revil Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 lol μωρε αυτα μεσα στα οπαδικα ειναι θα με κοροιδεψεις θα σε κοροιδεψω ετσι παει. πλακα εχουν. αρκει βεβαια να μη κατανταμε σπασταρχι...δες
antreaslam Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 revil,συμφωνώ...αρκεί να μην μας ξενερώνουν κατ...εξακολουθηση κ οι ομάδες μας!γιατί με τι κουράγιο να σε δουλέψω από την αρχή της χρονιάς για τα 2 κολλητά στο σεφ,όταν έβλεπα 11 παλαίμαχους στο γήπεδο,κ έλεγα...ωχ, έρχεται κ το ντέρμπυ???
revil Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Γνωμη μου ειναι οτι θα πρεπει να ζησεις με αυτο. Εγω τουλαχιστον δε βλεπω πως μπορουμε να ανεβουμε σαν ελληνικο ποδοσφαιρο γενικα. ακαδημιες δεν υπαρχουν ουτε για δειγμα και δεν υπαρχει περιπτωση να φτασουμε ποτε τα λεφτα που σκανε οι αλλοι. οποτε μονο αν τυχει οπως στην περιπτωση τουρε η καστιγιο η ιβανσιτς ξερω γω.αλλα δεν ειναι καθε μερα του αι γιαννιου συνηθως οτι πληρωνεις παιρνεις.
antreaslam Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 ρέβιλ,κοίτα... από το μπάτζετ που χαλάει ο ταρίφας δεν έχω πια παράπονο! από άλλα πράγματα έχω! άλλωστε,αν ότι πληρώνει παίρνει,αυτή τη στιγμή θα είχαμε σούπερ ομάδα με 4 παιχταράδες μέσα (κονσεισαο,μπισκαν,σεριτς,νιλσον),κ αρκετους καλους ακόμα! το πρόβλημα με τον ταρίφα,που είναι κ δυσεπίλυτο μάλλον, είναι ότι δεν ξέρει ποδόσφαιρο,δε βλέπει σωστά τη μπάλα, είναι απίστευτα τεχνοκράτης,δε δείχνει κανένα σεβασμό στον κόσμο του Παναθηναικού,ούτε φυσικά στα "θέλω" αυτού,είναι πολύ σκληρός απέναντι στους ποδοσφαιριστές του(το μοναδικό επάγγελμα στον κόσμο που σε διατηρεί έφηβο μέχρι τα 35 σου),κάτι που σε επιχειρηματικό επίπεδο πιάνει,αλλά σε αυτον τον ιδιόμορφο χώρο ,όχι,και τέλος, είναι φτηνός στα πίτουρα(προπονητής),κ ακριβός στο αλεύρι(ποδοσφαιριστές)... άντε,να πω κ κανά καλό? δείχνει,να μαθαίνει από τα λάθη του,και να μην κάνει πίσω στην 1η στραβή(οικονομικά,όπως πέρυσι,που έμεινε εκτός τσου λου)! απλά πρέπει να αλλαχθεί η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ στο ελληνικό ποδόσφαιρο!αυτή είναι λάθος!
KaizerSoze Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 τωρα που κερδισατε την πως την λενε, παμε και στα δικα μας... Eμ ετσι ειναι,χτες στο μπασκετ την πως την λενε,στο ποδοσφαιρο την πως την λενε,την περασμενη Κυριακη στο Σεφ τον πως τον λενε,αυτη την κυριακη στο ΟΑΚΑ τον πως τον λενε και εχει συνεχεια... Παρεπιπτοντως,εσεις ειπαμε οτι κερδισατε την πως την λενε?(και οχι,δεν ειναι ειρωνια,ποια ομαδα ειπαμε κερδισατε και αυτη την εβδομαδα?Α,ναι ρε...τον Εργοτελη)
revil Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 ρέβιλ,κοίτα...από το μπάτζετ που χαλάει ο ταρίφας δεν έχω πια παράπονο! από άλλα πράγματα έχω! άλλωστε,αν ότι πληρώνει παίρνει,αυτή τη στιγμή θα είχαμε σούπερ ομάδα με 4 παιχταράδες μέσα (κονσεισαο,μπισκαν,σεριτς,νιλσον),κ αρκετους καλους ακόμα! το πρόβλημα με τον ταρίφα,που είναι κ δυσεπίλυτο μάλλον, είναι ότι δεν ξέρει ποδόσφαιρο,δε βλέπει σωστά τη μπάλα, είναι απίστευτα τεχνοκράτης,δε δείχνει κανένα σεβασμό στον κόσμο του Παναθηναικού,ούτε φυσικά στα "θέλω" αυτού,είναι πολύ σκληρός απέναντι στους ποδοσφαιριστές του(το μοναδικό επάγγελμα στον κόσμο που σε διατηρεί έφηβο μέχρι τα 35 σου),κάτι που σε επιχειρηματικό επίπεδο πιάνει,αλλά σε αυτον τον ιδιόμορφο χώρο ,όχι,και τέλος, είναι φτηνός στα πίτουρα(προπονητής),κ ακριβός στο αλεύρι(ποδοσφαιριστές)... άντε,να πω κ κανά καλό? δείχνει,να μαθαίνει από τα λάθη του,και να μην κάνει πίσω στην 1η στραβή(οικονομικά,όπως πέρυσι,που έμεινε εκτός τσου λου)! απλά πρέπει να αλλαχθεί η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ στο ελληνικό ποδόσφαιρο!αυτή είναι λάθος! Δεν εχεις παραπονο για τα ελληνικα δεδομενα.καλυτερα να μη σου πω μπατζετ ξενων ομαδων που στην τελικη εκει δειχνεις ποιος εισαι και οχι κερδιζοντας την εργοτελαρα που λεει και ο καιζερ.Σου ειπα ΤΙΣΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ οτι πληρωνεις παιρνεις και σου εφερα και παραδειγματα του καστιγιο κλπ κλπ. Απλα πιστευω οτι τελικα ειμαστε για τα μπαζα και χαιρομαστε που κερδισαμε καποια Μλαντα,ελεος.Χρησιμοποιω πρωτο πληθυντικο γιατι εννοω σαν ελληνικες ομαδες και ο ολυμπιακος τα ιδια μπαζα ειναι.
gvaggis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Σχετικά με το ματσάκι χτές.. Στο μπάσκετ βέβαια εννοώ! Τι Γιαφτόκας κ μλκίες!!!!!!! Το κάρφωμα του Τόνυ ήταν ΟΟΟΟΛΛΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ τα ΛΕΦΤΑ!!!!!!!!! 2 μικρά βηματάκια και........ΠΑΡΤΟ ΣΤΗ ΜΑΠΑ!!! Αν δεν είχα δει κ ένα παλιότερο βίντεο από το NBA όπου το παλικάρι κάνει follow κάρφωμα θα είχα εκστασιαστεί εντελώς!!!!! Τα σουτ δεν έχει βρει ακόμα αλλά έχουμε υπομονή. Σημείωση:Δεν ήμασταν μόνο λίγοι,ήμασταν κ σχετικά ήσυχοι...
geovard Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Ξέρει κανείς τι κίνηση έχουν τα εισιτήρια τού ντέρμπυ?
pyro Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 ^ φιλε με 20ε το ισιτιριο δε ξερο ποσι θα πανε....! εγω παντος (ιμε μλς γιατι δεν ιδα το no greeklish! sorry mods!)
KaizerSoze Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 O Νικολογιαννης ελεγε 45-50 χιλιαρικα και αν βοηθησει ο καιρος παραπανω.Εχουν τυπωθει 63,000 αλλα με το κρυο που λενε οτι θα κανει αμφιβαλλω αν θα εχει πανω απο 45
geovard Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Από το sportime.gr: Ο Παναθηναϊκός και οι άλλοι… Δεν πρέπει να έχει υπάρξει χειρότερος Παναθηναϊκός στις πρώτες 60 ημέρες της σεζόν, εδώ και σχεδόν μια δεκαετία. Κι όμως, αυτό το πράσινο συνονθύλευμα κουβαλάει και πάλι όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο στην πλάτη του. Με τρεις νίκες και μία ισοπαλία σε τέσσερις αγώνες, με μία πρόκριση στους ομίλους και άλλη μια εξασφαλισμένη στους «32» έχει ήδη ξεπεράσει την συγκομιδή του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ, της Ξάνθης, του Ηρακλή, του Ατρόμητου. Όλων μαζί. Ο ένας σε τέσσερις αγώνες, όλοι οι άλλοι μαζί σε 14 (δεκατέσσερις)....κ.λ.π
pyro Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 με τυς τσεχυς δε μυ πολυαρεσε το πεχνιδι, κε τα προιγυμενα δεν τα εχο δι...θα δυμε πιος ινε οκ και πιος τα ξυνι αυριο!
Members gsarig Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Members Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Αν το δεις γενικά, με τους Τσέχους δεν παίξαμε σπουδαία μπάλα... Σε σχέση όμως με την εικόνα που έχουμε δείξει φέτος, παρουσίασαμε σημαντική βελτίωση. Το καλό είναι πως αυτή η βελτίωση είναι συνεχής από τότε που ήρθε ο Μουνιόθ (απλώς όταν παίξαμε με την ΑΕΚ δεν ήμασταν ακόμα έτοιμοι για ντέρμπι - ίσως ούτε και τώρα είμαστε όσο θα 'πρεπε). ΥΓ: Φυσιογνωμικά πάντως, ο Μουνιόθ μου θυμίζει κάτι μεταξύ Ρον Πέρλμαν και Γιάτσεκ Γκμοχ
geovard Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Ας φανταστούμε ένα ντέρμπυ μεταξύ των αιωνίων πού να γίνεται μετά από καμμιά τριετία,στο νέο γήπεδο τού Παναθηναικού στο Βοτανικό,πού φυσιολογικά ο ΠΑΟ θα έχει καί καλλίτερη ομάδα αφού χειρότερα από τώρα δεν γίνεται.Ένα κατάμεστο 'ζεστό' γήπεδο με ομάδα με περισσότερες προσδοκίες καί η σημερινή καταθλιπτική κατάσταση θα είναι παρελθόν.Υπομονή..μερικά χρόνια λοιπόν.Το Ολυμπιακο στάδιο ποτέ δεν ήταν έδρα σοβαρή γιά καμμιά όμάδα. Μπορούμε από τώρα να φανταστούμε τα πρωτοσέλιδα της εποχής αυτής. ''Τού Βοτανικού ο μάγκας'' edit: Τώρα μού ήρθε έτσι ξεκάρφωτα στο μυαλό αυτό. Μιά φορά ο προπονητής Πάκερτ γιά όσους θυμούνται πήρε πρωτάθλημα(ή ντάμπλ δεν είμαι σίγουρος) καί την άλλη χρονιά διώχτηκε από τον ΠΑΟ.Με τον Σούμ συνέβη το ίδιο με το σκεπτικό ότι τα έκανε θάλλασα στη Ευρώπη.Φαίνεται πως δεν έρχεται στην Ελλάδα προπονητής πού να μπορεί να τα κάνει όλα.Γιατί δεν τον άφηναν λοιπόν τον Σούμ να πάρει κανά δυό πρωταθλήματα ακόμη καί η Ευρώπη ας περίμενε.Σάμπως έτσι δεν λειτουργεί ο Ολυμπιακός?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.