talikra Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 τον basketiko εννούσα εάν ξέρει κανένας να δώσει τπτ μπας και δουμε λίγο β ημίχρονο
Harkon Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 δεν βλεπόμαστε... στο ποδόσφαιρο ... και σήμερα... πφφφ!!!
nontasg Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Μέτρια εμφάνιση,αλλά τα 3 ποντάκια τα πήραμε και δώσαμε και πολύτιμους βαθμούς στην Ελλάδα...... ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΤΣΙ!!! :twisted: :twisted:
2arkoudi Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Μέτρια εμφάνιση,αλλά τα 3 ποντάκια τα πήραμε και δώσαμε και πολύτιμους βαθμούς στην Ελλάδα......ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΤΣΙ!!! :twisted: :twisted: Συμφωνω ετσι ειναι 3 ποντοι για την Ελλαδα , τους εχουμε αναγκη απο ολες της ελληνικες ομαδες.
KaizerSoze Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΑΣ!!! 7,000 στην πρωτη εμφανιση στην Ευρολιγκα μετα απο διπλο στο ΣΕΦ.... ΜΠΡΑΒΟ ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ,ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΖΙΓΓΕΡ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΙΑΖΕΙ...ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ!!!Οι γαυροι μαζευονται οπου πηγαινουν καλα,αν παρουν πρωταθλημα στο υδροχοκευ θα πανε εκει και εμεις ειμαστε 7,000 στην αρμαδα του Μαγκα των Τιτλων. Περιμενω στο επομενο παιχνιδι με σοβαρη ομαδα(πχ Μακαμπι) να εχει 20,000 ή ας μην εχει μπαλα...Ας το δεχτω αυτο,αλλα αν και τοτε δεν μαζευτουμε,πραγματικα αν σηκωθουν και φυγουν τα αδελφια καλα θα μας κανουν
punky Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 δεν βλεπόμαστε... στο ποδόσφαιρο ... και σήμερα...πφφφ!!! Είδα μόνο το 2ο ημίχρονο. Μην είσαι τόσο αρνητικός. Εγώ διακρίνω μια μικρή βελτίωση από παιχνίδι σε παιχνίδι. Και άμα παίζεις και λίγο μπάλα έστω και για την πλάκα σου, μπορείς να καταλάβεις ότι η πάσα του Βίκτορα και όλη η κίνηση του Σαλπιγγίδη από το πέταγμα μέχρι το τελείωμα, ήταν εξαιρετική και πολύ δύσκολη.
nontasg Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Sorry ρε kaiser αλλά ρωτάς τον καθένα αν έχει τα χρήματα ή την όρεξη να πάει στο γήπεδο;;;;;:roll: Δεν αντιλέγω ότι καλό είναι να μαζεύει κόσμο ο ΠΑΟ και ιδίως στο μπάσκετ,αλλά μην υπερβάλλουμε κιόλας.....
revil Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 ποσο κανουν τα εισητηρια? το διαρκειας μου στο σεφ 200 ευρωπουλα το πηρα 6 ευρω τον αγωνα.
nontasg Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 ποσο κανουν τα εισητηρια?το διαρκειας μου στο σεφ 200 ευρωπουλα το πηρα 6 ευρω τον αγωνα. Α μη ρωτάς εμένα,δεν ξέρω.Εγώ απλά μια υπόθεση έκανα....Εξάλλου δεν έχω ούτε τα χρήματα,ούτε και το χρόνο να βγάλω διαρκείας και να πηγαίνω σε ένα σωρό αγώνες στη διάρκεια του χρόνου....Άντε να πάω μεμονωμένα σε κανά αγώνα,αλλά εκεί στα εισιτήρια σε γδέρνουν:???:
Harkon Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Είδα μόνο το 2ο ημίχρονο. Μην είσαι τόσο αρνητικός.Εγώ διακρίνω μια μικρή βελτίωση από παιχνίδι σε παιχνίδι. Και άμα παίζεις και λίγο μπάλα έστω και για την πλάκα σου, μπορείς να καταλάβεις ότι η πάσα του Βίκτορα και όλη η κίνηση του Σαλπιγγίδη από το πέταγμα μέχρι το τελείωμα, ήταν εξαιρετική και πολύ δύσκολη. είδα και το 1ο και ομολογώ πως από τη στιγμή που πόσταρα, σαν να βάλθηκαν για λίγο να με βγάλουν ψεύτη. καλό αυτό. σε σύγκριση με πριν 1 μήνα η ομάδα πετάει. αλλά θέλει τρελή δουλειά ακόμα. τσούκου τσούκου βέβαια πήραμε βαθμούς αλλά για φέτος δε βλέπω να προχωράμε πολύ ακόμα (μακάρι να ξαναβγω ψεύτης) όσο για το γκολ, η πάσα καλή αλλά νιώθω πως ο σάλπι δεν ήθελε να την πετάξει τόσο μπροστά στο κοντρόλ. η ουσία είναι πάντως ότι το έβαλε.
geovard Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 -Καί ο τελευταίος Ισπανός ποδοσφαριστής ξέρει καλύτερη μπάλλα από κάθε Έλληνα παίχτη. -Τι μονοκόματος είναι αυτός ο Βύντρα.Γιά άλλη μιά φορά πνιγόταν σε μιά κουταλιά νερό. -Δεν με πείθει ακόμη η ομάδα.Υπάρχει εμφανής βελτίωση.Φιλότιμη η προσπάθεια των παιχτών σήμερα. -Περάσαμε νομίζω ήδη τη Τσεχία στη βαθμολογία καί προχωράμε. -Α ρε Πανάθα δεν ξεχνάς να δίνεις στη χώρα.
KaizerSoze Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Sorry ρε kaiser αλλά ρωτάς τον καθένα αν έχει τα χρήματα ή την όρεξη να πάει στο γήπεδο;;;;;:roll: Δεν αντιλέγω ότι καλό είναι να μαζεύει κόσμο ο ΠΑΟ και ιδίως στο μπάσκετ,αλλά μην υπερβάλλουμε κιόλας..... Tι λες ρε Νωντα πας καλα???40,000 με το 44,50,000 θα πανε με τον γαυρο και δεν υπαρχουν 15,000 με εισητηριο των 10 και οχι των 30 πουναι στην μπαλα για να πανε σε πρεμιερα Ευρολιγκας στο γηπεδο μας μετα απο διπλο στο ΣΕΦ??? Αν εισαι απο τους οπαδους σπιτιου ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ και μαγκια σου να λες "Λεφτα και απογευμα δεν χαραμιζω",αλλα μαζευτηκαν περσυ σε φιλικο 60,000 και δεν υπαρχουν 15,000 να δινουν 10 ευρω?Και οσο για την ορεξη,η ορεξη κοβεται μονο στο μπασκετ?Στο ποδοσφαιρο με το Αιγαλεω να παιξουμε αυριο 20,000 θα μαζεψει... ποσο κανουν τα εισητηρια?το διαρκειας μου στο σεφ 200 ευρωπουλα το πηρα 6 ευρω τον αγωνα. 150 το δικο μου,οπως και περιπου η πλειοψηφια των υπολοιπων 4,000. Μετα τα 150 παμε στα 200,δηλαδη τα 150+200 πρεπει να ειναι τουλαχιστον 8,000,ειναι ολα τα πεταλα Βαλε και μπολικα ακριβα που φυγανε(πλακα πλακα τα ακριβα τα μπλε ειχανε αρκετο κοσμο) και θεωρητικα 10,000 επρεπε να ειχαμε σε καθε ματς
nontasg Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Μια χαρά πάω kaiser,ηρέμησε.....Δε χρειάζεται να γίνεσαι επιθετικός....Ό,τι έγραψα ήταν ξεκάθαρο και δε σε παρεξήγησα σε κάτι.Και στην τελική ΕΣΥ πήγες στο γήπεδο;Δεν ξέρω,απλά ρωτάω.....
KaizerSoze Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Ρε συ,δεν σου επιτιθομαι,απλα ετσι μιλαω...σορρυ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΗΓΑ ΓΗΠΕΔΟ,τι το εχουμε το διαρκειας?
nontasg Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Καλά τέσπα...Άξιζε το παιχνίδι;;;Γιατί είδα το ποδόσφαιρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.