geovard Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Ο Παναθηναικός έχει πάρα πολλούς φιλάθλους σε όλα τα αθλήματα.Περισσότερους απ όσους φαίνεται να έχει.Αλλά είναι φίλαθλοι τού καναπέ, της πίτσας καί της μπύρας.Καί δεν είναι οί λόγοι οικονομικοί πού δεν παίρνουν διαρκείας ή γενικά δεν πάνε γήπεδο.Η μεγάλη μάζα Παναθηναικών φιλάθλων έχουν ξεπεράσει παιδικές ασθένειες, είναι ήδη κάποιας ηλικίας καί οφείλεται καί στο γεγονώς της κόκκινης κυριαρχίας στο ποδόσφαιρο στα δέκα χρόνια συν την κυριαρχία γιά μιά πενταετία τού Ολυμπιακού στο μπάσκετ πριν απ αυτό.Ύστερα κακά τα ψέμματα στην Ελλάδα πιό εύκολα αποκτά μιά ομάδα φίλους από το ποδόσφαιρο παρά από το μπάσκετ καί τον σημερινό πιτσιρικά αν τον ρωτήσεις ένα παίκτη τού Ολυμπιακού θα σού πεί Ριβάλντο αλλά άμα τού πείς παίκτη από μπάσκετ θα σού πεί δεν ξέρω.Οί πολλοί φίλαθλοι τού Παναθηναικού είναι αυτοί πού το 1971 ήταν πιτσιρίκια.Άνθρωποι τώρα οικογενειάρχες πού περνάνε 'κλιμακτήριο':roll: καί η διάθεσή τους δεν είιναι καί η καλλίτερη. Παιδιά κάτι πρέπει να γίνει να σταματήσουν οί ηλιθιότητες με τα επεισόδια.Εγώ ντρέπομαι πού μείναμε εμείς καί οι Τούρκοι μόνο να δέρνονται στα γήπεδα.Άμα κάποιος έχει κάποιο πρόβλημα να πάει να το συζητήσει με κανένα φίλο του ή να πάει σε κανένα ειδικό γιατρό καί όχι να εκτονώνεται στο γήπεδο.Αντί να πάει να σπάει ότι βρεί μπροστά του ή το κεφάλι κανενός άτυχου επειδή η ομάδα του έχασε γιατί να μην πάει να διαμαρτυρηθεί στις διοικήσεις των ομάδων πού είναι υπεύθυνες γιά την κατάντια τους με τούς λάθος χειρισμούς.Δεν είναι λύση το πονάει δόντι κόβεις το πόδι αλλά πονάει δόντι βγάζεις το δόντι ή στην τελική κόβεις κεφάλι καί ο νοών νοείτο. Καί κάτι από τη λάμψη της σουπερλίγκας. Ενώ ο Ηρακλής καί η Ξάνθη θα έπρεπε τώρα να παλεύουν στούς ομίλους τού uefa καί να φέρνουν βαθμούς στούς ίδιους καί στη χώρα,δείτε τη θέση-κατάντια τους στο βαθμολογικό πίνακα.Κατά τα άλλα μπορεί να χαίρεται ο οποιοσδήποτε πρωταθλητής(Πιθανότατα πάλι ο Ολυμπιακός) γιατί κατέκτησε αυτό το πανδύσκολο πρωτάθλημα.Ήξερε πού ήρθε ο Ριβάλντο.Σού λέει θα πάω εκεί πού θα είμαι περιπατητής καί θα παίρνω πρωταθλήματα.
gvaggis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 και που να δεις στα δημοτικά σχολεία όπου έχω εργαστεί κ στο παρελθόν.. Να ξέρετε ένα πράγμα: όλα τα πιτσιρίκια στα δημοτικά σχολεία είναι "ριβάλντο". Το αποτέλεσμα,τα περισσότερα κυκλοφορούν με μια εμφάνιση του γαύρου. Κ μιλάμε κ για παλαιότερα παναθηναικές περιοχές. Υπολογίστε πως σε μια δεκαετία από σήμερα ο ολυμπιακός θα έχει αποσβέσει τα πρωταθλήματα κ τον Ριβάλντο κ ο κόσμος του θα έχει πολλαπλάσιαστεί. @ antreaslam δε μπορούμε να αναγκάσουμε όποιον δε συμπαθεί το μπάσκετ να έρχεται ντε κ καλά στο ΟΑΚΑ.. Γούστα είναι αυτά. Από το να φωνάζουν 'Γκολ' άσε καλύτερα.. Κ στην τελική γιατί στο μπάσκετ κ όχι κ στο γυναικείο Βόλευ; Κ στην γυναικεία κολύμβηση; ο ΠΑΟ είναι ΕΝΙΑΙΟΣ κ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΣ; όχι... ο καθένας παρακολουθεί ότι του αρέσει..
antreaslam Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 @ antreaslam δε μπορούμε να αναγκάσουμε όποιον δε συμπαθεί το μπάσκετ να έρχεται ντε κ καλά στο ΟΑΚΑ.. Γούστα είναι αυτά. Από το να φωνάζουν 'Γκολ' άσε καλύτερα.. Κ στην τελική γιατί στο μπάσκετ κ όχι κ στο γυναικείο Βόλευ; Κ στην γυναικεία κολύμβηση; ο ΠΑΟ είναι ΕΝΙΑΙΟΣ κ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΣ; όχι... ο καθένας παρακολουθεί ότι του αρέσει.. δεν αναγκάζω ΚΑΝΕΝΑΝ να έρθει. αλλά δε γουστάρω τους παναθηναικαρες του καναπέ,και της κριτικής όταν κάτι στραβώνει. Είναι οι τύποι που αν-λέμε ΑΝ-, την κυριάκη κερδίσουμε άνετα τον γάβρο,κ μετά με την ψυχολογία κάνουμε 7-8 σερί νίκες,θα εκσπερματώνουν για την ομάδα που τώρα "δεν έχει παίχτες,κλπ κλπ"... Είναι οι τύποι που τη λένε στους γάβρους για το μπάσκετ,κ που πιθανώς ζητάνε από τους υπόλοιπους να μην στηρίζουν τον ποδοσφαιρικό παναθηναικό πηγαίνοντας στο γήπεδο,αλλά οι ίδιοι δεν στηρίζουν την υπερ-ομάδα του παύλου... και στην τελική όπως λες κ εσύ,γιατί όχι κ στο γυναικείο βόλλευ,κ στο γυναικείο μπάσκετ?μαζί σου! ΚΑΙ ΕΚΕΙ! ο ΠΑΟ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΥΑΛΟ,ΕΙΝΑΙ ΕΝΙΑΙΟΣ Κ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΣ!
jim1979 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Για μενα ειναι λιγο πιο πανω το μπασκετ-και γιαυτο πηρα διαρκειας εκει και οχι στην μπαλα-γιατι ειμαι γενεια του '87 και...εχμ,απλα ειμαι καλυτερος στο μπασκετ,ποδοσφαιρο με βαζουν μονο αμυνα
Snolly Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Και η άμυνα κακή είναι; Εμένα θα μου άρεσε πάντως να ήμουν ο Καναβάρο. Δε θα καθόμουν 9-9 στο γραφείο για να πληρώνω τις κάρτες. Θα ήμουν σε κάνα τζακούζι με καμιά μοντέλα που θα ήταν τόσο ψηλή που θα με πήδαγε και κανονικά και στο μπάσκετ. χαχαχαχαχα.
revil Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 ε ρε οταν παιζεις για το χαβαλε και παιζεις αμυνα ειναι λιγο βαρετα
jim1979 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Oχι ισα-ισα,εμενα μου αρεσει η αμυνα διοτι ειμαι καλος στην αμυνα,εχω και 1,85 υψος,εχω μαθει και απο το μπασκετ να περνω θεση για να κλεινω χωρους,μια χαρα (νομιζω) οτι παιζω για αριστερο μπακ. Απλα οταν σε βαζουν αμυνα σημαινει οτι δεν χαιρεις αρκετης εκτιμησης για να πει ο αλλος "Αστον να κανει τα δικα του μπροστα" Ενω στο μπασκετ και την τραβηγμενη προσπαθεια θα παρω και 3 συνεχομενα σουτ θα τραβηξω γιατι ξερω-και ξερουν και οι φιλοι μου-οτι τοχω. Ε δεν ειναι λογικο ο καθενας ναχει μια μεγαλυτερη συμπαθεια στο αθλημα που ειναι ο ιδιος καλυτερος?
Arxon Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 πειτε κανενα προγνωστικο για το μεταξυ μας παιχνιδι. Εγω το βλεπω ενα τεραστιο χιναρι....Ενα ημιχρονο για την καθε ομαδα ετσι ωστε να πουλησουνε και οι εφημεριδες Θα το παιξω και στο στοιχημα. Under και τελικο 1-1.
antreaslam Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 arxon,να σου την αλήθεια,το σενάριο που ανέφερες,μου κάθεται καλά... κ μάλιστα,να προηγηθούμε εμείς στο 1ο ημίχρονο,κ στο 2ο ισοφάριση,κ πάπαλα...
gvaggis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Φοβάμαι πολύ το δεύτερο μας ημίχρονο. Δεν είναι να πείς πως πέφτουμε κάπου στο 80'. Δε βλεπόμαστε τουλάχιστον για 30-35 λέπτά. Ακόμα και άν προηγούμαστε με 1-0 αυτά μπορεί να είναι αρκετά για ισοφαρίσει ο γαύρος ή κ να περάσει μπροστά.
Snolly Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Εγώ το βλέπω και θα το παίξω διπλό. Επειδή ο Παναθηναϊκός έχει αυτή τη στιγμή νοοτροπία του 2ου. Όπως στο μπάσκετ έχει τα @@ του πρωταθλητή.
Critter Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Σπανια τοποθετουμε σε τετοια παιχνιδια αλλα και γω διπλο το βλεπω. Οτιδηποτε αλλο θα αποτελεσει εκπληξη μεγατονων για μενα. Οχι επειδη ειναι ομαδαρα ο ολυμπιακος, αλλα ο ΠΑΟ ειναι απλα τραγικος, ειδικα στο δευτερο ημιχρονο. Τωρα αν ξαφνικα αλλαξουν ολα, τοτε.... Παντως ο ΠΑΟ ηδη ξεκινησε τις μλκιες με το αντιντοπινγκ κοντρολ για να ηλεκτρισει το κλιμα.
zaxoys Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δεν νομίζω οτι γέρνει προς το διπλό το ματς.Ο ΠΑΟ έχει βελτιωθεί και ο ΟΣΦΠ συνεχίζει να έχει κραχτές αδυναμίες . Τα στόπερ του με γρήγορους κυνηγούς απέναντι όποτε χρειάστηκε δεν μπόρεσαν αν ανταπεξέλθουν, στο κέντρο ο Στολτίδης είναι φανερά ντεφορμέ ,θέλω επίσης να δω τον Ντομί με τον Ρομέρο πως θα τα πάει .Ακόμα αν δεν έχει ο Τζόλε όρεξη δημιουργικά αρχίζουν τις γιόμες όπως ο ΠΑΟ παλιά με Κωνσταντίνου και πολλά άλλα , αν είναι πρώτος το οφείλει στις προσωπικές ενέργειες των παικτών του πχ ο Ρίμπο καθαρισε Εργοτέλη και Ξάνθη Να δούμε και αν θα παίξουν Καστίγιο και ΠΑπ Ειπλέον και οι 2 ομάδες είχαν μεσοβδόμαδα παιχνίδι ,ο ΠΑΟ αργότερα αλλά λογικά θα παίξει uefa με αρκετές αλλαγές Βέβαια μιλάμε για ντέρμπι οπότε τπτ από τα παραπάνω δεν ισχύει :-p
KaizerSoze Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Ασε μας ρε Κριτερ με την "βομβα μεγατονων"... Το 10% που ειστε απλα πιο υποφερτει εξανεμιζεται με το -αντε το πολυ-10% που δινει η εδρα σε τετοια ματς. 50-50 ειναι το ματσακι.Οχι οτι δεν μπορει να χασουμε αλλα οχι και βομβα μεγατονων τωρα αμα χασει ο γαυρος.Τα χαλια σας εχετε,3-1 μπορουσε να ειναι το ματς στην Ρωμη,απο 2 ηττες ερχεστε,σιγα την μπαλα που παιζετε,εγω εχω δει και τα 3 τελευταια ματς σας και ειστε τραγικοι εως απλα υποφερτοι
Panathinaikara Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 κι εγώ πάντως θα το θεωρήσω μεγάλη έκπληξη αν κατορθώσουμε με νύχια και με δόντια και πάρουμε το Χ από τον ΟΣΦΠ.Αυτό που φοβάμαι είναι μη μας ξεφτιλίσει με καμία 3άρα. Εδώ χάσαμε από την ΑΕΚ εντός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.