Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πριν λιγο γυρισα απο ΟΑΚΑ

Ας ξεκινησουμε με τα ασχημα

Δεν παιξαμε καλα και μαλιστα ήταν η 1η φορα που ο Ζοτς δεν εκανε πειραματα,αλλα ειχε ορθολογικες ομαδες

Εξακολουθουμε να εχουμε προβλημα οταν παιζουμε με γομαρια τυπου Σαντιαγκο.Ο Γιαφτοκας πλεον αρχιζω να πιστευω οτι ειναι για ναφθαλινη και στην ντουλαπα με τα χειμωνιατικα

Εχει κοπει σχεδον τελειως το πασσινγκ γκεημ.Πλεον παιζουμε με πικς,rotation,cross αλλα με την καμια με γρηγορη κυκλοφορια.

Επισης βλεπω μικρη ασυνενοησία στην αμυνα ωρες ωρες

Σε κακη βραδια ο Μαικ(δεν με ανησυχει,ενα ματς ειναι),ο Τομασεβιτς και ο Μπετισροβιτς(με ανησυχει,ειναι πολυ επιπολαιος μονιμα).Ψιλοαπιστευτο αλλα αυτοι οι 10-14 ποντοι του Ντελκ ίσως λειψανε σημερα.

Ο Βουγιανιτς δεν μπορει να κριθει,δεν εχει νοημα

Παμε στα καλα

Ο Χ''βρετας με χρισμα σταθερου βασικου φετος ειναι συφιλιασμενος,κανει πολυ καλα ματς.Ο Τσαρτσαρης πολυ καλο παιχνιδι.

Πλεον αρχιζω να πιστευω οτι πρεπει να το δωσουμε για να χασουμε,παιζουμε μονιμως στο 50% και μολις μας πανε στους 5...τσουπ,ξανα στους 10.

Λιγοτερος ο κοσμος αποσο ηθελα αλλα περισσοτερος αποσο περιμενα.Και μαλιστα τελευταια αρχιζει και ζεσταινεται

Τελος μια απλη αναφορα για τον Μητσο...το παιδι ωρες ωρες ειναι τρομαχτικος.Δεν μπορω να σκεφτω αλλη λεξη.Καποια στιγμη ή θα κανει 3 double figure χωρις ποντους ή θα κανει 4double figure. Αποκορυφωμα η φαση που ο κακομοιρος ο αλλος παει σε αιφνιδιασμο για μπασιμο και ξαφνικα βλεπει ποσο τελεια του εχει παρει τα βηματα ο Διαμαντιδης.Την εβλεπες την ταπα να ερχεται,οποιος εχει παιξει μπασκετ καταλαβαινει οτι εκει σε πιανει πανικος γιατι βλεπεις το ταψι να ζεσταινεται ή θα κανεις λαθος.

Δημοσ.

Τελος μια απλη αναφορα για τον Μητσο...το παιδι ωρες ωρες ειναι τρομαχτικος.Δεν μπορω να σκεφτω αλλη λεξη.Καποια στιγμη ή θα κανει 3 double figure χωρις ποντους ή θα κανει 4double figure. Αποκορυφωμα η φαση που ο κακομοιρος ο αλλος παει σε αιφνιδιασμο για μπασιμο και ξαφνικα βλεπει ποσο τελεια του εχει παρει τα βηματα ο Διαμαντιδης.Την εβλεπες την ταπα να ερχεται,οποιος εχει παιξει μπασκετ καταλαβαινει οτι εκει σε πιανει πανικος γιατι βλεπεις το ταψι να ζεσταινεται ή θα κανεις λαθος.

αυτος ειναι η διαφορα σας απο τις υπολοιπες ομαδες...

Δημοσ.
αυτος ειναι η διαφορα σας απο τις υπολοιπες ομαδες...

επειδή έχει πέσει τρελλή δουλειά,δεν προλαβαίνω να γράψω αυτά που θέλω,αλλά εν συντομία,ο μπασκετικός παναθηναικός,ξεχωρίζει (εκτός του μητσάρα),κ για τους παρακάτω λόγους:

1)έχει τον καλύτερο προπονητή της ευρώπης

2)με έναν από τους καλύτερους βοηθούς

3)με ένα πρόεδρο βλαμμένο

4)κ ένα αρχηγό που όταν μιλάει,κάθονται σούζα ονόματα τύπου ντέγιαν + κάτας (δηλώσεις των ιδίων)

5)οποιαδήποτε άλλη ομάδα,έχανε 2 παίχτες όπως ο σπανούλης (ειδικά αυτός),κ ο λάκοβιτς,θα παρουσιαζόταν χείροτερη...αυτός ο Παναθηναικός,με την (πραγματική )επιστροφή του βούγιανιτς,θα είναι καλύτερος...

6)Πράγματι,ο διαμαντίδης,κάθε παιχνίδι που περνάει,επιβεβαιώνει ότι είναι ο μπασκετικός ζιντάν,ο άνθρωπος που ανεβάζει μια κλάση την ομάδα για την οποία παίζει...αλλά,ακόμα κ να μας έφευγε ο μητσάρας (φτου σκατά στο στόμα μου),ο πυροβολημένος θανάσης ή ο πυροβολημένος παύλος,θα έφερναν παίχτη παρόμοιας κλάσης,ή μεγαλύτερης....

Δημοσ.
Ο σταρ μια ζωη ήταν ο Μπεκαμ,αν ρωτησεις οποιονδηποτε απο μας τους Γιουναιτεντ ποιον θεωρουμε ηγετη δεν θα βρεθει ενας να μην πει τον Γκιγκς

Πειραζει που εγω θα σου πω τον Ροι??Με τα καλα και τα κακα του

Δημοσ.
Πειραζει που εγω θα σου πω τον Ροι??Με τα καλα και τα κακα του

Επειδη παιζανε σε παρομοιες θεσεις σε αναποδες πλευρες και κυριως επειδη παιζουν ακομα μπαλα

Και αποψη μου,κορυφαιος ο Ροι και ρισπεκτ αλλα στην θεση του ο Γκιγκς ηταν ο κορυφαιος του κοσμου στα ντουζενια του

Δημοσ.

Εκεινη την εποχη μαλιστα η Μαντσεστερ ειχε τα καλυτερα ακρα του κοσμου.Και στο κεντρο κιν και σκοουλς στα ντουζενια τους.κορυφη

Δημοσ.

Μετρια εμφανιση σημερα απο την ομαδα αλλα αυτο που μετραει ειναι οι 3 βαθμοι... Ευτυχως το γυρισαμε το ματσακι πριν το ημιχρονο γιατι αν ειχε μεινει το 0-1 θα ηταν δυσκολα τα πραγματα.

υ.γ. Η Παε Παναθηναικος πασχει σοβαρα στο τροπο που διαχειριζεται τα εισητηρια (και οσον αφορα τα εκδοτηρια και οσον αφορα τη κατανομη στις θυρες)

Δημοσ.

Χαιρομαι πολυ που αυτη ειναι η διαφορα μας... Γιατι θα βρεις αρκετους Παναθηναικους (πχ ο υποφαινομενος) που θα σου πουν οτι ηταν πεναλντυ... σε αντίστοιχη φαση του Οσφπ σιγα μην εβρισκες κανενα. Το πολυ πολυ να ελεγε κανενας οτι δεν εχει νοημα να ασχολουμαστε συνεχως με την διαιτησια

edit... το ξεχασα

Ντροπη στον γελοιο τον Κυριακου που πηγε να εκμεταλλευτει το γεγονος οτι επαιζε με την καλυτερη ομαδα της Ευρωπης και εβαλε το εισητηριο 20 ευρω

Δημοσ.

Γιατι? Τι δεν παραδεχτηκαμε εμεις? Ειπε για παραδειγμα κανεις οτι δεν επρεπε να αποβληθει ο Γεωργατος με τον Αρη?

Και να σου πω κατι? Εμενα πραγματικα δεν μου καιγεται καρφι για το πεναλτι, όπως επισης δεν μου καιγεται καρφι καν για το πρωταθλημα. Πραγματικα ειμαι τοσο αισχος και το παραδεχομαι, που δεν θελω να το παρω. Απλα το λεω γιατι μετα απο καθε σφυριγμα υπερ του ολυμπιακου γινονται τουλαχιστον 100 ποστς στο τοπικ σας και στο τοπικ μας για τη φαση, την ωρα που και οι 2 ξερουμε οτι εχουμε παρει σφυριγματα και οι 2.

Δηλαδη το ολο θεμα γιατι γινεται? Για το ποιος πηρε τα περισσοτερα? Αυτο ειναι το προβλημα?

Αντι να μας στησουν οι μικρες ομαδες στον τοιχο, στηνουμε ο ενας τον αλλο και τελικα δεν εχει κανενας δικιο.

p.s: Το παιχνιδι με τον Αρη αλλα και με τη Λαρισα σημερα, ουτε που τα ειδα. Και γενικα δεν σκοπευω να δω αλλους αγωνες φετος (ισως τα ντερμπυ μονο). Φαντασου οτι και τις φασεις του Γεωργατου δεν τις εχω δει καν. Αλλα ειμαι σιγουρος οτι εχει κανει οσα λετε. Δεν ζω στο διαστημα, ξερω οτι ευνοουμαι αλλα καποιοι προσπαθουν να αποδειξουν οτι ειμαι ο μονος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...