nontasg Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 ναι ρε νώντα,έχω να σου πω.έχω να σου πω,ότι όταν κάποιος σου απάνταει με επιχείρηματα ή στη λέει, έρχεται η στιγμή που την κάνεις ! Έχω ΠΟΛΥ καιρό να σε δω να χρησιμοποιείς επιχειρήματα! Δεν έχει νόημα να χρησιμοποιώ επιχειρήματα απέναντι σε αυτούς που δεν καταλαβαίνουν......Εξάλλου είπα ξεκάθαρα ότι με ένοιαζε να δω το ποδόσφαιρο για τη σημασία που είχε ο αγώνας για τα ελληνικά χρώματα.ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ;;;;:evil: Αυτό δε σημαίνει ότι δε με ένοιαζε τι γίνεται στο μπάσκετ!!!Και στην τελική ρε μεγάλε δεν είμαι οπαδός,απλά φίλαθλος.Μου αρέσει να βλέπω ποδόσφαιρο και μπάσκετ αλλά δεν βάζω κανόνες στο τι θα δω,ούτε πορώνομαι και τόσο.....Μου αρέσει να πανηγυρίζω,αλλά δεν θα πεθάνω κιόλας.....Και δεν ήξερα ότι στο topic αυτό μιλάνε μόνο οι ένθερμοι οπαδοί που έχουν εισιτήρια διαρκείας και κατεβάζουν καντήλια αν τους θίξεις την ομάδα......Ούτε γουστάρω να απαντώ σε μηνύματα του στυλ που έγραψες παραπάνω.Και τώρα αν σε κάλυψα,μπορώ να αποχωρήσω.Μου επιτρέπεις έτσι;;;
antreaslam Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δεν έχει νόημα να χρησιμοποιώ επιχειρήματα απέναντι σε αυτούς που δεν καταλαβαίνουν...... Δοκίμασέ μας,και μπορεί να εκπλαγείς!!!! Εξάλλου είπα ξεκάθαρα ότι με ένοιαζε να δω το ποδόσφαιρο για τη σημασία που είχε ο αγώνας για τα ελληνικά χρώματα.ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ;;;;:evil: Όχι βέβαια,αλλά δε θα δεχτώ οποιαδήποτε γκρίνια από όσους σκέφτονται σαν εσένα,αν το μπάσκετ πέσει στην 10η θέση κ φυτοζωεί! (α,και απλά κ μόνο χάριν διαλόγου...δεν έπαιζε χθες η ελλάδα...ο παναθηναικός έπαιζε!)! Αυτό δε σημαίνει ότι δε με ένοιαζε τι γίνεται στο μπάσκετ!!!Και στην τελική ρε μεγάλε δεν είμαι οπαδός,απλά φίλαθλος.Μου αρέσει να βλέπω ποδόσφαιρο και μπάσκετ αλλά δεν βάζω κανόνες στο τι θα δω,ούτε πορώνομαι και τόσο..... Χαίρομαι που θεωρείς τον εαυτό σου φίλαθλο(βέβαια,δεν ξέρω πολλούς φιλάθλους που έχουν στην υπογραφή τους τη σημαία της ομάδας τους,αλλά το δέχομαι)! Οπότε,ως φίλαθλος,προτιμάς στον αγώνα πχ, παο-γαλατασαραι , να παιχτεί διαστημικό ποδόσφαιρο,και να έρθει 3-5 το παιχνίδι,με 6 δοκάρια κλπ,παρά να παιχτεί ενα βαρετό τσούκου τσούκου ,κ να κερδίσει ο παο 1-0??? Μου αρέσει να πανηγυρίζω,αλλά δεν θα πεθάνω κιόλας.....Και δεν ήξερα ότι στο topic αυτό μιλάνε μόνο οι ένθερμοι οπαδοί που έχουν εισιτήρια διαρκείας και κατεβάζουν καντήλια αν τους θίξεις την ομάδα...... Δεν έχω κατεβάσει καντήλι σε κανέναν,παρ'ότι 2-3 φορές έφτασα πολύ κοντά! είμαι οπαδός,αλλά μπορώ να ασκώ κριτική! Δεν έχω πρόβλημα με τους γάβρους που μου τη λένε έξυπνα,κ οχι "τσουκαλιστικα",για τα μεταξύ μας παιχνίδια!δε θέλω να κόψω την είσοδο σε κανέναν! δεν απαιτώ από τους άλλους να σκέφτονται όπως εγώ.απλά απαιτώ όταν μπαίνουμε σε διάλογο,ή οταν εκφράζουμε άποψη,να τη στηρίζουμε,και να ξέρουμε τις επιπτώσεις των πράξεων μας (εν προκειμένω,το πιθανό ξενέρωμα του παυλου)! Ούτε γουστάρω να απαντώ σε μηνύματα του στυλ που έγραψες παραπάνω.Και τώρα αν σε κάλυψα,μπορώ να αποχωρήσω.Μου επιτρέπεις έτσι;;; μάλιστα! τελικά εσύ ήσουν αυτός που έβρισε (τον παπαθεοδώρου), ...Οπότε Παπαθεοδώρου F.O. ενώ το 1ο σου επιχείρημα ήταν ότι Εγώ το βλέπω ως εξής βέβαια:γιατί να δούμε το μπάσκετ που το έχουμε σίγουρο και όχι το ποδόσφαιρο στο οποίο αναμένουμε βελτίωση;;; που δεν έχει καμία σχέση με τα ελληνικά χρώματα ,αλλά με τη λογικη μου ερώτηση για το πολο ! μπορείς να αποχωρήσεις χωρίς να ρωτάς έτσι κ άλλιώς! απλά,αν αντί να "μη γουστάρεις " να απαντάς,έπαιρνες λίγη τροφή για σκέψη+προβληματισμό, ίσως,λέω ίσως,να ήταν καλύτερα!
KaizerSoze Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Eγω αυτο που βλεπω ειναι οτι ο Τζιγγερ μπορει να μας τριψει το μπασκετ στην μαπα και καλα θα μας κανει Εμεις-Παρε παικτες Τζιγγερ-Γιατι?Αφου δεν με συμφερει οικονομικα Εμεις-Πρωτα φερνεις εμπορευμα και μετα ερχονται οι πελατες.Φερε παικτες και θα γεμισουμε το ΟΑΚΑ Τζιγγερ-Ναι,σας βλεπω και στο μπασκετ που εχετε εμπορευμα. Μας αρεσει η μιζερια,ετσι,αυτοι ειμαστε.Δεν μπορει η Μπανταλονα να εχει 10,000 και εμεις 6,000.Δεν ειναι δυνατον
antreaslam Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 αστο ρε κάιζερ... όταν ο ...πωπός κολλάει στον καναπέ επάνω,και αρχίζει η γκρίνια κ η μουρμούρα λες κ ακούω τους παπούδες της θύρας 3(στη λεωφόρο) να μιλάνε για την εποχή δομάζου,εεε, τότε,τι περιμένεις? (μακάρι να πει ο παύλος , ότι το καλοκαίρι ΦΕΥΓΕΙ! και τότε,βάζουμε στοίχημα ότι κάθε εβδομάδα το κλειστό θα είναι φισκα?)?
nontasg Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Όχι βέβαια,αλλά δε θα δεχτώ οποιαδήποτε γκρίνια από όσους σκέφτονται σαν εσένα,αν το μπάσκετ πέσει στην 10η θέση κ φυτοζωεί! Δεν πρόκειται να ξανακούσεις γκρίνια από μένα..... (α,και απλά κ μόνο χάριν διαλόγου...δεν έπαιζε χθες η ελλάδα...ο παναθηναικός έπαιζε!)! Sorry δεν το ήξερα.....Λυπάμαι που δεν θα παίξω το παιχνίδι σου..... Χαίρομαι που θεωρείς τον εαυτό σου φίλαθλο(βέβαια,δεν ξέρω πολλούς φιλάθλους που έχουν στην υπογραφή τους τη σημαία της ομάδας τους,αλλά το δέχομαι)! Ευχαριστώ που μου το επιτρέπεις κιόλας...... μπορείς να αποχωρήσεις χωρίς να ρωτάς έτσι κ άλλιώς! απλά,αν αντί να "μη γουστάρεις " να απαντάς,έπαιρνες λίγη τροφή για σκέψη+προβληματισμό, ίσως,λέω ίσως,να ήταν καλύτερα! Ευχαριστώ για την άδειά σου.Μπορεί να κάτσω να σκεφτώ σοβαρά ό,τι είπες και μπορεί κάποτε να βάλω μυαλό.Εξάλλου είμαι μικρός ακόμα Εσύ κάτσε να συνεχίσεις τις αναλύσεις σου με τους άλλους,καλό σου μεσημέρι.Μη γράψεις άλλο μήνυμα,δεν αξίζει να ασχολείσαι......Και να ξέρεις ότι για τις βρισιές εδώ μέσα το είπα γενικά και όχι για σένα.... ΥΣ:τελικά ήταν ΜΕΓΑ λάθος που ξανάνοιξε στο insomnia το μπλα μπλα.Κι εγώ σα μαλάκας και κόπανος που είμαι συνεχίζω να ποστάρω σε αυτό τον τομέα......Sorry Luci για τη βρισιά,τον εαυτό μας επιτρέπεται να τον βρίζουμε έτσι; ΥΣ2:καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό και εύχομαι να χιλιάσει τα κύπελλά του.
Harkon Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 kaizer, antrea, δεν μένουμε όλοι Αθήνα και όσοι μένουν υπάρχουν οι παράμετροι των χρημάτων, του αν δεν έχουν άλλες υποχρεώσεις εκείνη την ώρα, αν μπορούν γενικά. στην λογική σας όμως έχετε δίκιο. μακάρι να ήμουν Αθήνα και να μπορούσα να είμαι σε όλους τους αγώνες του μπάσκετ παρών. όσοι αγαπούν την ομάδα θα πρέπει να το δείχνουν όταν μπορούν. η λογική του "Το έχω σίγουρο, τι να δω" την θεωρώ λάθος (σόρρυ νόντα). παράλλογο καταντά όπως είπατε, να πηγαίνουμε καλά να γίνονται επενδύσεις και ο κόσμος να μην ακολουθεί, ειδικά μια ομάδα μπάσκετ που προσφέρει και θέαμα. ειλικρινά εύχομαι να μην το πληρώσουμε αυτό. θλίβομαι όταν βλέπω τους προέδρους και τον Ομπρα να παρακαλούν να πάει ο κόσμος. πιστεύω πως πολλοί φίλαθλοι της ομάδας μπορούν να πάνε στο γήπεδο και εύχομαι να ξυπνήσουν πριν είναι αργά και η διοίκηση χαιρετίσει. βρίζουμε βρίζουμε τους γάβρους αλλά βρέξει χιονίσει τα γεμίζουν τα γήπεδα. και υποτίθεται πως προέρχονται από τα πιο "φτωχά" στρώματα. αυτό το τσαγανό μας λείπει κι εμάς..
antreaslam Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 ΥΣ:τελικά ήταν ΜΕΓΑ λάθος που ξανάνοιξε στο insomnia το μπλα μπλα.Κι εγώ σα μαλάκας και κόπανος που είμαι συνεχίζω να ποστάρω σε αυτό τον τομέα καταρχήν,σε ευχαριστλώ που με ξαναεπιβεβαίωσες,και έγραψες μια ολόκληρη σελίδα χωρίς κανένα επιχείρημα! συμφωνώ ότι ήταν λάθος που άνοιξε το μπλα μπλα...αν τα μέλη ενός μπλα μπλα που σέβεται τον εαυτό του(ως φορουμ),δεν έχουν επιχείρηματα,δεν προχωράει ο διάλογος κ το μπλα μπλα , άρα δεν υπάρχει κανένας λόγος υπάρξης! harkon,καταρχήν,για τους γάβρους έχεις δίκιο(κ κατ εμε,η νοοτροπία τους είναι αυτή που μπορεί στην ευρώπη να μην κάνουν ΠΟΤΕ εκτος έδρας νίκη,αλλά ο κάθε ριβαλντο+καρεμπέ εκεί θα πιάνει,ενώ σε εμάς ΠΟΤΕ)! δε ζήτησα από τα παιδιά της επαρχίας να αγοράσουν διαρκείας,ή να έρχονται σε κάθε παιχνίδι! ούτε ζήτησα από όσους δεν έχουν οικονομική άνεση(μεταξύ αυτών και εγώ),να έχουν την τρέλα μου,να πάρουν διαρκείας στο μπάσκετ. αλλά αν μπορείς ως σύλλογος,την περίοδο 10-26 αυγούστου,να μαζέψεις σε 3 παιχνίδια 210.000 κόσμο,με Μ.Ο αξίας-κόστους εισητηρίου τα 25 ευρώ, τότε, είναι ΝΤΡΟΠΗ να μη μπορείς να μαζέψεις σε σταθερή βάση,1 φορά την εβδομάδα, 10.000 κόσμο στο μπάσκετ,κ την dream team του!!!
nontasg Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Μόνο κάτι να πω ακόμα προς τον Harkon:φίλε στους πχ 10 αγώνες του Παναθηναϊκού που θα δω,οι 7 είναι μπάσκετ.Ξέρω την αξία του Παναθηναϊκού και στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ.Και όταν είπα ότι θεωρώ σίγουρο το μπάσκετ,δεν εννοούσα γενικώς αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση,δηλαδή με την Τσιμπόνα στην έδρα μας....Και τέλος αν ήμουνα Αθήνα και εγώ θα πήγαινα στο γήπεδο όταν θα μπορούσα..... Αλλά δεν πειράζει,το καλύτερο είναι να μην ξανασχολιάσω τίποτα εδώ μέσα,ούτε νίκες ούτε ήττες....... OVER και καλή συνέχεια.:neutral:
Harkon Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 οχιιιιιιι μη παρεξηγείς plz! κουβεντούλα να κάνουμε (τουλ εγώ αυτό θέλω) δε σε κρίνω απλά νιώθω πως στο σύνολο των φιλάθλων μας είμαστε λίγο... κάπως.. αν δε το εννοούσες γενικώς τότε ωραία. κ ειδικά αν δεν έχεις διαρκείας σίγουρα το σκέφτεσαι δις για το που θα πας, προτιμώντας τα ντέρμπυ και τα δύσκολα μάτς. τί να πω κι εγώ που δεν έχω πάει ποτέ σε αγώνα μπάσκετ του ΠΑΟ κι ας το θέλω πάρα πολύ
LL_NEO Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 τελικά ήταν ΜΕΓΑ λάθος που ξανάνοιξε στο insomnia το μπλα μπλα.Κι εγώ σα μαλάκας και κόπανος που είμαι συνεχίζω να ποστάρω σε αυτό τον τομέα......Sorry Luci για τη βρισιά,τον εαυτό μας επιτρέπεται να τον βρίζουμε έτσι; Ε το είδαμε και αυτό. Όχι δε συνεχίζεις να γράφεις σε αυτό το τομέα, στην πραγματικότητα γράφεις ΜΟΝΟ σε αυτό τον τομέα. Και προς τους υπόλοιπους: Ρε σεις άλλη δουλειά δεν έχετε απο το να μετράτε τη Παναθηναικοφροσύνη του Νώντα;
antreaslam Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Harkon ,πόσο χρονών είσαι? αν είσαι σε ηλικία που μπορείς να τα ταξιδέψεις κ να έρθεις μια ολοκληρη ημέρα,φρόντισε να το συνδυάσεις,να δεις μπάλα κάποιο ψιλο-καλό ματσάκι,με μπάσκετ κάποιο αρκετά καλό,ώστε να έχει κόσμο! όταν το γήπεδο του μπάσκετ,είναι σχεδόν γεμάτο,ως γεμάτο,η ατμοσφαιρα σε κάνει να χαζεύεις! ειλικρινά προσπάθησέ το~~~~δε θα χάσεις1 ΥΓ:ασχετο,αλλά η χορογραφία που ετοιμάζεται για την κυριακή,είναι σούπερ! Και προς τους υπόλοιπους: Ρε σεις άλλη δουλειά δεν έχετε απο το να μετράτε τη Παναθηναικοφροσύνη του Νώντα; δεν την έβγαλα έξω να δούμε ποιος την έχει μεγαλύτερη(την... Παναθηναικοφροσύνη ε!),η παρατήρησή μου ήταν βασισμένη στη μη χρησιμοποίηση επιχειρημάτων,και στη λάθος νοοτροπία όλο και περισσότερων Παναθηναικων!
Harkon Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 η ηλικία δεν έχει νόημα, μπορώ να βγαίνω απ το σπίτι χωρίς πρόβλημα πάντως δεν έτυχε και δεν πέτυχε ως τώρα χοντρικά. το θέλω και θα πάω πάντως και μακάρι να κανονίσουμε όλοι να κάνουμε μια ινσόμνιακ-εξέδρα να ζητοκραυγάζουμε στο πλάι.
antreaslam Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 αν είσαι από αυτούς που πάνε γήπεδο σα να πηγαίνουν θέατρο,μην έρθεις προς τη mad γωνία,γιατί θα πρέπει να είσαι 3 ώρες όρθιος,έτοιμος για πάρτυ! κ σου το ξαναλέω,αφού δεν έχεις τη δυνατότητα να έρχεσαι συχνά,διάλεξε ένα μεγάλο παιχνίδι(ευρωπαικό,ή αλλιως γάβρο),ετοίμασε φωτογραφική μηχανή και φωνή,και σε περιμένουμε!
Arxon Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 τωρα που κερδισατε την πως την λενε, παμε και στα δικα μας... σας αρεσει η καινουργια φωτογραφια διπλα?χεχε
antreaslam Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 arxon,δυστυχώς οφείλω να ομολογήσω ότι είναι εμπνευσμένο αλλά,επειδή εδώ ευτυχώς είμαστε μαζεμένοι αρκετοί σε ....ώριμες ηλικίες,μπορούμε να βγάλουμε αντίστοιχα μπλουζάκια(4-0,4-1 κλπ),αλλά οι πιτσιρικάδες οι σημερινοί...θα έχουν ΣΟΒΑΡΟ πρόβλημα ανταπάντησης!!!! ευτυχώς υπάρχουν κ οι νίκες στην έδρα μας,στο σεφ,για να σας δουλεύουμε κ εμείς λιγο....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.