KWSN_Men Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Ο Παναθηναϊκός δεν έπαιξε καμία μπαλάρα αλλά δείχνει ότι έχει επιτέλους προπονητή στον πάγκο και ότι μπορούμε να ελπίζουμε σε καλύτερα πράγματα. Ο Βίκτωρ (Μουνιόθ) φοβούμενος μην σκάσουν οι παίκτες του όπως με την ΑΕΚ, προσπάθησε να βλάλει το πρώτο ημίχρονο αλώβητος και να πιέσει στο δεύτερο. Και στο δεύτερο, μετά το γκολ, φαίνονταν πολύ πιο πιθανό να βάλει και δεύτερο παρά να ισοφαριστεί. Ο Βίκτωρ (Σάντσεθ) έκανε τη διαφορά. Επιπλέον, ο Σόλιντ έπερνε κάτι υπνάκους.
pyro Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 στο πρότο 1/2χρονο απλά δεν υπήρχαμε...χάλια! τι κατοχή είχε ο γάυρος, 80%; στο δεύτερο πάντος μπήκαμε με @@, πολές και καλές φάσεις, κρίμα που ο βλάκας ο ref μοίραζε τις κίτρινες σά πασατέμπο, ενώ εμείς τσιμπίσαμε δυό @@ απο σφυρίγματα. πάντος μπράβο στα παιδειά της G13, δε σταματήσανε το τραγούδι ούτε μιά στιγμη. αντε γειά
KaizerSoze Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 V for Victory V for Victor V for Ventouza Γαυρακο τι ακριβως μας χαρισε η ομαδα που 90 λεπτα εκανε φαση στο 89'??Παρεπιπτοντως οταν ο Στελιος Πεφτοκατωπουλος σε εκεινο το 3-2 στην Λεοφωρο ελεγε "Μα τους πιεσαμε και βαλανε 2 αυτογκολ" ήταν καλα? Παμε τωρα σε πιο ηρεμα και πιο αντικειμενικα Οσο παει και γινεται πιο αθλιο το θεαμα.Πραγματικα πριν 2 βδομαδες ειχε Ρεαλ-Μπαρτσελονα,ε τι να λεμε,ρε σιγουρα παιζουμε το ιδιο αθλημα?Και μιας και το ειπα,ο Βικτορ και ο Τζιολης σιγουρα παιζουν το ιδιο αθλημα?Ο οποιος Τζιολης μαζι με τον Μποβιο πραγματικα με συγκινησαν σε ρολο αμυντικου χαφ,δηλαδη τον συγκεκριμενο ρολο τον επαιξαν αψογα...αλλα μεχρι εκει...Δηλαδη εβλεπες 19 παικτες να παιζουν με κατω το κεφαλι και 1 να παιζει με ψηλα,καλα ρε πουστη μου,τοσο δυσκολο ειναι τελικα να σηκωνεις το κεφαλι και να βλεπεις τι γινεται γυρω σου? Ειδικα εκει που τραβηχτηκε πλαι και εκανε κατι ομορφιες στον Ζεβλακωφ δηλαδη σκεφτομουν "Τι διαολο ρε μαλακα,αυτος τι δουλεια εχει εδω περα με μας τα παρταλια,φυγε αγορι μου να σωθεις"(οπως ελεγα αν και Παναθηναικος πριν 1-2 χρονια για τον Ριβαλντο αλλα πλεον ειναι φανερο και σε αυτον οτι τον χρονο δεν τον νικησε κανενας πλην Ερικ Καντονα).Ψηλα το κεφαλι,σωστες αλλαγες 50 μετρων,πνευμονια και ορεξη τρελη Πρωτη φορα χαρηκα τον Βυντρα αμυντικα.Ρομερο ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ επισκιαστηκε απο τον Βικτορ αλλα μαλλον ηταν καλο που δεν επαιξε ο Ιβανσιτζ. στο πρότο 1/2χρονο απλά δεν υπήρχαμε...χάλια! τι κατοχή είχε ο γάυρος, 80%; Γαμημενη στατιστικη... Δεν διαφωνω αλλα σκεψου τι την εκανε αυτη την κατοχη,την εβαλε μην πω που...Ο Μουνιοθ εχω την αισθηση οτι στο 1ο τους κρατουσε για να μην κλαταρουν,η κατοχη απο μονη της δεν λεει τιποτα,πασουλες στην αμυνα ηταν
geovard Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Η εξυπνάδα τού Μουνιόθ ήταν με τη τακτική του να κρατήσει τούς παίκτες μέχρι το τέλος καί να μην καταρρεύσουν όπως μετά το 60 με την ΑΕΚ.Ξέρει ότι έχουν κάνει ελλιπή προετοιμασία καί τούς έκανε σωστό καταμερισμό δυνάμεων καθ όλη τη διάρκεια τού αγώνα.
punky Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δεν ξέρω αν θα αποδειχθεί καλός προπονητής ο Ισπανός Γκμοχ, στο τέλος. Δεν παύει να με εντυπωσιάζει το γεγονός ότι παρέλαβε ένα loser συνοθύλευμα, και σε χρόνο dt κατάφερε να πάρει τα αποτελέσματα που όφειλε σε Ελλάδα και Ευρώπη, να κερδίσει το πιο σημαντικό ντέρμπι από άποψη ουσίας και ψυχολογίας και να τους κάνει να μπορούν να αλλάξουν μέχρι και 6 πάσες σερί. Όλα αυτά δεν θα τα έγραφα αν ο κολλητός μου που είναι βάζελος και κέρδισε το στοίχημα που έβαλε με γαύρους, δεν μου έταζε να με κεράσει όσες τεκίλες αντέχω, αύριο.
KaizerSoze Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Το θεμα με τον Μουνιοθ ειναι οτι ειναι ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Οχι Περιπτερας/Ταξιτζης/Προπονητης Ο ανθρωπος απλα κανει αυτη την δουλεια κανονικα,οχι απο χομπυ
vlachaquito Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Χαρητε οσο μπορειτε, γιατι την κυριακη δεν θα περασετε τοσο ευχαριστο βραδυ χαχαχαχαχα.. στα σοβαρα τωρα κερδισε ο λιγοτερο χαλια και σιγα σιγα ο παναθηναικος ανεβαινει..αν δεν αλλαξει κατι στον γαβρο φετος θα ειναι πρασινο το πρωταθλημα... Υ.Γ. τυχερουληδες δεν παιζει ο ζαπροπουλος την κυριακη....χαχαχα
Mika Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Πρόσεξε μόνο φίλε Lomar επειδή κάποιοι φανατικοί Παναθηναϊκοί όταν τους αποκαλείς 'βάζελους' θίγεται η αντρική τους τιμή και μπορεί να ακούσεις καμμιά άσχημη... Κανονικα θα επρεπε να θιγεσαι κι εσενα η ΟΠΑΔΙΚΗ σου τιμη οταν σε αποκαλουν ετσι. αλλα αυτο ειναι το προβλημα μας οτι εχουμε γεμισει καναπεδακηδες που βαζουνε ενα τριφυλλι στην υπογραφη και γιναν Παναθηναικοι. μην ξεχασεις να συγχαρεις την αεκ για τη νικη της (αυτοι που πριν 2 βδομαδες σε λεγαν πελατη) για τον αγωνα δεν χωρανε και πολλα σχολια το θελαμε το ματσακι και το πηραμε
Forensick Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Κανονικα θα επρεπε να θιγεσαι κι εσενα η ΟΠΑΔΙΚΗ σου τιμη χαχαχαχαχαχαχα. no comments.
Mika Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 το χω καταλαβει LL. αλλα δεν μπορει να βγαινει ο καθε τυχαρπαστος και να λεει θιγεται η αντρικη μας τιμη. Ας κουβαλαει οτι μυαλα θελει αλλα οχι και να πεταει μπηχτες προς τους υπολοιπους.
LL_NEO Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Κοίτα όταν τον αρχίσω εγώ θα πάει η παναγία γόνα με τα γνώστα (και δίκαια) αποτελέσματα. Οπότε λέω υπομονη....
Lomar Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Μika και LL_NEO Άν αυτά που λέτε έχουν σχέση με εμένα, το "βάζελοι" δεν το είπα για να προσβάλλω κάποιον, επίσης όταν λές "τυχάρπαστος", ελπίζω μόνο να μην αναφέρεσαι σε εμένα και αυτά περι παναγίας δν τα πολυ κατάλαβα. Πάντως, το μέρος σας πήρα σήμερα και με το παραπάνω, οπότε πάω πάσο, αν παρεξηγήσατε, τι να πω; ξύδι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.