zaxoys Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Μερικά πράγματα για το ποδόσφαιρο: Με εντυπωσίασε έπειτα από καιρό ο Τζιόλης ,πιστεύω έκανε πολύ καλή εμφάνιση ανασταλτικά και βοήθησε και μπροστά (αν και έκανε μερικά λάθη) πχ η κάθετη νομίζω στον Λεοντίου. Επίσης πολύ μου άρεσε ο Δάρλας πιστεύω οτι αν κόψει τις μ@λ@κίες να ξεχνιέται μπροστά θα βοηθήσει πάρα πολύ και για μένα είναι καλύτερος του σέριτς κυρίως στην μεταβίβαση.Ο Βίκτορ φαίνεται να είναι οκ πλέον και είμαι περίεργος να τον δω κάποια στιγμή να παίζει δεξί χαφ με αριστερά ρομέρο! Ελπίζω να μην βάλει στο ντέρμπυ τον΄Biscan σέντερ μπακ γιατί δεν με πείθει καθόλου ...
Mika Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 αντιγραφω απο sportime.gr και προσυπογραφω "Τον μαζοχισμό, πάντως, οι παναθηναϊκοί τον έχουν αναπτυγμένο όσο κανένας άλλος λαός. Διότι για να κάτσεις να δεις στην τηλεόραση (!) τον αγώνα με τη Μλάντα και να αφήνεις χωρίς χειροκρότημα την ομάδα που σε κάνει κάθε τρεις μέρες περήφανο, τότε θες ψυχίατρο. Ίσως βέβαια έτσι είναι η ζωή κι όχι μόνο το μπάσκετ. Οι αχάριστοι επιπλέουν πια στην κοινωνία σαν τους φελούς…" Βασίλης Παπαθεοδώρου
antreaslam Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Είχα πάρει copy-paste Mika αυτό το άρθρο,για να κράξω κ εγώ! απλά,επειδή όλο το άρθρο είναι καλό,ίσως να έπρεπε να το αντιγράψουμε όλο...
antreaslam Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 λοιπόν,μια σύντομη πρωινή (κριτική ρε,τι άλλο),για να ξεκινήσουμε κ δουλειά... Στο μπάσκετ ,όποτε παίζει ο ροναλντινιο διαμαντίδης,η ομάδα είναι μια κλάση επάνω.Νομίζω ότι ο μήτσος είναι κλάση μποντίρογκα,ζινταν...είναι παίχτης,που ανέβαζει την ομαδα του ενα σκαλί επάνω. ΝΤΡΟΠΗ στον παναθηναικο κόσμο.Ζήτημα αν ήμασταν 7000..... ποδοσφαιρικα:ειδα όλο το 2ο ημιχρονο σε βίντεο,όταν γύρισα (το 1ο μου είπαν οτι δε χρειάζεται να το δω)! Κλασσική ευρωπαική εμφάνιση του παναθηναικού,απλά με χειρότερη αντίπαλο! Έλεγχο του ρυθμού,κατοχή μπάλας,δεν επιτρέπει στον αντιπάλο ευκαιρίες,κ έχοντας εξασφαλίσει το Χ,σε 3 επιθέσεις προσπαθεί να πάρει το διπλό. Πολύ όμορφο το γκολ! Τι ξύλο ήταν αυτό που φάγαμε στο 2ο ημιχρόνο???Ούτε η προο δεν παίζει έτσι! ο ιβανσιτς,ας ελπίσουμε να παίξει με το γάβρο,γιατί αλλιώς θα είναι πολύ ζορικα τα πράγματα... Τον καστίγιο αν παίξει δεξιά θα τον αναλάβει ο σέριτς?θα γελάσει κ το παρδαλό κατσίκι! Υπάρχουν στιγμές στο μπάσκετ,που δεν έχω όρεξη να φωνάξω,γιατί με παρασύρει η ομάδα,και χαζεύω...
KaizerSoze Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Καλά τέσπα...Άξιζε το παιχνίδι;;;Γιατί είδα το ποδόσφαιρο. Το ματσακι αξιζε σχετικα.1ο ημιχρονο ππολλοι σφιγμενοι και οι 2.2ο εμεις ανοιξαμε ρυθμο,παιξαμε με Τομασεβιτς ΚΑΙ Μπατιστ,ελευθερωθηκε λιγο ο Μαικ και εβαλε καποια ευκολα καλαθια Το σκορ ηταν πλασματικο,ηταν πιο κλειστο ματς,αλλα και η εικονα του ματς ηταν πλασματικη,ο Ζοτς εκανε πολλα πειραματα χωρις Διαμαντιδη για να μαθουν να παιζουν χωρις τον Μητσο.Ο Διαμαντιδης ειναι καταλυτης.Κυριως γιατι βλεπεις τι γινεται οταν ΔΕΝ παιζει.Ο Μπετσιροβιτς ειναι 2αρι,εχει κορμι και μυαλο για 2αρι,ασος ειναι υποχρεωτικα.Σαν ασος το μονο που μπορει να κανει ειναι να κατεβασει μπαλα,μολις φτασει στην αντιπαλη ρακετα δεν ξερει τι να κανει,δεν μπορει να κοψει και να βγαλει εξω,απλα δεν ειναι Διαμαντιδης.Ο Βουγιανιτς κρινεται απαραιτητος διοτι ετσι και κανει 2-3 φαουλ ο Διαμαντιδης,δεν υπαρχει παικτης που να μπορει να παιξει ολες τις λειτουργιες που απαιτει ο πλευμεηκερ.Ειλικρινα πιστεω πως ο 2ος καλυτερος πλευμεηκερ μας αυτη την στιγμη ειναι ο Τομασεβιτς,εβγαλε 2 πασες αιφνιδιασμου μουρλια Πολυ ανεβασμενος ο Χ''βρετας,καπως βελτιωμενος ο Ντελκ,το ιδιο και ο Γιαφτοκας την 2η φορα που μπηκε,ντεφορμε παλι ο Μπετσιροβιτς,πολυ ουσιαστικος ο Ντικουδης(ειναι καλη μεταγραφη και ειναι ευστοχος στα δυσκολα σημεια),λιγοτερο προσαρμοσμενος απολους του νεους ειναι ο Σισκαουσκας,πολλα προσοντα ο Σακοτα,τρελο βρωμοχερο,αν κατσει 2 χρονια διπλα στον Ζοτς,σκυψει το κεφαλι και μαθει θα παει ΝΒΑ μετα... Ο Ντελκ ακομα ζει στο ΝΒΑ,αν εχουν παιχτει 15'' απο την επιθεση μετα δεν κουνιεται,θεωρει πως καποιος θα το μπουμπουνησει,πρεπει να μαθει πως στην Ευρωπη μπορει να αλλαξουμε συστημα ακομα και στα 7-8''.Εχει σταματησει ομως να περνει τρελες προσπαθειες,μοιραζει μπαλα και ειναι τραγικα ευστοχος στις βολες.Ανεβαινει... Οι Κροατες ΜΑΣ ΣΠΑΝΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΣ... ΜΕ ΤΙΣ ΒΟΛΕΣ.Πρεπει να ειχανε 29/30 ή κατι τετοιο,ακομα και ενας χοντρελας 5αρι που ειχαν ολες μεσα τις εβαζε
nontasg Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Αθλητικός αναλυτής είσαι kaisersoze;;; Ευχαριστώ για την ενημέρωση..... ΥΣ:ανήκω και εγώ στους ψυχοπαθείς που είδαν το ποδόσφαιρο χθες.yeeeee..... Εγώ το βλέπω ως εξής βέβαια:γιατί να δούμε το μπάσκετ που το έχουμε σίγουρο και όχι το ποδόσφαιρο στο οποίο αναμένουμε βελτίωση;;; Οπότε Παπαθεοδώρου F.O.
panosvlass Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 FT: 21/22 ειχανε 95,4% δηλαδη!!!!!!! O Delk δεν παιζει να χασει βολη ποτε. Σε 10 χρονια στο NBA ειχε 76% μεσο ορο καριερας με 737/958 Οταν μπει στο νοημα θα βγαζει ματια. Μεχρι τωρα κορυφαιοι για μενα φετος ειναι οι Διαμαντιδης(περιεργο!!!!) και Batiste
antreaslam Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 ΥΣ:ανήκω και εγώ στους ψυχοπαθείς που είδαν το ποδόσφαιρο χθες.yeeeee..... Αν παραδέχεσαι την ψυχοπάθεια,εγώ πάω πάσο! Γιατί αλλιώς δεν εξηγείται όταν υπάρχει τέτοια ομάδα στο μπάσκετ,να μην θέλεις να την χαζέψεις!!! Εγώ το βλέπω ως εξής βέβαια:γιατί να δούμε το μπάσκετ που το έχουμε σίγουρο και όχι το ποδόσφαιρο στο οποίο αναμένουμε βελτίωση;;; Οπότε Παπαθεοδώρου F.O. με αυτή τη λογική,πρέπει να είσαι ένθερμος υποστηρικτής της ομάδας πόλο,που σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες βελτιώνεται τόσο ραγδαία,που σε 4-5 μήνες θα πετάξει τα μπρατσάκια κ θα βάλει βατραχοπέδιλα! ΥΓ:αυτό που συμβαίνει στην ελλάδα,είναι ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ! Παντού,οι φίλαθλοι γεμίζουν τα γήπεδα όταν η ομάδα αποδίδει καλά,παίρνει τίτλους κλπ,κ εδώ τα ...αδειάζουμε,γιατί το έχουμε σίγουρο! (κ όταν μας παρατήσει ο πρόεδρος για παράδειγμα,θα αναπολούμε τις κούπες που μας χάρισε,τις μεταγραφές του κλπ,κλπ ,κλπ...)
LL_NEO Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Παντως την αιγλη που εχετε εσεις στα μεταξυ μας στο μπασκετ, την εχουμε εμεις στο ποδοσφαιρο. Οσο αυτοπεποιθηση σας δινει αυτο στο μπασκετ, αλλο τοσο μου δινει εμενα στο ποδοσφαιρο. U wish m8 Ω ναι επέστρεψα. Γενικώς ήμαστε πολύ μυστήρια φάρα οπαδών. Αν θυμάστε το '96 μετά το Άμστερνταμ ούτε 15.000 δεν είχαν πάει στο ΟΑΚΑ. Μάλλον τελικά όντως εννοούμε το όσο με πληγώνεις τόσο με πορώνεις... Πέρα απο τις βλακείες πάντως, είναι όντως ντροπή να μην πηγαίνουμε στο γήπεδο. Εγώ κατέβηκα Ελλάδα, αλλά κάθησα λίγο και δε μπόρεσα να το συνδυάσω με αγώνα μπάσκετ. Το διαρκείας μου σε μπάσκετ όμως το έχω αγορασμένο επειδή δε μπορώ να μη μετέχω και γω έστω και με τον ελάχιστο αυτό τρόπο σε αυτό που κάνουν τα αδέλφια....
geovard Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Εντάξει ρε παιδιά μην εξακολουθείται να διαχωρίζεται μπάσκετ ποδόσφαιρό τού Παναθηναικού.Εσείς οί ίδιοι λέτε γιά ενιαία καί αδιαίρετη ομάδα.Έχει φανεί ότι όποτε χρειάστηκε πραγματικά το κλειστό γέμιζε.Αλλά αυτή τη στιγμή καί επειδή το ποδόσφαιρο είναι ιδιαίτερα αγαπητό σε πολλούς καί η ομάδα ποδοσφαίρου χρειάζεται στήριξη ο κόσμος αγωνιά.Ήταν φυσικό λοιπόν να κάτσει να δεί το ποδόσφαιρο.Δηλαδή εσείς τι πιστεύεται ότι οι ίδιοι οί Γιαννακόπουλοι πού είναι με διαφορά οί πιό φανατικοί οπαδοί τού ΠΑΟ δεν θα είχαν καί λίγο το μυαλό τους στη Τσεχία? Βέβαια θα μού πείτε δεν υπάρχουν σε μιά πόλη με το μισό πληθυσμό της χώρας φίλαθλοι μπασκετικοί να γεμίσουν το ΟΑΚΑ?Εντάξει συμφωνώ εκεί.Υπάρχουν φίλαθλοι πού αγαπάνε καί βλέπουν μόνο μπάσκετ αλλά είναι λίγοι.Σίγουρα ήταν αρκετοί τέτοιοι μέσα στούς 7000 του αγώνα.
nontasg Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Αν παραδέχεσαι την ψυχοπάθεια,εγώ πάω πάσο! Γιατί αλλιώς δεν εξηγείται όταν υπάρχει τέτοια ομάδα στο μπάσκετ,να μην θέλεις να την χαζέψεις!!! με αυτή τη λογική,πρέπει να είσαι ένθερμος υποστηρικτής της ομάδας πόλο,που σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες βελτιώνεται τόσο ραγδαία,που σε 4-5 μήνες θα πετάξει τα μπρατσάκια κ θα βάλει βατραχοπέδιλα! ΥΓ:αυτό που συμβαίνει στην ελλάδα,είναι ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ! Παντού,οι φίλαθλοι γεμίζουν τα γήπεδα όταν η ομάδα αποδίδει καλά,παίρνει τίτλους κλπ,κ εδώ τα ...αδειάζουμε,γιατί το έχουμε σίγουρο! (κ όταν μας παρατήσει ο πρόεδρος για παράδειγμα,θα αναπολούμε τις κούπες που μας χάρισε,τις μεταγραφές του κλπ,κλπ ,κλπ...) Έχεις κάτι άλλο να προσθέσεις αγαπητέ;;;:roll: Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
nontasg Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Εντάξει ρε παιδιά μην εξακολουθείται να διαχωρίζεται μπάσκετ ποδόσφαιρό τού Παναθηναικού.Εσείς οί ίδιοι λέτε γιά ενιαία καί αδιαίρετη ομάδα.Έχει φανεί ότι όποτε χρειάστηκε πραγματικά το κλειστό γέμιζε.Αλλά αυτή τη στιγμή καί επειδή το ποδόσφαιρο είναι ιδιαίτερα αγαπητό σε πολλούς καί η ομάδα ποδοσφαίρου χρειάζεται στήριξη ο κόσμος αγωνιά.Ήταν φυσικό λοιπόν να κάτσει να δεί το ποδόσφαιρο.Δηλαδή εσείς τι πιστεύεται ότι οι ίδιοι οί Γιαννακόπουλοι πού είναι με διαφορά οί πιό φανατικοί οπαδοί τού ΠΑΟ δεν θα είχαν καί λίγο το μυαλό τους στη Τσεχία?Βέβαια θα μού πείτε δεν υπάρχουν σε μιά πόλη με το μισό πληθυσμό της χώρας φίλαθλοι μπασκετικοί να γεμίσουν το ΟΑΚΑ?Εντάξει συμφωνώ εκεί.Υπάρχουν φίλαθλοι πού αγαπάνε καί βλέπουν μόνο μπάσκετ αλλά είναι λίγοι.Σίγουρα ήταν αρκετοί τέτοιοι μέσα στούς 7000 του αγώνα. Εμένα μου αρέσει περισσότερο το μπάσκετ,απλά χθες προτίμησα να δω το ποδόσφαιρο για τους λόγους που αναφέρεις.Και με ενδιέφερε να πάρουμε τους βαθμούς για την Ελλάδα καθώς παίζαμε και με Τσέχους...Ε εντάξει είμαι και λίγο ψυχοπαθής φαίνεται,γι'αυτό το είδα..... :mrgreen:
antreaslam Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Έχεις κάτι άλλο να προσθέσεις αγαπητέ;;;:roll:Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. ναι ρε νώντα,έχω να σου πω. έχω να σου πω,ότι όταν κάποιος σου απάνταει με επιχείρηματα ή στη λέει, έρχεται η στιγμή που την κάνεις ! Έχω ΠΟΛΥ καιρό να σε δω να χρησιμοποιείς επιχειρήματα! ΥΓ:αν στο τέλος της χρόνιας,φορτώσει ο παύλος κ φύγει από την ομάδα,γιατί δεν του αναγνωρίζουμε τις θυσίες που έχει κάνει για αυτήν,καταλαβαίνετε όλοι σας που "δεν πάω γιατί ξέρω οτι θα κερδίσουμε" οπαδοί, θα φύγουν μαζί του ζέλικο-διαμαντίδης κλπ? ότι του χρόνου,μπορεί να καταλήξουμε σαν την αεκ,με διαρκείας 60 ευρώ κ παίχτες από τα αζήτητα,κ να λέμε όλοι "για τη σωτηρία του αυτοκράτορα"?(ουπς,σορρυ φίλε αρειανέ,αυτοκράτορας είναι ο άρης,το ξέχασα)! Στο υποθετικό αυτό σενάριο, φαντάζομαι ότι στο οακα στο μπάσκετ θα έχει 20.000 κόσμο,κ στο ποδοσφαιρο που θα έχει στρωσει κ θα παίζει μπαλάρα (παραδειγμα είναι),κ θα σαρώνει τους τίτλους,θα είμαστε 5000!!!!!! ΤΡΟΜΕΡΗ ΛΟΓΙΚΗ(του παραλόγου)! ΥΓ2:ll_neo,συμφωνώ...μετά τον άγιαξ,αν θυμάμαι καλά με ιωνικό,2-0, κόψαμε κάτω από 15.000 εισητήρια! όχι απλά περίεργη φάρα....αλλά και αγνώμονες!
LL_NEO Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 μωρέ αλλιώς θα μας έλεγα (και δεν εννοώ μ@λ@κ3ς) αλλά μόλις ξεbanαριστικά και αν αρχίσω ξανά τα μπινελίκια πάλι θα βγω οφ σαιντ και θα χουμε και δράματα πάλι ότι μας χαιδεύουν...
antreaslam Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Έχει φανεί ότι όποτε χρειάστηκε πραγματικά το κλειστό γέμιζε. Εδώ είναι η μεγάλη μου διαφωνία! Ο καλύτερος προπονητής που έχει έρθει ποτέ στην ελλάδα, εδώ και χρόνια,ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ τον κόσμο του παναθηναικού να ενισχύσει με την παρούσια του την ομάδα! αυτό δεν είναι απαραίτητα για να τη σπρώξει προς τη νίκη(πχ περυσι στην ευρωλιγκα),αλλά κ για να δώσει κίνητρο στους παίχτες να αποδώσουν στο μάξιμουμ,και να προσφέρουν περισσότερο θέαμα,για να τους πεις ευχαριστώ για το "υδραυλικό" στο σεφ,ώστε να ξαναδώσουν το 110% την επόμενη φορά,για να ταβλωσεις ΚΙΑΛΛΟ τον ήδη ταβλωμένο πρόεδρό σου το καλοκαίρι να φέρει άλλους 2 διαμαντιδηδες κ ντελκ,κλπ... άρα,δεν είμαστε εκεί όποτε το χρειάζετε πραγματικά η ομάδα,αλλά όποτε εμείς νομίζουμε ότι το χρειάζετε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.