Rising1980 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Ας σχολιάσω κι εγώ το παιγνίδι. Κατ'αρχάς, είδα μόνο το 1ο ημίχρονο (ΕΡΤ-ΣΑΤ το μεγαλείο σου). Το 2ο το άκουσα από ραδιόφωνο. Στο 1ο δεν παίχτηκε μπάλα. Κι εχέσθην πατοκόρφως που ο ΟΣΦΠ είχε την υπεροχή. Ούτε μια φάση δεν έκανε. Στο 2ο, υπήρχε ο Victor. Τελεία. Δεν παίξαμε φοβερή μπάλα αλλά δεν ξέρω και κανέναν Παναθηναϊκό που να περίμενε αυτό το πράγμα. Τώρα για βάζελους δεν ξέρω, μπορεί να χαίρονται με τη "Γενιά της Φάπας" και άλλα φαιδρά. Το απίστευτο γέλιο ήταν στην Αθλητική Κυριακή. Ρε τι μούτρα είχαν κατεβάσει οι περισσότεροι; Επίσης το πάνελ ήταν όλα τα λεφτά. Ασλανίδης (μπουαχαχαχα), Αμανατίδης (μπουαχαχαχα Χ 2), Τραγάκης (αδιάφορος για μένα), Καλαμίτσης (με απίστευτα έξυπνες σφήνες) και από την άλλη ο άμοιρος Βονόρτας να προσπαθεί να ψελλίσει την άποψή του. 1 σχόλιο για τον "κο" Αμανατίδη. Ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος. Ώστε δεν άνοιξε μύτη στη Ριζούπολη ε; μάλιστα. Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί υπάρχει βία, όταν σε δημόσια θέα δικαιολογούνται τα έκτροπα. Αυτά. Ο ΠΑΟ είναι σε τροχιά ανόδου αλλά το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα. ΥΓ. Τα μαλακισμένα που χτύπησαν Οκκά και Ζεβλάκωφ δεν έχουν καμιά θέση στο γήπεδο. Edit: Έλεος ρε Νώντα, δεν είπε ότι θα σου σπάσει το κεφάλι. Είπε απλά ότι αν αυτοπροσδιορίζεσαι ως βάζελος, είναι χαζομάρα. Και βασικά δεν βλέπω τ' όνομά σου πουθενά. Γιατί μυγιάζεσαι πουλάκι μου;
KWSN_Men Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Νώντα, ξέχασες να ζητήσεις να σου σβήσουν το post.
nontasg Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 nonta παψε θα φωναξω τον spooker να σε βάλει πίσω στην θέση σου. Νώντα, ξέχασες να ζητήσεις να σου σβήσουν το post. Έλεος ρε Νώντα, δεν είπε ότι θα σου σπάσει το κεφάλι. Είπε απλά ότι αν αυτοπροσδιορίζεσαι ως βάζελος, είναι χαζομάρα. Και βασικά δεν βλέπω τ' όνομά σου πουθενά. Γιατί μυγιάζεσαι πουλάκι μου; Ρε παιδιά έλεος.Έχω πεθάνει στα γέλια.Φωνάχτε και τον megaspooker και όποιον θέλετε!!!!KWSN ζήτα το εσύ για μένα.Ρε αν είναι δυνατόν,δε σηκώνετε ούτε μια πλάκα,πωπωπω........ Rising άσε ξέρω τι λέω.......Άντε σας αφήνω γιατί έχω και πιο σημαντικές δουλειές.
The_Edge Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 .......Άντε σας αφήνω γιατί έχω και πιο σημαντικές δουλειές. Πάντα έτσι λες, αλλά πάντα επιστρέφεις!!! :razz: (Ελπίζω να σηκώνεις πλάκα!)
nontasg Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Πάντα έτσι λες, αλλά πάντα επιστρέφεις!!! :razz: (Ελπίζω να σηκώνεις πλάκα!) Σαφέστατα και σηκώνω πλάκα(και πλάκες καθότι χθες κουβάλαγα κάτι τέτοιες για να φτιάξω ένα πάτωμα) και ασφαλώς δεν μπορούσα να μην απαντήσω όταν μου απευθύνει το λόγο ένας SUPER MODERATOR. :razz: Τώρα όμως πραγματικά σας αφήνω και ξέρω ότι θα στενοχωρηθείτε,αλλά αυτά έχει η ζωή.The_Edge και λοιποί λοιπόν αντίο σας.
insomniaK Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Κι η θεια μου η Κούλα να έγραφε κάτι, θα της απαντούσες ρε Νώντα-δηλώνω_ότι_φεύγω_στα_2000_μην. Στο θέμα μας τώρα, λέτε να γίνει και κανένα θαύμα στο πόλο και να τους νικήσουμε; Αυτό θα σημάνει τον ενταφιασμό του γαύρου για τα επόμενα 20χρόνια...
Trustworthy Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Κέρδισε η ομάδα που είχε πάθος. Ο Παναθηναϊκός δείχνει να ξανα-γεννιέται. Με πάθος και παίζοντας καλύτερη μπάλα κέρδισε μάλλον εύκολα τον αιώνιο αντίπαλό του. Η ομάδα του Τριφυλλιού δείχνει ότι μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Μετά από χρόνια έχει ένα πολύ καλό προπονητή στον πάγκο του και αυτό σίγουρα μέτρησε εχθές. Ο Ολυμπιακός από την αρχή της χρονιάς δείχνει πως κάτι δεν πάει καλά. Στην αρχή τα αποτελέσματα ήταν ευνοϊκά αλλά οι εμφανίσεις του προβλημάτιζαν. Τώρα αρχίζει να τον αποχαιρετά και ο παράγοντας τύχη και τα αποτελέσματα είναι αρνητικά. Έρχεται το τέλος εποχής για την ομάδα του Πειραιά? Η συνέχεια του πρωταθλήματος θα δώσει την απάντηση. Το γεγονός είναι ότι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ θα δώσουν μάχη μέχρι εσχάτων για την κατάκτηση του τίτλου. Το παιχνίδι τώρα ξεκινά!
antreaslam Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Κι η θεια μου η Κούλα να έγραφε κάτι, θα της απαντούσες ρε Νώντα-δηλώνω_ότι_φεύγω_στα_2000_μην. χαχαχαχα :shock: γιατί δηλαδή η θεία σου η κούλα να μην λάβει απάντηση??? Στο θέμα μας τώρα, λέτε να γίνει και κανένα θαύμα στο πόλο και να τους νικήσουμε; Αυτό θα σημάνει τον ενταφιασμό του γαύρου για τα επόμενα 20χρόνια... για να τους κερδίσουμε στο πόλο,θα πρέπει να κατεβάσουν τους...παίδες! Εδώ η αντίστοιχη επο του πόλο, θα εκδόσει λέει διαταγή,στα παιχνίδια του ΠΑΟ με οσφπ-εθνικο-γλυφαδα-βουλιαγμενη-πανιωνιο, να υπάρχουν στις πισίνες κ ναυαγοσώστες!!!!
KWSN_Men Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Άμα φορέσουμε μπρατσάκια, σαμπρέλες και βατραχοπέδιλα;
antreaslam Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Άμα φορέσουμε μπρατσάκια, σαμπρέλες και βατραχοπέδιλα; αν γίνουν όλα αυτά, και βάλουμε άγκυρες στους αντιπάλους,νομίζω ότι το Χ το έχουμε σίγουρο!
punky Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 στα παιχνίδια του ΠΑΟ με οσφπ-εθνικο-γλυφαδα-βουλιαγμενη-πανιωνιο, να υπάρχουν στις πισίνες κ ναυαγοσώστες!!!! Μπορείς σε παρακαλώ να μη βάζεις στην ίδια πρόταση, τον Αυτοκράτορα με τους ανύπαρκτους; Ευχαριστώ.
antreaslam Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 punky ,δεν ξέρω αν εννοείς αυτοκράτορα τον εθνικό,αλλά για μένα,στο πόλο όλοι....ίδιοι είναι,καθώς σε κάθε παιχνίδι μαζί τους, χάνω 2 παιχτες από πνιγμό!
punky Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 punky ,δεν ξέρω αν εννοείς αυτοκράτορα τον εθνικό τι θα πει δεν ξέρεις ρε; χωράει αμφιβολία; αλλά για μένα,στο πόλο όλοι....ίδιοι είναι,καθώς σε κάθε παιχνίδι μαζί τους, χάνω 2 παιχτες από πνιγμό! :mrgreen: αυτογνωσία και χιούμορ, μαζί; θα με κάνεις να σε συμπαθήσω ρε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.