geovard Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Αναρωτιέμαι τότε τι από τα δύο είναι ο Ριβάλντο.Γιατί άλλο είναι να κάνεις χατ τρικ με την Καλαμαριά καί άλλο να σέρνεσαι στο CL εκεί όπου γιά να αλλάξεις τα δεδομένα πρέπει να είσαι πραγματικά μεγάλος παίχτης.Δικαιολογείται τώρα λίγο λόγω ηλικίας βέβαια.
LL_NEO Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Μεγάλο ποδοσφαιριστή που κολλάει τα τελευταία ένσημα ίσως;
KaizerSoze Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Αναρωτιέμαι τότε τι από τα δύο είναι ο Ριβάλντο.Γιατί άλλο είναι να κάνεις χατ τρικ με την Καλαμαριά καί άλλο να σέρνεσαι στο CL εκεί όπου γιά να αλλάξεις τα δεδομένα πρέπει να είσαι πραγματικά μεγάλος παίχτης.Δικαιολογείται τώρα λίγο λόγω ηλικίας βέβαια. Koιτα,ο Ντιεγκο ηταν Ο μεγαλος παικτης.Στα 45 του ο Ντιεγκο ΔΕΝ ειναι ο μεγαλος παικτης.Τον χρονο δεν τον νικαει κανεις.Απλο. υγ Μια αποψη προσωπικη,αντικειμενικη,ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΠΑΔΙΚΑ,παντα,απο εποχες Μπαρτσελονα κατι στον Ριβαλντο μου φενοταν over-hyped ποτε δεν τον θεωρησα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μεγαλο παικτη,θεωρησα οτι εκανε 3 πραγματακια παραπανω σε συγκεκριμενες στιγμες ενω οι στιγμες της απλα "γηινης" αποδοσης του ηταν πολυ περισσοτερες.Πχ το ιδιο λεω για το Βερον,για τον Τοτι και τον ΝτελΠιερο,τον Μπεκαμ και παλιοτερα το ελεγα για τον Μπεμπετο ξερω γω ή πιο προσφατα για τον Τζεραρντ και τον Λαμπαρντ
revil Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 μα οσο παει το ποδοσφαιρο ρε μαγκες θα σταματησει να εχει μεγαλους παιχτες. αληθεια ποιος ειναι ο τελευταιος πραγματικα μεγαλος παιχτης που εχει βγει??? Μη μου πειτε Ροναλντινιο ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.Ο ανθρωπος μερικες φορες μου δινει την εντυπωση οτι προσπαθει να κανει την παραπανω τριπλα για να τον βαλουν στα βιντεακια στο youtube
geovard Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Ένα άλλο ερώτημα τώρα πού μάλλον το έχουν καί πολλοί άλλοι.Όταν λέμε ας πούμε ότι ο Ολυμπιακός έχει κάτι ντουζίνες πρωταθλήματα με ποιούς έπαιζε αντίπαλους τότε ειδικά στις πρώτες κατακτήσεις του.Ο Παναθηναικός η ΑΕΚ κ.λ.π έπαιζαν τότε?Δεν ξέρω καί παρακαλώ όποιον γνωρίζει να μας πεί πως ήταν τότε οργανωμένα τα πρώτα πρωταθλήματα καί ποιά ήταν η υπεύθυνη αρχή τέλεσης αυτών των πρωταθλημάτων.Μιλάμε γιά πολύ πριν το '59. Ένα άλλο τώρα.Είναι γνωστό με κάποιο τρόπο ανεπίσημο, γιά το πόσους φιλάθλους έτσι χονδρικά έχει κάθε μιά από τις μεγάλες ομάδες?Έστω με κάποιο γκάλοπ(Μην το ακούσει ο Ευαγγελάτος γιατί μπορεί αμέσως να παραγγείλλει κανένα τέτοιο!)
Arxon Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 http://www.sport24.gr/html/ent/979/ent.149979.asp Μου εκαναν εντυπωση τα παρακατω: «Oταν τελείωσα το ποδόσφαιρο έμαθα ότι είχαν έρθει προτάσεις για μένα από ευρωπαϊκές ομάδες, αλλά ο τότε πρόεδρος Γιώργος Βαρδινογιάννης τις κρατούσε στο γραφείο του κλειδωμένες». «Καμία ελληνική ομάδα δεν μπορεί να φτάσει πέρα από τις "8" του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ».
antreaslam Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Ένα άλλο ερώτημα τώρα πού μάλλον το έχουν καί πολλοί άλλοι.Όταν λέμε ας πούμε ότι ο Ολυμπιακός έχει κάτι ντουζίνες πρωταθλήματα με ποιούς έπαιζε αντίπαλους τότε ειδικά στις πρώτες κατακτήσεις του.Ο Παναθηναικός η ΑΕΚ κ.λ.π έπαιζαν τότε?Δεν ξέρω καί παρακαλώ όποιον γνωρίζει να μας πεί πως ήταν τότε οργανωμένα τα πρώτα πρωταθλήματα καί ποιά ήταν η υπεύθυνη αρχή τέλεσης αυτών των πρωταθλημάτων.Μιλάμε γιά πολύ πριν το '59.Ένα άλλο τώρα.Είναι γνωστό με κάποιο τρόπο ανεπίσημο, γιά το πόσους φιλάθλους έτσι χονδρικά έχει κάθε μιά από τις μεγάλες ομάδες?Έστω με κάποιο γκάλοπ(Μην το ακούσει ο Ευαγγελάτος γιατί μπορεί αμέσως να παραγγείλλει κανένα τέτοιο!) για τους οπαδούς,κ τα %,έχουν δωθεί απαντήσεις,σε 3-4 δημοσκοπήσεις από το 2000 μέχρι πέρυσι, που δίνουν από σχεδόν ίσα τις 2 ομάδες,μέχρι μια διαφορά της τάξεως του 3-4% υπερ του οσφπ. γενικά,μικρές διαφορές υπάρχουν,κ στα χαρακτηριστικά της κάθε "μεριάς"! Όσο το ποδόσφαιρο ήταν ερασιτεχνικό,οι ομάδες έπαιζαν πρωτάθληματα στην πολη τους (πχ, παο-αεκ-πανιώνιος-απολλων αθ κλπ) ,και οι νικητές του κάθε πρωταθλήματος,έπαιζαν σε εθνικό επίπεδο με τους αντιπάλους τους. ο οσφπ,φυσικά έπαιρνε κάθε χρόνο το πειραιώτικο,οπότε έδινε το παρών στους τελικούς,ενώ οι αθηναικές ομάδες (με αρκετές εξ αυτών σε υψηλό επίπεδο τότε), είχαν μεγαλύτερη ποικιλία στην παρουσία στα τελικά. τώρα,ποια ήταν η υπεύθυνη αρχή τέλεσης αυτών των πρωταθλημάτων?υποθέτω,χωρίς να γνωρίζω,μια αντίστοιχη επο.... Απλά,οι υπόλοιποι οπαδοί γκρινιάζουμε,γιατί ο οσφπ,(εκτός εθνικού),είχε ανύπαρκτους αντιπάλους ΄΄ολο το χρόνο... ΥΓ:ορίστε,για να είσαι ο γιαννακόπουλος... κερδίζεις τον οσφπ για πλάκα,3-0, δίνεις 10.000 ευρώ μπόνους,και κερδίζεις κ φιλί από την αρχηγό!!!!! ΥΓ2:αύριο,στο οακα,έρχεται ο ντέγιαν,και του ετοιμάζουμε υποδοχή αντάξια της προσφοράς του....
KaizerSoze Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Αρχον Γιατι σου κανει εντυπωση?Εγω θεωρω λογικα και τα 2. Αφενος τοτε τον λεγαμε "τσιφλικα" αλλα αν εχεις στοχους για την ομαδα σου ετσι πρεπει να φερεσαι.Αλλο να ερχοταν προταση για τον Κολλιτσιδακη και αλλο για τον Βαζεχα.Που να βρεις νεο Βαζεχα?Καλα εκανε και δεν το σκεφτοταν.Και πιστευω αρχιζει και τωρα.Ειδαμε και τον γαυρο τι εκανε τα μυρια του Τουρε.Εφτασαν μεσα Νοεμβρη για να ξεκινησει ο Νε 11αδα Οσο για τις ομαδες μας,εχει δικιο,πως να φτασουμε στους 8 ? Μετα τους ομιλους θα ειναι 32.Θα πρεπει να περασουμε εμεις ή εσεις ΑΝ ερθετε ΟΥΕΦΑ 2 γυρους με τις 7 ομαδες του ΤΛ και 23 απο τις καλυτερες ομαδες του ΟΥΕΦΑ
punky Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 ορίστε,για να είσαι ο γιαννακόπουλος... κερδίζεις τον οσφπ για πλάκα,3-0, δίνεις 10.000 ευρώ μπόνους,και κερδίζεις κ φιλί από την αρχηγό!!!!! o άνθρωπος είναι η ονείρωξη κάθε φιλάθλου.
antreaslam Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΝΜΕΓΙΣΤΟΥ ΝΤΕΓΙΑΝ... http://www.sportime.gr/basket_inside.asp?article_id=34710 απλά,να παραθέσω 2-3 κομμάτια που μου άρεσαν ΠΟΛΥ... -Τη μοναδική φορά που αγωνίστηκες ως αντίπαλος του Παναθηναϊκού, με την Μπαρτσελόνα στον Σπόρτιγκ, η ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε για χάρη σου ήταν εκπληκτική -«Εκείνο που σίγουρα γνωρίζω ότι εκείνη τη φορά για εμένα δεν έγινε αγώνας. Ο αγώνας πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Για εμένα εκείνη η βραδιά ήταν κάτι άλλο, από μια βραδιά που είχα παιχνίδι. Κάτι διαφορετικό, κάτι μοναδικό, κάτι απερίγραπτο. Δεν ήταν κάτι που μπορεί κάποιος να το προκαλέσει, να το δημιουργήσει με το ζόρι ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο. Ήταν αυθόρμητο, αληθινό και για αυτό δεν μπορώ να πω ότι περιμένω κάτι την Τετάρτη. Ό,τι είναι να συμβεί, θα συμβεί. Ακόμη και αν είναι αδιάφορος ο κόσμος του Παναθηναϊκού, εγώ ξέρω τι συναίσθημα έχει για εμένα και είμαι βέβαιος ότι και εκείνος γνωρίζει τα δικά μου για την ομάδα και τον κόσμο της. Αυτό που εισέπραξα στα Πατήσια δεν ήταν απλά σεβασμός για όσα πρόσφερα. Ήταν πολλά περισσότερα. Ήταν κάτι που δεν βρίσκω λόγια για να το περιγράψω και για αυτό λέω ξανά πως δεν μπορώ να πω ότι περιμένω κάτι στο ΟΑΚΑ». -- Αληθεύει ότι την Τετάρτη στο γήπεδο θα βρεθεί και η οικογένεια σου; Είναι η πρώτη φορά που η Ιβάνα και ο Νίκολα θα είναι στο πλευρό σου σε ένα εκτός έδρας ματς; «Ναι, έφτασαν στην Αθήνα από τη Δευτέρα. Έχουμε πολλούς φίλους στην Αθήνα και η Ιβάνα ήθελε να έρθει. Θέλαμε να έρθει και ο Νίκολα. Θα είναι σπουδαία εμπειρία και κάτι σημαντικό. Μπορεί να είναι μικρούλης, αλλά νομίζω ότι πλέον είναι σε θέση να καταλάβει που αγωνίστηκε ο πατέρας του για τέσσερα χρόνια. Θέλω να το ζήσει και θέλω να δει πόσο καταπληκτικός είναι ο κόσμος του Παναθηναϊκού. Να καταλάβει γιατί όταν παίζεις μια φορά στον Παναθηναϊκό, είσαι για πάντα Παναθηναϊκός... Αλλά και να αποκτήσει τα ερεθίσματα να γίνει και εκείνος οπαδός του Παναθηναϊκού». (επίτηδες τονισμένο με bold,για να τα ακούν κάποιοι άλλοι,του ποδοσφαιρικού αθλήματος,αλλά κ του ίδιου του αθλήματος ακόμα...ακούς νικολάκη?)?
Kandinsky Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Σχετικά με το πρωτάθλημα Ελλάδος.... http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1:%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C_%CF%80%CF%81%CF%89%CF%84%CE%AC%CE%B8%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1_%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%AF%CF%81%CE%BF%CF%85
Snolly Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Ασε ρε το 1931 που το είχατε πάρει ήταν πέτσινο το πέναλτυ. Ο Σωκράτης τα έχωσε πάλι. Τα θυμάμαι τώρα και νευριάζω.
KaizerSoze Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΝΜΕΓΙΣΤΟΥ ΝΤΕΓΙΑΝΉταν πολλά περισσότερα. Ήταν κάτι που δεν βρίσκω λόγια για να το περιγράψω και για αυτό λέω ξανά πως δεν μπορώ να πω ότι περιμένω κάτι στο ΟΑΚΑ Kαλα,ελα εσυ αυριο και θα δεις...Και αν βαλεις εστω και βολη να με χεσεις.Ουτε μεχρι το τζαμπολ δεν θα την βγαλεις,απο το ζεσταμα θα σε παρουν τα κλαμματα Σχετικά με το πρωτάθλημα Ελλάδος.... http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1:%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C_%CF%80%CF%81%CF%89%CF%84%CE%AC%CE%B8%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1_%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%AF%CF%81%CE%BF%CF%85 Ρισπεκ' για την προσπαθεια,ολα τα λεφτα το λινκ :mrgreen:
Arxon Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Αρχον Γιατι σου κανει εντυπωση?Εγω θεωρω λογικα και τα 2. Αφενος τοτε τον λεγαμε "τσιφλικα" αλλα αν εχεις στοχους για την ομαδα σου ετσι πρεπει να φερεσαι.Αλλο να ερχοταν προταση για τον Κολλιτσιδακη και αλλο για τον Βαζεχα.Που να βρεις νεο Βαζεχα?Καλα εκανε και δεν το σκεφτοταν.Και πιστευω αρχιζει και τωρα.Ειδαμε και τον γαυρο τι εκανε τα μυρια του Τουρε.Εφτασαν μεσα Νοεμβρη για να ξεκινησει ο Νε 11αδα Οσο για τις ομαδες μας,εχει δικιο,πως να φτασουμε στους 8 ? Μετα τους ομιλους θα ειναι 32.Θα πρεπει να περασουμε εμεις ή εσεις ΑΝ ερθετε ΟΥΕΦΑ 2 γυρους με τις 7 ομαδες του ΤΛ και 23 απο τις καλυτερες ομαδες του ΟΥΕΦΑ εντυπωση δεν μου εκανε αρνητικα,αλλα οτι το ανεφερε. Και εγω αν ειχα παικτη σαν τον Βαζεχα καθε προταση που θα ερχοταν στο γραφειο θα την ετρωγα για να μην την δει κανεις. Οσο για τους 8 αστα 100% συμφωνω μαζι σου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.