Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πραγματικά τραγικό το λάθος στο τέλος......Μπορώ να πω με λίγη υπερβολή ότι μας χαρίσατε τη νίκη.......

Πάντως στον Ολυμπιακό τα σημάδια βελτίωσης είναι εμφανέστατα και ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να προσέξει πολύ φέτος.....

Ήδη έφαγε το πρώτο χαστούκι από την Ολυμπιάδα......

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

επειδή δεν έχω χρόνο να πω σοβαρα τις απόψεις μου για ποδόσφαιρο,και ΕΙΔΙΚΑ για το μπάσκετ,ας κάνω λιγη πλακίτσα...

Πότε????

ΠΟΤΕ!

ΥΓ: Συμβόλαιο στο Μήτσο: μισθός μασιγιάουσκας Χ2,+ μισθός Χατζηβρετα+μισθος παπανικολάου, Χ14 χρόνια κλειστό,με ρήτρα, την αγορά των νέων γηπέδων ποδοσφαίρου-μπάσκετ-βόλλευ στο Βοτανικό...

Δημοσ.

Προσωπικά δεν υποστηρίζω ούτε τον Ολυμπιακό ούτε τον Παναθηναϊκό. Παλιότερα παρακολουθούσα περισσότερο μπάσκετ, αλλά τα τελευταία 5-6 χρόνια έχω χάσει κάθε ενδιαφέρον. Πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα ξέρω από πριν οτι ο Παναθηναϊκός είναι μια κλάση ανώτερη από κάθε άλλη ομάδα και εύκολα ή δύσκολα θα βγει πρωταθλητής. Έχει χάσει πια το ενδιαφέρον και τον ανταγωνισμό που είχε παλιότερα το άθλημα. Δεν είναι καλό για το ελληνικό μπάσκετ μόνο μια ομάδα να παίρνει συνεχώς πρωταθλήματα χωρίς ουσιαστικά αντίπαλο. Μέχρι πριν 1-2 χρόνια ο Παναθηναϊκός είχε αντίπαλο τον...κακό εαυτό του και έπαιρνε για πλάκα τα πρωταθλήματα χωρίς αντίπαλο. Είναι καλό αυτό για ένα άθλημα? Ο Ολυμπιακός προσπαθεί φέτος να κάνει μια ανταγωνσιτική ομάδα, αλλά θέλει δουλειά ακόμα. Καινούργιος προπονητής, καινούργοι παίκτες, έχασε νωρίς το βασικό του όπλο (Μασιγιάουσκας). Πιθανότατα τον Μάρτιο θα δούμε καλύτερο μπάσκετ. Πιστεύω πως ο Παναθηναϊκός και φέτος θα πάρει το πρωτάθλημα χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. Ο σοβαρός ανταγωνισμός κάνει καλό σε ένα άθλημα, και πέρα από τις προτιμήσεις που έχει ο καθένας, θα πρέπει να βλέπει και το καλό του μπάσκετ γενικότερα. Μακάρι και οι άλλες ομάδες να ήταν ισχυρές για να βλέπαμε ένα πραγματικά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Δημοσ.

Στο τέλος της σειράς των φωτογραφιών είναι κάτι 'επιστήμονες' πού την έπεσαν στο Βασίλη Σκουντή καί σε άλλους.Έγινε παρεξήγηση χωρίς...εξήγηση.Στη τελευταία προσπαθεί ο Αργύρης Καμπούρης να κατευνάσει τα πνεύματα αν βλέπω καλά?

http://www.sportime.gr/basket_inside.asp?article_id=33409

Δημοσ.

2-3 γρήγοτα σχόλια για το μπάσκετ...

1)ο "σπάσε μου τα απίδια" δημοσιογράφος που μετέδιδε σαν νέος τσουκαλάς, είναι υπάλληλος του μάτζικ?

2)όσοι δημοσιογράφοι δεν είναι του μάτζικ τις έφαγαν,ή τους πήρε κ αυτους η μπάλα? (άσχετα με την πλάκα,σιδερολοστός στο κεφάλι,είναι κάτι ΠΟΛΥ σοβαρό)

3)οι γάβροι που κράζετε τον μουλαομέροβιτς για "βάζελο" και λοιπές κρυάδες, όταν έβαλε το 3ποντο κ πήγε τη διαφορά στους 6,φαντάζομαι δεν το είχατε ανακαλύψει ακόμα πόσο "βάζελος" είναι ε?

4)ΠΑΥΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ....ακόμα περιμένω το συμβόλαιο που σου είπα πιο πάνω,για τον μητσάρα!!!!

5)Επιτέλους,οι οπαδοί του Παναθηναικού ας σταματήσουν την γκρίνια,και ας μην ανησυχούν.

θα παίξουν ΟΛΟΙ,κ ο γιαφτόκας,κ ο ντελκ,και όλοι...

Δημοσ.

ενα απλο σχόλιο, ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ = 2 ομάδες μόνο του το παιδί. Μπράβο του που καταφέρνει να με τσαντίζει υπερβολικά κάθε φορά που τον βλέπω όχι με τον τρόπο τον αντιαθλητικό ή τον προκλητικό αλλά με το πόσο μεγάλος παίκτης είναι. Ενα μεγάλο μπράβο σε αυτό το παιδί που κάνει την διαφορά την πραγματική.Και πάλι μπράβο του. Ηλπιζα οτι ο Ακερ θα είναι για μας ο δικός μας Διαμαντίδης.Για να δούμε.

Δημοσ.

Και σεμνο παλικαρι,και το κεφαλι κατω,και δουλεια,και δεν διαμρτυρεται κιαπολα.ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ που δεν παει ΝΒΑ,εχει απολυτο δικιο,το στυλ του δεν ταιριαζει στο ΝΒΑ ασχετα αν πιστευω πως αν το ΝΒΑ ξαφνικα αποφασιζε να παιξει Ευρωπαικο μπασκετ ο Μητσαρας θα ηταν αν οχι ο καλυτερος μεσα στους 3 καλυτερους πλευμεηκερ του κοσμου

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ και στον Μαγκα των Τιτλων γιατι ειναι αναριθμητα τα παραδειγματα παιχτων που ενω ειχαν ολα τα προσοντα καταστραφηκαν ειτε απο ασχετους προπονητες ειτε απο το ηλιθιο μυαλο τους(βλ. Φωτσης)

Δημοσ.

και κάτι για το ποδόσφαιρο τώρα,γιατί είδα κάποια πραγματάκια που μου άρεσαν.

καταρχήν,αυτός ο ηρακλής,ειναι 1ο φαβόρι για τον υποβιβασμό. Τραγικά χάλια,που βοήθησαν την ομάδα μου να φανεί.

Από κει κ πέρα,επίτελους αρχίσαμε να δημιουργουμε ευκαιρίες.

Αρκετές ευκαιρίες.

Και μάλιστα με ορθολογικό τρόπο!

με κάθετες πάσες (άσχετα αν οι επόπτες στην ελλάδα,ΤΙΜΩΡΟΥΝ τους γρήγορους παίχτες γιατι ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ).

με τις γραμμές λίγο πιο κοντά..

ευχάριστη έκπληξη ο θεοδωριδης-συμπαθητική εμφάνιση-,

και ο βίκτορ,που άντεξε 90 λεπτά κ πολύ ξύλο!

πολύ καλή εμφάνιση σαλπι,αλλά με αρκετές χαμένες ευκαιρίες!

Αυτά είναι τα θετικά.

αρνητικά?

σε αυτό το σχήμα,κόβουμαι ΜΟΝΟ με βαλέ.

ο μπόβιο στη ζωή του δεν πρέπει να έχιε κάνει ποτέ προετοιμασία.Σε κάθε παιχνίδι,μετά το 50,ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ!

Επίσης,ΠΡΙΝ να ξεκινήσει το παιχνίδι,πρέπει ο διαιτητής να του δείχνει κίτρινη,για να προστατεύει τη σωαμτική ακεραιότητα των αντιπάλων.

πάλι μέτριος ο παπ....Επιμένω,ας του πάριε κάποιος το περιβραχιόνιο...

έχουμε περάσει από τη γενιά των losers,στη γενιά των bloopers (μπισκαν,σεριτς,αντριτς,νιλσον)!

και τέλος...

η ομάδα του ζέλικο κ του παύλου,μόλις δέσει,φαντάζεστε τι έχει να μας προσφέρει?????????????????

Δημοσ.

Ο οποίος έχει κάνει προετοιμασία στην Ισπανία κανονικά όμως έτσι..;

Κ έχει τα χάλια του..

Κ ο βελη-Γκέκας που την έκανε μαζί μας μια χαρά τραβάει στη Μπουντεσλίγκα..

Τι να πεις...

Όσο αφορα το μπάσκετ,Θυμίζω πως ο Παπανικολάου όταν είχε έρθει στην ομάδα είχε πει πως τους 3 πρώτους μήνες ένιωθε σαν παιδάκι,οπότε υπομονή με Ντελκ κ λοιπούς.Ο Ομπράντοβιτς θέλει τον καιρό του...

Δημοσ.

για να δούμε...εγώ πολύ φοβάμαι ότι το πολύ πολύ να είμαστε 7-8.000 ...

γιατί οι αντιδράσεις που ακούς στο μπάσκετ,ειναι αστείες (η ομάδα δε μας έχει ανάγκη,τι να πάμε να κάνουμε αφού θα κερδίσουμε,κλπ)!

αυτή η ομάδα έπρεπε να έχει 10.000 διαρκείας τουλάχιστον,και 13-14.000 ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...