mandipl Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 ουυυφφφ ειχα βαλει 100 ευρωπουλα στην νικη και μου εφυγε η μαγκια μεχρι να τα παρουμε . 2,30 αποδοση ειναι μια χαρα
KWSN_Men Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Ο νόμος του ΜΗΤΣΟΥ....... Υ.Γ Δεν τα διωχνει τα σαπακια που πηρε να μας ξαναρθει ο bill και ακόμα και ο vlacovits Μάλλον δεν ξέρεις και πολύ από μπάσκετ, ε; Οι παίκτες που έχουμε φέτος είναι πολύ καλύτεροι από τις άλλες χρονιές. Απλά η περσινή ομάδα έπαιζε σχεδόν αμετάβλητη κάτι χρόνια μαζί ενώ τώρα έχει πολλές βασικές μονάδες που είναι καινούργιοι. Το Μάρτη θα παίζουμε απίστευτο μπάσκετ και το υπογράφω. Έχουμε στον πάγκο έναν προπονητή που θα μπορούσε να είναι πρώτος σε πολλές ομάδες της Ευρώπης (Ιτούδης) καθώς και τον καλύτερο προπονητή της Ευρώπης (Ζέλικο). Η ομάδα είναι σαφώς ανέτοιμη, ακόμα. Δεν έχει βρει ισορροπία, καθώς έχει πολύ καλούς ψηλούς (που δεν είχε πέρσι), και οι κοντοί ακόμα δεν έχουν μπει στη φιλοσοφία της ομάδας.
comfuzio Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Ετσι! http://www.panatha.gr/news.asp?news_id=2215&mastertype=2&type=2
makisathanos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Πάλι κερδίσαμε γ@μώτο !!! Βαρέθηκα πια.
geovard Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Αληθεύει ότι ο Γκέρσον στη προσπάθειά του να ντοπάρει ψυχολογικά τούς παίχτες του ξεχάστηκε καί είπε. Δείτε τούς παίχτες τού Panathinaikos σαν να είναι Λιβανέζοι πολεμιστές? Μάλλον νόμιζε ότι προπονεί ακόμη την Μακάμπι. Κάτι δηλαδή σαν τον Αλέφαντο άντε καί τούς φάγαμε τούς Τούρκους. Πλάκα τώρα, εγώ δεν το πιστεύω μάλλον πρόκειται γιά κακοήθειες
1980 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 για να χασουμε απο τον γαβρο στο μπασκετ πρεπει να γινει πραξικοπημα πλεον. με κλειστα ματια. α ρε μητσο !!!!!! ετσι να ποναει. ενας φιλος μου γαβρος ειχε παιξει διπλο τον παο ο θεος.
talikra Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Μάλλον δεν ξέρεις και πολύ από μπάσκετ, ε; Οι παίκτες που έχουμε φέτος είναι πολύ καλύτεροι από τις άλλες χρονιές. Απλά η περσινή ομάδα έπαιζε σχεδόν αμετάβλητη κάτι χρόνια μαζί ενώ τώρα έχει πολλές βασικές μονάδες που είναι καινούργιοι. Το Μάρτη θα παίζουμε απίστευτο μπάσκετ και το υπογράφω. Έχουμε στον πάγκο έναν προπονητή που θα μπορούσε να είναι πρώτος σε πολλές ομάδες της Ευρώπης (Ιτούδης) καθώς και τον καλύτερο προπονητή της Ευρώπης (Ζέλικο). Η ομάδα είναι σαφώς ανέτοιμη, ακόμα. Δεν έχει βρει ισορροπία, καθώς έχει πολύ καλούς ψηλούς (που δεν είχε πέρσι), και οι κοντοί ακόμα δεν έχουν μπει στη φιλοσοφία της ομάδας. Προσεξε φίλε μου εγώ δεν μίλησα ούτε έχω χαρακτιρίσει κανέναν εδώ μεσά με εκφράσεις του στυλ μάλλον δεν ξέρεις μπάσκετ, μάλλον είσαι έτσι μάλλον είσαι αλλιώς κτλπ. Αυτό που έγραψα ήταν ένα απλό Υ.Γ-γνώμη το οποίο και αναλύω. Ο παο έτσι όπως τον έχω δει εγω έχει πρόβλημα σημαντικό στον 1 και αν ο σέρβος δεν του κάτσει, τότε η ομάδα θα έχει Σημαντικό μειονέκτημα. Τόσο σημαντικό ώστε ο γαύρος να μπορεί να σου πάρει το πρωτάθλημα, με λίγα λόγια 50-50. Αυτό είναι πράγματι κρίμα μιας και τα λεφτά που έχουν ξοδευτεί φέτος είναι πάρα πολλλλλα και θα έλεγα πως αυτό είναι το μόνο μειονέκτημα της ομάδας αλλά τι το θες το ποιό σηματικό με βάση το σημερινό Basktet. Όσον αφορά τους καινούργιους δεν βιάζομαι να κρίνω αλλά πάλι κατε με ο delk δεν φαίνετε να είναι ικανός για πολλά πράγματα και ο sani καλός μεν αλλά όχι για την θέση του 1 που θα ήθελε να παίζε ο ombrantobits. Y.G Ευχομαι να μην δικαιωθώ και να παίξουμε φέτος καλύτερο basketaki από πέρυσι. Γνωμη μου πως αυτό θα εξαρτηθεί από τον σέρβο.
revil Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 ρε μαγκες αυτη η ομαδα μου βγαζει την ιδια αισθηση με την εθνικη.Οτι ειναι εφταψυχη και οτι και να γινει μεσα στον αγωνα στο τελος θα κερδισειι Για τον αγωνα δε θα πω τπτ. το μονο που θελω να πω ειναι Ρε παλιοβλακα μουλα αντε μαμησου και πηγαινε στον πανελληνιο ρε!! Ουστ
Lucifer Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Λοιπόν. Αρχικά συγχαρητήρια για τη νίκη σας. Δευτερευόντως. Από την στιγμή που άνοιξε και πάλι το ΜπλαΜπλα, υπήρχε μια άγραφη συγκατάβαση από την πλευρά των mod σχετικά με την ελαστικότητα στα αθλητικά thread. Ήταν αυτονόητο πως δεν περιμέναμε να μιλάει κανείς για το αποτέλεσμα ενός αγώνα στην καθαρεύουσα και το πως ένα "πόσο καλά γάμησε σήμερα η ομάδα" ήταν αναμενόμενο και προβλεπόμενο. Υπήρχε μια σχετική ανοχή στον τρόπο έκφρασης χαράς, λύπης, αμφιβολίας, απογοήτευσης, ακόμα και θυμού. Μέχρι σήμερα. Το σκεπτικό "έλα μωρέ, είπε και μια κουβέντα παραπάνω" σταματάει εδώ και τώρα, εφ' εξής κάθε υβριστική συμπεριφορά θα τιμωρείται με μακρόχρονο ban. Μπορείτε να πετάτε όσες σπόντες θέλετε, μπορείτε να ειρωνεύεστε την απόδοση μιας ομάδας, αν δεν έχετε την εγκράτεια να τα αντέξετε όμως αυτά και από τους άλλους, θα πρότεινα να μην μπλέξετε στην κουβέντα. Σας την σπάνε οι σποντίτσες του Lucifer? Ή απαντάτε παρομοίως ή κάνετε τουμπεκί. Χυδαιολογίες κομμένες. Εντελώς. Αυτό είναι postαρισμένο και στα υπόλοιπα αθλητικά θέματα. Και -αυτό θα ακουστεί άσχημο- δεν είναι συζητήσιμο.
Panathinaikara Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 καλά το Γιαβτόκας τι τον αγοράσαμε; αφού δεν παίζει ποτέ
jim1979 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Για Μπετσι Φιλε ταλικρα(ελπιζω να μην βγαινει απο το Ταλικριαδης) ο Μπετσιροβιτς ειναι ο Λακοβιτς μελαχροινος.Χωρις πλακα!Ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο πραγμα,πχ θυμαμαι ακομα τι καντηλια του εχωνα του Γιακα,ενος παιχτη που το παλικαρι σκεφτεται σαν 2 αλλα εχει κορμι ασου.Που σημαινει οτι ΑΣΤΟΝ ΤΟΝ ΓΙΑΚΑ για ασο,επαιζε εκει με δεδομενα ΝΒΑ Live δηλαδη λογω υψους κιλων κτλ.Το παιδι απλα οταν επιανε την μπαλα ηταν 2.Ακριβως αυτο ειναι ο Μπετσιροβιτς με κορμι ομως ικανο για 2...Δηλαδη το παλικαρι σκεφτεται για 2,ειναι 2,παιζει σαν 2 και νομιζω οτι ειναι λαθος του Ζοτς να τον κανει Λακοβιτς.Ας παιζει ο Βοιυγιανιτς δεν ξερω,απλα ο Σανι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΟΣ,παιζει καταχραστικα εκει Για Ντελκ Δωστου ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ,θελει πολυ προσαρμογη,δες πχ το πως παει στο 1 εναντιον 1,λες και παιζει ακομα ΝΒΑ,και η αμυνα του ειναι και παλι "Σε οδηγω στα θηρια" μονο που στην Ευρωπη κανονικα θηρια ειναι ελαχιστα ή δεν υπαρχουν.10 χρονια ΝΒΑ θελει ΠΟΛΥ ΥΠΟΜΟΝΗ και ο Τονυ δεν ειναι Φλαβιος,ο Τονυ ξερει πολυ μπασκετ.Πχ σημερα ο Ντομερκαντ ηταν 2 κλασεις ανωτερος του Ακερ,χωρις να σημαινει οτι ειναι καλυτερος.Απλα πλεον ο Ντομερκαντ-που ειναι ΚΑΘΑΡΑ ΡΟΛΙΣΤΑΣ και κανει πολυ συγεκριμενες δουλειες-εχει μαθει τοσο απο Ευρωπη που δεν μασαει Για Γιαφτοκας Οσο τον εχω δει απο κοντα,σε 2 ματς δηλαδη, ο ψηλος απο μπασκετ λιγα πραγματα.Εχει ομως αθλητικα προσοντα για ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ δουλειες που απαιτουν φυσικα προσοντα.Υποθετω οτι εχει πλεον παρει στο μυαλο του Ζοτς τον ρολο του "Σε βαζω για Χ και Ψ,για οτιδηποτε αλλο οχι".Δεν ειμαι σιγουρος οτι θα φαει σουτ γιατι τα Χ και Ψ δεν τα κανουν οι αλλοι ψηλοι.ΝΑΙ ειναι πολλα τα 1,5 μυρια που περνει αλλα μαλλον πληρωσαμε την ελλειψη ψηλων,καθαρα νομος προσφορας-ζητησης
Kandinsky Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Αφήνω στην ακρη 39 λεπτά και 10" αγώνα. Κρατάω μόνο τα 50" τελευταία. Κι εκεί φαίνεται πόσο μετράει η νοοτροπία μιας ομάδας και η ομάδα που έχει τη νοοτροπία νικητή είναι ο ΠΑΟ. Δικαιολογίες του κώλου "έφταιγε το αντιαθλητικό", "έφταιγε ο Μουλα", "έφταιγε ο Ερμής ο ανάδρομος" δεν υπάρχουν. Υπάρχει μόνο η νοοτροπια του νικητή όταν είχες το πάνω χέρι (και τί χέρι!) και άφησες τη νίκη, ή μάλλον στην πήραν παικτες όπως ο winner Διαμαντίδης. Οι οπαδοί του ΠΑΟ θα πρέπει να ευχαριστούν τον μέγιστο Τζίγκερ του μπάσκετ Σωκράτη που κατέστρεψε την ομάδα και τα αποτελέσματα αυτού του εγκλήματος φαίνονται τώρα στη νοοτροπία. Μπάσκετ Ολυμπιακού-ποδόσφαιρο ΠΑΟ : Βίοι παράλληλοι.
jim1979 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Mαικ Μπατιστ για τον Τονυ Ντελκ: Την ώρα που ολοκληρώνει τη φράση του, ο Τόνι Ντέλκ περνάει δίπλα του για να του παραδώσει το σάκο του και να μη μείνει αμανάτι στα αποδυτήρια του ΣΕΦ, διότι η αποστολή έφευγε πια… «Είναι τρομερό παιδί και πολύ καλός παίκτης. Δουλεύει σα σκύλος και το βασικότερο είναι ότι ακούει. Θέλει και προσπαθεί πολύ να προσαρμοστεί. Ξέρεις, δεν είναι εύκολο για έναν παίκτη από το ΝΒΑ να έρθει και να παίξει αμέσως στην Ευρώπη. Και για εμένα ήταν τραγικά δύσκολο. Στους 4-5 πρώτους μήνες δεν ήξερα που πατούσα και που βρισκόμουν. Εδώ τα πάντα είναι χτισμένα στη λεπτομέρεια, στην απόλυτη λεπτομέρεια όμως…Στο ΝΒΑ δεν είναι έτσι… Πρέπει να έχουμε όλοι υπομονή. Εγώ όταν ήρθα έπρεπε να μάθω το pick nʼ roll, τις κινήσεις των ψηλών, αλλά και να συνηθίσω στο γεγονός ότι ο ψηλός όταν κάνει την κίνησή του, μπορεί να κρατήσει περισσότερα από 5 δευτερόλεπτα τη μπάλα στα χέρια, σε αντίθεση με το ΝΒΑ. Και μην ξεχνάτε, ότι έχουμε έναν προπονητή, ο οποίος είναι ο κορυφαίος ακριβώς επειδή η φιλοσοφία του στηρίζεται στη λεπτομέρεια. Ο Τόνι δουλεύει πολύ. Ερχεται κάθε μέρα πριν την προπόνηση για να σουτάρει, μετά γυμνάζεται με την ομάδα και στο τέλος μένει μόνος του πάλι για να κάνει αυτό που νομίζει ο ίδιος ότι θα τον βελτιώσει».
revil Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Να σου πω κατι ρε συ καντινσκυ? Οταν λεει ενα παληκαρακι "μαγκες αναλαμβανω εγω να κατεβασω τη μπαλα" οχι γιατι ετσι του ηρθε αλλα επειδη γιαυτο τρωει το παντεσπανι του και καταφερνει ο μεγιστος να τη χασει και εκτος αυτου αντι να αφησει τον Μπατιστ να το βαλει για να παμε παρατα θεωρει σωστο να του κανει και φαουλ.και προσοχη ε δε το εκανε ο βασιλοπουλος που ειναι 20 χρονων το εκανε ο μουλα που υποτιθεται οτι ειναι εμπειρος. Προσοχη δε λεω οτι ειναι βαζελος και τετοια αυτα εινια παραμυθακια αλλα εγω προσωπικα ξενερωσα απιστευτα με το συγκεκριμενο παιχτη
Kandinsky Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Ρε συ, και μ' εμένα μ' εκνεύρισε. Αλλά κακές, ακόμα και πολύ κακές στιγμές έχουν όλοι οι παίκτες. Από εκεί και πέρα, οι άλλοι που ήταν? Ποιοί ήταν αυτοι που έχασαν επιθεση, που άφησαν να πλησιάσει ο ΠΑΟ στους 2, κλπ κλπ? Όλοι φταίνε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.