Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

πω τι εκανε παλι ο βικτωρ ρε.οτι γουσταρε!εβγαζε απιστευτες μπαλιες γυριζε το παιχνιδι οτι νανε.

περιμενουμε πολλα απο αυτον.

ο ριβαλντο ο παπους δεν παει σπιτι του λεω εγω?απλα τραγικος.

Δημοσ.

συγχαρητηρια, το χρειαζοσασταν πιο πολυ και βαση συνολικης εικονας του αγωνα το αξιζατε πιο πολυ και ασχετα αν εγινε με αυτογκολ. Βασικα παιχνιδι της προκοπης δεν εγινε, ο ολυμπιακος ηταν λιγο καλυτερος στο 1το, ο παναθηναικος πολυ καλυτερος στο 2ρο, πιο δραστηριος και με καλυτερη αναπτυξη. Ο ολυμπιακος απλα δεν εχει αναπτυξη, και αν καποτε βλεπαμε και καποιες φανταζι ενεργειες, πλεον ουτε αυτες δεν υπαρχουν.Αν βγαλουμε λιγο παθος και καποια ξεπετεγματα, το παιχνιδι ηταν για τον π##τσο, καλυτερα να βλεπο 2ρη σουηδιας στην δορυφορικη.

Δημοσ.
συγχαρητηρια, το χρειαζοσασταν πιο πολυ και βαση συνολικης εικονας του αγωνα το αξιζατε πιο πολυ και ασχετα αν εγινε με αυτογκολ. Βασικα παιχνιδι της προκοπης δεν εγινε, ο ολυμπιακος ηταν λιγο καλυτερος στο 1το, ο παναθηναικος πολυ καλυτερος στο 2ρο, πιο δραστηριος και με καλυτερη αναπτυξη. Ο ολυμπιακος απλα δεν εχει αναπτυξη, και αν καποτε βλεπαμε και καποιες φανταζι ενεργειες, πλεον ουτε αυτες δεν υπαρχουν.Αν βγαλουμε λιγο παθος και καποια ξεπετεγματα, το παιχνιδι ηταν για τον π##τσο, καλυτερα να βλεπο 2ρη σουηδιας στην δορυφορικη.

το παιχνιδι κυλησε οπως ηταν αναμενομενο να κυλήσει. 1 ημιχρονο στην καθε ομαδα και μπηκε και ενα αυτογκολ!!!Αν δεν εμπαινε το αυτογκολ γκολ δεν προκειται να εμπαινε οσο και αν θα ουρλιαξουν μερικοι οτι υπηρχαν κλασικες ευκαιριες. Λυπαμαι που και τα 2 σωματεια εχουν καταντησει απεραντα καφενεια. Μεχρι και το αεκακι παιζει καλυτερη μπαλα φετος και απο τους 2. Εχω αναφερει πολλες φορες οτι τον Ολυμπιακο τον συμφερει να χασει το πρωταθλημα μπας και δουμε φως....

Δημοσ.

Πάντως τώρα τελευταία αυτή η τεχνική του "κοιμίζω τον αντίπαλο απ'τη βαρεμάρα" που υιοθετούν οι ελληνικές ομάδες, είναι μεγάλη πατίλα.

Δημοσ.

Πείτε με αισιόδοξο (Παναθηναϊκός είμαι) αλλά μου άρεσε σήμερα ο Παναθηναϊκός. Τον συγκρίνω με την αρχή της χρονιάς που ήταν λες και έπαιζα εγώ και οι φίλοι μου και σήμερα τον βλέπω να είναι τουλάχιστον ομάδα. Το παιχνίδι ήταν χ αλλά αν ήταν ο σημερινός Ολυμπιακός ενάντια στον Παναθηναϊκό της Μέταλουργκ το σκόρ θα ήταν 0-4.

Δημοσ.

Είναι εμφανέστατη η βελτίωση στον Παναθηναϊκό και σε αντίθεση με την αρχή της χρονιάς που "σερνόταν",σήμερα έπαιξε καλή μπάλα ιδίως στο δεύτερο ημίχρονο.Όχι φοβερή μπάλα,απλά καλή.Και δικαίωσε και τον κόσμο που πήγε να τον δει...:)

Άντε και πρωτάθλημα φέτος!!!:-D

Δημοσ.

Παιδιά δεν χρειάζονται θριαμβολογίες.Οί φίλαθλοι τού ΠΑΟ ανέκαθεν ήταν οί πιό απαιτητικοί καί εγώ τουλάχιστον δεν πρόκειται να πανηγυρίζω μόνο άμα δω την ομάδα να παίζει όπως εποχή μακαρίτη Κυράστα.Στο κάτω κάτω τι έγινε.Τον Ολυμπιακό νίκησες.Δεν νίκησες καμμιά Μπαρτσελόνα.Καί ειδικά αυτόν τον Ολυμπιακό.

Με την ευκαιρία τώρα γιατί τσατίστηκαν κάποιοι φίλαθλοι τού Ολυμπιακού με μιά διαφήμιση πού παιζόταν στο sportfm καί μιλαγε γιά γάβρο εν όψει τού αγώνα με τη Ρόμα.Ξέρει κανείς?

Δημοσ.

Κανένας δεν θριαμβολογεί,απλά χαιρόμαστε για τη νίκη της ομάδας μας. :)

Σαφώς θα προτιμούσα να δω καλύτερο παιχνίδι,αλλά σε σχέση με παλιότερα είδαμε κάπως καλή μπάλα και κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο.;)

Δημοσ.

O Παναθηναϊκός ήταν τυχερός γιατί εκτός από το αυτογκόλ.... αισθάνθηκε και ενοχλήσεις το αγγούρι ο Μπισκαν και τελικά έπεξε ο Τζιόλης, που για μένα έκανε μεγάλο παιγνίδι.

Αυτός ο Βίκτορ μου κάνει τρομερή εντύπωση. Εκτός από παικταράς, είναι και ο μοναδικός από τους 22 που έτρεχε μέχρι το 90φευγα. Και ο Νιλσον δείχνει πως διανύει περίοδο φόρμας, μπορούσε να τον έχει μέσα αντί για τον Βύντρα ή τον Σέριτς.

Δημοσ.

Άν και Αεκτζής, συγχαρητήρια στους Βάζελους!!! Γαμάτο ντέρμπι, διακριθέντες με διαφορά Τζιόλης, Ρομέρο και Βίκτωρ, και φυσικά η μαύρη αρκούδα Έμπεντε (τι σουτάρα του Οκκά μόνο που έβγαλε έφτανε και με το παραπάνω!!!).

johnnyestia

Ο Ολυμπιακός έκανε μια αξιπρεπή εμφάνιση, αλλά μπροστά στη δυναστεία των Βίκτορ (προπονητή και παίκτη) ο Ολυμπιακός πιέστηκε και... βρέθηκε στο αυτογκόλ!!!

+1 KWSN_Men

Δημοσ.

Πρόσεξε μόνο φίλε Lomar επειδή κάποιοι φανατικοί Παναθηναϊκοί όταν τους αποκαλείς 'βάζελους' θίγεται η αντρική τους τιμή και μπορεί να ακούσεις καμμιά άσχημη....Εμένα σκασίλα μου φίλαθλος είμαι και δε σκάω για τέτοια,αλλά απλά σε προειδοποιώ....:mrgreen:

Από την πλευρά μου πάντως ευχαριστούμε για τα συγχαρητήρια και ανταποδίδω για τη νίκη σας επί του Άρη,αν και δε μας συνέφερε βαθμολογικά.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...