Forensick Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Μα ο σκοτωμένος παίζει μπάλλα? Άρα το δέχεσαι καί εσύ αυτό πού είπα. Δεν μού λες προσπάθησε κανείς να διακιολογήσει τα αδικαιολόγητα πού λες?Διάβαζε πρώτα όλο το μήνυμα καί μετά να απαντάς όχι όμως όπως σε συμφέρει.Αυτό λέγεται προσπάθεια παραποίησης περιεχομένου μηνύματος καί σύμφωνα με τον κανονισμό του Ινσόμνια τιμωρείται με δέκα βουρδουλιές! οχι, δεν ειπα κατι τετοιο. ειπα οτι πατε να υποβαθμησετε τον αντιπαλο, αντι απλα να κοιτατε τα χαλια σας. και στο κατω κατω, εμεις ειμαστε για τον πουτσο, ενω δεν ειχαμε διοικηση για ποσα χρονια.εσεις που εχετε κεφαλαιο απο πισω, κανετε κατι τα τελευταια 5 χρονια? καταλαβεινεις γιατι δεν θελω να μπω σε αυτο το τριπακι. δεν εχει νοημα. εν τελει, αφου εχασες, εχασες. μην λες "ε, σιγα, ομαδα ειχε και η αεκ?".ειναι σαν να εθελοτυφλεις στα μειονεκτηματα σου. ναι και η αεκ εχτυσε νεα ομαδα, αλλα ειναι σε καλυτερη φαση απο τον παο αυτη τη στιγμη. το ποιος εκανε μεγαλυτερη ανανεωση δυναμικου, πραγματικα δεν με ενδιαφερει.το να μειωνεις τον αντιπαλο, ειναι απλα για να νιωσεις εσυ καλυτερα. 1)Τι δεν μπορεις να καταλαβεις?Την αποψη των περισσοτερων Παναθηναικων οτι ακομα και με αυτους τους παικτες,αν ο Μουνιοθ ηταν απο το καλοκαιρι θα σας ειχαμε?Εγω εξακολουθω να το πιστευω,οτι αν οι 2 ομαδες-λεμε αν-παιζανε σε ενα ματς 100% και οι δυο,9 στις 10 σας ειχαμε 2)Κανεις δεν δικαιολογησε.Αιτιολογησε. Δηλαδη μετα απο ηττα απαγορευεται να πουμε τι πιστευουμε οτι εφταιξε? Αν ειναι δυνατον. 3)Διαβαζεις τι γραφουμε ή μπηκες για να πεις οτι ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι γραφουμε? Ολοι αυτο λεμε,οτι στο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ παιχνιδι,παιξατε καλυτερα.Τι θες τωρα,να γραφτουμε ολοι μελη της Οριτζιναλ? 4)Το οτι ο Μπισκαν δεν μπορει να στριψει βασιζεται στο οτι φοραγε βαρια κολωνια ο Ζηκος? Το οτι ο Σαλπιγγιδης τοριξε πανω στον Σορεντινο(ο οποιος παρεπιπτοντως εχει ΗΔΗ αρχισει να πεφτει,διπλο κακο για την μαλακια που δερνει τον Σαλπιγγιδη) αποδιδεται στο ξυρισμενο κεφαλι του Τσιριλο? Το οτι ο Ρομερο επι 20 λεπτα περναγε οποιον ηθελε και επι αλλα 70 δεν τριπλαρε ουτε το σημαιακι στηριζεται στο Ματι της Θαντερα? 1)τι νοημα εχει να πιστευεις τιιιι θααααα εκανες αααααααν εχεις το ταδε και το ταδε. και γω πιστευω πως αν ειχαμε τον φερερ απο περσυ(λεμε) τωρα θα χτυπαγαμε ουεφα.αλλο το τι πιστευω και αλλο το τι γινεται. ας μεινουμε σε αυτα που γινονται και ας μην ριχνουμε σταχτη στα ματια μας. και προπερσυ αμα δεν ειμασταν αχρηστοι και οι 2, αντι να ειχαμε φερει ισοπαλια,θα ειχε νικησει καποιος. ποιος νοημα εχεις να κανω εικασιες? να ξεκινησω και γω "αν ειχαμε τον ντεμη ως επιθετικο τωρα, ουτε η μπαρτσα δεν θα μπορουσε να μας σταματησει"...... 2)φυσικα και να το κανεις αυτο. διαβασε ομως την απαντηση στον geovard, για να καταλαβεις τι εννοω. 3)βλεπω τους οπαδους αυτης της ομαδας(που καποτε ηξερα καλυτερα απο την δικια μου), να προσπαθουν να βρουν δικαιολογιες.αντι να πουν "οκ, χασαμε και τελειωσε". αλλα προσπαθουν να δικαιολογησουν τα αδικαιολογητα. τι να μου πει δηλαδη οτι ειστε απροπονητοι? πρωταθλητισμο κανεις for fucks shake. 4)με την λογικη που ακολουθειτε ομως, μπορω να πω και γω το ιδιο για την αεκ: o φερερ ακομα κανει πειραματα με τους παιχτες, για αυτο και στο πρωτο εικοσαλεπτο μας ειχατε. προσπαθουσαν να βρεθουν στο γηπεδο, γιατι δεν ειχαν ξαναπαιξει μαζι κλπ,κλπ,κλπ,κλπ. οχι ομως. αυτα επρεπε να τα χε κανει απο τις προπονησεις, δεν ειναι αιτιολογια αυτη. μην λεμε λοιπον οτι θελουμε. Γιατί στα πρώτα λεπτά που οι παίκτες του Παναθηναϊκού μπορούσαν να κουνηθούν, η ΑΕΚ δεν πέρναγε το κέντρο. Η ΑΕΚ είναι μια μετριότατη ομάδα που βρήκε έναν Παναθηναϊκό πεθαμένο και αντί να τον πατήσει, έδειχνε την υπεροχή της γυρνώντας την μπάλα γύρω γύρω επειδή οι Παναθηναϊκοί δε μπορούσαν να ακολουθήσουν. Και τελικά, τα γκολ προήλθαν από στημένες φάσεις. Γι΄ αυτό. απαντησα σε αυτο ακριβως απο πανω, στο 4. Και στο φιναλε θαχε πολυ πλακα μια ομαδα που δεν κανει προετοιμασια και καθολου καθημερινη προπονησ.Αφου συμφωνα με τα λεγομενα σου Α=Ικανοτητα των παικτων στα χαρτια Β=Ικανοτητα σχεδιασης τακτικης του προπονητη Αν Α1+Β1>Α2+Β2 τοτε κερδιζει η ομαδα 1,αλλιως η ομαδα 2 τοτε απλα περνεις παικτες που θεωρεις καλους,περνεις και ενα πιτσιρικα που ειναι καλος στο Μανατζερ και εχεις το ΤΛ στο τσεπακι σιγουρα δεν ειπα κατι τετοιο. δεν εχω χρησιμοποιησει καμια τετοια λογικη και δεν το βρισκω ευστοχο να διαστρευλωνεις αυτα που λεω. το κανες και πιο πριν, χωρις να εχω εννοησει τπτ απο αυτα που ειπες.
geovard Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 ότι και να λέμε δε πρόκειται να αλλάξει τπτ. Το μόνο που θα τους τσούξει είναι αποχή από το γήπεδο. Όταν ο Παο αρχίσει να κόβει 1000 εισητήρια σε κάθε ματς να δεις πως θα τους τσούξει. Δεν πιστεύω πως υπάρχει άλλη λύση. Καλό είναι αυτό αλλά γιά να γίνει αυτό πρέπει οί φίλαθλοι να είναι σκεπτόμενα όντα.Όταν ακούς τον άλλο ότι πάει στο γήπεδο γιά να τα σπάσει καί να κάνει φασαρία τι μπορείς να περιμένεις.Αυτού τού είδους τον οπαδό δεν τον ενδιαφέρει καν τι γίνεται στον αγωνιστικό χώρο.Κατά βάθος οί διοικήσεις τούς γουστάρουν αυτούς τού φιλάθλους.Καί λυπάμαι πού μέσα από τις συζητήσεις πού κάνουμε,μπορώ να πω ότι υπάρχουν καί τέτοιοι πού είναι μέλη στο Ινσόμνια.Με αυτούς δεν πας μπροστά.Είναι σαν να λέμε απεργοσπάστες. Αλήθεια αν άδειαζε το γήπεδο όταν έπαιζε ο ΠΑΟ τι θα έκανε ο Τζίγκερ.Πολύ φοβούμαι ότι με την ξεροκεφαλιά πού έχει δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσει την ομάδα σε άλλο ιδιοκτήτη.
KaizerSoze Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 1)τι νοημα εχει να πιστευεις τιιιι θααααα εκανες αααααααν εχεις το ταδε και το ταδε. και γω πιστευω πως αν ειχαμε τον φερερ απο περσυ(λεμε) τωρα θα χτυπαγαμε ουεφα.αλλο το τι πιστευω και αλλο το τι γινεται. ας μεινουμε σε αυτα που γινονται και ας μην ριχνουμε σταχτη στα ματια μας. και προπερσυ αμα δεν ειμασταν αχρηστοι και οι 2, αντι να ειχαμε φερει ισοπαλια,θα ειχε νικησει καποιος. ποιος νοημα εχεις να κανω εικασιες? να ξεκινησω και γω "αν ειχαμε τον ντεμη ως επιθετικο τωρα, ουτε η μπαρτσα δεν θα μπορουσε να μας σταματησει"...... AΠΟΛΥΤΟ NOHMA oταν θες να δεις τι φταιει...Δηλαδη στην ηττα πρεπει να φταινε ΟΛΑ???Δηλαδη επειδη εχασα δεν πρεπει αν λεω οτι δεν ειδα και καμια ΑΕΚ της προκοπης,ενα σουτ του Σεζαρ,ενα φαουλ του ιδιου,το φαουλ του Τοζερ και μια ΠΑΡΟΛΙΓΟ κεφαλια του Λυμπεροπουλου.Ολα απο στημενες φασεις.Δηλαδη πρεπει να λεω ΤΙ ΜΠΑΛΑΡΑ ΕΠΑΙΞΕ Η ΑΕΚ??? Εγω φιλε μαζι σου,αμα θες το λεω,γιατι ετσι θα σε κανω σαν τον γαυρο που τον Μαη παλι πρωταθλημα θα εχει και τον αλλο Σεπτεμβρη παλι Πανοραμα Ευρωπαικου Ποδοσφαιρου-Νυχτες Κωμωδιας.Μακαρι να κοιμαστε οτι παιξατε μπαλα μπας και δω και γω ασπρη μερα. 3)βλεπω τους οπαδους αυτης της ομαδας(που καποτε ηξερα καλυτερα απο την δικια μου), να προσπαθουν να βρουν δικαιολογιες.αντι να πουν "οκ, χασαμε και τελειωσε". αλλα προσπαθουν να δικαιολογησουν τα αδικαιολογητα. τι να μου πει δηλαδη οτι ειστε απροπονητοι? πρωταθλητισμο κανεις for fucks shake. Το οποιο με ποιο λογικο τροπο συνδεεται με το "Δεν μπορεις να λες ειμαστε απροπονητοι"???Δηλαδη ρε φιλε ειλικρινα ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ?Οτι τρεχουμε σαν τα σκυλια αλλα της ΑΕΚ ειναι ΠΙΟ σκυλια(εμεις πηγαμε Πλουταρχο,εσεις Μακροπουλο) και παιξαν μπαλα και οτι εμεις ειμασταν γαματοι και εσεις πιο γαματοι για να νιωσεις καλα? Με το ζορι δηλαδη λες να ΥΠΕΡΤΙΜΗΣΟΥΜΕ τον Παναθηναικο για να φανει οτι εκανες την υπερνικη των 5 ηπεριων,ο ιδιος ανθρωπος που μας ζητας να μην υποτιμουμε την ΑΕΚ,ο ιδιος ανθρωπος που δεν καταλανβαινει οτι μιλωντας με αντιπαλους οπαδους ΜΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ να πω "Επαιξε η ΑΕΚ μπαλαρα,την επομενη φορα θα ανεβουμε και εμεις" απο το να πω "Χασαμε απο τους κουλους" γιατι αυτο με κανει 2 φορες πιο κουλο. 4)με την λογικη που ακολουθειτε ομως, μπορω να πω και γω το ιδιο για την αεκ: o φερερ ακομα κανει πειραματα με τους παιχτες, για αυτο και στο πρωτο εικοσαλεπτο μας ειχατε. προσπαθουσαν να βρεθουν στο γηπεδο, γιατι δεν ειχαν ξαναπαιξει μαζι κλπ,κλπ,κλπ,κλπ. οχι ομως. αυτα επρεπε να τα χε κανει απο τις προπονησεις, δεν ειναι αιτιολογια αυτη. μην λεμε λοιπον οτι θελουμε. Ο οποιος Φερερ ειναι εδω απο τον Ιουλιο και πειραματα-ξεπειραματα τους ζει ηδη 4 μηνες στις προπονησεις,ο δικος μας ζητημα να τους εχει ζησει 10 μερες. Αλλα περα απο αυτο, ας πουμε εσυ θεωρεις οτι ήταν ο Γκουμας ο ογκολιθος που εσβησε τον Καμπανταη,οχι οτι το παιδι εχει να δει γρασιδι σε επισημο 1 χρονο, οτι ο Λυμπεροπουλος εκανε 1 σουτ σε ολο το ματς γιατι τον γονατισε ο Μορις κτλ...Οποτε ολοι βρισκουμε διακριθεντες τους αλλους και ζουμε ομορφααααα... ΝΑΙ υπαρχουν ματς που σε "πνιγει" ο αντιπαλος,ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ηταν ενα απο αυτα τα ματς.Δεν νιωσατε καμια πιεση και δεν νιωσαμε καμια πιεση.Απλα κραταγατε την μπαλα περισσοτερο. σιγουρα δεν ειπα κατι τετοιο. δεν εχω χρησιμοποιησει καμια τετοια λογικη και δεν το βρισκω ευστοχο να διαστρευλωνεις αυτα που λεω. το κανες και πιο πριν, χωρις να εχω εννοησει τπτ απο αυτα που ειπες. Μιλαει για διαστρεβλωση λογων ο ανθρωπος που απο το μεσημερι προσπαθει να μας πεισει οτι δεν παραδεχομαστε την ανωτεροτητα της ΑΕΚ στο συγκεκριμενο παιχνιδι επειδη απλα ειπαμε οτι το γεγονος οτι η ΑΕΚ ηταν καλυτερη δεν σημαινει πως ηταν καλη? Καλό είναι αυτό αλλά γιά να γίνει αυτό πρέπει οί φίλαθλοι να είναι σκεπτόμενα όντα.Όταν ακούς τον άλλο ότι πάει στο γήπεδο γιά να τα σπάσει καί να κάνει φασαρία τι μπορείς να περιμένεις.Αυτού τού είδους τον οπαδό δεν τον ενδιαφέρει καν τι γίνεται στον αγωνιστικό χώρο.Κατά βάθος οί διοικήσεις τούς γουστάρουν αυτούς τού φιλάθλους.Καί λυπάμαι πού μέσα από τις συζητήσεις πού κάνουμε,μπορώ να πω ότι υπάρχουν καί τέτοιοι πού είναι μέλη στο Ινσόμνια.Με αυτούς δεν πας μπροστά.Είναι σαν να λέμε απεργοσπάστες.Αλήθεια αν άδειαζε το γήπεδο όταν έπαιζε ο ΠΑΟ τι θα έκανε ο Τζίγκερ.Πολύ φοβούμαι ότι με την ξεροκεφαλιά πού έχει δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσει την ομάδα σε άλλο ιδιοκτήτη. Εγω την εχω πει την λυση 80,000 διαρκειας αλλα ουτε ενας στο γηπεδο.Τον βγαζεις στην σεντρρα,του λες "Σε γεμισα φραγκα αλλα δεν παταω στο μπουρδελο σου" να δουμε τι θα κανει,για να μην εχει αλλοθι "Ε για 1000 ατομα που ερχονται ποιους να φερω"
Panathinaikara Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 80,000 διαρκειας αλλα ουτε ενας στο γηπεδο.Τον βγαζεις στην σεντρρα,του λες "Σε γεμισα φραγκα αλλα δεν παταω στο μπουρδελο σου" να δουμε τι θα κανει,για να μην εχει αλλοθι "Ε για 1000 ατομα που ερχονται ποιους να φερω" καλά,αυτό που λες είναι τελείως εξωπραγματικό. Ποιος έχει λεφτά για πέταμα; η αποχή είναι κάτι που μπορεί να γίνει. Και δεν είναι τόσο δύσκολο. Το θέαμα είναι αστα βράστα. Άρα δεν είναι και τόσο δύσκολο να πειστεί ο φίλαθλος κόσμος να απέχει αφού στην τελική δε χάνει και τίποτε αμα δεν πάει γήπεδο. Να δεις όμως όταν ο Τζίγγερ δει ότι τον έχουν όλοι γραμμένο αν θα τον νοιάξει που θα αρχίσει να χάνει έσοδα. Αλλά αυτή τη διοίκηση ειλικρινά δε μπορώ να τη καταλάβω. Μέσα σε αγωνιστική περίοδο έκατσε και βρήκε 2 σοβαρές περιπτώσεις προπονητών(βλ και Αντιτς). Πριν το καλοκαίρι τι στον π..τσο βρήκε να πάρει τονΜπάκε.
Forensick Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Μιλαει για διαστρεβλωση λογων ο ανθρωπος που απο το μεσημερι προσπαθει να μας πεισει οτι δεν παραδεχομαστε την ανωτεροτητα της ΑΕΚ στο συγκεκριμενο παιχνιδι επειδη απλα ειπαμε οτι το γεγονος οτι η ΑΕΚ ηταν καλυτερη δεν σημαινει πως ηταν καλη? τι λες? πραγματικα, τι λες?ποιος σου ειπε να παραδεχτεις την ανωτεροτητα της αεκ? ποιας αεκ? αφου και μεις ανυπαρκτοι ειμαστε. τι δεν καταλαβαινεις δλδ? σε οτι εχω πει εχεις προχωρησει τοοοσο πολυ στο τι νομιζεις οτι εχω πει, που στην ουσια ειναι σαν να μιλας σε αλλον ανθρωπο. το λεω για πολλοστη, αλλα ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ: μην προσπαθεις να πεισεις τον εαυτο σου οτι χασατε απο το αεκακι. δεν εχει νοημα να κανεις κριτικη για τον αλλον.πρωτα τα χαλια σου(ως ομαδα) πρεπει να κοιταξεις. δεν εχει νοημα να σχολιαζεις τον αλλον. και δεν λεω να μην τον σχολιαζεις, αλλα να μην στρεφονται τα επιχειρηματα γυρω απο την ανυπαρξια της αλλης ομαδας και οχι για την ανυπαρξια την δικια σου. γιατι το να λες "αμα ειχα τον μουνιοθ απο τοτε, θα τα σπαγα ολα", ε, που βρησκεις το νοημα? μου την δινει να βλεπω ο αλλος, να στρεφεται αλλου απ οπου ειναι το προβλημα. γιατι το να αναφερεσαι στην αλλη ομαδα περισσοτερο απ οτι στην ομαδα σου, ειναι καταντια. ναι, τωρα, δεν λετε για την αεκ, αλλα τα πρωτα σχολια που εγιναν απο χθες ηταν περισσοτερο για την αεκ παρα για τον παο.
punky Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Η ΑΕΚ δεν είναι ΑΕΚάκι. Αλλά σίγουρα δεν είναι σήμερα η καλή ΑΕΚ κάποιων παλαιότερων ετών. Το υλικό της είναι τουλάχιστον μέτριο. Αλλά έχει έναν καλό προπονητή, μια διοίκηση που τη συμμάζεψε και έναν κόσμο που δεν την εγκατέλειψε αλλά είναι κοντά στην ομάδα. Και στο μίζερο ελληνικό ποδόσφαιρο, αυτά είναι αρκετά για να είσαι ανάμεσα στους πρωταγωνιστές. Δεν είδα το παιχνίδι για να έχω άποψη, αλλά το να λέει κάποιος βάζελος ότι έχασε από μία μέτρια ΑΕΚ, imo δεν υποτιμά την ΑΕΚ αλλά την ίδια την ομάδα του. Οπότε μάλλον πιο πολύ πράσινη πικρία διακρίνω παρά υποτίμηση της ΑΕΚ. Δεν ξέρω γιατί διαφωνείτε.
LL_NEO Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 θα πω κάτι απλοϊκό. Οι της ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο πρέπει να γύρισαν πίσω τη μπάλα στο τερματοφύλακα απο το κέντρο κάτι παραπάνω απο 20 φορές. Δεν ξέρω ρε μάγκες πολλές ομάδες που να έχουν υπεροχή που να κάνουν κάτι τέτοιο. Είτε θέλετε να το παραδεχτείτε είτε όχι ο παράγοντας διαφοροποίησης ανάμεσα στο 1ο και στο 2ο ημίχρονο δεν ήταν η απόδοση των ΑΕΚτζήδων αλλά των Παναθηναικών (κοινώς αν οι αποδόσεις ήταν 7-5 στο δεύτερο έγιναν 3-5. All in all πετύχατε το χειρότερο 45λεπτο του Παναθηναικού σε ντέρμπυ τα τελευταία 10 χρόνια (μετά το 1-4) και βάλατε 1 γκολ. Μπράβο αλλά δεν είναι κάθε μέρα του Αη Γιαννού...
Bomber-21 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 θAll in all πετύχατε το χειρότερο 45λεπτο του Παναθηναικού σε ντέρμπυ τα τελευταία 10 χρόνια (μετά το 1-4) και βάλατε 1 γκολ. Μπράβο αλλά δεν είναι κάθε μέρα του Αη Γιαννού... Στο 1-3 και στο 3-0 ήταν του Αη Γιαννιού πάλι;
LL_NEO Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 να στο πω στα αγγλικά μπας και το καταλάβεις ή να πάω κατευθείαν systran για τούρκικα;
LL_NEO Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Ε μα να σου πω κάτι; Λέω που κρίθηκε κατα την ηλίθια ίσως αποψή μου το ματς και βγαίνει ο άλλος και μου ρίχνει το fatality βλακείας κατευθείαν στη μάπα. Δλδ σε μια φάση το ψιλοσκέφτηκα να του γράψω ότι δεν ήταν του Αη Γιάννη αλλά του άλλου που αρχίζει απο Αει αντί για Αη, αλλά γμ την τρέλα μου εχτές τσίμπησα infraction. Ήταν σαν να λέω του Lucie ότι τον έχω γραμμένο.
revil Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Αυτο που λεω εγω ειναι οτι ειδικα εσυ και ο καιζερ καθε φορα που εχετε ψιλονευριασει και λετε κατι λιωνω στα γελια. Προσοχη αυτα που λετε ειναι απολυτα σοβαρα,γελαω με τον τροπο σας. Αυτο δειχνει οτι εχετε χιουμορ. απο κει και περα μολις κερδισατε στο μπασκετακι ενω χανατε και με μεγαλη διαφορα. ρε μαγκες αυτη η ομαδα μου βγαζει την ιδια αισθηση με την εθνικη. Οτι ειναι εφταψυχη και οτι και να γινει μεσα στον αγωνα στο τελος θα κερδισει
nontasg Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Ανατροπή διαφοράς 20 πόντων και η Πανάθα έσκισε πάλι.....Yeeeeeee......:twisted: ΥΣ:Εκείνο το τρίποντο στο 75-73 κορυφαίο...... :mrgreen:
geovard Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Όχι ήτα διπλό σκορ 48-24 καί ανατράπηκε διαφορά 24 πόντων. Λίγη χαρά ρε παιδιά από το 'μπασκετάκι':-D
nontasg Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Όχι ήτα διπλό σκορ 48-24 καί ανατράπηκε διαφορά 24 πόντων. Λίγη χαρά ρε παιδιά από το 'μπασκετάκι':-D Ε καλά εκεί θα κολλήσουμε τώρα;;Τι 20 τι 24.......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.