Rising1980 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Τελικά λάθος έκανα. Με την Μπαρτσελόνα παίζουμε την Κυριακή, όχι με ΟΣΦΠ. Μάλιστα, αν πάρουμε το Χ λέω να κατέβω στην Ομόνοια να πανηγυρίσω.
antreaslam Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 φοβού τους παναθηναικάρες,κ κριτική φέροντες!!!! (δεν πάει μόνο για όσους έχουν το όνομα,αλλά κ για αυτούς)!
Mika Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Τελικά λάθος έκανα. Με την Μπαρτσελόνα παίζουμε την Κυριακή, όχι με ΟΣΦΠ.Μάλιστα, αν πάρουμε το Χ λέω να κατέβω στην Ομόνοια να πανηγυρίσω. :) πες τα ρε Rainbow γιατι θα τρελαθουμε με αυτα που διαβαζουμε εδω μεσα!
Critter Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Ενταξει ρε παιδι μου...Πως κανετε ετσι? Βομβα κιλοτόνων σας κάνει ή να μειωσω κι'αλλο τον εκθετη του 10? Παντως την αιγλη που εχετε εσεις στα μεταξυ μας στο μπασκετ, την εχουμε εμεις στο ποδοσφαιρο. Οσο αυτοπεποιθηση σας δινει αυτο στο μπασκετ, αλλο τοσο μου δινει εμενα στο ποδοσφαιρο. Απλα πραγματα. Πολλες φορες, η αιγλη απο μονη της σου δινει νικες.
geovard Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Τι έμεινε από το Ελληνικό ποδόσφαιρο πλέον?Ένα ντέρμπυ μεταξύ των αιωνίων καί σ αυτό πάλι θα λέμε ότι κέρδισε ο λιγότερο κουλός.Εγώ νομίζω ότι μεγάλη ευθύνη έχει καί η Θεσσαλονίκη γιά την υποβάθμιση τού πρωταθλήματος καί ας με συγχωρέσουν οι συνέλληνες Θεσσαλονικείς.Κανένας Κόκκαλης ή Βαρδινογιάννης δεν φταίει αν δεν μπορεί ο ΠΑΟΚ καί οι άλλες ομάδες να βρούν μιά σοβαρή διοίκηση. Θυμάμαι παλιότερα ότι κάθε ντερμπυ τού Αρη με τον ΠΑΟΚ ήταν μέγιστο γεγονώς καί πολλές φορές είχε καλύτερη ποιότητα από τού ΟΛΥ, ΠΑΟ. Τώρα γιά την Κυριακή δύσκολα να κερδίσει ο Παναθηναικός γιατί δεν σκοράρει εύκολα.Αν λοιπόν πάρει την ισοπαλία το θεωρώ καλό.Όχι βέβαια πως ο Ολυμπιακός βγάζει μάτια αλλά όπως καί να το κάνουμε οί πράσινες φανέλες πού κάποτε τρόμαζαν τον Ολυμπιακό τώρα πιά δεν.Με μοντέλα σαν τούς Βύντρα, Μπίσκαν κ.λ.π τού οίκου Τζιάνι Χαμένι δεν μπορεί να γίνει καλή πασαρέλα.
Snolly Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/data/method3/trank2006.html Και αυτό το link για αποφυγή οποιασδήποτε διαμάχης για το ποιά είναι η καλύτερη ομάδα. Το θεώρω αδιαμφισβήτητο στοιχείο. καυστικό σχόλειο φυσικά έτσι για να γίνεται κουβέντα.
revil Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 διαφωνω.δλδ επειδη ο παναθηναικος εκανε τις πορειες και πηρε βαθμους παει να πει οτι ειναι τωρα καλυτερη ομαδα?
nontasg Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/data/method3/trank2006.html Και αυτό το link για αποφυγή οποιασδήποτε διαμάχης για το ποιά είναι η καλύτερη ομάδα. Το θεώρω αδιαμφισβήτητο στοιχείο. καυστικό σχόλειο φυσικά έτσι για να γίνεται κουβέντα. Χαχαχαχαχαχα.Ωραίος ο snollygoster...... :mrgreen: Αλλά δε νομίζω ότι έχει τόσο σχέση με το ντέρμπυ,καθώς άλλο Ελλάδα και άλλο Ευρώπη(καλά εκεί μαμάμε....). Προσωπική μου άποψη πάντως είναι ότι θα έρθουμε ισοπαλία.
Critter Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Ρε revil ο ανθρωπος μιλάει ξεκάθαρα. Λεει για το πια ειναι Η καλυτερη ομαδα. Προφανως για τη Μιλαν λεει. Τι αρπαζεσαι?
nontasg Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Και λίγο από μπασκετικό Παναθηναϊκό.....NBA ACTION!!!! :twisted: http://www.youtube.com/watch?v=yA9PJKGwssg&NR
Mika Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 τσεκαρετε και τα υπολοιπα βιντεο του Γιαβτοκας με αυτα που εκανε στη Λιετουβος Ριγας (ή οπως τεσπα λεγεται) ο ανθρωπος ειναι ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑΣ
KaizerSoze Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Οχι,Λιθουανος,πως σου ηρθε το Λετονος?(Λιετουβος Ριτας,οχι Ριγα...) Κριτερ Και γω στο μπασκετ θεωρω οτι ακομα εχουμε 1 επιπεδο καλυτερη ομαδα απο εσας αλλα αμα χαναμε στο ΣΕΦ θα ηταν βομβα μεγατονων?Βομβα ηταν στην Πατρα,οχι στο ΣΕΦ. Ετσι και τωρα,βομβα ηταν στο Περιστερι,οχι στο ΟΑΚΑ.Δηλαδη σορρυ κιολας,εχουμε χαλια αλλα και οι υπολοιποι δεν βλεπονται.Αν λοιπον θεωρεις απιθανο να χασετε στο ΟΑΚΑ προφανως θεωρεις οτι ο Ολυμπιακος θα παρει το πρωταθλημα αηττητος? Αληθεια,ο ΠΑΟΚ,με τα χαλια που εχει,ποδοσφαιρικα,του δινεις πιθανοτητες να σας κερδισει στην Τουμπα? Αυτο που θελω να πω ειναι οτι ναι,το δεχομαι οτι η "διαφορα" του Παναθηναικου που καποιος θα περιμενε και αυτου που βλεπει ειναι μεγαλυτερη απο αυτη του ΠΑΟΚ ας πουμε,αλλα και παλι θεωρω οτι ειμαστε μεσα στις 3 καλυτερες ομαδες(ναι,τοσο χαμηλα κοστολογω το υπολοιπο πρωταθλημα) δηλαδη σου φαινεται τοσο απιθανο να χασετε στο ΟΑΚΑ?
talikra Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Ρε παιδιά ξέρεις κανένας που θα δούμε τον ΠΑΟ σήμερα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.