφαιρο και στο Μπασκετ θα συμβουν στις μεγαλες ομαδες. Συνυπολογιζω βεβαια με μεγαλο συντελεστη βαρυτητας τις αδειες εξεδρες σε μια ομαδα που εχει καλομαθει να εχει φετος την θερμη υποστηριξη των φιλαθλων της. Παει αυτο. Με την εφες, πιστεψε με οτι θα χανατε και εσεις με τετοια ευστοχια. Οπως ειπα, ακομα και μηδαμινη αμυνα να παιζαμε, ειμαι σιγουρος οτι αν ξανασουταρανε 12 τριποντα, 11 δεν θα βαζανε. Ουτε στην προπονηση με απεριοριστο χρονο συγκεντρωσης. Οτι επαθε με σας ο Ντομερκαντ, το επαθε η μιση ομαδα σε αυτους. Βλεπεις λοιπον οτι ουτε καν η super αμυνα (που εσεις εχετε) δεν σε γλυτωνει απο αυτη την κατασταση. Ετυχε σε μας, την παθαμε εμεις. Ποσες φορες για παραδειγμα πιστευεις οτι αν γινει το παιχνιδι Η.Π.Α - Ελλαδα θα ξαναεχουμε τοσο μεγαλη ευστοχια? Ποσες φορες νομιζεις οτι θα κερδισουμε? Με σας, παιξαμε 2 φορες την αρχη της περιοδου. Πεσμου ποσο πιο τυχερος μπορει να ειναι ο ΠΑΟ σε αυτο το θεμα? Η δικια σας ομαδα εχει φιλοσοφια χρονων και τα 3/5 - 4/5 της αρχικης πενταδας σας, εχουν μεινει αναλλιωτα. Εμεις ειμαστε μια νεα ομαδα που ακομα η φολοσοφια και το δεσιμο ειναι στο ναδιρ. Τι θες δηλαδη να κανουμε? Επομενως οχι δεν βλεπω κατι το περιεργο. Οσον αφορα την Ταου, στην Ισπανια που θεωρειται και ειναι το καλυτερο πρωταθλημα της ευρώπης, ειναι πρώτη λιωνοντας τους αντιπαλους. Πως για σενα αυτο το ματς μετραει για μισο και ενα ματς με μια τουρκικη ομαδα που σαν μπασκετικη χωρα ισα ισα που υπάρχει, ειναι αλλου παππα ευαγγελιο. Οσο για μάτσε, δεν την μπορω αλλο αυτη τη συζητηση. Θα δειξει...
KaizerSoze Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Με τον Αρη δεν ητανε κανα δυσκολοτατο ματς (κι ας λεω περι πρωτου). Μα δεν μιλαω για τον Αρη,για 2 με εμας και 1 με την Εφες λεω. Με την εφες, πιστεψε με οτι θα χανατε και εσεις με τετοια ευστοχια. Οπως ειπα, ακομα και μηδαμινη αμυνα να παιζαμε, ειμαι σιγουρος οτι αν ξανασουταρανε 12 τριποντα, 11 δεν θα βαζανε. Ουτε στην προπονηση με απεριοριστο χρονο συγκεντρωσης. Οτι επαθε με σας ο Ντομερκαντ, το επαθε η μιση ομαδα σε αυτους. Βλεπεις λοιπον οτι ουτε καν η super αμυνα (που εσεις εχετε) δεν σε γλυτωνει απο αυτη την κατασταση. Ετυχε σε μας, την παθαμε εμεις. Ποσες φορες για παραδειγμα πιστευεις οτι αν γινει το παιχνιδι Η.Π.Α - Ελλαδα θα ξαναεχουμε τοσο μεγαλη ευστοχια? Ποσες φορες νομιζεις οτι θα κερδισουμε? Η δικια μου αποψη ειναι οτι αποτυχατε να κατεβασετε ρυθμο και ΜΑΖΙ με τον ευστοχια χασατε.Αν μπορουσε ο Πεν να ειναι ισαξιος στα 20'' και στα 12'' και θα το ειχατε το ματς.Οταν ομως αρχισαν να ριχνουν,εσεις φανερωσατε αδυναμια να ελεγξετε ρυθμο,να τους αναγκασετε να κανουν τις μισες επιθεσεις. Με σας, παιξαμε 2 φορες την αρχη της περιοδου. Πεσμου ποσο πιο τυχερος μπορει να ειναι ο ΠΑΟ σε αυτο το θεμα? Η δικια σας ομαδα εχει φιλοσοφια χρονων και τα 3/5 - 4/5 της αρχικης πενταδας σας, εχουν μεινει αναλλιωτα.Εμεις ειμαστε μια νεα ομαδα που ακομα η φολοσοφια και το δεσιμο ειναι στο ναδιρ. Τι θες δηλαδη να κανουμε? Προφανως δεν βλεπεις τον Παναθηναικο,εξαλλου δεν το περιμενα.Εγω που τον βλεπω ΣΥΝΕΧΕΙΑ απο το γηπεδο 2 χρονια,φετος βλεπω ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ.Καλο,κακο θα βγει,δεν ξερω.Εχουμε κοψει τα πολλα πικ εν ρολ και το γρηγορο πασσινγκ γκεημ.Πλεον παιζουμε με κρος και πολλα δευτερα σκριν και με ροτεητιον θεσεων στο παρκε.Επιπλεον εχουν αλλαξει ρολοι,ο Μητσος με τον Χ''βρεττα περνουν πολλες προσπαθειες το ιδιο και οι ψηλοι Επομενως οχι δεν βλεπω κατι το περιεργο. Οσον αφορα την Ταου, στην Ισπανια που θεωρειται και ειναι το καλυτερο πρωταθλημα της ευρώπης, ειναι πρώτη λιωνοντας τους αντιπαλους. Πως για σενα αυτο το ματς μετραει για μισο και ενα ματς με μια τουρκικη ομαδα που σαν μπασκετικη χωρα ισα ισα που υπάρχει, ειναι αλλου παππα ευαγγελιο. ... Γιατι επαιζες στην εδρα σου με την μιση Ταου,που αποψη μου ειναι οτι εχει πολλοι καλλους αλλα λιγοτερους πρωτοκλασσατους απο εμας π.χ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.