KaizerSoze Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Τον σοβαρο προπονητη που τον καταλαβες μετα απο 5 ματς????? Ε τι,πολυ θελει?ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΙ ΕΙΠΑ σοβαρος,ΟΧΙ ΚΑΛΟΣ απαραιτητα,αυτο θα φανει αργοτερα.Αλλα τουλαχιστον ειναι επαγγελματιας Αμεσως ειδε το πρβλημα στην αμυνα και την φυσικη κατασταση.Εκανε μινι προετοιμασια και μαθηματα στην αμυνα.Δεν φοβαται να ρισκαρει χωρις να κανει 11 αλλαγες σε καθε ματς.Ξερει που ειναι τα ορια μας,ειδε με ΑΕΚ πως δεν μπορουμε να βγαλουμε 90λεπτο,με σας για 45' μας ειχε μαζεμενους.Κρινει απο τις προπονησεις χωρις κολληματα,ειδαμε την φατσα του Θεοδωριδη(εγω δεν τον ειχα δει πως ειναι),ειδαμε Λεοντιου,δεν εριξε στην απομονωση τον Μπισκαν παροτι φευγει.Δεν βγηκε να δηλωσει οτι γαμαμε,ειπε οτι θελει σοβαροτητα και δουλεια.Ζει καθε ματς,ειναι συνεχως σε εγρηγορση και σκεφτεται.Αυτα ειναι σημαδια ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ,οχι περιπτερα-προπονητη. Μπορει να αποδειχθει οτι αυτο που κανει δεν το κανει καλα,αυτο θα τον κανει μετριο προπονητη.Αλλα τουλαχιστον θα κριθει ως προπονητης,οχι ως θειος της γυναικας του Τζιγγερ. με την ιδια εννοια μπορει να τον κανουν και 1-2 που εχετε εσεις Με την διαφορα πως θεωρω οτι η ΑΕΚ σαν 25αδα εχει πολυ λιγοτερες καλες μοναδες αποτι εμεις.Κατσε γιατι επιστρεφει και ο Εκι,συνηλθε ο Ιβανσιτζ,εχουμε ακομα.ΑΠΟΨΗ μου ειναι οτι σαν υλικο στην διαρκεια μιας σεζον εχουμε καλυτερο απο την ΑΕΚ και ισως και απο σας. καλα...Τι καλα?Εμεις οι 2 εχουμε περιπου ιδιο προγραμμα-εκτος του ματς στο Καραισκακη-η ΑΕΚ μας εχει και τους 2 μεσα,το ιδιο τον Αρη και ειναι μονο 3 βαθμους πισω.Δηλαδη αν ερχοταν ενας Ισπανος με "εικονες" απο το Ισπανικο πρωταθλημα,ποιον θα σου ελεγε τωρα φαβορι λογω προγραμματος?Εσας? ρε φιλε δες και το Παρα πεντε τι μου λες τωρα? Οτι στο ποδοσφαιρο εμεις εχουμε το "παμε για καινουρια αρχη" και "θα δουμε".Εσεις 2 χρονια στο μπασκετ μιλατε για επιστροφη του αυτοκρατορα και 2 χρονια τωρα πεφτει φαπα.
KWSN_Men Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 μεχρι πριν 5 μέρες φίλε μου λέγατε αν θα ξαναβγείτε ΟΥΕΦΑ, και τώρα ξαφνικά θέλετε και πρωτάθλημα. Καλύτερη ομάδα έχει η Αεκ από εσάς...Και να μην το παρει ο Ολυμπιακός θα το πάρει η Αεκ και οχι εσεις. Οσο για το μπάσκετ θα μιλήσουμε στο τέλος της χρονιάς και θα στα πω τοτε τα ¨η επιστροφη του αυτοκρατορα" και τα "ετσουξε βαζελακο" και τετοια αφου με ξερεις τοσο καλα και εισαι και μεγαλος μαντης. δεν θα βγαλουμε ακρη... http://www.sport24.gr/html/ent/630/ent.148630.asp Ελληνικά ξέρεις ή μπα; Διάβασες ρε άνθρωπέ μου τι λέμε; Πάμε για πρωτάθλημα όπως και ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ είπα εγώ. Πριν 5 ημέρες θα έλεγα ότι είμαστε χάλια, τώρα βλέπω ότι υπάρχει ένα πλάνο. Δεν λέω ότι το πήρα. Για το μπάσκετ, άσε καλύτερα. Σας πήραμε για την πλάκα μας ήδη δύο φορές φέτος, την δεύτερη με εσάς φορμαρισμένους και ενώ εμείς ακόμα ψαχνόμαστε. Δηλαδή όταν θα έχει δέσει την ομάδα ο Ζοτς, πώς σκατά θα μας πάρετε ακόμα και αγώνα στα play-offs; Πρέπει να καταλάβετε ότι μιλάμε για μία κλάση παραπάνω. Σε δύο χρόνια μπορείς να φτιάξεις μια πολύ καλή ομάδα, δε μπορείς να φτιάξεις όμως ομάδα φόβητρο. Και είτε σου αρέσει είτε όχι, αυτό είναι αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός σε όλη την Ευρώπη. στο θεμα οτι η Αεκ θα τερματισει πανω απο εσας?Περιμενε λιγες αγωνιστικες και θα δεις. Το προγραμμα της ΑΕΚ ειναι πολυ πιο ευκολο και το συνολο της φαινεται να δενει πολυ πιο γρηγορα απο του Παναθηναϊκου. Απλα εσεις κερδισατε εμας και ξαφνικα βγαλατε γλωσσα ακομα και για πρωταθλημα...Δεν καταλαβαίνω που ειδες το οτι ειμαι εγω ο απολυτος? Αν πιάσεις και συγκρίνεις τις μονάδες Παναθηναϊκού και ΑΕΚ, ο παραπάνω χαρακτηρισμός μοιάζει απλά αστείος. Αν σκεφτείς ότι ο Βίκτωρ (Μουνιόθ) δείχνει να σκαμπάζει και από το αντικείμενο... Ρε φίλε μην μου πεις οτι ανοιξες λεξικό και είδες οτι το παμε=διεκδικουμε γιατι εχεις δικιο εγω δεν το επιασα. Επισης σου εξηγησα απο που πηγαζει η φραση και να μην το παρει ο Ολυμπιακος θα το παρει η Αεκ αλλα μαλλον δεν το διαβασες το μηνυμα...διαβασες μονο την τελευταια γραμμη. Αν πρέπει να σου εξηγούμε τόσα post μόνο και μόνο επειδή δυσκολεύεσαι να καταλάβεις πρότείνω να βγάλεις τα κόκκινα γυαλιά, σε χαλάνε.
Str Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 παλικάρια, να μπει και ενας ΑΕΚκτσης στην κουβεντα??? (ας μπει και η αφεντια μου, που δεν ξερει βεβαια πολυ καλα το αθλημα αλλα κουβεντα κανουμε ουτως η αλλιως) πραγματι, ενας βαζελος (no effence, ετσι μιλαω με τους κολλητους μου, αναμενω να με πουν χανουμι αλλα κανεις δεν προσβαλεται στην παρεα...θεωρω πως ειναι λαιτ χαρακτηρισμος και δε θελω να προσβαλλω κανεναν. αν ενοχλειται κανεις θα κανω εντιτ απλα, ετσι επικοινωνω...) φιλος μου, μου ελεγε στην αρχη του προταθληματος πως οι παικτες του ΠΑΟ ειναι πολυ καλυτεροι απο αυτους της αεκ... και δεν τον πιστευα βλεποντας τον φετινο ΠΑΟ του Μπακε, ΜΕΧΡΙ που ανελαβε ο Μουνιοθ... σορρυ κι ολας, αλλα το παιχνιδι μεταξυ σας ηταν υπνος... ο Γαυρος αν κανει πασες (με κατοχη ειναι η αληθεια) χαφ-μπακ-νικοπολ, αλλα να μη κανει τπτ αλλο...ο Βαζελος, να εχει επιγνωση των αντοχων του και απλα να ειναι ετσι στημενος που να μην αφηνει τον αντιπαλο για 1 ημηχρονο να πλησιασει καθολου. αυτα για το 1ο 45λεπτο στο δευτερο, ο γαυρος παλι να μη μπορει να κανει τπτ επιθετικα περα απο το να ΓΙΟΜΙΖΕΙ (ατακα κολητου: "ΓΙΟΜΑ ΓΙΩΡΓ' !!!" ) για Κωσταντινου και να μη βγαινει!!!, και ο βαζελος να προσπαθει.... απλα... να παιξει... βεβαια, λογω αυτογκολ ΚΑΜΙΑ σχεση με το γαυρο απεναντι στο χανουμι (ειδατε που σας τα ελεγα? η συνηθεια) γιατι απλα ο βαζελος μετα το 1-0 δεν επαιξε 5-3-0-0-0-0-1 (τα 5 αγκαλια με τον τερματοφυλακα, τα 3 πισω απο τη μεγαλη περιοχη και το 1 παρεα για καφε το Σορεντινο) προσπαθησε, ετρεξε πιεσε... αλλα το κυριοτερο... επαληθευτηκε ο κολλητος που ειπε πως εχετε καλυτερους παικτες σα μοναδες απο μας!!! το ειδα και το παραδεχομαι! απο την αλλη, εμεις εχουμε ήδη δεσει...παιζουμε αξιοπρεπως τελευταια, ψυχολογικα ειμαστε πανω, αλλα αυτο αρκει?? τελικη αναλυση για το πρωταθλημα: ο Γαυρος μπορει να το παρει μονο και μονο απο "συνηθεια"... μπορει πραγματι να ειναι κακη περιοδος και ισως οι μεγαλοι παικτες που εχει να "κρυβουν" μερικα καλα παιχνιδια στα ποδια τους ακομα. και η αληθεια ειναι πως δε χρειαζεται και πολυ για τον ΟΣΦΠ...αρκει να ξυπνησουν για 1-2 παιχνιδια τα "βαριδια του" (δυστυχως για μας) που παρ ολα αυτα κανεις δε λεει πως μπορουν ή δεν μπορουν (κοινως, ποιος μπορει να βαλει στοιχημα???) ο Βαζελος μπορει να το παρει αν στησει και φερει την ομαδα του εκει που μπορει δικαιωματικα να ειναι... του εχουν βγει ΠΟΛΛΕΣ απο τις καλοκαιρινες μεταγραφες (ακους Κοκκαλη??) και ειμαι σιγουρος πως με καλο προπονητη (χμ...για να δουμε για να δουμε...α ναι!! σαν τον Φερερ ενα πραγμα!!!!!) φετος θα τα πηγαινε υπερβολικα καλα... αλλα εχει το βαριδι της προετοιμασιας... ποσα παιχνιδια μπορει να περιμενει 1 ημηχρονο για να παιξει επι ισοις οροις το δευτερο??? μπορει... το Χανουμι εχει το "φαινεσθαι": καλο προπονητη, λιγες ΠΟΛΥ καλες μοναδες αλλα και παικτες που φαινεται να ανεβαινουν σιγα σιγα... το καλοκαιρι ΠΟΤΕ δεν περιμενα να βαλει γκολ ο Καμπανταης ας πουμε... σαν αποτελεσμα (μαλλον του προπονητη) παιζει καλη μπαλα... γουσταρουμε ολοι μας... και το κυριοτερο: ΔΕΝ ξαναπαιζουμε τη μπαλα του Σαντος... εγω ειμαι ευχαριστημενος για την μπαλα που βλεπω (παντα σε σχεση με περσυ και για Ελλαδα ετσι?) και για το γεγονος των μικρων που επιτελους καποιος ασχολειται μαζι τους. η μεγαλυτερη χαρα μου που ειδα χετεμαι-τοζερ-κυριακιδη κλπ στο C.L. τοπο στα νιατα που λεμε... κλεινοντας: ενδιαφερον προταθλημα θα εχουμε φετος... ολοι εχουν τα + και τα - τους... καθε ομαδα εχει διαφορετικο χαρακτηρα αλλα για πρωτη φορα μου φαινεται πως θα ηταν προπετης οποιος "δωσει" τιτλο απο τωρα σε καποιον... γουστα ... τρελα γουστα!!! (σοζ για το μεγεθος)
KWSN_Men Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Str, συμφωνώ σε μεγάλο βαθμό με τα λεγόμενά σου.
Arxon Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Ελληνικά ξέρεις ή μπα; Διάβασες ρε άνθρωπέ μου τι λέμε; Πάμε για πρωτάθλημα όπως και ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ είπα εγώ. Πριν 5 ημέρες θα έλεγα ότι είμαστε χάλια, τώρα βλέπω ότι υπάρχει ένα πλάνο. Δεν λέω ότι το πήρα. τωρα μαθαινω ελληνικα για αυτο την επομενη φορα να μιλας στα αγγλικα σε παρακαλω. Μαρεσει που ειδες οτι υπαρχει πλανο με μια νικη σου απεναντι στον Ολυμπιακο. Αυτο ελειπε να πεις οτι θα το παρεις. Για το μπάσκετ, άσε καλύτερα. Σας πήραμε για την πλάκα μας ήδη δύο φορές φέτος, την δεύτερη με εσάς φορμαρισμένους και ενώ εμείς ακόμα ψαχνόμαστε. Δηλαδή όταν θα έχει δέσει την ομάδα ο Ζοτς, πώς σκατά θα μας πάρετε ακόμα και αγώνα στα play-offs; Πρέπει να καταλάβετε ότι μιλάμε για μία κλάση παραπάνω. Σε δύο χρόνια μπορείς να φτιάξεις μια πολύ καλή ομάδα, δε μπορείς να φτιάξεις όμως ομάδα φόβητρο. Και είτε σου αρέσει είτε όχι, αυτό είναι αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός σε όλη την Ευρώπη. Απο αυτα που λες καταλαβαινω οτι δεν εχεις ιδεα για το αθλημα...Δες τα 2 ματς ξανα αν θες και πες μου τι εννοεις μας πειρατε για πλακα. Πες το και στα αγγλικα μπας και το καταλαβω καλυτερα.Ειδικα το 2ο παιχνιδι μαλλον μιλησε ο αραπης που κοιμοντουσαν οι παικτες σας το προηγουμενο βραδυ και η δικη μας πανωλεθρια στο τελευταιο λεπτο. Αν πιάσεις και συγκρίνεις τις μονάδες Παναθηναϊκού και ΑΕΚ, ο παραπάνω χαρακτηρισμός μοιάζει απλά αστείος. Αν σκεφτείς ότι ο Βίκτωρ (Μουνιόθ) δείχνει να σκαμπάζει και από το αντικείμενο... Εγω δεν ειπα οτι ο Μουνιοθ δεν ειναι καλος προπονητης απαντωντας και στον kaisersoze,ειπα οτι δεν εχει προλαβει ακομα να παρουσιασει δουλεια. Τωρα το ποδοσφαιρο ειναι ομαδικο σπορ, δεν πα να εχεις 10 Ιβασνιτς (τον οποιο θεωρω τον καλυτερο παικτη του βαζελου) και να τον συγκρινεις με τον Χετεμαι, η Αεκ ειναι πιο δεμενο συνολο. Αστειος μοιαζει ο χαρακτηρισμος του να συγκρινεσαι σαν συνολο μαζι της και οχι μοναδα με μοναδα που εκει σωστα εχεις στα χαρτια καλυτερες. Αν πρέπει να σου εξηγούμε τόσα post μόνο και μόνο επειδή δυσκολεύεσαι να καταλάβεις πρότείνω να βγάλεις τα κόκκινα γυαλιά, σε χαλάνε. Ρε φιλε μου θυμιζεις τον Τσουκαλα βαζελο. Σας εχουν παρει τα μυαλα οι εφημεριδες οτι ξαφνικα φτιαξατε ομαδα και γινετε σοβαρη δουλεια και μπουρου μπουρου. Προσεξε μην στεναχωρηθεις μεσα στον επομενο μηνα με 3-4 στραβες γιατι τοτε δεν θα εχετε σε ποιον να τα ριξετε. Οσο για τα post σε ευχαριστω που σπαταλησες τον τοσο πολυτιμο χρονο σου για να εξηγησεις σε μενα με τα κοκκινα γυαλια. Απο αυριο θα φοραω τα μαυρα για να σε τιμησω.
Socratis_g Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Διαβάστε κατι καλό. Οι φίλοι μας οι γαυροι ας απαντήσουν κάτι. Στα τελευταία 17 ντέρμπι ΠΑΟ-ΟΣΦΠ που ο Γαλάνης έχει καλύψει στατιστικά τα ματς , ο ΠΑΟ έχει 7 αποβολές (μαζί με του Βίκτορ) και ο ΟΣΦΠ 1 αποβολή (την γνωστή του Τζιοβάνι) ενώ οι κίτρινες είναι 66 κατά του ΠΑΟ και 57 κατά του ΟΣΦΠ. Να σημειώσω ότι η καταμέτρηση αρχίζει από την χρονιά 1998-1999 Και την χρονιά 1997-1998 υπάρχει το γνωστό 3-1 στο ΟΑΚΑ με τρεις ακόμα αποβολές του ΠΑΟ. Και ακόμα μία αποβολή στο ματς του .... Παπουτσέλη το 1996-1997. Υ.Γ Συνολικά λοιπόν τα 10 χρόνια της κόκκινης παράγκας σε 21 ντέρμπι πρωταθλήματος και χωρίς σωστή στατιστική καταγραφή των τεσσάρων πρώτων ντέρμπι το 96-97 και το 97-98 (που όμως καταγράφονται ακόμα 4 αποβολές του ΠΑΟ και καμία του ΟΣΦΠ) έχουμε 11 αποβολές παικτών του ΠΑΟ και 1 του Τζιοβάνι. Αρα σε γενικό σύνολο 15 αποβολές του ΠΑΟ και 1 του ΟΣΦΠ!!! Η κάποια π@υστιά είναι στη μέση ή ο ΟΣΦΠ είναι πολύ τεχνική και καθαρή ομαδα στα φάουλ! Τα συμπεράσματα δικά σας.
KWSN_Men Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 τωρα μαθαινω ελληνικα για αυτο την επομενη φορα να μιλας στα αγγλικα σε παρακαλω. Μαρεσει που ειδες οτι υπαρχει πλανο με μια νικη σου απεναντι στον Ολυμπιακο. Αυτο ελειπε να πεις οτι θα το παρεις. Για τα ελληνικά θα σου σου σύστηνα να αλλάξεις καθηγητή, δεν κάνει καλή δουλειά. Το πλάνο το είδα ακόμα και μετά την ήττα με την ΑΕΚ. Αν έλεγα ότι θα το πάρω σίγουρα προφανώς θα ήμουν αυτό που κοροιδεύω. Αυτό που λεω ότι πάμε για πρωτάθλημα (και δε μπορείς να καταλάβεις) μπορεί να το πει κάθε νοήμων οπαδός που βλέπει την ομάδα του με καλούς παίκτες, καινούργιο προπονητή που δείχνει να ξέρει τι του γίνεται και 2 βαθμούς από τον πρωτοπόρο με 20 αγωνιστικές να απομένουν. Προφανώς εσένα σου φαίνεται παράλογο. Ψαξ' το γιατί. Απο αυτα που λες καταλαβαινω οτι δεν εχεις ιδεα για το αθλημα...Δες τα 2 ματς ξανα αν θες και πες μου τι εννοεις μας πειρατε για πλακα. Πες το και στα αγγλικα μπας και το καταλαβω καλυτερα.Ειδικα το 2ο παιχνιδι μαλλον μιλησε ο αραπης που κοιμοντουσαν οι παικτες σας το προηγουμενο βραδυ και η δικη μας πανωλεθρια στο τελευταιο λεπτο. Προφανώς στο μπάσκετ είμαι μυρωδιάς. Και το ίδιο θα ήταν και αυτοί που πριν κάτι χρόνια με είχαν καλέσει σε κλιμάκιο της Εθνικής μπάσκετ. Για την τρομερή σου ανάλυση του δεύτερου αγώνα θα σε παραπέμψω σε έναν άλλο μεγάλο γνώστη του μπάσκετ, δες την υπογραφή μου. Προφανώς ο πιο κωλόφαρδος αθλητής του 20 αιώνα ήταν ο Τζόρνταν. Εγω δεν ειπα οτι ο Μουνιοθ δεν ειναι καλος προπονητης απαντωντας και στον kaisersoze,ειπα οτι δεν εχει προλαβει ακομα να παρουσιασει δουλεια. Τωρα το ποδοσφαιρο ειναι ομαδικο σπορ, δεν πα να εχεις 10 Ιβασνιτς (τον οποιο θεωρω τον καλυτερο παικτη του βαζελου) και να τον συγκρινεις με τον Χετεμαι, η Αεκ ειναι πιο δεμενο συνολο. Αστειος μοιαζει ο χαρακτηρισμος του να συγκρινεσαι σαν συνολο μαζι της και οχι μοναδα με μοναδα που εκει σωστα εχεις στα χαρτια καλυτερες. Μα εγώ είπα ότι έχω καλύτερους παίκτες και προπονητή που δείχνει ότι μπορεί να τους κάνει καλή ομάδα. Τι δεν κατάλαβες πάλι; Ρε φιλε μου θυμιζεις τον Τσουκαλα βαζελο. Σας εχουν παρει τα μυαλα οι εφημεριδες οτι ξαφνικα φτιαξατε ομαδα και γινετε σοβαρη δουλεια και μπουρου μπουρου. Προσεξε μην στεναχωρηθεις μεσα στον επομενο μηνα με 3-4 στραβες γιατι τοτε δεν θα εχετε σε ποιον να τα ριξετε. Οσο για τα post σε ευχαριστω που σπαταλησες τον τοσο πολυτιμο χρονο σου για να εξηγησεις σε μενα με τα κοκκινα γυαλια. Απο αυριο θα φοραω τα μαυρα για να σε τιμησω. Δες πιο πάνω.
revil Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 λολ πεθαινω οταν πλακώνεστε προφανως και ο τζορνταν ειναι ο πιο τυχερος ανθρωπος του αιωνα. ρε λεμε επαιρνε μια μπαλα την πεταγε στον αερα και παντα επεφτε μεσα σε ενα καλαθι.τι να πω
KaizerSoze Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 .Ειδικα το 2ο παιχνιδι μαλλον μιλησε ο αραπης που κοιμοντουσαν οι παικτες σας το προηγουμενο βραδυ και η δικη μας πανωλεθρια στο τελευταιο λεπτο. O ιδιος αραπης γαμησε τον Ντομερκαντ και τον Διαμαντιδη ή αλλος? Ο Μπατιστ ειναι πολυ λευκος αραπης φαινεται για να τον υπολογιζεται.Δεν εξηγειται πως τον αφησατε μονο του για 3 οταν 5 μερες πριν στο ημιχρονο την πατησε η Μπανταλονα και πηγαμε με μικρη διαφορα στα αποδυτηρια Επισης το "Σηκωνω τα χερια και πανηγυριζω αντι να παιξω αμυνα" λεγεται κωλοφαρδια του αντιπαλου ή δεν εχω μυαλο μεσα στο κεφαλι μου? Βεβαια για να μην ξεχνιομαστε,απο το -14 το ματς γυρισε με 3 συνεχομενα γκολ-φαουλ στο 1ο βημα.Απο δω και περα αν γινεται φαουλ στην επαναφορα,θα αφηνουμε την επιθεση και αμα μπαινει καλαθι θα βαρατε και βολη. ΤΕΛΟΣ για να κλεισουμε το θεμα,στο Κυπελο σε επαιξα 6 λεπτα μπασκετ και σε πηρα 8 ποντους,στο πρωταθλημα,στην εδρα σου,με ολα υπερ σου,εχασες εστω και ετσι...Ε τι αισιοδοξια εχεις οτι θα μου σπασεις την εδρα 1 ή ακομα και 2 φορες? Εγω δεν ειπα οτι ο Μουνιοθ δεν ειναι καλος προπονητης απαντωντας και στον kaisersoze,ειπα οτι δεν εχει προλαβει ακομα να παρουσιασει δουλεια Κανεις δεν εκρινε το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ της δουλειας του Ολοι κριναμε τις ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ και το ΣΤΥΛ της δουλειας του
Arxon Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Για τα ελληνικά θα σου σου σύστηνα να αλλάξεις καθηγητή, δεν κάνει καλή δουλειά. Το πλάνο το είδα ακόμα και μετά την ήττα με την ΑΕΚ. ποσα παιρνεις την ωρα? Αν έλεγα ότι θα το πάρω σίγουρα προφανώς θα ήμουν αυτό που κοροιδεύω. Αυτό που λεω ότι πάμε για πρωτάθλημα (και δε μπορείς να καταλάβεις) μπορεί να το πει κάθε νοήμων οπαδός που βλέπει την ομάδα του με καλούς παίκτες, καινούργιο προπονητή που δείχνει να ξέρει τι του γίνεται και 2 βαθμούς από τον πρωτοπόρο με 20 αγωνιστικές να απομένουν. Προφανώς εσένα σου φαίνεται παράλογο. Ψαξ' το γιατί. Αλλα λεει η γιαγια μου αλλα ακουν τα αυτια μου. Δες και λιγο Super Deal θα σου κανει καλο. Προφανώς στο μπάσκετ είμαι μυρωδιάς. Και το ίδιο θα ήταν και αυτοί που πριν κάτι χρόνια με είχαν καλέσει σε κλιμάκιο της Εθνικής μπάσκετ. Τωρα μην με κανεις να σχολιασω γιατι θα αρχισω να γινομαι πραγματικα κακος. Για την τρομερή σου ανάλυση του δεύτερου αγώνα θα σε παραπέμψω σε έναν άλλο μεγάλο γνώστη του μπάσκετ, δες την υπογραφή μου. Προφανώς ο πιο κωλόφαρδος αθλητής του 20 αιώνα ήταν ο Τζόρνταν. Κανε μας μια αναλυση απο το κλιμακιο της Εθνικης φιλε καθηγητη.Ειδα την υπογραφη σου,δες και εσυ την φωτογραφια κατω απο το ονομα μου. Μα εγώ είπα ότι έχω καλύτερους παίκτες και προπονητή που δείχνει ότι μπορεί να τους κάνει καλή ομάδα. Τι δεν κατάλαβες πάλι; Δες πιο πάνω. ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΡΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗ?ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ με αυτα που λες ΕΛΕΟΣ!!! απλα το κουρασαμε,ολο τα ιδια γραφουμε και δεν εχει κανενα νοημα να συνεχισουμε την συζητηση.Ας περιμενουμε τα επομενα ντερμπυ να επανελθουμε στους ασκοπους τσακωμους.
geronimo Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Συγνωμη απο την θυρα 13 για την επιθεση σε Οκκα και Ζεβλακοφ http://www.sportime.gr/football_inside.asp?article_id=34330
geovard Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Αν ήμουν οπαδός της ΑΕΚ θα είχα εκνευριστεί πάρα πολύ.Να βλέπω να κερδίζω απανωτά τον Παναθηναικό καί οί οπαδοί του να μην το παίρνουν έτσι κατάκαρδα όπως άμα χάνουν από τον Ολυμπιακό.Γιατί αυτή η συμπεριφορά? edit: Από το site τού Παναθηναικού, Οι αγώνες του Παναθηναϊκού στο Ίντερνετ 08-11-2006 Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε συνεργασία με το Supersport προσφέρει στους φίλους του Παναθηναϊκού σε όλο τον κόσμο τη δυνατότητα να παρακολουθούν όλους τους αγώνες της ομάδας μας στο πρωτάθλημα, εξαιρουμένων των εκτός έδρας αγώνων σε έδρες ομάδων που τα τηλεοπτικά τους δικαιώματα ανήκουν στη ΝΕΤ. Η αναμετάδοση των αγώνων θα γίνεται μέσω σύνδεσης (link) από το επίσημο site του συλλόγου μας στο site του Supersport (http://www.supersport.gr) με την τεχνική του live streaming. Η αρχή θα γίνει από τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Εργοτέλη την Κυριακή 12 Νοεμβρίου.
Str Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 γιατι ειμαστε οι μονιμοι 3οι... ενας ειναι ο αντιπαλος για τον ΠΑΟ, ενας και για τον ΟΣΦΠ... και πραγματικα θα προτιμουσαν και οι 2 να το παρει η ΑΕΚ παρα ο μισητος εχθρος χοχοχο!!!
revil Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 παλι καλα που υπαρχει το πολο και σας κερδιζουμε. sport24.gr Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: 8-14 Νικητής στο υποτιθέμενο ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Α1, ήταν ο Ολυμπιακός, που επικράτησε με 8-14 του Παναθηναϊκού, στο ΟΑΚΑ.
crach13 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 παλι καλα που υπαρχει το πολο και σας κερδιζουμε. sport24.gr Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: 8-14 Νικητής στο υποτιθέμενο ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Α1, ήταν ο Ολυμπιακός, που επικράτησε με 8-14 του Παναθηναϊκού, στο ΟΑΚΑ. Θα ειχε φαση παντως να σας κερδιζαμε και εκει τωρα.Ολα μαζι σερι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.