Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
τα εμαθες οτι πας στον ΠΑΟ ε? ελα μια χρονια θα ειναι.. ηρεμησε...

Ο μαλάκας ο manager μου έκλεισε συμφωνία με τον Ολυμπιακό αντί για τον Παναθηναϊκό. Δε θέλω 5άρες και 7άρες... Δε θέλω να καταστρέψω και εγώ την καριέρα μου, να πουν ότι πάω για τα ένσημα.... Μουααααααααααααα

Δημοσ.

ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ GREEKLISH ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΤΑ ΙΔΙΑ,ΚΑΝΩ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΟ GREENWEBFANS.GR

PROSWPIKES APOPSEIS A HMIXRONOU

- O Bovio einai o Adric se Braziliano me kapws kalyteri pasa.O Tziolis einai o Bovio se Ellina me kapws kalyteri tripla.Den exei KANENA noima na exeis mono 2 xaf ston axona kai autoi oi 2 na einai o Bovio me ton Tzioli.Exeis 2 fores ton idio paikti,pou den einai trexantiri,den einai mpalanter,den einai organwtis.Apo ton axona apla D E N yparxoume.Kai den mou ftaine ta paidia giati den einai auti i doulia tous.

- Exoume provlima apo ta akra,na pw tin alitheia,i amyntiki 4ada den paei asxima sto teleytaio taklin,stin teliki monomaxia.Kai o GOumas ektos apo tin mia gkela sto sout tou Oukranou einai mia xara.APla ftanoun poly eykola autoi sto na bgaloun tin teliki pasa.Asxeto pou nomizw oti ta taklin tou Nilson simera exoun piasei ola.H 4ada mas nomizw paei kala amyntika,i leitourgia tis omadas amyntika einai to provlima

-O Vaggelis o Mantzios i prepei na paixei 5 paixnidia seri me oti kostos exei auto i na mhn xanapaixei.Allou pataei kai allou brisketai.A,kai den mporei na ginei "Kwnstantinou",exei alles xares alla paixnidi se styl 'Kwstantinou" den mporei

-Vlepw ton Salpi na trexei kai me pianei lypisi.Exei poly orexi,den ton voithane.

-Poly liga pragmata o Victor simera opws kai o ROmero.Vasika einai kai oi 2 dexioi.Me to na vazeis ton kalo sou dexia ekei pou prepei kai ton ligotero kalo aristera,stin ousia den yparxoume apo aristera.Kalytera na paei o Romero dexia,na parei to 100% apokei kai as paei o Victor aristera,pou an kai simera den paizei,to 60% tou Victor ftanei kai paraftanei

-Den yparxei podosfairistis Antony Seric

Aσχετο αλλα ο Ντελκ ανεβαινει μαμιωντας...αντε ρε Τονυ παικταρα

Δημοσ.

Ούτε την κριτική σου να είχε διαβάσει ο Μπόβιο :-)

Για seric συμφωνώ - απαράδεκτος ! το είχα ξαναγράψει οτι ο Δάρλας αν δεν ξεχνιέται μπροστά για εμένα είναι καλύτερος (Στον συγκεκριμένο ΠΑΟ πάντα)

Βίκτορ σήμερα δεν τράβαγε όντως ,να πω την αλήθεια περίμενα μόλις έβγαλε Μάντζιο να περάσει δεύτερος επιθετικός αλλά τον κράτησε πιο πίσω , κρίμα γιατί πιστεύω οτι μπορεί να απειλήσει με σουτ πιο κοντά στην περιοχή (Από την άλλη βέβαια δεν μπορεί να βγάλει κανείς καμια κάθετη ...)

Μάντζιος με την απόδοση που έχει σε όσα παιχνίδια τον έχω δει δεν πρέπει να παραπονιέται που δεν παίζει.. εντελώς άχρωμος ,παίζει δεν παίζει μόνο από τα επιθετικά φάουλ το καταλάβαινες

Σήμερα φάνηκε πως η ομάδα χρειάζεται και άλλο 1 καθαρό επιθετικό γιατί αν απλώς θέλαμε να αλλάξουμε πρόσωπα δεν είχαμε άλλο καθαρό φορ στην θέση του Μάντζιου

Δημοσ.

απλη απορια, το σουτ κοντραρε σε αντιπαλο η μονο εγω το ειδα? στο τελευταιο replay που τραβουσε απο μακρια και πισο απο την σεντρα φανηκε να χτυπαει σε ενα ποδι. Οχι οτι αλλαζει τιποτα.

Αποψη μου ειναι οτι το ματσακι ισος αξιζε χ, αλλα οταν ο αντιπαλος ειναι αμπαλος (οπως οι περισοτερες μικρες ομαδες) καλα εκανε και το πηρε ο βαζελος, με τις 2-3 παραπανο τεχνικες ενεργειες που μπορει να βγαλει.

Βλεπεις τους παιχτες του εργοτελη και παιζουν μονο με δυναμη λιγη ταχυτητα και παθος, ελαχιστοι ειναι οι παιχτες που μπορουν να κανουν μια τριπλα η μια καθετη πασα της προκοπης. Αυτες οι ομαδες απλα δεν εχουν φαντασια και γι αυτο σπανια ανοιγουν παιχνιδι και φτιαχνουν φασεις. Για τα δεδομενα του μια χαρα βεβαια το παλευει φετος, αλλα.....

Δημοσ.
Αποψη μου ειναι οτι το ματσακι ισος αξιζε χ, αλλα οταν ο αντιπαλος ειναι αμπαλος (οπως οι περισοτερες μικρες ομαδες) καλα εκανε και το πηρε ο βαζελος, με τις 2-3 παραπανο τεχνικες ενεργειες που μπορει να βγαλει.

Παίχτης άμπαλος μπορώ να το καταλάβω αλλά συλλήβδην ομάδα άμπαλη πρώτη φορά ακούω.

Δημοσ.

όταν το 80% τον παιχτών της ομάδας ειναι αμπαλοι τοτε λες και την ομάδα ετσι, πως σου φαίνεται αυτο για εξήγηση?? φυσικα και ο χαρακτηρισμός ουσιαστικά πηγαίνει στους παίχτες, οι παίχτες όμως αποτελούν την ομαδα. Με το ιδιο σκεπτικό δεν θα λες αυτη είναι καλή ομάδα, θα πρεπε να λες είναι καλοί οι παίχτες της ομάδας, αλλα δεν ακούς κανένα να μιλάει ετσι! Τωρα τι π@π@ριες με βάζεις να εξηγώ ρε geovard, αφου κατάλαβες τι εννοώ.

αν εισαι απο το Ηράκλειο και εισαι εργοτελης σορρυ που σου έθιξα την ομάδα αλλά δεν παύει να είναι η αλήθεια. Σχεδόν ολες οι μικρες ομαδες α εθνικής απαρτίζονται απο παίχτες αμφιβόλου ποιότητας που δεν διαφέρουν και πολύ απο αντιστοίχους της β και γ εθνικης! Δεν παύει να υπάρχουν τα ταλεντακια (οπως πχ κοιλιαρας, φυντανιδης.....) αλλα πλαισιώνονται απο κατι τυχαίους βούλγαρους, Αλβανούς....κτλπ

Δημοσ.
όταν το 80% τον παιχτών της ομάδας ειναι αμπαλοι τοτε λες και την ομάδα ετσι, πως σου φαίνεται αυτο για εξήγηση?? φυσικα και ο χαρακτηρισμός ουσιαστικά πηγαίνει στους παίχτες, οι παίχτες όμως αποτελούν την ομαδα. Με το ιδιο σκεπτικό δεν θα λες αυτη είναι καλή ομάδα, θα πρεπε να λες είναι καλοί οι παίχτες της ομάδας, αλλα δεν ακούς κανένα να μιλάει ετσι! Τωρα τι π@π@ριες με βάζεις να εξηγώ ρε geovard, αφου κατάλαβες τι εννοώ.

αν εισαι απο το Ηράκλειο και εισαι εργοτελης σορρυ που σου έθιξα την ομάδα αλλά δεν παύει να είναι η αλήθεια. Σχεδόν ολες οι μικρες ομαδες α εθνικής απαρτίζονται απο παίχτες αμφιβόλου ποιότητας που δεν διαφέρουν και πολύ απο αντιστοίχους της β και γ εθνικης! Δεν παύει να υπάρχουν τα ταλεντακια (οπως πχ κοιλιαρας, φυντανιδης.....) αλλα πλαισιώνονται απο κατι τυχαίους βούλγαρους, Αλβανούς....κτλπ

Όχι δεν είμαι Εργοτέλης αλλά δεν θάθελα καί να πέσει πάλι αμέσως στη Β super league:mrgreen:

Λοιπόν σήμερα ο Μάντζιος ήταν απογοήτευση,ο Νίλσον μού φάνηκε γιά άλλη μιά φορά μαχητικός, επίσης φαίνεται η απουσία ενός δυνατού επιθετικού πού θα 'γεμίζει' την αντίπαλη περιοχή,ο Βίκτορ φάνηκε ολίγον κουρασμένος, ακόμη καί ένας μέτριος Βραζιλιάνος σαν τον Μπόβιο είναι δυνατόν να πάρει ένα παιχνίδι με το ασύλληπτο σούτ κ.λ.π

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...