TonyMontana Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κωστούλα ..να τον έχουμε υπόψιν μας για μεταγραφή του χρόνου γιατί τέτοια φανταστική κεφαλιά με τέτοια γωνία πορείας προς τα δύχτια δύσκολα πιάνει κανείς ..ηταν πραγματικά ευρωπαϊκής κλάσης!
antreaslam Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 τι θα πει δεν ξέρεις ρε; χωράει αμφιβολία; ναι,χωράει!!!! ο πραγματικός αυτοκράτορας,συμφωνα με κάποιον αρειανό που είχε μπει,είναι ο άρης. σύμφωνα με εμένα,ο παναθηναικός! τώρα,αν σε κάποια αθλήματα μας ...πνίγουν οι αντίπαλοι,είναι γιατί τους αφήνουμε,όχι γιατί δε μπορούμε!!! :mrgreen:αυτογνωσία και χιούμορ, μαζί; θα με κάνεις να σε συμπαθήσω ρε. βρε άει στο....lucifer! που τολμάς παλιο....gay (σύμφωνα με άλλες απόψεις βαρβάτων αντρών),και τολμάς κ με πλησιάζεις υποχθόνια,με σκοπό να ασελγήσεις στο αγαλματινό μου κορμί....
revil Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 παντως καθομαι και σκεφτομαι ωρες ωρες.. Φετος παιζει να ειναι η χειροτερη χρονια του ολυμπιακου απο τοτε που βλεπω την ομαδα σε ολα τα αθληματα. Ετσι οπως το κοβω στο ποδοσφαιρο δε παιρνουμε τπτ στο μπασκετ το ιδιο στο βολευ το ιδιο και ας ευχομαστε στο πολο να μη βρουμε καναν εθνικο. α ρε που καταντησαμε.
makisathanos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 παντως καθομαι και σκεφτομαι ωρες ωρες..Φετος παιζει να ειναι η χειροτερη χρονια του ολυμπιακου απο τοτε που βλεπω την ομαδα σε ολα τα αθληματα. Ετσι οπως το κοβω στο ποδοσφαιρο δε παιρνουμε τπτ στο μπασκετ το ιδιο στο βολευ το ιδιο και ας ευχομαστε στο πολο να μη βρουμε καναν εθνικο. α ρε που καταντησαμε. Το κακό είναι πως στο ποδόσφαιρο και πέρσι δεν παίζατε ιδιαίτερα καλά - άσχετο αν πήρατε το πρωτάθλημα - και έπρεπε να πάρετε χαμπάρι ότι ο Σόλιντ είναι λίγος για τον πάγκο του Ολυμπιακού. Νομίζω ότι δεν θα κάνει πρωτοχρονιά Ελλάδα. Στο μπάσκετ έχετε βάσιμες ελπίδες ότι τουλάχιστον θα φτιάξετε ομάδα.
tzinos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 ρε παιδια δεν φευγει ο σολιντ μεχρι το καλοκαιρι. Ειναι δυνατον να κατσει να πληροσει τη ρητρα ο κοκαλης τη στιγμη που σε 5 μηνακια θα τον ξεφορτοθει τσαμπα?? Ασε που διαβασα οτι ειναι κοντα στα 3 εκατομυρια, αν και μου φαινονται πολλα. Ο κατανετς και αλλοι τοσοι φυγανε με τις πρωτες μαλακιες, τον σολιντ τον ανεχεται και θα τον ψευτοηποστηριζει μεχρι να ληξει το συμβολαιο.
KWSN_Men Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Κάπου είχα διαβάσει για 1,2 ή 1,5 μύρια. Δεν είναι και λίγα.
KaizerSoze Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Arxon Ρισπεκτ γιατι εισαι φανατιλας και σε ενα ματς που ηταν φανερο ποια ομαδα αξιζε την νικη λες τις ιδιες παπαριες που αναμασαγα και γω.ΣΟΒΑΡΑ λεω ρισπεκτ γιατι βγαζεις καφριλικι και αυθεντικοτητα,δεν θα γουσταρα τοσο καιρο εσυ και ο adi πχ ή ο Founes να παριστανετε τους φανατικους και να μου πουλουσατε τωρα αγνο φιλαθλητιλικι....ΔΕΝ ειρωνευομαι,μιλαω ΑΠΟΛΥΤΑ σοβαρα Λοιπον,για το θεμα της μπαλας,εμεις εσεις και το 44 εχουμε παιξει 6 ημιχρονα.Το 2ο ημιχρονο το δικο μας ειναι σαφεστατα το καλυτερο εκ των 6.Μεχρι εκει,προφανως ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με τιποτα Γιουναιτεντ-Λιβερπουλ,αλλο αθλημα. Για το δικαιον του πραγματος...Οπως λες για το αυτογκολ ετσι μπορει να λεω για την ευκαιρια του Μαντζιου ή του Σαλπι,κλασικοτατες ευκαιριες για γκολ.Θα μου πεις "Μα αυτογκολ?" ε τι να κανουμε,δεν εχεις τον Νεστα με τον Καναβαρο εκει πισω,τον Κωστουλα εχεις,λογικο να μπορει να γινει γκελα.Οπως και εγω δεν εχω τον Ρουνευ,τον Σαλπιγγιδη εχω,λογικο να πιασει στραβοκλωτσια. Για τους πελατες και τα ρεστα...δεκτον αν μου λυσεις 2 αποριες 1. Αν με κερδιζες στο μπασκετ και εβγαινα εγω και ελεγα "Ελα μωρε τον πελατη" [και μην πεις οτι δεν θα δικαιωμουν να το πω] πως θα αντιδρουσες? 2. ΚΑΝΕΙΣ δεν εκανε απονομη πρωταθληματος στον Παναθηναικο,οπως ειδες ολοι πανηγυρισαμε ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΑΤΣ.Αλλα ξερεις πολυ καλα οτι και curling να παιζαμε,μεταξυ μας δεν μπορουσες να περιμενεις λιγοτερους πανηγυρισμους.Και στο φιναλε ακριβως επειδη ειμαι τοσα χρονια απο κατω,μια νικη εστω και στα χαρτια ειναι ψυχολογιας.Και για μας και για τους παικτες.Και επιτελους,εγω που εκραζα απο το καλοκαιρι,βλεπω μια προσπαθεια σοβαρη.
Mika Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Και για την ιστορια... οι κοντρες μεσα στο 2006 Παναθηναικου - ολυμπιακου σε ολα τα σπορ εληξαν 8-1 υπερ των πρασινων
DIMITRISG Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Παιδιά να πω κάτι, παναθηναϊκός "είμαι" αλλά τα τελευταία 5 χρόνια [ισως και παραπανω] δεν βλεπω τον παναθηναικο που αγαπησα [απο το 1983]. Πιστεύετε οτι μονο οι επαγγελματίες του ποδοσφαίρου εχουν δικαίωμα να αλλαζουν ομαδα ; π.χ. αν ο φιλαθλος που πληρωνει εισιτήριο κλπ δεν ειναι ευχαριστημενος ειναι μ*λ*κια να αλλάξει ομάδα; Ημουν φανατικός ΠΑΟ μεχρι που εφυγε απο προπονητης ο Ροτσα. Μετα η ομαδα εγινε για τα μπαζα και ειλικρινα δεν νιωθω τιποτα για αυτην την ομαδα. Απο καιρο εχω συμπαθεια για την ΑΕΚ - λυπαμαι ειλικρινα αλλα δεν πηγαινε αλλο- και κατι παιχνιδια σε στυλ χθεσινο ντερμπι δεν ειναι ικανα να πορωσουν και να αυξήσουν τους παναθηναικους -
makisathanos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Παιδιά να πω κάτι, παναθηναϊκός "είμαι" αλλά τα τελευταία 5 χρόνια [ισως και παραπανω] δεν βλεπω τον παναθηναικο που αγαπησα [απο το 1983]. Πιστεύετε οτι μονο οι επαγγελματίες του ποδοσφαίρου εχουν δικαίωμα να αλλαζουν ομαδα ; π.χ. αν ο φιλαθλος που πληρωνει εισιτήριο κλπ δεν ειναι ευχαριστημενος ειναι μ*λ*κια να αλλάξει ομάδα; Ημουν φανατικός ΠΑΟ μεχρι που εφυγε απο προπονητης ο Ροτσα. Μετα η ομαδα εγινε για τα μπαζα και ειλικρινα δεν νιωθω τιποτα για αυτην την ομαδα. Απο καιρο εχω συμπαθεια για την ΑΕΚ - λυπαμαι ειλικρινα αλλα δεν πηγαινε αλλο- και κατι παιχνιδια σε στυλ χθεσινο ντερμπι δεν ειναι ικανα να πορωσουν και να αυξήσουν τους παναθηναικους - Δημήτρη, τι ηττοπάθεια είναι αυτή; Ψηλά το κεφάλι. Και αν ακόμα η ομάδα δεν κερδίζει, πες πως δίνουμε χαρά στον κόσμο. Αλλά αλλαξοπιστία ποτέ!!!!!
HaPagan Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Και για την ιστορια... οι κοντρες μεσα στο 2006 Παναθηναικου - ολυμπιακου σε ολα τα σπορ εληξαν 8-1 υπερ των πρασινων Αυτό ισχύει αλλά είναι για τα 3 μεγάλα αθλήματα: ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλλευ. Βέβαια, ισχύει και για το πόλο γιατί δεν είμασταν στην πρώτη εθνική! Καλός απολογισμός είναι ! DIMITRISG δηλαδή η ομάδα του Κυράστα το 2000 δεν σου άρεσε; Μάλιστα εκείνη τη χρονιά μοίραζα γκολ σε όλες τις ομάδες και είχε ανακυρηχθεί μακράν καλύτερη ομάδα της χρονιάς! Από εκεί και πέρα θα συμφωνήσω ότι ο ΠΑΟ δεν έπαιξε καλή μπάλα εκτός από μερικούς αγώνες που πραγματικά ήταν πολύ καλός (πχ το 3-1 με Γιούβε, το 1-0 και 1-3 με Μπάρτσα, με Άρσεναλ, το 3-1 με τον Ολυμπιακο κλπ κλπ).
KaizerSoze Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Kαι παρεπιπτοντως ποιος Ροτσα? Ειδαμε την επομενη χρονια,ειδαμε και την 2η φορα που ηρθε
Members gsarig Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Members Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Η ομάδα του 96 ήταν χτισμένη από τον Όσιμ, που είχε ξεκινήσει την ανανέωση το 94 αν θυμάμαι καλά (με Μάρκο, Δώνη, Γεωργιάδηδες κλπ). Και ο ίδιος ο Ρότσα είχε πει τότε ότι είχε πάρει έτοιμη ομάδα και κατά τη γνώμη μου, το μόνο που έκανε (πολύ σημαντικό όμως) ήταν να δώσει απίστευτη αυτοπεποίθηση στους παίχτες και να τους διώξει εντελώς το άγχος. Συν το ότι ρίσκαρε αρκετές φορές και του βγήκαν όλες (το περίφημο "άστρο" του, όπως 'λέγαν τότε).
geovard Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Απο καιρο εχω συμπαθεια για την ΑΕΚ - λυπαμαι ειλικρινα αλλα δεν πηγαινε αλλο- και κατι παιχνιδια σε στυλ χθεσινο ντερμπι δεν ειναι ικανα να πορωσουν και να αυξήσουν τους παναθηναικους - Είναι περίεργο πού τόσο καιρό έκανες υπομονή καί τώρα πού δειλά δειλά η ομάδα αρχίζει να παίρνει τα πάνω της εσύ την κάνεις γιά άλλες πολιτείες.Γι αυτό πιστεύω ότι δεν ήσουν ποτέ Παναθηναικός με τη σημασία πού έχει η λέξη. Αν γιά σένα το ζητούμενο είναι να είσαι πάντα με τον καλύτερο τότε με συγχωρείς αλλά αυτό το ομάδα-ιδέα γιά σένα δεν σημαίνει τίποτα.Αύριο πού η ΑΕΚ θα έχει πτώση εσύ πάλι θα μετακομίσεις.Εμ έτσι δεν λέει τίποτα.Έτσι κάνουν τα μικρά παιδιά πού αλλάζουν από τη μιά στιγμή στην άλλη.Λένε κάποιοι ότι τη γυναίκα σου μπορείς να τη χωρίσεις την ομάδα σου όχι.Τέλος πάντων.Μπορείς μόνο εσύ να μας εξηγήσεις τι σημαίνει γιά σένα να υποστηρίζεις κάποια ομάδα.
DIMITRISG Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 αυτο που θελω να πω ειναι οτι τοτε οι παιχτες ηταν παθιασμενοι , και να εχανε η ομαδα δεν ημουν καθόλου στεναχωρημένος γιατι ειχε παιξει μπαλα.ειλικρινά η ήττα δεν με ενοχλουσε καθουλου, ημουν υπερηφανος που η ομαδα μου τα ειχε δωσει ολα και ειχε αποδειξει την αξία της. και αυτο εχει συμβει σε ολες τις ομαδες της ελλαδος τι ειναι αυτο που μας ξεσηκώνει στα ξενα πρωταθληματα; για μενα ειναι το παθος των παιχτων και των προπονητων για μπαλα. Και οταν λεω μπαλα εννοω αυτο που έπαιζε ο παναθηναικος. Και η εποχη Κυραστα ηταν σαν του Ροτσα , αλλα τα παιχνιδια του Παναθηναικου τότε στην ευρωπη ηταν σεμιναρια τεχνικου ποδοσφαιρου (για ελληνικη ομαδα) . Ε οχι ρε παιδια δεν μπορω να ειμαι πωρωμένος πια, αισθάνομαι απελπιστικά μονος.Εδω δεν ειναι πωρωμένοι η παιχτες και λοιποι και θα ειμαι εγω ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.