antreaslam Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 σήμερα αμα δε φάμε 3αρα από τηνΑΕΚ θα είμαι ικανοποιημένος, δλδ αμα χάσουμε μονο με κανα γκολ διαφορά. Είμαστε τελείως γτπκ Κι εγώ έτσι το βλέπω. Ή θα φάμε 2-3 ή ο Μουνιόθ είναι μάγος και θα ρίξουμε 2-3. Δε μου κάθεται δηλαδή για τσούκου τσούκου Χ το παιχνίδι. τσούκου τσούκου είναι δύσκολο να κάτσει με την άμυνα που έχουμε. αλλά δε μπορώ τις παναθηναικάρες που προκαταβολικά γκρινιάζουν για τα χάλια μας,ώστε αν χάσουμε να είναι δικαιωμένοι,αν κερδίσουμε να πουν "θαυμα" κλπ. αυτή η άεκ,είναι το ίδιο ανύπαρκτη όπως κ εμείς. Όποια ομάδα σκοράρει πρώτη,κατά πάσα πιθανότητα θα πάρει κ το παιχνίδι. Ελπίζω όσοι πάνε στο γήπεδο,να μην πάνε ΞΑΝΑ με αυτή τη νοοτροπία της γκρίνιας κ της μιζέριας. ΥΓ: Η δική μου πρόβλεψη,είναι 2-1 ΥΓ2: Δεν πάει καθόλου καλά ο ταρίφας...πήγα να πάρω εισητήρια,και το φθηνότερο στα εκδοτήρια είναι 25 ευρώ,στην θύρα 4 (πάνω,γωνία)!(τα υπόλοιπα είναι των συνδέσμων)! βρε ουστ ,κοπανε !
Kandinsky Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Όπως θα έλεγε και ο προπονητής μας, ο ΠΑΟ ίσως κερδίσει. Αν δε κερδίσει θα έλθει ισοπαλία ή θα χάσει. Αν χάσει θα τον σέβονται περισσότερο. Αν δε χάσει πάλι θα τον σέβονται όχι όμως το ίδιο. Σημασία έχει να χαμογελάτε.....
KaizerSoze Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 1-0 με φαουλ Ιβανσιτζ Α,και θεωρητικα ειναι εντος
Socratis_g Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Αντε και με τη νικη. Αν και δεν βλέπω να ξεκηνάει ο αγώνας με τα επισόδεια. Κρίμα γιατί με τους αεκτζήδες δεν έχω μισος . Τους gayrous δεν γουστάρω
revil Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Ενω με τους Γαυρους εχεις μισος? Δηλαδη αν καποιος ειναι αξιολογος και ειναι γαυρος δε θα κανεις παρεα μαζι του? Φιλε μου σορρυ αλλα οσο ανθρωποι σκεφτοντε σα και σενα τοσο το ελληνικο ποδοσφαιρο θα εχει επεισοδια.Απο ολες τις πλευρες ολυμπιακοι,παναθηναικοι,αεκτζηδες κοκ
Socratis_g Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Ενω με τους Γαυρους εχεις μισος?Δηλαδη αν καποιος ειναι αξιολογος και ειναι γαυρος δε θα κανεις παρεα μαζι του? Φιλε μου σορρυ αλλα οσο ανθρωποι σκεφτοντε σα και σενα τοσο το ελληνικο ποδοσφαιρο θα εχει επεισοδια.Απο ολες τις πλευρες ολυμπιακοι,παναθηναικοι,αεκτζηδες κοκ Οπα Χαλάρωσε λίγο πιτσιρίκο!! Στα πλαίσια του ποδοσφαίρου μιλάω. Εχω αρκετούς καλόυς μου φίλους που είναι γαυροι. Αραξε σκαλωμενε....
Snolly Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Ρε παίζει καλά η ομάδα. Τους χαίρομαι. Κι ας είναι 1-1 κι ας έχουμε χάσει κάμποσες ευκαιρίες. Άντε να δούμε...
comfuzio Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Όποιος χάνει τις ευκαιρίες δέχεται το γκολ.....
Strategos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 παλι βαριουντουσαν να πανε στην μπαλα, μα ολοι μονο για τα λεφτα παιζουν; και ο αλλος κραταει την ομαδα πισω λες και περιμενε να φαει το γκολ ελεος... μα κανεις δεν τους λεει τπτ? δεν βλεπει οτι δεν ιπηρχε κανεις κεντρο;
comfuzio Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Τώρα ότι και να πούμε δεν έχει καμία αξία. Μετά από κάθε γκέλα του ολυμπιακού πάντα την πατάμε και ας είναι και από ομάδα που δεν έπρεπε να είναι στην Α’(Super League). Δώρο και αυτό από τον σοφέρ έτσι για να μην χαλάσουμε το πλάνο του για τα 7 σερί Double στο Καραϊσκάκη
tzinos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 ο γαυρος εχει γερους και δεν μπορουν παρουν τα ποδια τους, ο βαζελος εχει πιτσιρικους και δεν ξερουν να παρουν τα ποδια τους! τελικα τι σκατα πρεπει να γινει για να φτιαξει καποιος σοβαρη ομαδα στην ελλαδα? η αεκ εχει και απο τα δυο και ειδικα πολους πιτσιρικους και μη μου πει κανεις οτι ειναι καλυτερη απο τους αλλους, στα σημεια κερδισε σημερα. και αποδεδειγμενα ουτε αυτη μπορει να σταθει στην ευροπη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.