KaizerSoze Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 δεν εχω δει αλλον προπονητη μεχρι στιγμης να χρησιμοποιει ως βασικους, παιχτες που δεν περιμενεις με τπτΗ αναγκη που εγινε φιλοτιμο υποτιθεται οτι εισαι αναμεσα στους 2 πρωτους ποδοσφαιρικα στην ελλαδα και σου ειναι αρκετο να λες "μα ειμαστε απροπονητοι, για αυτο χασαμε, οχι οτι η αεκ επαιξε καλυτερα".αυτο δεν μπορω να καταλαβω. Τι δεν μπορεις να καταλαβεις?Την αποψη των περισσοτερων Παναθηναικων οτι ακομα και με αυτους τους παικτες,αν ο Μουνιοθ ηταν απο το καλοκαιρι θα σας ειχαμε? Εγω εξακολουθω να το πιστευω,οτι αν οι 2 ομαδες-λεμε αν-παιζανε σε ενα ματς 100% και οι δυο,9 στις 10 σας ειχαμε το να δικαιολογησω την ομαδα μου γιατι εχασε δεν μου λεει κατι Κανεις δεν δικαιολογησε.Αιτιολογησε. Δηλαδη μετα απο ηττα απαγορευεται να πουμε τι πιστευουμε οτι εφταιξε? Αν ειναι δυνατον. χασαμε γιατι ο αντιπαλος επαιξε καλυτερα απο μας Διαβαζεις τι γραφουμε ή μπηκες για να πεις οτι ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι γραφουμε? Ολοι αυτο λεμε,οτι στο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ παιχνιδι,παιξατε καλυτερα.Τι θες τωρα,να γραφτουμε ολοι μελη της Οριτζιναλ? μου την δινει οταν ακουω "χασαμε γιατι δεν παιξαμε καλη μπαλα". οχι. δεν εχασες γιατι δεν επαιξες καλη μπαλα. εχασες, γιατι ο αντιπαλος σου δεν σε αφησε να παιξεις καλη μπαλα. Το οτι ο Μπισκαν δεν μπορει να στριψει βασιζεται στο οτι φοραγε βαρια κολωνια ο Ζηκος? Το οτι ο Σαλπιγγιδης τοριξε πανω στον Σορεντινο(ο οποιος παρεπιπτοντως εχει ΗΔΗ αρχισει να πεφτει,διπλο κακο για την μαλακια που δερνει τον Σαλπιγγιδη) αποδιδεται στο ξυρισμενο κεφαλι του Τσιριλο? Το οτι ο Ρομερο επι 20 λεπτα περναγε οποιον ηθελε και επι αλλα 70 δεν τριπλαρε ουτε το σημαιακι στηριζεται στο Ματι της Θαντερα? . γιατι δεν μου φαινεται να νομιζες οτι στο θρυλικο παιχνιδι με την μπαρτσα στην εδρα της, που της ειχες κανει τον κωλο ΝΑ στο τελευταιο 20λεπτο, να σε εκανε καλυτερη ομαδα. απλα σε κεινο τον αγωνα επαιξες καλυτερα. Μεταφραζω . γιατι δεν μου φαινεται να νομιζες οτι στο θρυλικο παιχνιδι με τον παναθηναικο στην εδρα του, που τον ειχες κανει τον κωλο ΝΑ απο το 50 μέχρι το 80, να σε εκανε καλυτερη ομαδα. απλα σε κεινο τον αγωνα επαιξες καλυτερα. Πως σου φαινεται ως μεταφραση?
KWSN_Men Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 αυτο που δεν μπορω να καταλαβω, ειναι γιατι πατε να "ριξετε" τον αντιπαλο και να δικαιολογησετε την ομαδα σας οτι ειναι απροπονητη, ενω χασατε επειδη αυτο αξιζατε. τι να κανουμε. ετσι ειναι. στην παρουσα φαση η αεκ ειναι καλυτερη απο τον παο. οπως και να το κανουμε. δεν πα να ειναι απροπονητος ο παο, δεν πα να ισχυει το ενα και το αλλο, δεν μου λεει τιποτα.χασατε γιατι στο χορταρι, η αεκ επαιξε καλυτερα απο σας. οποια δικαιολογια και να υπαρχει απο πισω. μην μειωνετε τον αντιπαλο για να χαιδευετε τα αυτακια σας.face the truth. Γιατί στα πρώτα λεπτά που οι παίκτες του Παναθηναϊκού μπορούσαν να κουνηθούν, η ΑΕΚ δεν πέρναγε το κέντρο. Η ΑΕΚ είναι μια μετριότατη ομάδα που βρήκε έναν Παναθηναϊκό πεθαμένο και αντί να τον πατήσει, έδειχνε την υπεροχή της γυρνώντας την μπάλα γύρω γύρω επειδή οι Παναθηναϊκοί δε μπορούσαν να ακολουθήσουν. Και τελικά, τα γκολ προήλθαν από στημένες φάσεις. Γι΄ αυτό.
Forensick Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 θα επανελθω το βραδυ, γιατι τωρα πρεπει να φυγω. εχετε στο νου σας επισης οτι δεν εχετε να κανετε με εναν αεκτζη, αλλα με καποιο που ασχολειτε με μπαλα και γουσταρει απλα την αεκ.
KaizerSoze Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Και στο φιναλε θαχε πολυ πλακα μια ομαδα που δεν κανει προετοιμασια και καθολου καθημερινη προπονησ.Αφου συμφωνα με τα λεγομενα σου Α=Ικανοτητα των παικτων στα χαρτια Β=Ικανοτητα σχεδιασης τακτικης του προπονητη Αν Α1+Β1>Α2+Β2 τοτε κερδιζει η ομαδα 1,αλλιως η ομαδα 2 τοτε απλα περνεις παικτες που θεωρεις καλους,περνεις και ενα πιτσιρικα που ειναι καλος στο Μανατζερ και εχεις το ΤΛ στο τσεπακι
revil Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 πλακα πλακα καιζερ φαντασου πλετικοσα ρατ μιλιτο ο αμυντικος της σαχταρ,δε θυμαμαι το ονομα του. Φαντεν μπορε Μουνταρι μαρσελο σρνα ντιεγκο οταν ακομα δεν τον ηξερε και κανενας Ραφινια και βαλε και αντου ετσι για ατραξιον. Και σε ρωταω. Χανει αυτη η ομαδα απο καμια Ελληνικη?
IOCTL Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 1. Αγωνιστικά : -)Την πρώτη-δεύτερη-τρίτη-τέταρτη κλπ... χρονιά τα "ρίξαμε" στην διαιτησία... -)μετά το βαρεθήκαμε αυτό το παραμύθι , και τα "ρίξαμε" στην Ριζούπολη και στους loosers. -)Έπειτα το ρίξαμε στο πενταετές πλάνο - Μαλεζάνι κλπ... -)Για τα φετινά χάλια έχει σειρά η δικαιολογία της προετοιμασίας και ο Μπάκε. Είμαι 1000% σίγουρος οτι τα φερέφωνα - δημοσιογράφοι του ΠΑΟ όλη την χρονιά αυτό θα λένε , μαζί και όσους τους πιστεύετε , για να δίνουν άλλη μια χρονιά άλλοθι στην διοίκηση. Είμαι περίεργος να δώ του χρόνου ποια θα είναι η δικαιολογία. Φάνταζομαι σε στύλ κάτι "Χτίζουμε ομάδα για το 2008 και τα 100 χρόνια και φέτος δεν πρόκειται να κάνουμε κάτι" Έκανα το λάθος να πάω στο γήπεδο μετά απο 3 χρόνια.. τώρα θα ξαναπάω σε 13. 2. Γηπεδικό : ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ 2008 .- Το έχει πεί ο Δήμος Αθηναίων , το έχουν πεί οι Γιαννακοπουλέοι , το λένε όλοι εκτός απο το Τσίγκερ που απο την ηλιθιότητα του νομίζει οτι και εκεί παραμυθιάζει - καθυσηχάζει τον κόσμο. Επιβεβαίωση σήμερα : 10 ιδιοκτήτες οικοπέδων πήγαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας που απλά σημαίνει μέχρι να δικαιωθούν η μή θα περάσουν κάποιοι μήνες ή και χρόνια!!! Αυτό έγινε και με την ΑΕΚ αν θυμάστε με την Ν. Φιλαδέλφεια πρίν κάμποσα χρόνια. Άρα αντε να κάνετε μια γιορτούλα στο ΟΑΚΑ με γλυκά , πορτοκαλαδίτσα και τους Βαρδηδες να σας δίνουν ευχές και πολύ σας είναι. Γήπεδο υπολογίζω 2012 και βλέπουμε... 3. Κατάντια : Το θεωρώ κατάντια να : ....έχω γίνει πελάτης μετά τον Ολυμπιακό και απο την ΑΕΚ... ....στην Ευρώπη να παλεύω να πάρω πρόκριση απο τα Ζαπορύζια και να τρώω πεντάρες... ....κάθε χρόνο στην Ελλάδα να είμαι τρίτος και στην καλύτερη δεύτερος... ....να ακούω τους Αεκτζήδες να φωνάζουν το σύνθημα "ΝΤΟΥΣΑΝ ΝΤΟΥΣΑΝ" ....να ακούω τους Αεκτζήδες να φωνάζουν το σύνθημα "ΠΑΥΛΟ ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΕ"...
KaizerSoze Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 πλακα πλακα καιζερ φαντασουπλετικοσα ρατ μιλιτο ο αμυντικος της σαχταρ,δε θυμαμαι το ονομα του. Φαντεν μπορε Μουνταρι μαρσελο σρνα ντιεγκο οταν ακομα δεν τον ηξερε και κανενας Ραφινια και βαλε και αντου ετσι για ατραξιον. Και σε ρωταω. Χανει αυτη η ομαδα απο καμια Ελληνικη? Ναι, αν έχει Στεκελενμπουργκ Βαν ντε Μποογκαρντ Μπονερα Μεξες Αγκαχοβα Νταουνινγκ Καλστρομ Γκαβιλαν Καστρομαν Πατζινι Μοκοενα :mrgreen: 1....στην Ευρώπη να παλεύω να πάρω πρόκριση απο τα Ζαπορύζια και να τρώω πεντάρες... Αυτο φίλε είναι που δεν παλευεται Τοσα χρονια ελεγα μονος μου "Ρε μπας και ειναι η καραμελα μου επειδη δεν περνω πρωταθλημα"?? Αλλα τωρα που το έχασα και αυτο βλεπω οτι μου λείπει περισσοτερο Αν μου ελεγες "Αντεχεις να χασεις αλλα 10 πρωταθληματα αλλά να κανεις 5 πορείες στους 8,αλλες 2 στους 4 και να παρεις και 2 ΟΥΕΦΑ" θα σου έλεγα και αλλα 20 να χασω... Ηταν η περηφάνια και το καμάρι μας,ήταν το κομματι που είμασταν Παναθηναικοι και όχι αντιΟλυμπιακοί Καποτε κατηγορουσαμε τον Καβουρια για...καβουρια...ΑΣ ΤΑ ΦΑΜΕ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΩΡΑ,οτι με το να χωνεις 5 εκ για τον Σαλπιγγίδη δεν λύνεις τα προβληματα
Panathinaikara Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 ότι και να λέμε δε πρόκειται να αλλάξει τπτ. Το μόνο που θα τους τσούξει είναι αποχή από το γήπεδο. Όταν ο Παο αρχίσει να κόβει 1000 εισητήρια σε κάθε ματς να δεις πως θα τους τσούξει. Δεν πιστεύω πως υπάρχει άλλη λύση. Μπορούν αν βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη και να προσπαθήσουν να οδηγήσουν την ομαδα στο σωστό δρόμο. Οι Γιαννακόπουλοι στο μπάσκετ δλδ είναι περισσότερο έξυπνοι; απλά είχαν όραμα και δεν είχαν την ομάδα στα αρΧ/ τους. Να πάρουν ένασοβαρό προπονητή , να του δώσουν μπάτζετ και να τον κάνουν να πιστέψει ότι υπάρχει φιλόδοξο σχέδιο. Πάρτε για παράδειγμα τη Λυών. Δεν υπάρχει δεν έερχεται σοβαρός προπονητής ή σοβαρός παίκτης στην Ελλαδα, αυτά είναι μλκιες για να συγκαλύψουν την τσιγκουνιά. (καλά ο Ροναλντίνιο δεν έρχεται, αλλά πολύ καλοί παίκτες άνετα έρχονται)
Kandinsky Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 και βαλε και ΟΥαντου ετσι για ατραξιον. Και σε ρωταω. Χανει αυτη η ομαδα απο καμια Ελληνικη? Μετά και το σέσιον που είχε με τον μάγο/θεραπευτή (δεν ξέρω αν ακούσατε) θα σκίζει...
punky Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Να πάρουν ένα σοβαρό προπονητή , να του δώσουν μπάτζετ και να τον κάνουν να πιστέψει ότι υπάρχει φιλόδοξο σχέδιο. .......Δεν υπάρχει δεν έερχεται σοβαρός προπονητής ή σοβαρός παίκτης στην Ελλαδα, αυτά είναι μλκιες για να συγκαλύψουν την τσιγκουνιά. Αρχίζω και σκέφτομαι (and you heard it here first ) ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν θα το σώσουν ούτε οι ξένοι παίχτες, ούτε οι ξένοι προπονητές εγνωσμένης (yawn) αξίας. Ξένες διοικήσεις χρειάζονται.
Kandinsky Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Αρχίζω και σκέφτομαι (and you heard it here first ) ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν θα το σώσουν ούτε οι ξένοι παίχτες, ούτε οι ξένοι προπονητές εγνωσμένης (yawn) αξίας.Ξένες διοικήσεις χρειάζονται. Νομίζω είναι πολύ πιό εύκολο να βλέπουμε εμείς ξένο ποδόσφαιρο.....:twisted:
punky Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Νομίζω είναι πολύ πιό εύκολο να βλέπουμε εμείς ξένο ποδόσφαιρο.....:twisted: Σωστά. Ο σκοπός όμως είναι να πηγαίνεις και γήπεδο ρε συ. Άλλη αίσθηση...
Kandinsky Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Σωστά. Ο σκοπός όμως είναι να πηγαίνεις και γήπεδο ρε συ.Άλλη αίσθηση... Αντί να πάρεις διαρκείας πήγαινε σε λίγα ματς της Μπαρτσελόνα και καθάρισες. Πιό φτηνά θα πάει. Κι από θέαμα.....
punky Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Αντί να πάρεις διαρκείας πήγαινε σε λίγα ματς της Μπαρτσελόνα και καθάρισες. Πιό φτηνά θα πάει. Κι από θέαμα..... LOL, 150 έουρος έχει το διαρκείας στον Εθνικό ρε συ. Ούτε οι φόροι αεροδρομίου δεν κάνουν τόσα.
comfuzio Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 ότι και να λέμε δε πρόκειται να αλλάξει τπτ. Το μόνο που θα τους τσούξει είναι αποχή από το γήπεδο. Όταν ο Παο αρχίσει να κόβει 1000 εισητήρια σε κάθε ματς να δεις πως θα τους τσούξει. Δεν πιστεύω πως υπάρχει άλλη λύση. Μπορούν αν βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη και να προσπαθήσουν να οδηγήσουν την ομαδα στο σωστό δρόμο. Αυτό το είχα πει και εγώ σε φόρουμ του παναθηναϊκού και ξεσηκωθήκαν όλοι εναντίον μου! Και εγώ πιστεύω πως είναι η μονή λύση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.