punky Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Ας μας πουν οι εύποροι συμφορουμίτες που το είδαν, αν παίχτηκε καθόλου μπάλα και από ποιον. Έπεσα έξω στην πρόβλεψη πάντως. Περίμενα να αναστηθούν οι πράσινοι.
nontasg Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Μπράβο στην ΑΕΚ για την άξια νίκη της.....Ο Παναθηναϊκός απογοήτευσε στο δεύτερο ημίχρονο,στο πρώτο κάτι έκανε...Πολύ κακή κυκλοφορία της μπάλας,ενώ η ΑΕΚ έκανε πολύ πιο οργανωμένο παιχνίδι. ΥΣ:για τα επεισόδια no comments.....Απλά αίσχος.........
kostelo Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Σορυ που ειμαι Αεκτζης και παρεμβαινω στο thread σας αλλα γνωμη μου ειναι οτι η δουλεια(?) του Μπακε στην προετοιμασια του Παναθηναϊκου τωρα φαινεται. Στο πρωτο ημιχρονο καπως προσπαθησε ο Παναθηναϊκος αλλα στο δευτερο που ανεβηκε η ΑΕΚ, ο Παο κλαταρε εντελως. Φανηκε καθαρα οτι εμεινε απο δυναμεις και δε προσπαθησε καθολου μετα το δευτερο γκολ. Και παλι συγχαρητηρια στην ομαδα μου και γνωμη μου ειναι οτι σε καμια περιπτωση δε φταιει ο Μουνιοθ αλλα οπως ειπα οι συνεπειες της προετοιμασιας του Μπακε τωρα φαινονται. Και κατι τελευταιο: Ντρεπομαι για τα ΖΩΑ εκατερωθεν που πριν τον αγωνα τα εκαναν παλι πουτ@ν@ και εξαιτιας τους εκλεισαν τους γυρω δρομους με αποτελεσμα να ειναι αδυνατο σε οποιον ηθελε να παει τελευταια στιγμη στο γηπεδο χωρις να χει παρει απο πριν εισιτηριο.
Strategos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 o ΠΑΟ στον δευτερο ημιχρονο ηταν απλα εσχος, περπαταγανε οι παιχτες στο γηπεδο δεν ετρεχε κανεις , το κεντρο ηταν καφενιο και back δεν υπηρχε τεσπα... θα τα πει παλι ο Kaizer
comfuzio Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Γκούμας, μακρά καλύτερος παίχτης της αεκ 2 assists
Snolly Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Εγώ πάντως χαίρομαι που έστω και για ένα ημίχρονο είδα έναν καλό Παναθηναϊκό. Όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω η μαλακία του Μπάκε και η απροπονησιά τώρα φάνηκε. Ο Μουνιόθ ήδη το πάει καλύτερα. Βάζω στοίχημα πως η ομάδα θα ανέβει πολύ στο κοντινό μέλλον.
geovard Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες δεν είχε καί τόσο μεγάλο πρόβλημα ο Μπάγεβιτς να σπάσει το συμβόλαιο με τον Αστέρα αλλά φοβήθηκε ότι με το υπάρχον άθλιο υλικό τού Παναθηναικού πιθανότατα θα εκτεθεί ανεπανόρθωτα.Γι αυτό αρνήθηκε να έρθει στον ΠΑΟ καί καλά έκανε γιά την πάρτυ του. Σού λέει αυτή η ομάδα δεν στρώνει με τίποτα. Είναι ή όχι τη δεδομένη στιγμή τρίτη ομάδα ο ΠΑΟ πίσω από ΑΕΚ καί Ολυμπιακό?Όλο σφαλιάρες τρώει απ αυτούς.Έλεγε ο σπίκερ στο ραδιόφωνο ότι από το 2004 καί μετά η ΑΕΚ έχει 4 νίκες καί ο ΠΑΟ 1 συμπεριλαμβανομένου τού κυπέλου.Έτσι κατάντησε την ομάδα ο driver.Μα καλά πότε θα έρθει η στιγμή πού θα βάλει μυαλό ο εν λόγω κύριος.Γιατί μη μού πείτε ότι η ομάδα αυτή δεν είναι δημιούργημά του. Τον Μουνιόθ μην τολμήσει κανείς να τον κατηγορήσει γιατί θα είναι ανεγκέφαλος. snollygoster σε βλέπω πολύ αισιόδοξο.Αυτή η ομάδα θα παλαίψει αν μπορεί να κατακτήσει τη δεύτερη θέση αλλά δεν το βλέπω.Βλέπω άλλη μιά χαμένη χρονιά.Αυτά πού λες τα βλέπει ο Τζίγκερ καί χαίρεται. Παιδιά έκανε λέει θεραπεία ο Κώτσιος!Γιά να επιστρέψει γρήγορα στη δράση.Βρε δεν ήξερε δεν ρώταγε ο Μουνιόθ πού πάει? Απορία.Αυτά πού έκανε σήμερα ο Δέλλας δεν μπορεί μιά φορά στη ζωή του να τα κάνει καί ο Γκούμας?
Kandinsky Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Όπως είπε ο φίλος ΑΕΚτζής παραπάνω, η δουλειά του Μπάκε τώρα φαίνεται. Ο Μουνιόθ ότι και να τους δείξει, ότι μπάλα και να τους μάθει αν δεν γίνει το συντομότερο μια μίνι προετοιμασία δεν πρόκειται να δει χαίρι ο ΠΑΟ, έτσι φάνηκε τουλάχιστον σε ένα τεστ με αντίπαλο τον ένα εκ των δύο συνδιεκδικητών του τίτλου. Απλά πράματα. Το μεν πνεύμα πρόθυμον, η δε σαρξ ασθενής. Δε μπορούσαν ούτε με σέντρες να πιέσουν μπας και γίνει καμμία στραβή....
KWSN_Men Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Η ομάδα όσο είχε δυνάμεις ήταν πολύ καλύτερη. Από εκεί και πέρα απλά ξεφούσκωσαν όλοι μαζί. Καλά τι πράγμα είναι αυτό; Χειρότερη προετοιμασία σε ομάδα δε θυμάμαι.
cmelegos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Ο Μπίσκαν που νομίζει ότι βρίσκεται;Εβλεπα το ματς και ειλικρινά τον έψαχνα!
KaizerSoze Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Ρε γιαυτο σας λεω...ελατε μπασκετακι που στο φιναλε ακομα και οταν χανουμε θα δεις 2-3 φασεις,θα φχαριστηθεις το ματσακι σου.... Στην μπαλα ειναι σαν το Μανατζερ,εδω και 5 σεζον περνω καθε χρονο πιο σκατα παικτες μπας και εχει ενδιαφερον αλλα παντα περνω το πρωταθλημα. Η μονη λυση Βγαινει ο Τζιγγερ και λεει "Μαγκες τον πουλο,κατω το κεφαλι και παει και το 10ο στα 11.Ταχω κανει μανταρα.Ζητω συγγνωμη και μια τελευταια ευκαιρια.Ο κ.Μουνιοθ εχει το υπολοιπο της σεζον για να κρινει την ομαδα και να μας πει στο τελος πως θα διαχειριστει το 50% αυξημενο μπατζετ" Να πει και ο Μουνιοθ "Σε 3 μηνες θα ανακοινωσω τους παικτες που μου κανουν.Ενημερωνω οτι πιθανοτατα θα ειναι κατω απο το 50% του ροστερ.Εφοσον καποιοι απο τους μη χρησιμους επιθυμουν να βοηθησουν μεχρι το τελος της σεζον σε ρολο επικουρικου,καλοδεχουμενοι.Οι υπολοιποι θα περασουν απο το λογιστηριο" Ορεξη για το ματς δεν εχω.Εγω το δηλωσα, αφου δεν το πηραμε ουτε στα χαρτια, για μενα φετος τελος η μπαλα.Δεν εχει νοημα,την βλεπω σαν 10μηνη περιοδο προετοιμασιας.
Kandinsky Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Καλά τι πράγμα είναι αυτό; Χειρότερη προετοιμασία σε ομάδα δε θυμάμαι. Είναι η μεγάλη Σκανδιναυική σχολή. Εμείς πετάγαμε στα φιλικά τον Αύγουστο λες και θα δίναμε προκριματικούς και τώρα μας ψάχνουν να μας βρουν...
tzinos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 ρε παιδία ωραία τα ρίχνουμε ολα στον μπακε. Περσι που δεν ηταν ο μπακε πάλι χάλια δεν έπαιζε η ομάδα? πρόπερσι? φέτος οκ έκανε προετοιμασία ο μπακε και ηταν η χειρότερη τα τελευταία 20 χρόνια και οι παίχτες δεν μπορούν να πάρουν τα πόδια τους, έτσι λένε όλοι. Αυτό φταίει! Εγώ αναρωτιέμαι σε επαγγελματικό σωματείο δεν ήρθε ο μπακε, επαγγελματίες παίχτες δεν προπονούσε? Τεχνικό τεαμ, παίχτες, πρόεδροι, σύμβουλοι....ε κανείς δεν πήρε χαμπάρι οτι ο άνθρωπος ειναι εφοριακός ξέρω γω και οχι προπονητής? Δηλαδή στην προετοιμασία τι κάνανε και ήταν τοσο χαλιά, ντόμινο παίζανε? Και αν δεν κάνανε τίποτα δεν βγήκε κάποιος να πει, καλά που πάμε με τέτοια προπόνηση! εργομετρικά δεν κάνανε, γυμναστική, τρέξιμο, ασκήσεις δεν κάνανε? Δέχομαι οτι δεν ήταν ίσως η κορυφαία προπόνηση, αλλά απο την άλλη να τα ρίχνουμε ολα εκεί και να θέλετε να πιστέψω οτι 23χρονοι νεαροί και γυμνασμένοι επαγγελματίες παίχτες δεν μπορούν να βγάλουν ούτε 40λεπτο και δεν μπορούν να αλλάξουν ούτε μια πάσα λόγο αυτού, ε παει πολύ και ειναι άλλη μια τρανή ελληνική κοροϊδία. Δεν έχουν φυσική κατάσταση, ντα τι ειναι μπυροκοιλαραδες η ανάπηροι?
nontasg Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Μόνο που ο Μουνιόθ θα πρέπει να φτιάξει γρήγορα την ομάδα γιατί πάλι θα μείνουμε χωρίς πρωτάθλημα......:???: Και σαφώς πρέπει να "ξυπνήσουν" και οι παίκτες.....
KWSN_Men Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 tzinos, έχεις κάνει ποτέ προετοιμασία με ομάδα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.