Arxon Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Ρε συ Arxon, μπαλάρα δεν παίχτηκε σίγουρα.Και είναι σωστό αυτό που λες ότι είναι πιο εύκολο να πας από το 0 στο 4. Αλλά διαφωνώ ότι το χ ήταν το δίκαιο αποτέλεσμα. Έτσι όπως το είδα εγώ το παιχνίδι, το 1-0 ήταν το πιο δίκαιο. φιλε μου μπορει και να εχεις δικιο οτι το 1-0 ηταν πιο δικαιο, αλλα αν δεν εμπαινε το αυτογκολ,εσυ πιστευεις οτι θα σκοραρε καποια ομαδα???Δυσκολο ειναι να καταλαβουμε ολοι οτι επρεπε να παιξουμε 4 * 90 λεπτα για να μπει ενα γκολ με την δεδομενη κατασταση των ομαδων?Εγω ειδα στο 1ο ημιχρονο ενα φοβισμενο Παναθηναικο που δεν ειχε ακουμπησει μπαλα,και απο μια σεντρα το καρφωσε ο Κωστουλας στην γωνια. Μετα ειναι αναμενομενο αφου προσπαθησε ο Ολυμπιακος να πιεσει να δημιουργηθουν φασεις απο εσας και με την ανικανοτητα των παικτων του Ολυμπιακου να σας κρατησει πισω επρεπε να βαλετε και αλλα γκολ...Αυτος ειναι ο κυριος λογος που λεω οτι το χ ειναι το πιο δικαιο αποτελεσμα.
Arxon Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Arxon Ρισπεκτ γιατι εισαι φανατιλας και σε ενα ματς που ηταν φανερο ποια ομαδα αξιζε την νικη λες τις ιδιες παπαριες που αναμασαγα και γω.ΣΟΒΑΡΑ λεω ρισπεκτ γιατι βγαζεις καφριλικι και αυθεντικοτητα,δεν θα γουσταρα τοσο καιρο εσυ και ο adi πχ ή ο Founes να παριστανετε τους φανατικους και να μου πουλουσατε τωρα αγνο φιλαθλητιλικι....ΔΕΝ ειρωνευομαι,μιλαω ΑΠΟΛΥΤΑ σοβαρα Λοιπον,για το θεμα της μπαλας,εμεις εσεις και το 44 εχουμε παιξει 6 ημιχρονα.Το 2ο ημιχρονο το δικο μας ειναι σαφεστατα το καλυτερο εκ των 6.Μεχρι εκει,προφανως ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με τιποτα Γιουναιτεντ-Λιβερπουλ,αλλο αθλημα. Για το δικαιον του πραγματος...Οπως λες για το αυτογκολ ετσι μπορει να λεω για την ευκαιρια του Μαντζιου ή του Σαλπι,κλασικοτατες ευκαιριες για γκολ.Θα μου πεις "Μα αυτογκολ?" ε τι να κανουμε,δεν εχεις τον Νεστα με τον Καναβαρο εκει πισω,τον Κωστουλα εχεις,λογικο να μπορει να γινει γκελα.Οπως και εγω δεν εχω τον Ρουνευ,τον Σαλπιγγιδη εχω,λογικο να πιασει στραβοκλωτσια. Για τους πελατες και τα ρεστα...δεκτον αν μου λυσεις 2 αποριες 1. Αν με κερδιζες στο μπασκετ και εβγαινα εγω και ελεγα "Ελα μωρε τον πελατη" [και μην πεις οτι δεν θα δικαιωμουν να το πω] πως θα αντιδρουσες? 2. ΚΑΝΕΙΣ δεν εκανε απονομη πρωταθληματος στον Παναθηναικο,οπως ειδες ολοι πανηγυρισαμε ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΑΤΣ.Αλλα ξερεις πολυ καλα οτι και curling να παιζαμε,μεταξυ μας δεν μπορουσες να περιμενεις λιγοτερους πανηγυρισμους.Και στο φιναλε ακριβως επειδη ειμαι τοσα χρονια απο κατω,μια νικη εστω και στα χαρτια ειναι ψυχολογιας.Και για μας και για τους παικτες.Και επιτελους,εγω που εκραζα απο το καλοκαιρι,βλεπω μια προσπαθεια σοβαρη. φιλε μου sorry αλλα προσπαθω να το δω περα απο οπαδικο συναισθημα. ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ η ΗΤΤΑ!Και αυτο αν θες το πιστευεις. Δεν με πειραξε γιατι δεν πιστευω οτι εχεις την ομαδα για να με κερδισεις.(Αυτο ειναι οπαδικο). Παρολα αυτα συνεχιζω να πιστευω οτι στο 1ο ημιχρονο δεν υπηρχες μεσα στο γηπεδο και εξηγω σε ακριβως προηγουμενο post μου οτι αν βγεις στην αντεπιθεση με 2εναντιων 2 ή 3 εναντιων 3 σίγουρα θα δημιουργησεις ευκαιρειες. Δεν εχει καμια ομαδα τους παικτες που αναφερεις και ειναι λογικο να γινουν γκελες και στραβοκλωτσιες συμφωνω, αλλα μην ακουω οτι αξιζατε την νικη σε ενα παιχνιδι που την πρωτη φαση την κανατε μετα από το 1-0!!!Στα ερωτηματα σου 1. Εχουμε βαρεθει να ακουμε και να διαβαζουμε οτι ειμαστε πελατες στο μπασκετ,οπωτε δεν θα μου εκανε εντυπωση αν το ελεγες και εσυ... 2.Συμφωνω οτι και water σκακι να παιζαμε θα "τσακωνομαστε" για το ποιος κερδισε και ναι η νικη αυτη σας αναστησε. Ριξε μια ματια στις φυλλαδες σας και μιλα και με φιλους σου βαζελους και μετα ξαναπες μου οτι δεν κανατε απονομη πρωταθληματος
KaizerSoze Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δεν με πειραξε γιατι δεν πιστευω οτι εχεις την ομαδα για να με κερδισεις.(Αυτο ειναι οπαδικο).Σε καταλαβαινω διοτι καιγω αυτο πιστευω οτι αν παιζαμε σε ουδετερη εδρα 6/10 φορες θα σας κερδιζαμε Παρολα αυτα συνεχιζω να πιστευω οτι στο 1ο ημιχρονο δεν υπηρχες μεσα στο γηπεδο Εγω αυτο που ειδα ειναι οτι στο ημιχρονο που σου εδωσα για να μην τα φτυσω δεν έκανες ουτε μια ευκαιρια,μονο χαζοπασουλες των χαφ με τα μπακ.Θεωρουσα δεδομενο οτι στο 2ο τουλαχιστον δεν θα χαναμε. και εξηγω σε ακριβως προηγουμενο post μου οτι αν βγεις στην αντεπιθεση με 2εναντιων 2 ή 3 εναντιων 3 σίγουρα θα δημιουργησεις ευκαιρειες. Δεν νομιζω οτι ολα εγιναν σε αντεπιθεσεις,δεν σε περιμενα καθολου,μεχρι το κεντρο πηγαινες,απλα δεν μπορεις πλεον... αλλα μην ακουω οτι αξιζατε την νικη σε ενα παιχνιδι που την πρωτη φαση την κανατε μετα από το 1-0!!! Δεν κρινονται ολα τα ντερμπυ απο το 30'.Και η αληθεια ειναι οτι το πρωτο ματς ηταν καραμπινατο Χιναρι και στο 2ο ειχα υπεροχη.Αν ειχε δωσει το πεναλτυ του Παπαδοπουλου και εληγε 1-0 με αυτο παλι θα ελεγες οτι δεν αξιζα την νικη? 1. Εχουμε βαρεθει να ακουμε και να διαβαζουμε οτι ειμαστε πελατες στο μπασκετ,οπωτε δεν θα μου εκανε εντυπωση αν το ελεγες και εσυ... Δεν σε ρωταω αν σου εκανε εντυπωση,σε ρωταω πως θα αντιδρουσες αν επιχειρουσα να μειωσω την νικη σου με το "Ελα μωρε με τους πελατες" Ριξε μια ματια στις φυλλαδες σας και μιλα και με φιλους σου βαζελους και μετα ξαναπες μου οτι δεν κανατε απονομη πρωταθληματοςEγω προσωπικα και ο κοσμος εδω μεσα δεν το καναμε,δεν μπορω να μιλησω για ατομα που δεν ξερω.Και απο εξωφυλλα,η Ηχω και το Ντερμπυ μιλησαν για το ματς,οχι για πρωταθλημα
antreaslam Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 8-1 τον Ολυμπιακό μέσα στο 2006! Μπάσκετ 9/4/2006 ΠΑΟ-ΟΣΦΠ 90-71 22η αγωνιστική 31/5/2006 ΠΑΟ-ΟΣΦΠ 82-76 Play off 4/6/2006 OΣΦΠ-ΠAO 68-79 Play off 7/6/2006 ΠΑΟ-ΟΣΦΠ 82-70 Play off 27/9/2006 ΟΣΦΠ-ΠΑΟ 71-79 Κύπελλο Β' φάση 29/10/2006 ΟΣΦΠ-ΠΑΟ 73-74 4η αγωνιστική Ποδόσφαιρο 15/11/2006 ΟΣΦΠ-ΠΑΟ 3-2 16η αγωνιστική 5/11/2006 ΠΑΟ-ΟΣΦΠ 1-0 9η αγωνιστική Βόλεϊ 27/2/2006 ΟΣΦΠ-ΠΑΟ 2-3 19η αγωνιστική Παράλληλα, θα πρέπεινα σημειωθεί ότι απομένει άλλη μια αναμέτρηση ανάμεσα στις δυο ομάδες, αυτή την φορά όμως στις γυναίκες και το τμήμα βόλεϊ, η οποία είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί στις 11 Νοεμβρίου. ανέβηκαν οι πελάτες κ στο γυναικείο, διπλή χαρά για τους κορίτσαρους μας! (παίδες,είναι συγκλονιστική η εμπειρία να βλέπετε τα κορίτσια να παίζουν για τη φανέλα αυτή, πηγαίντε δείτε τις,και θα καταλάβετε τι εννοώ!!!!)!!!! (πόλο,δεν παίζουμε μέσα στο 06? ευτυχώς)!!!! δε λέτε πάλι καλά που δεν γράφεται το 10-1 μέσα στον χρόνο,γιατί διακόπηκε το αντρικό βόλλευ?
antreaslam Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 @dimitrisg, είσαι ΠΟΛΥ ΑΔΙΚΟΣ.... μπορεί τη χρονιά ρότσα να φτάσαμε μια ανάσα από τον τελικό,αλλά τη χρονιά κυράστα παίξαμε ποδόσφαιρο που ποιοτικά μπορεί να συγκριθεί με τα χρόνια εκεί γύρω στο 84-85! Αν πάλι θέλεις να αλλάξεις ομάδα,κανείς δε μπορεί να σου πει να μην το κάνεις... Αν όμως,είσαι άνθρωπος που στεναχωριέται όταν η ομάδα του δεν κερδίζει,σημαίνει ότι κλίνεις προς το "οπαδός"...και κανένας οπαδός,που σέβεται τον εαυτό του,δεν αλλάζει ομάδα... Αν πάλι αυτοπροσδιορίζεσαι ως φίλαθλος, τότε πάω πάσο! Παιχνίδια σαν το προχθεσινό , ΠΟΡΩΝΟΥΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ,γιατί κερδίζονται με τον τσαμπουκά.Ας παίξουμε μπαλάρα (λέμε τώρα)στο υπόλοιπο πρωτάθλημα, κάνοντας νίκες με όλες τις μικρές ομάδες με 2 γκολ διαφορά κ με ωραίο ποδόσφαιρο,κ ας κερδίζουμε το γάβρο 1-0 με τσαμπουκά,και εγώ προσωπικά,όχι απλά πορωμένος θα είμαι,αλλά θα έχω μόνιμα κλειστό λαιμό!!!!!
geovard Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Αν πάλι θέλεις να αλλάξεις ομάδα,κανείς δε μπορεί να σου πει να μην το κάνεις... Αν όμως,είσαι άνθρωπος που στεναχωριέται όταν η ομάδα του δεν κερδίζει,σημαίνει ότι κλίνεις προς το "οπαδός"...και κανένας οπαδός,που σέβεται τον εαυτό του,δεν αλλάζει ομάδα... Αν πάλι αυτοπροσδιορίζεσαι ως φίλαθλος, τότε πάω πάσο! Αν είσαι απλός φίλαθλος τού ποδοσφαίρου τότε δεν έχει κανένα νόημα να λες ότι υποστηρίζεις την τάδε ομάδα.Μπορείς απλά να λες ότι σού αρέσει το ποδόσφαιρο πού παίζει η τάδε ομάδα.Είναι σίγουρο ότι αύριο πού κάποια άλλη ομάδα θα παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο τότε θα παρακολουθείς αυτή.Φίλαθλοι είμαστε σχεδόν όλοι όσον αφορά τις ξένες ομάδες.Κάποτε όλοι ήταν Μάντσεστερ ή Λίβερπουλ καί μετρημένοι στα δάκτυλα Τσέλση.Τώρα όλοι σχεδόν ακούς να λένε Τσέλση.Αυτό είναι βέβαια υγιές να λες ότι βλέπω καλό ποδόσφαιρο χωρίς φανατισμούς.Εντός των συνόρων όμως πού τα βιώματα είναι διαφορετικά η πλειοψηφία έχει οπαδική συμπεριφορά γιατί ο Έλληνας το έχει στο αίμα του να θέλει να αγαπά καί να μισεί ταυτόχρονα. antreaslam δεν αναφέρομαι σε σένα προσωπικά έτσι?Απλά πιάστηκα από το μήνυμά σου.
KaizerSoze Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Κατσε ρε δικε μου,εμεις δηλαδη που ειμασταν Γιουναιτεντ πριν τον Καντονα,μειναμε Γιουναιτεντ το 1999 και παραμειναμε εδω και 2-3 χρονια που ειμαστ στην αποκατω πρεπει να νιωθουμε καφροι?? Νομιζω οτι το οπαδιλικι δεν εχει συνορα.Και στεναχωριεμαι για την Γιουναιτεντ ΑΜΑ χανει απο την Λιβερπουλ οσο αμα χασουμε απο τον γαυρο.
geovard Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Νομιζω οτι το οπαδιλικι δεν εχει συνορα.Και στεναχωριεμαι για την Γιουναιτεντ ΑΜΑ χανει απο την Λιβερπουλ οσο αμα χασουμε απο τον γαυρο. Το ξέρεις καλά πως δεν είναι το ίδιο. Επιμένω ότι μιά ξένη ομάδα σημαίνει διαφορετικά πράγματα από μιά Ελληνική.Αν σήμαινε το ίδιο θα υπήρχαν καί Άγγλοι οπαδοί τού ΠΑΟ ΟΛΥ ΑΕΚ αλλά δεν.... Οπαδός σημαίνει ενεργή συμμετοχή στα δρώμενα της ομάδας.Ξέρεις γιά μένα ποιοί είναι αληθινοί οπαδοί.Αυτοί οί δύο πού πήγαν στο μακρινό Ζαπορίζε γιά να συμπαρασταθούν στον αγαπημένο τους Παναθηναικό.Ξέρεις ότι τούς τίμησε η ομάδα αυτούς.Όπως καί όλοι αυτοί...εκεί πού έχουν ταξιδέψει.
KaizerSoze Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Το ξέρεις καλά πως δεν είναι το ίδιο. MΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ!!! Περισσοτερη καζουρα εκανα σε Λιβερπουλιτη συναδελφο για τα 2 μπαλακια πριν κατι βδομαδες παρα στους γαυρους χτες. Επιμένω ότι μιά ξένη ομάδα σημαίνει διαφορετικά πράγματα από μιά Ελληνική.Αν σήμαινε το ίδιο θα υπήρχαν καί Άγγλοι οπαδοί τού ΠΑΟ ΟΛΥ ΑΕΚ αλλά δεν.... Ναι,διοτι γιαυτο δεν υπαρχουν οπαδοι του Παναθηναικου απο το Λονδινο,οχι γιατι εχουν τοσες ομαδες καλες να διαλεξουν... Οπαδός σημαίνει ενεργή συμμετοχή στα δρώμενα της ομάδας.Ξέρεις γιά μένα ποιοί είναι αληθινοί οπαδοί.Αυτοί οί δύο πού πήγαν στο μακρινό Ζαπορίζε γιά να συμπαρασταθούν στον αγαπημένο τους Παναθηναικό.Ξέρεις ότι τούς τίμησε η ομάδα αυτούς.Όπως καί όλοι αυτοί...εκεί πού έχουν ταξιδέψει. Δεδομενου οτι ποτε δεν ειχα τα οικονομικα να παω εκτος με τον Παναθηναικο και πως Αγγλια απλα δεν εβρισκα εισητηριο στην Γιουναιτεντ,δεδομενου οτι αν εβρισκα θα ειχα μεγαλυτερο διαστημα σημερα να πατησω σε ποδοσφαιρικο Παναθηναικο απο Γιουναιτεντ,και δεδομενου πως περνω καθε βδομαδα το newsletter της Γιουναιτεντ και ειμαι γραμμενος ηλεκτρονικα στο club ενω του Παναθηναικου οχι,να υποθεσω θα με θεωρουσες περισσοτερο Γιουναιτεντ αποτι Παναθηναικο?
Arxon Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Σε καταλαβαινω διοτι καιγω αυτο πιστευω οτι αν παιζαμε σε ουδετερη εδρα 6/10 φορες θα σας κερδιζαμε αποψεις ειναι αυτες δεν σε κρινω. Εγω αυτο που ειδα ειναι οτι στο ημιχρονο που σου εδωσα για να μην τα φτυσω δεν έκανες ουτε μια ευκαιρια,μονο χαζοπασουλες των χαφ με τα μπακ.Θεωρουσα δεδομενο οτι στο 2ο τουλαχιστον δεν θα χαναμε. απο που το θεωρουσες δεδομενο?το ειχες ονειρευτει?τωρα αρχισαμε το δουλεμα εδω περα... Δεν νομιζω οτι ολα εγιναν σε αντεπιθεσεις,δεν σε περιμενα καθολου,μεχρι το κεντρο πηγαινες,απλα δεν μπορεις πλεον... ??????? Δεν κρινονται ολα τα ντερμπυ απο το 30'.Και η αληθεια ειναι οτι το πρωτο ματς ηταν καραμπινατο Χιναρι και στο 2ο ειχα υπεροχη.Αν ειχε δωσει το πεναλτυ του Παπαδοπουλου και εληγε 1-0 με αυτο παλι θα ελεγες οτι δεν αξιζα την νικη? και αν δεν ειχε κοψει το οφσαιντ του Κωνσταντινου και αν δεν επαιζε ο Αρης με την Αεκ και αν...Αυτο καταλαβες εσυ?Αν μου λες και το πιστευεις οτι αξιζες τη νικη επειδη ειχες υπεροχη με 2 φασεις στο παιχνιδι πασο!! Δεν σε ρωταω αν σου εκανε εντυπωση,σε ρωταω πως θα αντιδρουσες αν επιχειρουσα να μειωσω την νικη σου με το "Ελα μωρε με τους πελατες" αντιδραση ειναι οτι θα μου ηταν αδιαφορο και δεν θα μου εκανε εντυπωση...8) Eγω προσωπικα και ο κοσμος εδω μεσα δεν το καναμε,δεν μπορω να μιλησω για ατομα που δεν ξερω.Και απο εξωφυλλα,η Ηχω και το Ντερμπυ μιλησαν για το ματς,οχι για πρωταθλημα http://62.1.2.102/newspapers/2006/11/7/SPORTIME_b.jpg αυτο πιστευω να σε καλυπτει ή αυτο http://62.1.2.102/newspapers/2006/11/7/SPORTDAY_b.jpg
KWSN_Men Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δηλαδή, με δύο βαθμούς διαφορά από τον πρωτοπόρο καθώς απομένουν 20 αγώνες για το τέλος, είναι περίεργο να λένε ότι πάνε full για πρωτάθλημα; Παρεπιπτόντως, όλοι οι Ολυμπιακοί μιλάνε για το offside του Κωνσταντίνου; Το αντιστοιχο του Σαλπιγγίδη σε τι διαφέρει;
Arxon Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δηλαδή, με δύο βαθμούς διαφορά από τον πρωτοπόρο καθώς απομένουν 20 αγώνες για το τέλος, είναι περίεργο να λένε ότι πάνε full για πρωτάθλημα; Παρεπιπτόντως, όλοι οι Ολυμπιακοί μιλάνε για το offside του Κωνσταντίνου; Το αντιστοιχο του Σαλπιγγίδη σε τι διαφέρει; φιλε μου μισο λεπτο... αρα εσυ δεν ανηκεις σε αυτους που λεει ο kaisersoze και πιστευεις οτι δικαιολογημενα πατε για πρωταθλημα σωστα??? για τα offside ουδεν σχολιο,δεν αναφερθηκα σε αυτο για να πω οτι αδικηθηκαμε,αλλα γιατι μου ειπε για το υποτιθεμενο πεναλτυ του Σαλπιγγιδη. φίλε kaisersoze δες και αυτο για να μην λες οτι δεν ειμαι αντικειμενικος http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1361353&postcount=1967
KaizerSoze Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 απο που το θεωρουσες δεδομενο?το ειχες ονειρευτει?τωρα αρχισαμε το δουλεμα εδω περα... Δεδομενο as in αν χαναμε θα το θεωρουσα εκπληξη πρωτου μεγεθους,better now? και αν δεν ειχε κοψει το οφσαιντ του Κωνσταντινου και αν δεν επαιζε ο Αρης με την Αεκ και αν...Αυτο καταλαβες εσυ? Δεν καταλαβες,το ΑΝ πηγαινε σε αλλες φασεις που μπορει να ειχε γινει το 1-0,τοτε θα μιλαγες?Δεν ξεραμε να ακυρωναμε το γκολ επειδη ηταν αυτογκολ ή να σας περναμε τον Τιραμ αντι του Κωστουλα για να μην τρωτε αυτογκολ Αν μου λες και το πιστευεις οτι αξιζες τη νικη επειδη ειχες υπεροχη με 2 φασεις στο παιχνιδι πασο!! Οχι,σου λεω οτι το δικαιουμουν γιατι επαιξα καλυτερα.Δεν σου εβαλα ΑΔΙΚΟ γκολ,ΑΤΥΧΟ ναι,ΑΔΙΚΟ οχι,επομενως δεν καταλαβα απο που και ως που δεν αξιζα την νικη?Εβαλα ενα νομιμο (αυτο)γκολ,εκανα 3 φασεις εναντι 1 δικιας σου,οσες φορες ειχα την μπαλα στο 2ο ήμουν καλυτερος αποτι εσυ στο 1ο,δεν βρισκω ουτε ενα λογω να λες οτι δικαιουσουν την ισοπαλια εστω. Λες και πρεπει σε καθε ματς να σε παιζω 75-25 για να δικαιουμαι την νικη. Τοσα χρονια οποτε κερδιζετε με κανενα φαουλ του Ριβαλντο ή κανα πεναλτυ του Τζορτζεβιτς ακουμε για καρδια πρωταθλητη,ατσαλινο χαρακτηρα,ομαδα που ακομα και ετσι δεν χανει και οτι οι μεγαλες ομαδες περνουν τα ματς και με μιση ευκαιρια.Τωρα τι εγινε,δεν μας συμφερει αυτο το παραμυθι? αντιδραση ειναι οτι θα μου ηταν αδιαφορο και δεν θα μου εκανε εντυπωση...8) Παπαρια μεντολες και το ξερεις."Ετσουξε βαζελακο η επιστροφη του αυτοκρατορα",αυτο θα μου ελεγες. http://62.1.2.102/newspapers/2006/11/7/SPORTIME_b.jpg αυτο πιστευω να σε καλυπτει ή αυτο http://62.1.2.102/newspapers/2006/11/7/SPORTDAY_b.jpg ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Η ΣΠΟΡΤΓΚΕΥ ΤΟΥ ΧΕΛΑΚΗ??? Η εφημεριδα που ειναι οπου φυσαει ο ανεμος και ελαφρως προς το κοκκινο? Το ιδιο το Σπορταιμ??? Θυμασαι τα ΧΤΕΣΙΝΑ πρωτοσελιδα του Ντερμπυ και της Ηχους?Επισης αν προσεξες ολες αυτες μεταφερουν ΔΗΛΩΣΕΙΣ του Ρομερο και του Βικτορ. Δηλαδη τι πρωτοσελιδα περιμενες? Α,και κατι αλλο...ΠΡΟΣΕΞΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΛΟΙ λεμε οτι ΝΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ,ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟ το απο τωρα κανουμε ΑΠΟΝΟΜΗ ετσι?Δεν λεμε "Πηραμε το πρωταθλημα",λεμε "Παμε για πρωταθλημα"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.