Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάρτε το χαμπάρι.Δεν έχει παίχτες ο Παναθηναικός.Εγώ δεν πιστεύω αυτά πού λέγονται γιά νέους με μέλλον καί πράσινα άλλογα.Πού βόσκει ο Δάρλας πού είναι ο Λεοντίου τι έκανε ο Μάντζιος.Σας λέω μετριότητες.Δεν κάνουν γιά τον Παναθηναικό.

Χθες στην Αθλητική Κυριακή ήταν καλεσμένοι ο Αρδίζογλου παλιός παίχτης της ΑΕΚ καί ο Βονόρτας παλιός τού Παναθηναικού.Ο Αρδίζογλου ήταν τόσο σίγουρος γιά τη νίκη της ΑΕΚ πού μόνο στοίχημα δεν έβαζε ο άνθρωπος.Ο Βονόρτας επειδή απ ότι ξέρω είναι υπάλληλος στη ομάδα απλώς αναμάσαγε τα λόγια του.Μιλάει καί ο Καλλιτζάκης μιά από τα ίδια.Λέτε να μη βλέπουν τι γίνεται άνθρωποι πού πραγματικά μάτωσαν γιά τη φανέλλα πού φορούσαν?Ο Αρδίζογλου είπε ότι κανένας παίχτης από τη σημερινή ομάδα δεν θα είχε θέση σε ομάδες τού ΠΑΟ στο παρελθόν.Το ερώτημα είναι τώρα πως ξεσκαρτάρεις μέχρι να φτειάξεις μιά ομάδα όπως την ονειρεύονται οι φίλαθλοι.Κάποιος moderator έχει την εξής υπογραφή.

''Με τις κλανιές αυγά δεν βάφεις.'' Αυτό κυριολεκτικά συμβαίνει στον Παναθηναικό.Ανοίξτε τα μάτια σας καί μην δικαιολογείτε κανέναν αφού εμείς δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε πέρα από το σπάσιμο νεύρων.Η αλήθεια πονάει αλλά οδηγεί μακριά.

Πολλοί βιάστηκαν να πανηγυρίζουν με τη Χάποελ ενώ φάνηκαν καθαρά οί αδυναμίες της ομάδας.Δεν υπάρχει κύριοι γιατρικό μεσοπρόθεσμα.Τελεία καί παύλα.

edit1:

Ο Άντιτς είπε τι ανάγκη έχεις τα διάφορα συστήματα όταν έχεις να δουλέψεις με παιχταράδες.Ακούσατε?Σού λέει κι εγώ στην Αθλέτικο Μαδρίτης όταν πήρα το νταμπλ είχα παίχτες στην ομάδα όχι αρχ.Εδώ πήρε πρωτάθλημα ο Λεμονής!Έτσι γιά να μην τα ρίχνουμε όλα στον Μπάκε.Αν καί θα μπορούσε καί αυτός ο κακομοίρης να αναδειχθεί μέσα από την ομάδα αν είχε παιχταράδες απέναντί του.Αλλά μάπα παίχτες μάπα προπονητής σχόλασε ο..γάμος!

edit 2:

Πολύς λόγος γιά Παπαδόπουλο καί Σαλπιγγίδη το καλοκαίρι καί δυστυχώς δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα.Προσωπικά,δεν ξέρω αλλά με ενοχλεί να είναι αρχηγός ο Παπαδόπουλος.Προσέξατε το στυλ με το οποίο κάνει όταν κάνει δηλώσεις?Λες καί ο κακομοίρης ο δημοσιογράφος τού έχει σκοτώσει τον..πατέρα.Αγέλαστος άνθρωπος!

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ αναρωτιέμαι σε επαγγελματικό σωματείο δεν ήρθε ο μπακε, επαγγελματίες παίχτες δεν προπονούσε? Τεχνικό τεαμ, παίχτες, πρόεδροι, σύμβουλοι....ε κανείς δεν πήρε χαμπάρι οτι ο άνθρωπος ειναι εφοριακός ξέρω γω και οχι προπονητής?

Κοίτα, δεν είχε κανενός είδους αξιοσημείωτη καριέρα και σίγουρα δεν δούλεψε σε κάποιο σοβαρό πρωτάθλημα όπου οι παίκτες έχουν μεγάλες υποχρεώσεις.

Και αν δεν κάνανε τίποτα δεν βγήκε κάποιος να πει, καλά που πάμε με τέτοια προπόνηση!

Έχεις δει πολλούς παίκτες να εκφράζουν την αντίθεση τους για την προετοιμασία? Εδώ ο μέγας Ριβάλντο εκθείαζε την "επιστημονική" προπόνηση του ιχθυέμπορα, θα το έλεγαν ο Τζιολης και ο Μόρις?

να θέλετε να πιστέψω οτι 23χρονοι νεαροί και γυμνασμένοι επαγγελματίες παίχτες δεν μπορούν να βγάλουν ούτε 40λεπτο και δεν μπορούν να αλλάξουν ούτε μια πάσα λόγο αυτού, ε παει πολύ και ειναι άλλη μια τρανή ελληνική κοροϊδία. Δεν έχουν φυσική κατάσταση, ντα τι ειναι μπυροκοιλαραδες η ανάπηροι?

Δεν είναι τόσο απλο. Πρώτον, μιλάμε για μια ομάδα με πολλές μεταγραφές που σίγουρα επηρεάζουν τη χημεία και θέλει χρόνο να δέσει. Δεύτερον, είναι αξίωμα ότι δεν χρειάζεται παρά ελάχιστος χρόνος αποχής απ' την προπόνηση για να πέσει θεαματικότατα η φυσική σου κατάσταση. Ναι μεν είσαι γυμνασμένος και μπορεις να επανέλθεις πιό γρήγορα στο σημείο που ήσουν από έναν αγύμναστο αλλά αυτό προυποθέτει ότι θα γίνει σωστή δουλειά. Δε μπορεί να είναι τυχαίο που αρκετοί δημοσιογράφοι βγήκαν και μίλησαν για την προετοιμασία (edit: ίσως εδώ κρύβεται η γνώμη των ποδοσφαιριστών), κάτι που δεν το έκαναν ούτε με τον Σάντος ούτε με τον Μαλεζάνι ούτε και με τόσους άλλους που κρίθηκαν ανεπαρκείς.

Δημοσ.

geovard είμαι Αεκ και διαφωνώ λίγο με την απόψη σου. Οι Λεοντίου Τζιόλης Μάντζιος είναι καλοί!Δεν ξέρω αν κάνουν για ΠΑΟ αλλά από το Μπίσκαν καλύτερα παίζουν!!!

Δημοσ.

την περιμενα μια τετοια απαντηση. οχι δεν ημουν ποτε επαγγελματιας, ουτε καν ασχοληθηκα ποτε σοβαρα, με το τενις ασχολιομουν στα ερασιτεχνικα αθλητικα μου νιατα λολ.

Δεν μου λεει ομος τιποτα η απαντηση σου. Διοτι για να παρουσιαζει τετοιο προσοπο η ομαδα πρεπει να εχουν γινει εγκληματα μεγαλου βαθμου που καποιος θα επρεπε να ειχε μιλησει πιο προτα και να πει δεν ειναι σωστη δουλεια αυτη που γινετε. Επαναλαμβανο επαγγελματικο σωματειο ειναι, κανουν εργομετρικα, εχουν γυμναστες, κανουν μετρησεις, συγκεκριμενα προγραματα, δεν μπορει να εχει καψει μια ολοκληρη ομαδα και να μην το πηρε κανεις πρεφα παρα να περιμενε την 3τη αγωνιστικη και 2 παιχνιδια ουεφα για να το καταλαβουνε.

Εγο απλα πιστευο οτι τα παλικαρακια οι δαρλες και οι τζιοληδες...κτλπ δεν μπορουν να φτασουν τις προσδοκιες του κοσμου και της ομαδας, σε συνδυασμο με κακη καθοδηγηση, κακη ψυχολογια, αν θες και μετρια προετοιμασια, εχουν σκασει και δεν μπορουν να αποδοσουν. τα δινουν ολα και απο 4 φτανουν στο 6-6.5 αλλα ο κοσμος τους ζηταει απο 8 και πανο. Ολα αυτα φταινε, ουτε χημεια εχει η ομαδα, ουτε ψυχολογια, ουτε σοβαρες ικανοτητες, ουτε φυσικη κατασταση, αλλα εχουμε βρει την ευκολη λυση και τα ριχνουμε μονο στο τελευταιο.

Δημοσ.

tzinos όλα παίζουν ρόλο και φυσικά η ψυχολογία είναι πολύ σημαντικός παράγοντας. Όμως εδώ μιλάμε για οφθαλμοφανέστατη διαφορά. Σε όσα παιχνίδια του ΠΑΟ έχω δει φέτος τόσο σε Ελλάδα όσο και Ευρώπη, αν στο α' ημίχρονο ειναι στο 50 με άριστα το 100, στο β' μοιάζει σε 20-30.

Όσον αφορά τα εργομετρικα κλπ, πόσες φορές ακούσαμε στο παρελθόν "σπάνε τα κοντέρ οι παίκτες του Ολυμπιακού" και μεσούσης της περιόδου ή και νωρίτερα τους έβλεπες να ψοφολογάνε? Παίζουν πολλά ρόλο, παίζει ρόλο η πολιτική της ΠΑΕ, τί εικόνα θέλει να περάσει στους φίλαθλους ώστε να αγοράσουν διαρκείας, κλπ.

Φαντάσου όντως να είχαν διαπιστώσει στο εργομετρικό κέντρο ελλείψεις στην αντοχή των παικτών. Το λένε σε ποιόν? Στον πρόεδρο ή κάποιον της διοίκησης, σωστά? Κι αυτός θα βγει να πει στον κόσμο "εχμ, ξέρετε ας κρατάμε μια πισινή για φέτος"? Τιποτα δε θα πει κανείς. Θα περιμένουν να δουν μπας και βρέξει φυσική κατάσταση....

Δημοσ.

δεν καταλαβαινω ακομα ομως γιατι στο δευτερο ημιχρονο κλειστηκαν και πουλαγαν την μπαλα ......... (και στο κατω κατω ξεκουραστοι 16 μερες ηταν 1 uefa επαιξαν ελεος ομαδα Α κατηγοριας να περπαταει στο γηπεδο ταμπουρομενη; )

Δημοσ.
Απορία.Αυτά πού έκανε σήμερα ο Δέλλας δεν μπορεί μιά φορά στη ζωή του να τα κάνει καί ο Γκούμας?

Συγγνώμη για τη διόρθωση,αλλά ο γκουμας έχει πετύχει ένα από τα ΄δεκα ωραιότερα γκολ που έχουμε δει ποτέ στα ελληνικά γήπεδα,σε παιχνίδι με την παναχαική στο οακα,ακριβώς στη γωνία της περιοχής,δέχτηκε σέντρα από τηναπέναντι μεριά,οριζοντίωσε το σώμα του,και με γυριστό σουτ απο εκείνη την απόσταση σκόραρε.

Επίσης,έστω κ φάβες,έχει πετύχει 2 γκολ ψαλιδάκια,ενώ βάζει κατά μ.ο., 4 γκολ τον χρόνο.

Τέλος, έχει πετύχει άλλο ένα πανέμορφο γκολ,εκτός έδρας με τη γιουβε,με σουτ μονοκόμματο αρκετά έξω από την περιοχή,κ τη μπάλα να καταλήγει στο Γάμμα του Βαν ντε σάαρ.

Συμπέρασμα: Λάθος σύγκριση...

Αντίθετα,ο χένρικσεν που τόσο λείπει σε όλους μας,και σε μενα προσωπικά, δεν πέτυχε ΚΑΝΕΝΑ γκολ σε 250 συμμετοχές. αυτό τον κάνει χειρότερο από τον δελλα κ τον γκούμα?

αλλά με ενοχλεί να είναι αρχηγός ο Παπαδόπουλος.Προσέξατε το στυλ με το οποίο κάνει όταν κάνει δηλώσεις?Λες καί ο κακομοίρης ο δημοσιογράφος τού έχει σκοτώσει τον..πατέρα.Αγέλαστος άνθρωπος!

το περιβραχιονιο είναι βαρύ στον ΠΑΟ,το έχω ξαναπεί.Ο γκούμας δεν μας κάνει,γιατι εκπροσωπεί τη διοίκηση,ο έκι δε μας κάνει,γιατί γλύφει,ο παπ δε μας κάνει γιατί είναι αγέλαστος,ο βαζέχα δε μας κάνει γιατι δε διαμαρτύρεται,ο σαραβάκος δε μας έκανε,γιατί δεν επιβαλλόταν στα αποδυτήρια,κλπ κλπ...ελεος!

ΥΓ:για το παιχνιδι,δεν έχω όρεξη για κριτική σήμερα.

ΥΓ2: δυστυχώς επιβεβαιώνομαι για τον ΄σαλπι,και το ποσο πολύ θα μας λείψει φέτος ενα σεντερ φορ περιοχης...

ΥΓ3:τι φυσικη κατασταση ειναι αυτη ?ελεος εις διπλουν!!!

Δημοσ.
δεν καταλαβαινω ακομα ομως γιατι στο δευτερο ημιχρονο κλειστηκαν και πουλαγαν την μπαλα ......... (και στο κατω κατω ξεκουραστοι 16 μερες ηταν 1 uefa επαιξαν ελεος ομαδα Α κατηγοριας να περπαταει στο γηπεδο ταμπουρομενη; )

ναι ρε παιδια τι στο διαολο, συγκαμενοι ειναι? δεν τους εχει φαει και το βαρυ προγραμα, δηλαδη τι να πουνε σε κατι πρεμιερσιπ που πεζουνε και στις αργιες ακομα και μπορει να βγαζουν 8-10 παιχνιδια στον μηνα με ευροπη μεσα.

Όσον αφορά τα εργομετρικα κλπ, πόσες φορές ακούσαμε στο παρελθόν "σπάνε τα κοντέρ οι παίκτες του Ολυμπιακού" και μεσούσης της περιόδου ή και νωρίτερα τους έβλεπες να ψοφολογάνε? Παίζουν πολλά ρόλο, παίζει ρόλο η πολιτική της ΠΑΕ, τί εικόνα θέλει να περάσει στους φίλαθλους ώστε να αγοράσουν διαρκείας, κλπ.

Φαντάσου όντως να είχαν διαπιστώσει στο εργομετρικό κέντρο ελλείψεις στην αντοχή των παικτών. Το λένε σε ποιόν? Στον πρόεδρο ή κάποιον της διοίκησης, σωστά? Κι αυτός θα βγει να πει στον κόσμο "εχμ, ξέρετε ας κρατάμε μια πισινή για φέτος"? Τιποτα δε θα πει κανείς. Θα περιμένουν να δουν μπας και βρέξει φυσική κατάσταση....

Το σπανε τα κοντερ οι παιχτες του ολυμπιακου το ακουσες να λεγεται ποτε συγκεκριμενα για τον ριβαλντο και τον τζολε και ολους τους 30 βαλε? Διοτι εγω συνηθος διαβαζα για καστιγιο και κανα μαριτς, κωνσταντινου, ταραλιδη και τετοια. Παιχτες οι οποιοι και τωρα τρεχουν ολο το 90λεπτο. Δεν νομιζο να γραφτηκε ποτε οτι ετρεξε ο τζολε το 100ρι σε 9.60, απλα ισος στο γενικο ρεπορταζ του ολυμπιακου με τις υπερβολες και τους παχουλους τιτλους, να το παρουσιαζανε ος γενικη εικονα. Ειναι δεδομενο οτι ολοι στα 32 και βαλε παιχτες μας ειναι 2 κλικ κατω πλεον σε ταχυτητα και ικανοτητα να παρουν παιχνιδι πανο τους. Παρολαυτα δεν νομιζο να τους εχεις δει ποτε να μην μπορουν να παρουν τα ποδια τους και να σερνονται. Αλλο ειναι να εισαι 34 και να το παλευεις ολο το 90λεπτο απλα να μην εχεις την σπιρταδα και την ποιοτηα πλεον να πεξεις την μπαλαρα που επαιζες μικροτερος και αλλο να ειμαι 25ρις και να εχο χασει την ανασα μου απο το ημιχρονο. Ποσες φορες εχουμε δει τον ριβαλντο να κανει τακλιν στο 80κατι και να κυνηγανε το γκολ? Η τον τζολε να τρεχει και να παλευει να κανει κατι καλο, ασχετα αν δεν του βγενει? Το προβλημα του ολυμπιακου ειναι η ανορθοδοξη αναπτυξη παιχνιδιου και η παρακμη καποιον παιχτων. Και οι ελειψεις λυσεον σε θεσεις κλειδια. Δηλαδη το οτι ο ριμπο δεν μπορει να τρεξει παραπανο δεν ειναι θεμα φυσικης καταστασης λογο προπονησης, αλλα οτι απλα πλεον στα 34 τοσο μπορει, τοσο τρεχει.

Δημοσ.

Για τον απλουστατο λογο οτι αυτη η ομαδα ζει τον Αυγουστο της Οκτωβρη...

Χωρις πλακα,ο τυπος τους κανει προετοιμασια απο την αρχη,επαιζε σημερα μια ομαδα που σωματικα εδινε "φιλικο προετοιμασιας" με μια ομαδα σε φουλ ρυθμους....Δεν εχουν που δεν εχουν φυσικη κατασταση,τους κανει και προετοιμασια,ε που να ανοιχτουν?Θα πεθαιναν απο το 35'

Δυστυχως ουτε εμενα μαρεσει η εικονα της ΑΕΚ να με πολιορκει(η οποια ΑΕΚ ζητημα να εκανε 1 φαση απο κανονικη ενεργεια,εγω θυμαμαι 1 φαουλ και 1 μακρινο σουτ του Σεζαρ,δηλαδη παιζανε οι κουλοι με τους αναπηρους) αλλα ηταν αναμενομενο

Δημοσ.

Ρε παιδιά, μην κρίνετε τον επαγγελματία αθλητή με κριτήρια παιδικής χαράς.

Μπορεί να του πείτε όπως είναι να τρέξει μέχρι το τέλος του στενού και στα μισά να πέσει κάτω σφαδάζοντας επειδή δεν έκανε ζέσταμα. Αν το σώμα του δεν έχει προετοιμαστεί, δε μπορεί να βγάλει μια χρονιά σε ρυθμούς σύγχρονου ποδοσφαίρου και δε μπορεί να βγάλει ούτε 90λεπτο.

Αλήθεια, ο Άντερσον, που πήγε πίσω στον Ατρόμητο, που έκανε προετοιμασία;

Δημοσ.

Λέτε να μην τα μηδενίζουμε όλα καί να μην βλέπουμε παντού μαυρίλα.Ε λοιπόν με αυτή την ομάδα έχεις κάθε δικαίωμα να τα βλέπεις μαύρα.Καί τώρα τι γίνεται?Προετοιμασία ενώ το πρωτάθλημα είναι σε εξέλιξη?Λυπάμαι μόνο τον Μουνιόθ.Πού έχει ο άνθρωπος μιά άλφα φήμη καί δέχτηκε να έρθει να ρεζιλευτεί.Μπείτε στα διάφορα Ισπανικά sites να δείτε πόσες αναφορές γίνονται γιά το ματς.Στέκονται βέβαια πολύ στα επεισόδια.Μπήκα στη MARCA καί λίγο εγώ λίγο ένας φίλος κάτι διαβάσαμε.Είδαμε καί τις φωτο από τα επεισόδια.

antreaslam όταν είπα γιά Δέλλα Γκούμα σύγκριση μη ξεχνάς ότι καί στα δύο γκολ είχε συμμετοχή ο Δέλλας.Ουσιαστικά αυτός πήρε το ματς.Δεν έκανε όμως το ίδιο ο Γκούμας.Δεν μιλάμε γιά ένα ωραίο γκολ όπως λες πού έβαλε στην Παναχαική.

Το ερώτημα είναι, κάνουμε καλά πού τρώμε την ώρα μας να εκθέτουμε τα παράπονά μας εδώ?Καί ποιός υπεύθυνος μας ακούει-βλέπει?Κανονικά θα έπρεπε να είναι μέλος τού Ινσόμνια καί ο Τζίγκερ(Λέτε να είναι?Γιατί μού φάνηκε ότι σε κάποιο μέλος στο occupation είδα να λέει αποτυχημένος οδηγός αγώνων!, ενώ θα έπρεπε να λέει αποτυχημένος ιδιοκτήτης ΠΑΕ :mrgreen: )

Πιστεύω ότι αν κάποτε πάρουν την ΠΑΕ οί Γιαννακόπουλοι,την ίδια χρονιά έχουν νταμπλ στο Ελλάδα καί καλή πορεία στην Ευρώπη.Αμφιβάλλει κανείς?

Δημοσ.

Εγώ αμφιβάλλω πάντως. Θυμίσου πόσους προπονητές άλλαξε και πόσα χρόνια πέρασαν για τα πρώτα έστω αποτελέσματα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...