antreaslam Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 VICTORY X3... νίκη στο αιωνίο ντέρμπυ, κ οι 2 μεγάλοι πρωταγωνιστές, βίκτορ μουνιόθ,κ βίκτορ σάντσεθ. ο μεν βίκτορ,επιβεβαιώνει όσους πιστεύαμε ότι μόλις μπει μέσα αυτός, η ομάδα θα ανέβει μια κλάση,ο δε μουνιόθ,ότι η ομάδα ξεκινάει από τον προπονητή! λίγες απόψεις για το παιχνίδι,κ τα υπόλοιπα αργότερα! στη φάση του 90,μετά την απόκρουση,δείχνει κοντινό τον έμπεντε,και το μάτι του ΓΥΑΛΙΖΕΙ! αυτό σημαίνει απλά νίκη σε ντέρμπυ.... όταν βλέπεις τον βίκτορ,τον ντελικάτο παίχτη της ομάδας σου,να τρώει 2 κίτρινες,για..."κατα συρροην τράβηγμα",και σκληρό τάκλιν,βλέπεις ότι η ομάδα έχει πάθος... Πολύ καλή εμφάνιση από ρομέρο,γκούμα, κ όσο έπαιξε,ο νίλσον, αρκετά καλοί μόρις,σάλπι, μαύρα χάλια πάλι ο παπ, μετριοι σέριτς κ μπόβιο,κακός ο τζιόλης στο 1ο,καταπληκτικός στο 2ο,καλός βύντρα πίσω ,τραγικός μπροστά... Δεν παίξαμε κάτι το ιδιαίτερο,αλλά ήμασταν καλύτεροι... ΥΓ: Στις χορογραφίες ήμαστε πολύ μπροστά! ΥΓ2:Συγχαρήτηρια σε αυτόν τον κοσμό,που έκανε και πάλι έδρα αυτό το χανείο!Αντε κ στο μπάσκετ! ΥΓ3: διαιτητικά: δεν υπάρχει οφσάιντ στον που*τοκύπριο,υπάρχει (ηλίθιο) πέναλτυ στο 44,στον παπ, δεν έχει δώσει κίτρινες "μαρς" σε κωστούλα,ζεβλάκοφ,μπόβιο,και δεν υπάρχει οφσαίντ στον σάλπι στο 2ο. ΥΓ4:οι "βάζελοι",που γουστάρουν να είναι "βάζελοι",ας μείνουν "βάζελοι" κ στη γωνία τους,και ας αφήσουν εμάς να είμαστε Παναθηναικοί... ΥΓ5:Από ότι μου είπε γνωστός μου,ο μουνιόθ είχε πρόταση από τον απρίλιο,ανοιχτή για τον ΠΑΟ,για 3ετές. Ο ίδιος,περιμένει ότι σύντομα,θα αναλάβει την εθνική ισπανίας,κ αυτός ήταν ο λόγος που ζήτησε να υπογράψει 8μηνο. Ο ταρίφας,πιστεύει ότι θα τον ταβλωσει,και θα δεχτεί να κρατήσει +Παο+εθνικη. ΥΓ6:Αυτός ο οσφπ,είναι για λύπηση! μια ομάδα όπως εμείς,με φυσική κατάσταση μέτρια,και με δέσιμο ομάδας γελοίο,και τον ελέγξαμε πλήρως! Ο σόλιντ,προπονητής που ως τώρα κέρδιζε τη συμπάθειά μου,χθες πρέπει να είχε πολλή αγωνία κ να παρατηρούσε το παιχνίδι,μια που δεν έκανε αλλαγές γρήγορα ΥΓ7: επιτέλους,εμφανίστηκε κάτι που μπορεί να χαρακτηριστεί ως ομάδα... ΥΓ8: dream team του ζέλικο!!!
Arxon Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 ρε παιδια βοηθηστε λιγο την κατασταση,με εχουν τρελανει οι συναδελφοι μου. Λενε οτι ο Παναθηναικος επαιξε φοβερη μπαλα για τουλαχιστον 45'....Αληθευει κατα την γνώμη σας???
KWSN_Men Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Ανάλογα πώς το βλέπεις... Αν τον συγκρίνεις με τον Ολυμπιακό που ήταν ανύπαρκτος, ναι έπαιξε. Αν τον συγκρίνεις με αυτό που συνήθως και αντικειμενικά λέμε φοβερή μπάλα, ακόμα και για να ελληνικά δεδομένα, όχι δεν έπαιξε. Αυτό που είχε ήταν μια σιγουριά ότι πολύ πιο εύκολα θα βάλει 2ο παρά θα φάει. Και τον Βίκτωρ με τον Ρομέρο να χορεύουν κάπου κάπου τους αμυντικούς του Ολυμπιακού.
Arxon Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 V for Victory V for Victor V for Ventouza Γαυρακο τι ακριβως μας χαρισε η ομαδα που 90 λεπτα εκανε φαση στο 89'??Παρεπιπτοντως οταν ο Στελιος Πεφτοκατωπουλος σε εκεινο το 3-2 στην Λεοφωρο ελεγε "Μα τους πιεσαμε και βαλανε 2 αυτογκολ" ήταν καλα? Παμε τωρα σε πιο ηρεμα και πιο αντικειμενικα Οσο παει και γινεται πιο αθλιο το θεαμα.Πραγματικα πριν 2 βδομαδες ειχε Ρεαλ-Μπαρτσελονα,ε τι να λεμε,ρε σιγουρα παιζουμε το ιδιο αθλημα?Και μιας και το ειπα,ο Βικτορ και ο Τζιολης σιγουρα παιζουν το ιδιο αθλημα?Ο οποιος Τζιολης μαζι με τον Μποβιο πραγματικα με συγκινησαν σε ρολο αμυντικου χαφ,δηλαδη τον συγκεκριμενο ρολο τον επαιξαν αψογα...αλλα μεχρι εκει...Δηλαδη εβλεπες 19 παικτες να παιζουν με κατω το κεφαλι και 1 να παιζει με ψηλα,καλα ρε πουστη μου,τοσο δυσκολο ειναι τελικα να σηκωνεις το κεφαλι και να βλεπεις τι γινεται γυρω σου? Ειδικα εκει που τραβηχτηκε πλαι και εκανε κατι ομορφιες στον Ζεβλακωφ δηλαδη σκεφτομουν "Τι διαολο ρε μαλακα,αυτος τι δουλεια εχει εδω περα με μας τα παρταλια,φυγε αγορι μου να σωθεις"(οπως ελεγα αν και Παναθηναικος πριν 1-2 χρονια για τον Ριβαλντο αλλα πλεον ειναι φανερο και σε αυτον οτι τον χρονο δεν τον νικησε κανενας πλην Ερικ Καντονα).Ψηλα το κεφαλι,σωστες αλλαγες 50 μετρων,πνευμονια και ορεξη τρελη Πρωτη φορα χαρηκα τον Βυντρα αμυντικα.Ρομερο ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ επισκιαστηκε απο τον Βικτορ αλλα μαλλον ηταν καλο που δεν επαιξε ο Ιβανσιτζ. Γαμημενη στατιστικη... Δεν διαφωνω αλλα σκεψου τι την εκανε αυτη την κατοχη,την εβαλε μην πω που...Ο Μουνιοθ εχω την αισθηση οτι στο 1ο τους κρατουσε για να μην κλαταρουν,η κατοχη απο μονη της δεν λεει τιποτα,πασουλες στην αμυνα ηταν γουστάρω που οι πελάτες βγάζουν γλώσσα...μην έχετε αυταπάτες, δεν έχετε καλύτερη ομάδα απο τον γάβρο. Ετσι και αλλιώς πάντα όταν έχεις το περιθώριο τον πελάτη τον κερνάς για να μην τον χάσεις. Για αυτο βάλαμε και το αυτογκόλ. Στην υγειά σας....Καιρό είχα να σας δω να πανηγυρίζετε έτσι και το χαρηκα. Ηταν φυσιολογικό, κερδίσατε τον νταμπλούχο Ελλαδας με ενα φοβερο αυτογκολ!!! Ανάλογα πώς το βλέπεις... Αν τον συγκρίνεις με τον Ολυμπιακό που ήταν ανύπαρκτος, ναι έπαιξε. Αν τον συγκρίνεις με αυτό που συνήθως και αντικειμενικά λέμε φοβερή μπάλα, ακόμα και για να ελληνικά δεδομένα, όχι δεν έπαιξε. Αυτό που είχε ήταν μια σιγουριά ότι πολύ πιο εύκολα θα βάλει 2ο παρά θα φάει. Και τον Βίκτωρ με τον Ρομέρο να χορεύουν κάπου κάπου τους αμυντικούς του Ολυμπιακού. δεν διαφωνω σε αυτα που λες, ισα ισα ειμαι ο πρωτος που λεω οτι εμεις ειμαστε ανυπαρκτοι. Αλλα οχι και οτι επαιξε την μπαλαρα ο βαζελος για 1 ημιχρονο...
andrip Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 αααα ρε arxon νταμπλούχε Ελλάδας... έμπαινε!!!
KWSN_Men Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 γουστάρω που οι πελάτες βγάζουν γλώσσα...μην έχετε αυταπάτες, δεν έχετε καλύτερη ομάδα απο τον γάβρο. Ετσι και αλλιώς πάντα όταν έχεις το περιθώριο τον πελάτη τον κερνάς για να μην τον χάσεις. Για αυτο βάλαμε και το αυτογκόλ. Στην υγειά σας....Καιρό είχα να σας δω να πανηγυρίζετε έτσι και το χαρηκα. Ηταν φυσιολογικό, κερδίσατε τον νταμπλούχο Ελλαδας με ενα φοβερο αυτογκολ!!! δεν διαφωνω σε αυτα που λες, ισα ισα ειμαι ο πρωτος που λεω οτι εμεις ειμαστε ανυπαρκτοι. Αλλα οχι και οτι επαιξε την μπαλαρα ο βαζελος για 1 ημιχρονο... Πριν κάτι χρόνια, όταν στη Λεωφόρο είχατε χάσει με 3-2 με 2 αυτογκόλ μας, ο Στέλιος - Πέφτω Κάτω Όταν Με Φυσάνε Στην Περιοχή - Γιαννακόπουλος είχε πει ότι τα αυτογκόλ ήταν καθαρά θέμα της πίεσης του Ολυμπιακού στους αμυντικο΄ςυ του Παναθηναϊκού. Αποφασίστε τέλοσπάντων. Τι θέμα με την απόδοση όμως είναι ότι ο Παναθηναϊκός είναι σε άνοδο και οι παίκτες που έχει μπορούν να παίψκουν πολύ καλύτετα στη συνέχεια, του Ολυμπιακού όμως το μόνο που βλέπουν στο μέλλον οι περισσότεροι είναι το εφάπαξ να έρχεται...
Arxon Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Πριν κάτι χρόνια, όταν στη Λεωφόρο είχατε χάσει με 3-2 με 2 αυτογκόλ μας, ο Στέλιος - Πέφτω Κάτω Όταν Με Φυσάνε Στην Περιοχή - Γιαννακόπουλος είχε πει ότι τα αυτογκόλ ήταν καθαρά θέμα της πίεσης του Ολυμπιακού στους αμυντικο΄ςυ του Παναθηναϊκού. Αποφασίστε τέλοσπάντων. Τι θέμα με την απόδοση όμως είναι ότι ο Παναθηναϊκός είναι σε άνοδο και οι παίκτες που έχει μπορούν να παίψκουν πολύ καλύτετα στη συνέχεια, του Ολυμπιακού όμως το μόνο που βλέπουν στο μέλλον οι περισσότεροι είναι το εφάπαξ να έρχεται... Λοιπον και λιγο σοβαρα τωρα... στο οτι εισαστε σε ανοδο και εμεις σε εχουμε πορεία πτωσης δεν διαφωνω.Αν και απο το 0 να πας στο 4 δεν θελει και μεγαλη προσπαθεια,αυτο που θελει προσπαθεια ειναι να φτασεις στο 8 και να μεινεις εκει. Σε αυτο που διαφωνω ειναι οτι ενα ματς χιναρι ηρθε τελικα ασσος και ακουω ολο τον κοσμο να βγαζει γλωσσα. Αν δεις προηγουμενα ποστ μου θα δεις οτι ειμαι ο πρωτος που ηθελα να χασουμε αυτο το ματς μπας και βαλουμε μυαλο. Δυστυχως οχι μονο μυαλο δεν βαλαμε αλλα το ριξαμε στην τυχη και στα στατιστικα κατοχης μπαλας...Αυτο που με ενοχλει πιο πολυ ειναι οτι καθομαστε ησυχοι γιατι κοιταμε τα χαλια ολων των υπολοιπων και οχι τα δικα μας. Οσο για εσας εγω ειδα μια πιο δεμενη ομαδα χωρις να ειμαι σιγουρος αν ηταν μια τυχαια μερα στην οποια παιξατε 15 λεπτα μπαλα μολις βαλαμε εμεις το αυτογκολ. Το παιχνιδι αυτο μονο ντερμπυ δεν ηταν...Τωρα αν θελετε οι Παναθηναικοι να πιστευετε οτι παιξατε μπαλαρα δικαιωμα σας,εγω διαφωνω. Εμεις παιξαμε μπαλα για 2 λεπτα και αυτα καθυστερημενα και εσεις 15 λεπτα μετα το γκολ με αντεπιθεσεις. αααα ρε arxon νταμπλούχε Ελλάδας... έμπαινε!!! ποναει ε?υπομονη...θα βρεθει καποια χρονια που θα παει να πανηγυρισεις ενα νταμπλ και εσυ...
Strategos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 με τον σουμ προπερσι δεν πηραμε και εμεις double? ..........
LL_NEO Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Lomar αν τσαντιζόμουν μαζί σου θα ήμουν ηλίθιος για 2 λόγους: α) Επειδή δε θα είχα αναγνωρίσει το ύφος με το οποίο το λες β) Επειδή υπάρχουν φίλαθλοι της ομάδας μου που αυτοπροσδιορίζονται έτσι και άρα το δικό τους κεφάλι θέλει σπάσιμο. In any case ούτε εγώ ούτε νομίζω και ο Mika αναφερόμασταν σε σένα.
KWSN_Men Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Οι παίκτες που έπαιξαν και οι ηλικίες τους: Παναθηναικός Έμπεντε: 26 Μορίς: 25 Γκούμας: 31 Σέριτς: 27 Βίντρα: 25 Μπόβιο: 24 Ρομέρο: 28 Τζιόλης: 21 Βίκτωρ: 30 Παπαδόπουλος: 25 Σαλπιγγίδης: 25 Νίλσον: 28 Λεοντίου: 22 Μάντζιος: 23 Μ.Ο.: 25,7 Ολυμπιακός Νικοπολίδης: 35 Κωστούλας: 30 Σέζαρ: 28 Ζεβλάκοφ: 30 Ντομί: 28 Τζόρτζεβιτς: 34 Ριβάλντο: 34 Μάριτς: 24 Καστίγιο: 22 Στολτίδης: 31 Κωνσταντίνου: 28 Οκκάς: 29 Μπόρχα: 23 Καφές: 28 Μ.Ο.: 28,8 Και μη κοιτάτε τον μέσο όρο μόνο, κοιτάξτε τους μέσους. Για να μην αναφερθούμε σε Ανατολάκη, Γεωργάτο και Σια. Και μετά κοιτάξτε και τους προπονητές. Ένας αρκετά άγνωστος προπονητής που δείχνει να εκτίθεται όλο και περισσότερο από τη μια, και από την άλλη ένας προπονητής που υπήρξε σπουδαίος παίκτης και έκανε και όνομα σαν προπονητής σε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου. Από τη μια έχεις μια ομάδα που το σχέδιο παιχνιδιού της είναι 'σημαδεύουμε το κεφάλι τους κριαριού και κάνουμε το στυρό μας΄ και από την άλλη μια ομάδα που δείχνει να προσπαθεί να παίξει καλό ποδόφαιρο, με σύστημα. Και τέλος, οι παίκτες που έχει ο Παναθηναϊκός αυτή τη στιγμή στο ρόστερ του, είναι καλύτεροι από του Ολυμπιακού. Δεν λέω τι ήταν κάποτε, παλιά... λέω την ποδοσφαιρική τους αξία, όχι την αξία που πιθανόν να έχουν βαλσαμωμένοι...
punky Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Ρε συ Arxon, μπαλάρα δεν παίχτηκε σίγουρα. Και είναι σωστό αυτό που λες ότι είναι πιο εύκολο να πας από το 0 στο 4. Αλλά διαφωνώ ότι το χ ήταν το δίκαιο αποτέλεσμα. Έτσι όπως το είδα εγώ το παιχνίδι, το 1-0 ήταν το πιο δίκαιο.
gvaggis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Με χάλασαν όμως 2 φάσεις μετά το 1-0 από το 80 κ μετά.. Φεύγουν 3 δικοί μας απένταντι σε 3 αμυντικούς του γαύρου. Με καλές τοποθετήσεις που δίνουν ευκαιρία για κάθετη μπαλιά για τετ-α-τετ ε νικοπολίδη. Στην μία περίπτωση ο Σάλπι(γ@μώ το αριστερό του!!) φεύγει προς το δεξί κόρνερ για να κρατήσει μπάλα κ να καθυστερήσει, κ στο καπάκι στην επόμενη φάση ο Ρομέρο κάνει ακριβώς το ίδιο... Με πονάει που το λέω,αλλά ο γαύρος εκεί θα μας είχε ρίξει το 2ο γκολ. Κ στην επόμενη φάση το 3ο. Κ την επομένη θα πανηγύριζαν για συντριβή..
nontasg Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Lomar αν τσαντιζόμουν μαζί σου θα ήμουν ηλίθιος για 2 λόγους:α) Επειδή δε θα είχα αναγνωρίσει το ύφος με το οποίο το λες β) Επειδή υπάρχουν φίλαθλοι της ομάδας μου που αυτοπροσδιορίζονται έτσι και άρα το δικό τους κεφάλι θέλει σπάσιμο. In any case ούτε εγώ ούτε νομίζω και ο Mika αναφερόμασταν σε σένα. Χαχαχαχαχα.Ρε LL χαλάρωσε....Πρόσεξε γιατί τώρα με τις απειλές σου φοβήθηκα.....Αν θες να σπάσεις κεφάλι,σπάσε το δικό σου.Και προσωπικά ό,τι και να μου κατεβάσεις ή να μου ανεβάσεις σε έχω γραμμένο κυριολεκτικά.ΟΚ μεγάλε οπαδέ;;;;Χαχαχαχα.Και μετά λες να μην ασχολούνται οι άλλοι μαζί μου αλλά εσύ ασχολείσαι περισσότερο.Είμαι Παναθηναϊκός και γουστάρω να ΜΗΝ είμαι φανατισμένος και να σπάω πλάκα με εσάς τους φανατισμένους.Λες και θα σας δώσει φαί ο Πανθηναϊκός ρε παιδιά.Έλεος.Δεν είναι ανάγκη να υπάρχει τέτοιος φανατισμός.Συν του ότι δεν παίρνετε από πλάκες.Χαχαχαχαχαχα.Αποθέωση.......Άντε καλή σας μέρα.:razz:
masterofscience Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Χαχαχαχαχα.Ρε LL χαλάρωσε....Πρόσεξε γιατί τώρα με τις απειλές σου φοβήθηκα.....Αν θες να σπάσεις κεφάλι,σπάσε το δικό σου.Και προσωπικά ό,τι και να μου κατεβάσεις ή να μου ανεβάσεις σε έχω γραμμένο κυριολεκτικά.ΟΚ μεγάλε οπαδέ;;;;Χαχαχαχα.Και μετά λες να μην ασχολούνται οι άλλοι μαζί μου αλλά εσύ ασχολείσαι περισσότερο.Είμαι Παναθηναϊκός και γουστάρω να ΜΗΝ είμαι φανατισμένος και να σπάω πλάκα με εσάς τους φανατισμένους.Λες και θα σας δώσει φαί ο Πανθηναϊκός ρε παιδιά.Έλεος.Δεν είναι ανάγκη να υπάρχει τέτοιος φανατισμός.Συν του ότι δεν παίρνετε από πλάκες.Χαχαχαχαχαχα.Αποθέωση.......Άντε καλή σας μέρα.:razz: nonta παψε θα φωναξω τον spooker να σε βάλει πίσω στην θέση σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.