blueviper Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Ρε Αντρέα...γιατί δεν έγραφες "+20000000!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" να κάνουμε κι οικονομία στα bits; @punky Δεν ξέρω ρε c...τους αγαπάω τους μπαγάσηδες και δεν μπορώ να τους κακοκαρδίζω.
punky Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Ρε Αντρέα...γιατί δεν έγραφες "+20000000!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" να κάνουμε κι οικονομία στα bits; Ξέρει ότι δίνω σημασία στα προκαταρκτικά. Και το πάει λάου-λάου. Δεν ξέρω ρε c...τους αγαπάω τους μπαγάσηδες και δεν μπορώ να τους κακοκαρδίζω. Μα επειδή τους αγαπάω, τους δουλεύω. Αλλιώς δεν θα ασχολούμουν καν. Το ίδιο κάνω και στους γαύρους. Ακόμη και εντός οικογενείας. Θυμάμαι φάση να βλέπω τον γαύρο, πριν χρόνια CL με τον πατέρα μου. Το παιχνίδι κοντεύει να τελειώσει. Έχει φάει την κλασσική πεντάρα. Δεν θυμάμαι από ποιους. Ο πατέρας μου είναι τούρμπο. Άμα τον πιάσεις από τη μύτη θα σκάσει. Περιμένει να του πω καμιά μαλακία. Αλλά εγώ κύριος. Δεν βγάζω άχνα. Λες και συμπάσχω. Αυτό του τη βαράει πιο πολύ. Μπαίνει σπίτι η αδερφή μου. Και όπως όλες οι γυναίκες, κάνει την κλασσική ερώτηση (παρόλο που δεν την νοιάζει) για να δείξει ενδιαφέρον: - Ποιος κερδίζει; - Το ποδόσφαιρο.
LL_NEO Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Αυτό που βρίσκω "λογικό", είναι ότι σαν μαγαζί με μεγαλύτερη πελατεία, κάνει τους δημοσιογράφους που πουλάνε το προϊόν να θέλουν να χαϊδεύουν περισσότερα αυτιά. Και με πιο εμφατικό τρόπο. Για πιο μεγάλη πελατεία δεν ξέρω (εκτός και αν τους μέτρησες) αλλά για πελατεία που φέρνει πιο πολύ προς πρόβατα (και άρα είναι πολύ πιο εύκολο να άγονται με τέτοιου είδους σχόλια) ίσως.
punky Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Για πιο μεγάλη πελατεία δεν ξέρω (εκτός και αν τους μέτρησες) Αποδείξεις δεν έχω. Δεν υπάρχει και καμία επίσημη απογραφή. Εκτός αν ξέρεις κάτι εσύ. Ούτε θα μπω στη βαρετή διαδικασία να το συζητάω, όπως τρώγονται και κάποιοι βάζελοι φίλοι μου. Δε χρειάζεται όμως να γίνει απογραφή πληθυσμού για να εκτιμήσεις διαισθητικά ένα τέτοιο συμπέρασμα. Με τη δική σου λογική, μπορώ να ισχυριστώ τότε ότι η ΑΕΚ ή ο ΠΑΟΚ έχει περισσότερο κόσμο από τον βάζελο; Έχουν; Ή τους έχεις μετρήσει τους βάζελους και ξέρεις με βεβαιότητα; Όσο κι αν σε χαλάει, μετά από μια κυρίαρχη δεκαετία στο ποδόσφαιρο, το κοινό του γαύρου έχει μεγαλώσει εις βάρος των υπολοίπων. Πχ οποιοσδήποτε έχει μια επαφή με σχολεία, μπορεί να σου πει ότι η αναλογία των παιδιών είναι ξεκάθαρα υπέρ του. Τονίζω ότι δεν επιμένω. Διαισθητικά αυτό συμπεραίνω. Όπως και πολλοί άλλοι φίλαθλοι, που δεν είναι πράσινοι ή κόκκινοι.
zaxoys Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Κλασική απάντηση ολυμπιακού αντί να τα βάλει με την ομάδα του που αυτοκτόνησε στο τελευταίο λεπτό τα ρίχνε ιστην διαιτησία , τα ίδια και στο ποδόσφαιρο που αντί να τα βάλουν με την ομάδα τους που έκανε μια (1) ευκαιρία σε όλο το ντέρμπυ σε 90' έφταιγε ο επόπτης όσοι ακούσαν τον συντάκτη του ΟΣΦΠ στο sport-fm πρέπει να καταάβαίνουν καλα τι λέω- Ήμαρτον btw σκεφτείτε λίγο το γκολ του Σαπάνη πέρσι και τι θα γινόταν αν το έβαζε ο Ρίμπο... τέλος off topic γιατί είμαστε σε topic του ΠΑΟ
KaizerSoze Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Εγώ το είχα ακούσει από τον μικρό Συρίγο που είναι ορκισμένος ΠΑΟ στην εκπομπή του Supersport....τέσπα. Αν εννοεις τον γιο του πασο.Ομως ο Φιλλιππας ειναι γαυρος καραγαυρος(απλα εχει προσωπικη κοντρα με Κοκκαλη).Και στο λεω γιατι τον ξερω προσωπικα.Οπως ο Σκουντης ειναι βαζελος.Ομως στο μπασκετ η μασωνια ειναι πρωτα απολα μπασκετικη.Αυτη την στιγμη το μπασκετ σαν αθλημα το συμφερει να ανεβει ο γαυρος.Οποτε και ο Σκουντης εχει γινει τσουκαλας.Αν-λεμε αν,που δεν-παρετε εσεις κεφαλι,ο Συριγος θα λεει υπερ του Παναθηναικου και βέβαια με έχεις κερδίσει 2/2....όλο και κάποιος Πιτσίλκας θα βρεθεί να δώσει κάποιο αντιαθλητικό φάουλ στο Βασιλόπουλο ή να "αφήσει πλεονέκτημα" στο αντιαθλητικό του Διαμαντίδη στον Άκερ Να υποθεσω εννοεις τον ιδιο τυπο που εδωσε 3!!! φορες γκολ-φαουλ στο πρωτο βημα?Την επομενη φορα να σας κανουμε φαουλ στην επαναφορα και να το αφηνει ρε συ.Να υποθεσω βεβαια το οτι χασατε σας χαλαει το 'πλεονηκτημα".Που ακουστηκε!Πλεονεκτημα στο μπασκετ!!Προφανως εγινε φαουλ -ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΑΘΛΗΤΙΚΟ(παλια το λεγανε εσκεμμενο γιατι τιμωρουταν η προθεση,τωρα λεγεται αντιαθλητικο γιατι τιμωρειται το αποτελεσμα) αλλιως ο Σοφος πρεπει να κανει περιπου 4 αντιαθλητικα ανα ματς-για να κοψει τον αιφνιδιασμο.Αλλα σιγα μην αφησουμε τον Ολυμπιακο να χασει αιφνιδιασμο στο ΣΕΦ,βρησκουμε ενα κανονα απο το ποδοσφαιρο και τελος(και μετα βαζουμε τα λαμογια του δημοσιοκαφρους να λενε "Δεν ειναι κανονισμος,ειναι οδηγια",ναι μωρε και εφαρμοστηκε για 1η φορα τυχαια στον Ακερ,λες και υπαρχει τετοια εννοια "οδηγια" για παραπτωμα) Μακάρι να βρεθούμε στην Ευρωλίγκα (εκεί διακρίνω ένα σφίξιμο όποτε παίζουμε) Α. Ο Κολωκοτρώνης πεθανε,το ιδιο και ο Αχιλλεας Β. Ειναι που εχεις να δεις Φαιναλ Φορ απο τοτε που ο Ταρλατς ειχε μαλλια. Γ. Τοσα χρονια με τιν διατησια σε περνω στην Ελλαδα.Το βρηκες και μπορεί μέχρι τότε να παίζει και κάποιο παλικάρι που κάθεται με πατερίτσες στον πάγκο! ο οποιος θα παιξει ως 6ος παικτης ξερω γω,ετσι? Διοτι ο Ντομερκαντ ας πουμε που εχει ξεσκιστει θα παιζει και αυτος και γενικα δεν θα τρωει τις προσπαθειες και το χρονου καποιου αλλου ο Λιθουανος τουριστας,θα παιζει εξτρα,ετσι για χαβαλε... Παρεπιπτοντως πες του οτι τον περιμενει ο Χ''βρετας,ξερει αυτος,εχει κατι μνημες απο το Μουντομπασκετ
KWSN_Men Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Ο οποίος Χατζηβρέτας φαίνεται ότι θα κάνει την καλύτερή του χρονιά στον Παναθηναϊκό όπως πάει. Οι κακόμοιροι, επειδή έδωσαν για τον Λιθουανό 2,5 μύρια, ήτοι 1/4 του budjet τους, πιστεύουν ότι όταν παίζει από μόνος του θα ανεβάζει την ομάδα του 25%. Δεν με πειράζει, όσο πιο πολύ το πιστεύουν, τόσο πιο πολύ θα πονέσει στο τέλος. Ο Ολυμπιακός σε 70% της φόρμας του, ο Παναθηναϊκός ασύνδετος και σε μεγάλο βαθμό βασιζόμενος ακόμα σε ατομικές εξάρσεις, παίζουν μέσα στο γεμάτο ΣΕΦ και κερδίζει ο Παναθηναϊκός. Φαντάσου πλάκα στα επόμενα παιχνιδάκια.
revil Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 kwsn αυτα που γραφεις τα πιστευεις?Ηταν ο ολυμπιακος στο 70% της φορμας του που ο μονος παιχτης που επαιξε ηταν ο Ντομερ?Ηταν ο ολυμπιακος στο 70% της φορμας του που δε μπορεσε να κανει 1(!!!!)σωστο συστημα? Τουλαχιστον ο παναθηναικος βγαζει συστηματα. Συμφωνα με τη λογικη σου αφου ο μασιγιαουσκας θα ανεβαζει την ομαδα 25 % χμμμμ αφου τωρα βαζουμε γυρω στους 100 ποντους τοτε θα βαζουμε 125 ε?
LL_NEO Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 τελικά με όλο αυτό το μασιγιάυσκας hype τείνω να πιστέψω ότι το μικρότερο κακό του τραυματισμού του, είναι ότι δεν παίζει...
KaizerSoze Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 .Συμφωνα με τη λογικη σου αφου ο μασιγιαουσκας θα ανεβαζει την ομαδα 25 % χμμμμ αφου τωρα βαζουμε γυρω στους 100 ποντους τοτε θα βαζουμε 125 ε? Μαλλον δεν καταλαβες.ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ λοιδορει.Οτι καποιοι θεωρουν οτι με Μασιγιαουσκας ο Ολυμπιακος θα βαζει 130 ποντους.
revil Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 ναι οντως και ισως στην ουσια να τσαντιζομαι με τους δικους μου. απλα ρε μαγκες αυτο που λεω εγω τοσο καιρο ειναι οτι με τον ματσε στην ομαδα θα εχουμε 2 ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥΣ σουτερ.Ανθρωποι ειμαστε οταν δε παει ο Ντομερ θα παει ο Ματσε η το αντιθετο. Επειδη το σουτ ειναι κατι το οποιο μπορει αν δεν εισαι ο Ρετζι Μιλλερ να μη σου βγαινει καποιες μερες.
KWSN_Men Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 kwsn αυτα που γραφεις τα πιστευεις?Ηταν ο ολυμπιακος στο 70% της φορμας του που ο μονος παιχτης που επαιξε ηταν ο Ντομερ?Ηταν ο ολυμπιακος στο 70% της φορμας του που δε μπορεσε να κανει 1(!!!!)σωστο συστημα?Τουλαχιστον ο παναθηναικος βγαζει συστηματα. Συμφωνα με τη λογικη σου αφου ο μασιγιαουσκας θα ανεβαζει την ομαδα 25 % χμμμμ αφου τωρα βαζουμε γυρω στους 100 ποντους τοτε θα βαζουμε 125 ε? Για την φόρμα, μην κρίνεις το μεταξύ μας παιχνίδι, παίζατε με τον Παναθηναϊκό οπότε δεν κρίνεστε. :wink: Δες τα παιχνίδια στην Euroleague που κάνετε και θα δεις ότι είστε αρκετά φορμαρισμένοι. Για τον Ματσιγιάουσκας, αυτό ακριβώς λέω. Ότι ΔΕΝ πρόκειται να συμβεί αυτό. Ούτε θα βάζει 30άρες, τουλάχιστον όταν παίξει εναντίον του Παναθηναϊκού.
godslayerxp Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Και γω αυτό εννοούσα KWSN_Men όταν είπα για τον Ματσιγιάουσκας...μπορεί να βάζουμε και λιγότερους πόντους...απλά θα υπάρχει κάποιος παίχτης (όπως σε σας τις περισσότερες φορές ο Διαμαντίδης) που είναι δεν είναι στην μέρα του θα είναι ικανός να πάρει την ευθύνη του δύσκολου ή του κρίσιμου σουτ. Σόρρυ για την παρέμβαση πάντως....είναι δικό σας το topic. Stay Heavy!
geovard Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Θα ήθελα να μού εντοπίσετε τη διαφορά. Πολύ καλός ποδοσφαιριστής καί μεγάλος ποδοσφαιριστής.
KaizerSoze Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Πολυ καλος ποδοσφαιριστης=Αυτος που κανει πολυ καλα την δουλεια του ποδοσφαιριστη Μεγαλος ποδοσφαιριστης=Αυτος που κανει το εξτρα εκτος απο πολυ καλα την δουλεια του ποδοσφαιριστη και το κανει καλα ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ 2 ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ,συμπεριλαμβανομενων μαλιστα περιπτωσεων τραυματισμων/γρηγορης αποσυρσης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.