Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το ασσυληπτο σουτ ηταν κοντρα!! μαλιστα ο παιχτης που του χτυπησε στο ποδι επεσε κατο. Νομιζο οτι αρχιζο και βλεπο εξωγιηνους λοοολ, πουθενα αλλου δεν εχει αναφαρθει οτι ηταν κοντρα, μονο εγω το ειδα? φανηκε μονο σε 1 μακρινο replay, στα αλλα ουτε εγω το πηρα πρεφα. το προσεξε αλλος η εγω τρελαθηκα λολ?

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
το ασσυληπτο σουτ ηταν κοντρα!! μαλιστα ο παιχτης που του χτυπησε στο ποδι επεσε κατο. Νομιζο οτι αρχιζο και βλεπο εξωγιηνους λοοολ, πουθενα αλλου δεν εχει αναφαρθει οτι ηταν κοντρα, μονο εγω το ειδα? φανηκε μονο σε 1 μακρινο replay, στα αλλα ουτε εγω το πηρα πρεφα. το προσεξε αλλος η εγω τρελαθηκα λολ?

Ούτε εγώ είδα κόντρα πάντως.

Δημοσ.

Κατά τα άλλα, ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να κυριαρχεί στα Μέσα Ενημέρωσης:

Contra.gr

Clipboard01.jpg

Για δικούς του λόγους το Contra.gr επιμένει ότι στη βαθμολογία προηγείται ο Ολυμπιακός. Και αν μόνο αυτό, θα έλεγα ότι πρόκειται περί απλού λάθους. Από την αρχή της χρονιάς με την κλήρωση έχουν δείξει δείγματα, με τις δηλώσεις των προέδρων, με τον Αγγελόπουλο να είναι πρώτος, ο Γιαννακόπουλος δεύτερος και όλοι οι υπόλοιποι με σειρά κατάταξης στο περσινό πρωτάθλημα. Λεπτομέρειες ίσως, αλλά δείχνουν πολλά πράγματα.

Α και εμετική η μετάδοση του Ολυμπιακός-Καλαμαριά σήμερα.

Δημοσ.
το προσεξε αλλος η εγω τρελαθηκα λολ?

ο πατέρας μου. αλλά δεν μετράει, γιατί είναι γαύρος.

εμένα μου φάνηκε απευθείας πάντως.

Δημοσ.

Ρίξε μια ματιά εδώ : http://www.goal4replay.net/GoalWatch.asp?Ln=Gr&ID=624

Ο παίχτης που έπεσε κάτω μετά το γκολ είναι άσχετος και πάνω από 3 μέτρα πίσω ,φαίνεται στο τέλος αλλά δεν το έβαλε ο Ρίμπο να είναι γκολάρα και δείγμα κλάσης αλλά ο Μπόβιο και έγινε κόντρα

Δημοσ.

Φίλε KWSN_Men για την βαθμολογία του μπάσκετ ρώτα καλύτερα κάποιον που ξέρει, ευτυχώς στο contra.gr κάποιος ρώτησε και έμαθε...στην ισοβαθμία στο μπάσκετ οι αγώνες μεταξύ 2 ομάδων (και στην περίπτωσή μας Ολυμπιακού-ΠΑΟ) έχουν νόημα μόλις γίνει και το παιχνίδι του 2ου γύρου. Μέχρι να γίνει και το δεύτερο παιχνίδι προβάδισμα έχει αυτός με την καλύτερη διαφορά πόντων επίθεσης-άμυνας.

PS: και γω όταν βλέπω τον ΠΑΟ να ρίχνει 5 γκολ.....εμετική μου φαίνεται η μετάδοση και αλλάζω κανάλι.

Δημοσ.

ναι μόνο που φιλαράκο το πρώτο γκολ μπήκε στο 40 ή κάπου εκεί και οι δυο υπάλληλοι της ΝΕΤ σου έδιναν την εντύπωση ότι μαστίγωναν το μονόφθαλμο φίδι για πάρτη του Παππά κτλ κτλ κτλ. Οπότε αυτά περί 5άρας και τα σχετικά πέστα πουθενά άλλού. Οι τύποι μάλλον πήραν μεταγραφή απο το TV magic

Όσον αφορά το πως είναι τώρα η βαθμολογία στο μπάσκετ. Δε με πειράζει καθολούλου. Με 4 νίκες ακόμα (1 στο 2ο γύρα και 3 στο sweep) νομίζω ότι το contra και οποιοσδήποτε άλλος θα αναγκαστεί να μας ανακυρήξει πρωταθλητές...

Δημοσ.
Φίλε KWSN_Men για την βαθμολογία του μπάσκετ ρώτα καλύτερα κάποιον που ξέρει, ευτυχώς στο contra.gr κάποιος ρώτησε και έμαθε...στην ισοβαθμία στο μπάσκετ οι αγώνες μεταξύ 2 ομάδων (και στην περίπτωσή μας Ολυμπιακού-ΠΑΟ) έχουν νόημα μόλις γίνει και το παιχνίδι του 2ου γύρου. Μέχρι να γίνει και το δεύτερο παιχνίδι προβάδισμα έχει αυτός με την καλύτερη διαφορά πόντων επίθεσης-άμυνας.

.

Στο site του ΕΣΑΚΕ όμως έχουν άλλη άποψη ...:

ftp://ftp.esake.gr/statistics0607/ba107b06.htm

Αν και δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα σε έχω νικήσει 2/2 ήδη δεν περιμένω το contra να με βγάλει πρώτο οπότε απλά κουβέντα να γίνεται ..

Btw πέρσι με τους νέους παίκτες και χωρίς τους νέους σούπερ σταρ ο ΟΣΦΠ είχε νικήσει μια φορά στην κανονική περίοδο μέσα στο ΣΕΦ ή δεν τα θυμάμαι καλά?Γιατι νόμιζα οτι διέλυσε αυτή την ομάδα για να μας ξεπεράσει ...

Δημοσ.

PS: και γω όταν βλέπω τον ΠΑΟ να ρίχνει 5 γκολ.....εμετική μου φαίνεται η μετάδοση και αλλάζω κανάλι.

Δεν λέω όταν το σκοπ ήταν 5-0 αλλά όταν το παιχνίδι ήταν ακόμα 0-0. Γίνεται ένας συνδυασμός συμπαθητικός και καταλήγει σε ένα σουτ στα περιστέρια (αν θυμάμαι ο Νε). Και λέει ο μεγάλος αθλητικογράφος Μχάλης - Δε Με Έβαλε Στην ΕΡΤ ο Μπαμπάς Μου - Τζώχος ''Δεν έχει σημασία το σουτ που δεν ήταν τόσο καλό αλλά ο συνδυασμός''. Διθύραμβοι ακόμα και πριν το 30 που δεν πέρναγε με τίποτα.

Και στο κυρίως θέμα:

Και ποιον να ρωτήσω; Κάποιον όπως εσένα ας πούμε; Η Galanis Sports Data ξέρει ή πρέπει και αυτή να ρωτήσει εσένα; Διάβασε λοιπόν και επικοινώνησε μαζί τους για να τους μάθεις τη δουλειά τους:

http://www.galanissportsdata.com/basketball/mena1/season2006_07/a1rank.asp?day=6

Δημοσ.

Συμφωνώ ότι είναι τραγικές οί μεταδόσεις των αγώνων από δημοσιογράφους πού είναι περισσότερο οπαδοί από τον καθένα.Νοιώθεις να τρίβουν τον κώλο τους στην καρέκλα από την αγωνία τους μέχρι να πετύχει π.χ ο Ολυμπιακός σήμερα το πρώτο του γκολ.Λες καί ο καημένος ο Απόλλων της Καλαμαριάς έπρεπε σώνει καί καλά να πάει αύτανδρος.Ντροπή γιατί καί η φάρα των δημοσιογράφων έχει κι αυτή το δικό της μεγάλο μερίδιο ευθύνης γιά την κατάσταση πού επικρατεί στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.Καί μετά αυτοί οί κύριοι γεμίζουν τα αθλητικά δελτία με αναλύσεις περί πρωταθλήματος δύο ταχυτήτων κ.λ.π

Καί καλά στην Αθλητική Κυριακή δεν βρήκαν κανένα άλλο...φωστήρα να κάνει τις αναλύσεις παρά βρήκαν τον Αμανατίδη?Χαμηλός ο δείκτης...

Σημειώνω ότι η προκλητική υποστήριξη κατά τις μεταδόσεις των αγώνων αφορά όλες τις μεγάλες ομάδες,αλλά αυτό με τον Ολυμπιακό έχει παραγίνει.

Αυτός ο Πέτρος Μίχος είναι διασκεδαστικός.Σε κάποια φάση γίνεται ένα εμφανέστατο φάουλ υπέρ της Καλαμαριάς το οποίο δεν δόθηκε από το διαιτητή καί έσπευσε ο κύριος Μίχος να δικαιολογήσει την απόφαση τού διαιτητή διότι λέει ήταν λίγο φάουλ.Ακούσατε λίγο φάουλ.Δηλαδή δεν τον σκότωσε κιόλας ώστε να διακαιολογείται το..πολύ φάουλ!Προτείνω να κλείνουμε τον ήχο όταν βλέπουμε ποδόσφαιρο στην tv να ξεκουράζονται καί τα αυτιά μας αφού τίποτα δεν προσφέρουν αυτοί με τις σαχλαμάρες τους.

Δημοσ.

έχω κουραστεί να ακούω ύμνους από κάτι τέτοιους δημοσιογραφάκους ...

έχουν καταντήσει τη νετ, τβ μάτζικ...

μετά την απίστευτη μπαρουφά αμανατίδη περί ριζούπολης,τον έχουν ακόμα εκεί...

στο οσφπ-παο στο σεφ,μια μετάδοση σε 40 αγωνιστικά λεπτά,για το τι πρέπει να κάνει ο οσφπ για να κερδίσει!!! (hello,υπάρχουμε κ εμείς εδώ)!!!

ΥΓ:η μπαρούφα που ακούστηκε για τη βαθμολογία,είναι τελείως άκυρη!

μετράνε τα μεταξύ τους,κ τέλος! σιγά μην περιμένουν κ τα πλευ οφ για να διαμορφώσουν ανάλογα τη βαθμολογία.

Πάμε στα της ομάδας μας....

as i was saying...

Μπόβιο κ τζιόλης μαζί δε χρειάζεται να παίζουν,εκτός αν παίζουμε τη μπαρτσα!

ο μάντζιος,ήρθε ο καιρός να τυλιχτεί με κορδέλα,και να πάει σούμπιτος(!) σε καμιά ξάνθη,ως αντάλλαγμα για τον ζαπρόπουλο!

ο σέριτς...who is he?

από κει κ πέρα...καταπληκτικό το γκολ από τον μπόβιο(ευτυχώς δεν το εβάλε ο ριβάλντο για να έχουμε ομαδική εκσπερμάτωση στις αθλητικές εκπομπές), πάλι έχασε τεράστια ευκαιρία ο σάλπι,πάλι ήταν πολύ δραστήριος,και πάλι είχαμε ένα πολύ καλό γκούμα!

ο νίλσον αν κ αρκετά soft,ήταν καλούτσικος,ενώ γενικά ήμασταν πολύ μέτριοι!

απλά,παρατηρώντας κάποια πράγματακια στην ομάδα,βλέπεις ότι βελτιώνεται συνέχεια...

σε φυσική κατάσταση,στο πόσο γνωρίζουν τη θέση τους,σε προσπάθειες για αυτοματισμούς και σε αλληλοκάλυψη!

ο μουνιόθ,έκανε πολύ καλές αλλαγές (μόλις μπήκε ο αντρέας η ομάδα άλλαξε),και ο λεοντίου αν σταματήσει να νομίζει ότι είναι ο νέος ροναλντίνιο θα κάνει μεγάλη καριέρα....

Καταπληκτική η παρουσία του κόσμου!!!!

ΥΓ: Σήμερα παίζουμε γυναικείο βόλλευ με τον οσφπ....ε ρε γλέντια!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...