Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Συγνωμη απο την θυρα 13 για την επιθεση σε Οκκα και Ζεβλακοφ

http://www.sportime.gr/football_inside.asp?article_id=34330

ενα μεγαλο μπραβο στα παιδια!

παραθετω αλλο ενα site που σχολιαζει την ανακοινωση

http://www.sport24.gr/html/ent/042/ent.149042.asp

και δυστυχως μαζι με την ανακοίνωση ανεγκεφαλοι εδρασαν παλι...δεν εχει σημασια το χρωμα,σε ολες τις ομαδες υπαρχουν.

Απο sport24.

"Η μεγάλη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, είχε ως αποτέλεσμα να μην υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον στο ματς, του οποίου το σκορ στο ημίχρονο, ήταν 3-10, υπέρ των "ερυθρολεύκων".

Αλλά μιας και βρισκόμαστε στην Ελλάδα και όταν χάνουμε και το παιχνίδι δεν έχει ενδιαφέρον, με κάτι πρέπει να ασχοληθούμε, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, "έκαναν" το καθήκον τους. Στην τρίτη περίοδο, μετά από διαπληκτισμό του εφόρου των "πρασίνων", Νίκου Πλύτα, με τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα των Κυπελλούχων Ελλάδας, Χρήστο Φλώρο (που οδήγησε στην αποβολή του πρώτου), άρχισαν να εκσφενδονίζουν αντικείμενα προς πάσα κατεύθυνση.

Ενα από αυτά χτύπησε τον βοηθό προπονητή του Ολυμπιακού, Νίκο Βενετόπουλο και του έσπασε τα γυαλιά που φορούσε, με συνέπεια να τραυματιστεί ελαφρά στο πρόσωπο από τα θραύσματα.

Οι διαιτητές διέκοψαν το παιχνίδι για περίπου δέκα λεπτά, μέχρι να εκτονωθεί η κατάσταση και να μετακινηθούν οι αστυνομικές δυνάμεις πίσω από τον πάγκο των Πειραιωτών, ώστε να τους προστατέψουν.

Το υπόλοιπο του παιχνιδιού, ήταν τυπική διαδικασία, αφού ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα, με 8-14. Πρώτος σκόρερ των "Πειραιωτών", ήταν ο νεοαποκτηθείς, Γιώργος Αφρουδάκης, που σημείωσε τέσσερα τέρματα, ενώ ο Παναθηναϊκός, είχε ως πρώτο κανονιέρη, τον έμπειρο, Μάκη Γεωργαρά, με 3."

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καπου στο spor24 διαβασα οτι και καλα το Χαιδαρι δεν ειναι τυχαιο οτι βρισκεται στη 2η θεση της β εθνικης,αφου νικησε κιολας την καλυτερη ομαδα της α εθνικης!!!:roll:

Τωρα παντως που μπηκε κ ο Τοζερ στην εθνικη Ουγγαριας,πρεπει να το παραδεχθουμε,οι Αεκ εχει καλυτερους παικτες:mrgreen:

Δημοσ.

καθεστε και σχολιαζετε εσεις τον αγωνα της ΑΕΚ ενω κερδισατε με το ζορι τον Θρασύβουλα,α ρε πελατες...

Δημοσ.
καθεστε και σχολιαζετε εσεις τον αγωνα της ΑΕΚ ενω κερδισατε με το ζορι τον Θρασύβουλα,α ρε πελατες...

1ον) πρόσφατα ακούστηκαν κάτι μπούρδες ότι η αεκ έχει καλύτερο υλικό!

σε παιχνίδι με ομάδα 2ης κατηγορίας που επαιζε με 8 (!!!,είχε παίχτη που συνεχώς ζαλιζόταν εκτός των 2 αποβολών),δεν καταφερε να βάλει γκολ σε 120 λεπτά!

2ον) με την ίδια λογική , απαγορεύεται οι γάβροι να σχολιάζουν τον Παο στο μπάσκετ,μια που υπάρχει πολύ εντονότερη η πελατειακή σχέση!

3ον) χαλάρωσε , δεν παίξατε καμιά μπαλάρα κ εσείς στο κύπελλο,με τον ατσαλένιο παίξατε,κ κάνατε ίδια-παρόμοια εμφάνιση με τον παο απέναντι στο...θρασύβουλα!

4ον) επίσης,με τη δική σου λογική, μεσοβδόμαδα,οι οπαδοί του οσφπ ΔΕΝ πρέπει να ασχολούνται καν με τα ευρωπαικά κύπελλα,μια που είναι από τους καλύτερους πελάτες!

5ον) αφού θέλεις να το πάμε οπαδικά,να σου απαντήσω στο στυλ σου λοιπόν...

η αλήθεια είναι ότι ο θρασύβουλος με ζόρισε πιο πολύ από εσένα!

6ον) νιώθεις χαρά-ικανοποίηση κ να ανεβαίνει η αυτοεκτίμησή σουμ όταν χρησιμοποιείς επιθετικούς χαρακτηρισμούς?

Δημοσ.
1ον) πρόσφατα ακούστηκαν κάτι μπούρδες ότι η αεκ έχει καλύτερο υλικό!

σε παιχνίδι με ομάδα 2ης κατηγορίας που επαιζε με 8 (!!!,είχε παίχτη που συνεχώς ζαλιζόταν εκτός των 2 αποβολών),δεν καταφερε να βάλει γκολ σε 120 λεπτά!

2ον) με την ίδια λογική , απαγορεύεται οι γάβροι να σχολιάζουν τον Παο στο μπάσκετ,μια που υπάρχει πολύ εντονότερη η πελατειακή σχέση!

3ον) χαλάρωσε , δεν παίξατε καμιά μπαλάρα κ εσείς στο κύπελλο,με τον ατσαλένιο παίξατε,κ κάνατε ίδια-παρόμοια εμφάνιση με τον παο απέναντι στο...θρασύβουλα!

4ον) επίσης,με τη δική σου λογική, μεσοβδόμαδα,οι οπαδοί του οσφπ ΔΕΝ πρέπει να ασχολούνται καν με τα ευρωπαικά κύπελλα,μια που είναι από τους καλύτερους πελάτες!

5ον) αφού θέλεις να το πάμε οπαδικά,να σου απαντήσω στο στυλ σου λοιπόν...

η αλήθεια είναι ότι ο θρασύβουλος με ζόρισε πιο πολύ από εσένα!

6ον) νιώθεις χαρά-ικανοποίηση κ να ανεβαίνει η αυτοεκτίμησή σουμ όταν χρησιμοποιείς επιθετικούς χαρακτηρισμούς?

1. Μαλλον δεν καταλαβαινεις οτι ενα παιχνιδι δεν δειχνει το υλικο μιας ομαδας.

2.Εγω δεν ειπα οτι απαγορευεται να σχολιαζεις καποιον. Το μηνυμα μου ηταν καθαρα πλακας και για να πειραξω τους Παναθηναικους.;) Για αυτο υπαρχουν και τα φορουμς. Για να σχολιαζεις...

3. χαλαρος ειμαι, εμεις γενικα δεν μπαιζουμε μπαλα αυτο τον καιρο και χανουμε απο οποιο καφενειο βρισκεται μπροστα μας. Αφου μας κερδισε ο Παο μπορουσε και ο Θρασυβουλος.

4. Μηπως αναφερεσαι σε αυτα που δεν επαιξες εσυ φετος?

5. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ σε επιασε το οπαδικο σου respect

6. επιθετικο χαρακτηρισμό εννοείς το α ρε πελατες???Ελεος ρε παιδια. Να αρχισουμε να μιλαμε στον πληθυντικο μεταξυ μας για να σταματησουν οι παρεξηγησεις. Ειμαι πολυ χαρουμενος- ικανοποιημενος και εχει ανεβει τρελα η αυτοεκτιμηση μου που μπορω να γραφω μεσα στο φορουμ με επιθετικους χαρακτηρισμους (α ρε πελατες) και να εχω απεναντι μου εσενα να μου απαντας νομιζωντας οτι με αυτα που γραφεις εισαι σπουδαιος. Αυτο σε ικανοποιει σαν απαντηση?

Δημοσ.
1. Μαλλον δεν καταλαβαινεις οτι ενα παιχνιδι δεν δειχνει το υλικο μιας ομαδας.

Πρέπει να είσαι ο μοναδικός (ούτε ο ντέμης),που νομίζει ότι η αεκ έχει καλύτερο υλικό από τον παο!

3. χαλαρος ειμαι, εμεις γενικα δεν μπαιζουμε μπαλα αυτο τον καιρο και χανουμε απο οποιο καφενειο βρισκεται μπροστα μας. Αφου μας κερδισε ο Παο μπορουσε και ο Θρασυβουλος.

άρα,αφού είσαι χάλια,με τη λογική "καθεστε και σχολιαζετε εσεις τον αγωνα της ΑΕΚ ενω κερδισατε με το ζορι τον Θρασύβουλα,α ρε πελατες..."

δεν πρέπει να σχολιάζεις αυτούς πο κέρδισαν εσένα,και που με το ζόρι κέρδισαν τον θρασύβουλο κ σχολιάζουν την αεκ που με το ζόρι έχασε από το χαιδάρι.....(η δική σου αναλογική λογική )!

4. Μηπως αναφερεσαι σε αυτα που δεν επαιξες εσυ φετος?

εγώ πάλι γιατί είχα την εντύπωση ότι παίζω ευρώπη,κ μάλιστα στο θεσμό που θα έρθεις και εσύ,ΑΝ έχεις επιτυχημένη πορεία???(δηλαδή,αν δεν έρθεις 4ος έτσι?)?

6. επιθετικο χαρακτηρισμό εννοείς το α ρε πελατες???Ελεος ρε παιδια. Να αρχισουμε να μιλαμε στον πληθυντικο μεταξυ μας για να σταματησουν οι παρεξηγησεις. Ειμαι πολυ χαρουμενος- ικανοποιημενος και εχει ανεβει τρελα η αυτοεκτιμηση μου που μπορω να γραφω μεσα στο φορουμ με επιθετικους χαρακτηρισμους (α ρε πελατες) και να εχω απεναντι μου εσενα να μου απαντας νομιζωντας οτι με αυτα που γραφεις εισαι σπουδαιος. Αυτο σε ικανοποιει σαν απαντηση?

η λέξη "πελάτες" δεν είναι σίγουρα πληθυντικός ευγενείας.

σπουδαίος,δεν είμαι επίσης σίγουρα,γιατί ...θα το ήξερα!

νομίζοντας ότι με αυτά που γράφω προσπαθώ να σου αποδείξω ότι πλάκα κ χαβαλές μπορεί να γίνει χωρίς τους χαρακτηρισμούς αυτούς,που θα σου επιφέρουν επίσης προκλητικές απαντήσεις (σας μαμήσαμε στο σεφ,κλπ κλπ).Κ θα απαντήσεις για ριζούπολη,θα απαντήσουν για τρεξίματα εκτός γηπέδων,και θα συνεχίσουμε σε αυτό το καταπληκτικό επίπεδο τη συζήτησή μας...

μην φτάσουμε σε επίπεδα...powerfull,που όποιος δεν μυρίζει βαρβατίλα άντρα των σπηλαίων,είναι gay...

ακόμα κ στα αθλητικά, μπορεί να διατηρηθεί ένα κάποιο επίπεδο,όσο περίεργο κ αν σου φαίνεται!

Δημοσ.
Έχεις τσιτώσει λίγο από το αποτέλεσμα της Κυριακής, ή λάθος κάνω? :-D :-D :-D

Μαλλον πολυ :-D

Δημοσ.

Ενω η επικη αρμαδα με τον Σιδερενιο εκανε μεγαλειωδη εμφανιση,να χαιρεσαι τον Γεωργατο,δωστον στην Κερκυρα δανεικο 2 χρονακια και τον περνεις πισω στα 38,θα κανεις ομαδα 10ετιας

Επειδη ειμαστε και πελατες,περναμε απο ΟΑΚΑ μερια καμια φορα να παρεις την αποδειξη για την περασμενη Κυριακη,μην μας κηνυγαει η εφορια...

Αλλα βλεπω εισαι γουρλης,καλυτερη ομαδα η ΑΕΚ,παρτην κατω απο το Χαιδαρι,πελατες εμεις,μας βλεπω με ΟΥΕΦΑ και νταμπλ...Εχεις ρε αδελφακι μου ενα ματι για ποδοσφαιρο,πωπω μανατζερι επρεπε να γινεις

Δημοσ.
Μηπως αναφερεσαι σε αυτα που δεν επαιξες εσυ φετος?

Εγω παλι θα δω Ευρωπη τον Φλεβαρη,εσενα με την ΡΟμα,ολοι με κοντομανικα,ο παλαιουρας ο Ανατολ με μακριμανικο,σου λεει "ΠΑΛΙ δεν θα προλαβω τα κρυα του Φλεβαρη,ας το βαλω σημερα μην παει αχρηστο"

Βεβαια θα μου πεις αλλο ΟΥΕΦΑ και αλλο ΤΛ και θα ειχες κανονικα δικιο γιατι εχεις...ποσα?δεν θυμαμαι,3...4 ΟΥΕΦΑ?καπου τοσα δεν ειναι?...αλλα βλεπεις φετος ουτε εσυ επαιξες ΤΛ,σε επαιξαν οι αλλοι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...