Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μεγάλη φόρμα;

Το είδες το παιχνίδι ή σε ξεγελά το ΣΚΟΡ.

Bonus tip και στην πρεμιέρα με το Αιγάλεω 4 ρίξαμε.

Σαφώς και έχουμε βελτιωθεί αλλά αν λες αυτό το πράγμα φόρμα, μάλλον έχεις ρίξει πολύ τα στάνταρ σου σύντροφε...

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Συμφωνώ δεν παίξαμε και καθόλου μπάλα και μάλιστα ενώ προηγηθήκαμε πολύ νωρίς ,το αποτέλεσμα είναι μαγική εικόνα το θετικό είναι οτι ο Ατρόμητος είναι αξιόμαχη και οργανωμένη ομάδα (για τα ελληνικά δεδομένα ) και παρόλα αυτά δεν απειληθήκαμε για μια ακόμα φορά ιδιαίτερα και κρατήσαμε το 0 πίσω ,αμυντικά υπάρχει ξεκάθαρη βελτίωση .

τον Μπίσκαν τι τον έβαλε ?lol

Ρομέρο είναι πολύ ασταθής , σε άλλα παιχνίδια φαίνεται πάρα πολύ και σε άλλα εξαφανίζεται όπως σήμερα.

Βικτορ και αυτός χάνεται σε μερικά διαστήματα (λιγότερο βέβαια από τον Ρομέρο) αλλά κάνει και ωραίες ενέργεις πχ το δοκάρι , απευθείας κόρνερ και 2-3 πολύ καλές πάσες

Ίβανσιτς άχρωμος μου φάνηκε και αυτός για το 20 λεπτο που έπαιξε

Τουλάχιστον παίρνουμε πόντους για να "αγοράσουμε" χρόνο και περιμένουμε μεγαλύτερη βελτίωση

Από Δεκέμβρη λογικά γυρνάει και έκι και τώρα που θα έχει δίπλα του ακραίους που ξέρουν το τοπι αναμένεται να βοηθήσει (και να βοηθηθεί) πολύ .Αν καταφέρει βέβαια να παίζει 11αδα ,δεν έχει την δικαιολογία οτι δεν υπάρχουν άλλα δημιουργικά χαφ πάντως ...(έστω και αν ούτε τώρα"δημιουργούμε όπως θα θέλαμε ,καμιά σχέση με πέρσι -πρόπερσι πχ )

Για τέλος πως σας φάνηκε ο Δάρλας?Επιμένω οτι μου αρέσει παραπάνω από τον Σέριτς ,(Φτάνει να συνηθίσει να μην ξεχνιέται)

Δημοσ.

Έγω είμαι ΑΕΚ και όταν έλεγα εδώ ότι ο Τζιόλης και ο Μάντζιος είναι παιχταράδες κάποιος από εδώ

ήταν βέβαιος ότι δεν αξίζουν!Ελπίζω να άλλαξε γνώμη γιατί επιτέλους πρέπει να στηρίζουμε τους καλούς έλληνες παίχτες ανεξάρτητα από την ομάδα που υποστηρίζουμε. Και φαντάζομαι ότι θα υπάρχουν πολλοί που θα θέλουν να βλέπουν να αγωνίζονται καλοί Έλληνες παίχτες ποσο μάλλον στην ομάδα μας...!!!

Δημοσ.

Πολύ καλό αποτέλεσμα το χθεσινό! Χαίρομαι πραγματικά πολύ για τον Τζιώλη και φυσικά για τον Βαγγελάρα!! Του αξίζουν περισσότερες ευκαιρίες, ειδικά τον τελευταίο καιρό που ο Παπ φαίνεται να είναι κάπως εκτός φόρμας.

Είναι πολύ ενθαρρυντικό το γεγονός ότι επιτέλους η άμυνα έχει δέσει και δεν πουλάει τόσο εύκολα την μπάλα ενώ παράλληλα δεν κάνει και τόσα πολλά λάθη όπως παλαιότερα. Παραδόξως, ο Βύντρα έχει ηρεμήσει και αυτό φαίνεται στο παιχνίδι του μιας και μπορεί να σκεφτεί πιο λογικά και να μην κάνει αβίαστα λάθη. Πολύ καλός χθες!

Η εμφάνιση δεν ήταν πολύ καλή αλλά το σημαντικό είναι ότι ακόμα και με τέτοιες εμφανίσεις να καταφέρνουμε να πέρνουμε το αποτέλεσμα με χαρακτηριστική ευκολία!

Ο coach Victor αξίζει πολλά μπράβο!!!

Δημοσ.
Έγω είμαι ΑΕΚ και όταν έλεγα εδώ ότι ο Τζιόλης και ο Μάντζιος είναι παιχταράδες κάποιος από εδώ

ήταν βέβαιος ότι δεν αξίζουν!Ελπίζω να άλλαξε γνώμη γιατί επιτέλους πρέπει να στηρίζουμε τους καλούς έλληνες παίχτες ανεξάρτητα από την ομάδα που υποστηρίζουμε. Και φαντάζομαι ότι θα υπάρχουν πολλοί που θα θέλουν να βλέπουν να αγωνίζονται καλοί Έλληνες παίχτες ποσο μάλλον στην ομάδα μας...!!!

ακόμα και τώρα,θα επιμείνω,ότι ειδικά ο μάντζιος είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ λίγος για θέση βασικού στον Παο (τον θεωρώ κατά πολύ χειρότερο από παπ-σάλπι κ γκέκα που έφυγε),γιατί δεν ξέρει να σπάει τη μπάλα,δεν έχει μακρινό σουτ,ούτε καλή κεφαλιά,και κρατάει ΠΟΛΥ τη μπάλα! σε ευρωπαικό παιχνίδι,για το ρόλο του καραγκούνη,να κρατάει τη μπάλα κ να παίρνει φάουλ,πιθανότατα να είναι καλός,αλλά ποδοσφαιρικά,δε μου κάνει....

όσο για το τζιόλη...

όσο θα συνεχίσει να παίζει σαν τον ....ρεντζιά (δηλαδή,επειδή έχω πολύ ταλέντο, "αδερφίζω" και παίζω στο γήπεδο σαν κυρία),τόσο θα επιμένω ότι δεν κάνει για βασικός! Σε παιχνίδια που ο Παο πιέζεται,ο τζιόλης σπάνια είναι στους διακριθέντες!όταν ο παο πάρει το πάνω χέρι,ο τζιόλης πετάει (πολύ παίχτης ψυχολογίας με άλλα λόγια)!

αμυντικό χαφ,που δεν θα κάνει φάουλ σκοπιμότητας,δε μπορεί να κάνει μεγάλη καριέρα.

ΤΟ απιστευτα θετικό στοιχείο του τζιόλη είναι το βρωμοπόδαρο που έχει,και μακάρι να το δοκιμάζει πιο συχνά.αρκεί οι κάφροι της εξέδρας να μην κράξουν στο 4ο σουτ στα περιστέρια,ως συνήθως!

ΥΓ:γνωστός μου από την παε,μου είπε,ότι οι 2 επιθετικοί που κυνηγάει για το δεκέμβρη,είναι : λούκε,κ μούτου. (ο 1ος , είναι ένας ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ βέβαια, κ ο 2ος, φοβάμαι μην αρχίσει να ....καπνίζει το χόρτο της παιανίας)!!!

ΥΓ2:Τζιόλης,μάντζιος,δάρλας,βύντρα,λεοντίου...ΟΛΟΙ, ΑΝΩ ΤΩΝ 20...άρα,κανένας εξ αυτών ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΛΕΝΤΟ!

ΥΓ3:το 2ο γκολ του τζιόλη,είναι από τα ωραιότερα σουτ που έχω δει σε ελληνικό γήπεδο τα τελευταία χρόνια!

Δημοσ.

Για Μάντζιο συμφωνώ , μεγάλο ελάττωμα οτι κρατάει τόσο πολύ την μπάλα , νομίζω οτι ξέρει να την σπάει απλώς δεν του αρέσει .Λούκε όντως είναι πιο πολύ εξτρέμ παρά περιοχής αλλά δεν το βλέπω να έρχεται Ελλάδα (είναι βέβαια πολύ καλός)

Πάντως στην ανάπτυξη θέλουμε δουλειά ακόμη ...δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε εύκολα ευκαιρίες άλλά τουλάχιστον μπορούμε να ελπίζουμε

Δημοσ.

Κι εμενα ο Μαντζιος μου φαινεται εκτος τοπου κ χρονου λιγο...

Ο Δαρλας μου φαινεται μετριος παντως(οχι οτι ο Σεριτς ειναι καλυτερος),γενικα απο αριστερα θελουμε στανταρ ενα σοβαρο παικτη.

Ο Λεοντιου επαιξε καθολου?Ξερετε σε τι θεση παιζε?Δεν εχω καταλαβει ακομα...

Την Πεμπτη με ποιον παιζουμε?

Δημοσ.

Την Πέμπτη δεν παίζουμε γιατί έχουμε το ρεπό μας! Παίζουμε πάλι την επόμενη αγωνιστική με την Ραπίντ Βουκουρεστίου στο ΟΑΚΑ!

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν αναφέρεσαι σε μένα πού κάποια στιγμή τούς είχα επικρίνει αλλά γιά μένα οί μεγάλοι παίχτες δεν κάνουν ένα μπαμ καί μετά πέφτουν.Περιμένω να δω τη διάρκεια πού θα έχει ο Τζιόλης καί μετά τα λέμε.Αλλά ως κλασσικοί Έλληνες με το πού θα δούμε μιά καλή προσπάθεια ανεβαίνουμε αμέσως καί πολύ σύντομά πέφτουμε.Γιά θυμίσου το euro.Είμασταν στην κορυφή της Ευρώπης τυπικά.Λογικά δεν θάπρεπε τότε οί μεγάλες Ευρωπαικές ομάδες να κτυπήσουν τούς παιχταράδες της Εθνικής?Καί όσοι κάπου πήγαν έτριβαν πάγκο.Όμως τότε στην Πορτογαλία νομίζαμε πως είμασταν εμείς καί κανείς άλλος.Αλλά οί ξένοι έχουν άλλη άποψη γιά τον Έλληνα ποδοσφαιριστή.Ο ίδιος ο Σόλιντ δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τούς Έλληνες παίχτες τεμπέληδες.

Τέλος πάντων σίγουρα είναι εξελίξιμοι παίχτες αλλά θα πρέπει να καθιερωθούν γιά να είναι καί μεγάλοι.

ΥΓ.Ρε παιδιά τον Μίετσελ νομίζω τον είχε φέρει ο Παναθηναικός καί τον έδωσς στιν Ηρακλή?Γιά θυμίστε μου.Μήπως θα ταίριαζε γάντι στη κορυφή της επίθεσης αφού ένα δυνατό φορ ψάχνει ο ΠΑΟ?Με τούς τεχνίτες παίχτες τού κέντρου να τον τροφοδοτούν θα έκανε θαύματα.Εγώ νομίζω πως σε αυτόν τον Παναθηναικό θα ταίριαζε.Εντάξει δεν είναι δα καί ο Βαν Νιστελρόυ αλλά καλός είνα.Τι λέτε?

Καί κάτι ακόμη.Αν τα καλύτερα ταλέντα πού βγήκαν από τις ακαδημίες είναι Δάρλας καί Λεοντίου τότε κλάφτα..Χαράλαμπε!

• Members
Δημοσ.

Τον Μίετσελ τον είχε κλείσει κάποτε ο Παναθηναϊκός (ήταν την εποχή που έπαιξε με τη Λέγκια και αποκλείστηκε, με τον Μίετσελ να σκοράρει κιόλας νομίζω). Αμέσως μετά όμως τραυματίστηκε σοβαρά κι ο Παναθηναϊκός τελικά έκανε πίσω.

Κάπως έτσι τουλάχιστον τα θυμάμαι, αλλά δεν παίρνω κι όρκο γιατί έχουν περάσει χρόνια (ο Μίετσελ ήταν τότε 24 χρονών νομίζω - μπορεί και μικρότερος - κι ο Βαζέχα έλεγε ότι ότι του θυμίζει τον Βαν Μπάστεν)

Δημοσ.

Ναι, κάπως έτσι τα ψιλοθυμάμαι κ εγώ..

Θυμάμαι που είχε δώσει κ συνέντευξη όταν είχε έρθει στον Ηρακλή κ έλεγε πως ήταν γραφτό τελικά να έρθει στην Ελλάδα.

Επίσης θυμάμαι πως είχε δηλώσει την επιθυμία να πάρει μεταγραφή σε μεγάλη όμάδα....Γκουχ....

Όπως κ νά χει, αν είναι να ζηλεύουμε επιθετικούς σαν τον Μίετσελ...fuck it...

Για τον ΠΑΟ είναι λίγος..

Δημοσ.

Δηλαδη επειδη εβαλε γκολ σε κενη εστια ο Βαγγελακης εγινε παικτης?

Ποδοσφαιριστες με την τεχνικη του Μαντζιου ΚΑΙ την κορμοστασια του Μαντζιου μαζι ειναι λιγοι.

Ποδοσφαιριστες με την ορεξη και την μαθητικη ικανοτητα,την δουλεια και την νοοτροπια του Μαντζιου υπαρχουν πολλοι...στα Μουντιαλιτο...

Αν ο Μαντζιος δεν αποφασισει αν θελει να γινει "Μπεκαμ" ή "Γκιγκς" ας μας πει.Ο σταρ μια ζωη ήταν ο Μπεκαμ,αν ρωτησεις οποιονδηποτε απο μας τους Γιουναιτεντ ποιον θεωρουμε ηγετη δεν θα βρεθει ενας να μην πει τον Γκιγκς.Αν ο Βαγγελης αποφασισει να παιξει μπαλα με τα ποδια και το μυαλο και οχι με το μαλλι,το χαμογελο και το τουπε το ξανασυζηταμε

Ο Τζιωλης κανει προοδο.Ακομα ομως απεχει πολυ απο το να γινει το αμυντικο χαφ που θελουμε.Αλλα σε αντιθεση με τους Δαρλα,Λεοντιου,Μαντζιο ειναι ο μονος που δειχνει να δουλευει Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ο μονος που δειχνει αποτελεσματα της δουλειας του

Δημοσ.

Δεν το είπα βασικά για τον Μάντζιο (ο οποίος βέβαια εξακολουθεί να μου αρέσει ο τρόπος που κρατάει τη μπάλα όπως επισημάνε κάποιος πολύ εύστοχα) αλλά για το Τζιόλη που έχει ηρεμία στο παιχνίδι του.

@geovard,antreaslam πίστευω ότι ίσως κρίνετε λίγο αυστηρά, για αυτό και σας έστειλα αυτό τo post χωρίς να θέλω flame. Δεν είναι ταλέντα σίγουρα αλλά έχουν περιθώρια βελτίωσης. Ισως να βλέπω τους Ελληνες παίχτες πιο καλούς αλλά τι να κάνω μου αρέσει που τους βλέπω!

Υ.Γ. Ελπίζω να συνεχίζουν να βγάζουν παίχτες οι ακαδημίες όλων των ελληνικών ομάδων και παίχτες όπως ο Σαμαράς να ξεκινούν από εδώ!

Δημοσ.
Καί όσοι κάπου πήγαν έτριβαν πάγκο.

όχι όλοι,μόνο όσοι δεν άξιζαν!!!!

Ο ίδιος ο Σόλιντ δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τούς Έλληνες παίχτες τεμπέληδες.

και εγώ μπορώ να αρχίσω τους χαρακτηρισμούς...πχ, όλοι οι προπονητές είναι λωποδύτες κ κάνουν καριέρα στις πλάτες των παιχτών...έχει νόημα κάτι τέτοιο?ΚΑΝΕΝΑ! η κριτική αυτή θα είχε νόημα να ακουστεί από κάποιον σοβαρό άνθρωπο...

ΥΓ.Ρε παιδιά τον Μίετσελ νομίζω τον είχε φέρει ο Παναθηναικός καί τον έδωσς στιν Ηρακλή?

είχε έρθει πριν 7-8 χρόνια,αλλά ή τραυματίστηκε κ δεν υπέγραψε,ή δεν τα βρήκαν στο οικονομικό!πάντως,λίγο μετά,έμεινε 7-8 μήνες έξω απο τραυματισμό.

Μήπως θα ταίριαζε γάντι στη κορυφή της επίθεσης αφού ένα δυνατό φορ ψάχνει ο ΠΑΟ?

Ο μίετσελ είναι λίγο περισσότερο γκολτζής από τον τόργκελε !!!!δεν έχιε καθόλου αίσθηση του γκολ (η φετινή του χρονιά ξεγελάει),και αποδεικνύεται από την ως τώρα καριέρα του...άρα,εξ ορισμού αποκλείεται το ενδεχόμενο να παίξει κορυφή επιθέσης!

Καί κάτι ακόμη.Αν τα καλύτερα ταλέντα πού βγήκαν από τις ακαδημίες είναι Δάρλας καί Λεοντίου τότε κλάφτα..Χαράλαμπε!

ο λεοντίου ,σαν ΠΑΣΤΑ παίχτη,σαν ταλέντο,είναι ανώτερος του καραγκούνη,και ο δάρλας,πολύ ανώτερος του φύσσα.το ζήτημα είναι πόσο θα δουλέψουν αυτά τα παιδιά...

Δεν το είπα βασικά για τον Μάντζιο (ο οποίος βέβαια εξακολουθεί να μου αρέσει ο τρόπος που κρατάει τη μπάλα όπως επισημάνε κάποιος πολύ εύστοχα)

εμένα αυτό ακριβώς ΔΕΝ μου αρέσει,ότι κρατάει την μπάλα!

@geovard,antreaslam πίστευω ότι ίσως κρίνετε λίγο αυστηρά, για αυτό και σας έστειλα αυτό τo post χωρίς να θέλω flame.

καμία σχέση με flame,δεν υπάρχει πρόβλημα.απλά είναι φυσιολογικό να κρίνω αυστηρά,όταν βλέπω ένα αμυντικό χαφ,στα 22 του σχεδόν,να κάνει 1 καλό ημίχρονο(οσφπ),κ μετά να έχει τη συμπεριφορά του ρεντότο,όταν δεν τον έχω δει να κάνει ένα φάουλ σκοπιμότητας,όταν τον βλέπω τόσο πολύ ...soft...

και ας έχει βρωμοπόδαρα,εγώ πάλι άλλα ζητάω από το αμυντικό χαφ μου! (απόδειξη ο μπασινάς...δεν είχε σουτ...το δούλεψε κ το ψιλο-απέκτησε...είχε όμως ΔΙΑΘΕΣΗ,να σκυλιάζει σε κάθε παιχνίδι,κ να μαρκάρει για τρεις)!

Ισως να βλέπω τους Ελληνες παίχτες πιο καλούς αλλά τι να κάνω μου αρέσει που τους βλέπω!

Αυτό ισχύει σε πολύ κόσμο...οι έλληνες τα ακούν πρώτοι (που πάμε με γκουμομπασινάδες κλπ),αυτοί αποθεωνόνται περισσότερο (μάμα τους τη μάνα λυμπερόπουλε), αυτοί λοιδωρούνται περισσότερο (νικόλα γερά παρ'τους τα λεφτά),κ σε αυτούς στηρίζουμε όνειρα,γιατί ταυτιζόμαστε μαζί τους,ΚΑΙ οπαδικά! (χιλιάδες περιπτώσεις)!

Υ.Γ. Ελπίζω να συνεχίζουν να βγάζουν παίχτες οι ακαδημίες όλων των ελληνικών ομάδων και παίχτες όπως ο Σαμαράς να ξεκινούν από εδώ!

Πιστεύεις ότι αν ο Σαμαράς,στα 14 του,που έφυγε,ερχόταν στον Παο ή στην αεκ για παραδείγμα,θα εξελισσόταν το ίδιο?προσωπική μου γνωμη,ΚΑΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!το πολύ πολύ να ήταν ένα επίπεδο πάνω από τον μάντζιο,με εμπειρία 30 παιχνιδιών στην α κατηγορία,και δανεικός στον ηλυσιακό μέχρι να ψηθεί στα 23 του...

Όσο λέμε ταλέντα τους 22χρονους,τόσο χανουμε τους...νέους σαμαράδες...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...