blueviper Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 comfuzio μου φαίνεται πως είσαι η μετενσάρκωση του Benny Hill. Το να είμαι στη λίστα αποκλεισμένων, μαζί με τον Kandisnky, το θεωρώ προσωπικά τιμητικό, όπως το ίδιο θα πίστευα αν ήμουν μαζί με τον Punky φερ' ειπείν ή τον Lucifer κι αρκετούς άλλους. Αν εξαιρέσεις πάντως το Μανώλη κι έναν ακόμα που έχω ξεχάσει πλέον και το nick του, ποιος άλλος με έχει σε ignore mode?! Και για την ουσία...κόψε την συκοφαντία και τη λάσπη. Τι θα πει ρε μεγάλε "μη μου πεις IP κλπ"?! Τσαμπουνάς ό,τι σου κατέβει στο κεφάλι κι ενώ είσαι εσύ υποχρεωμένος να στοιχειοθετήσεις τα λεγόμενά σου, μου πετάς το μπαλάκι για να αποδείξω πως δεν είμαι ελέφαντας; Ευτυχώς που δεν είσαι δικαστής ή δικηγόρος, γιατί θα κλαίγανε μάνες τώρα!
comfuzio Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Εισαι lol! Χαίρομαι να διαβάζω το τι λες! Το μη μου πεις δες IP πήγαινε στο ότι μπορεί να αλλάζεις IP με έναν proxy τώρα όλα τα αλλά που τα είδες? Μήπως παίρνεις κάτι? Πες μου να ξέρω γιατί σε έπαιρνα σοβαρά όλο αυτόν τον καιρό! Να ξέρω να σε παίρνω στο ντούκου Mika Εδώ πάει το να μην λες 44 γιατί βγαίνουν αυτοί οι δυο και λένε ότι θέλουν και μετά λένε ότι το λες εσύ!!! Άσε την έχουμε πατήσει πολλά άτομα έτσι και οι moderators κάνουν αυτό που σου έδωσα prv σε λάθος άτομα.
blueviper Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Ρε c comfuzio...μήπως τελικά το nick προέρχεται από τη νοητική σου σύγχιση; Μου αποδίδεις τη μομφή πως εδώ και 6 μήνες λειτουργώ με διπλή ταυτότητα, έχοντας γράψει συνολικά γύρω στα 3.5 χιλιάδες post (ζωή να 'χω) κι ουδείς εκ των mods/admin δεν έχει πάρει χαμπάρι και στη συνέχεια μου λες πως "παίρνω και κάτι"?! Πήγαινε ρε παληκάρι και ζήτα τα logs από τους αρμοδίους για να σου λύσουν κάθε απορία, για το ποιος είναι ποιος. Κι αν κρίνεις πως δεν είναι σε θέση να το κάνουν, φρόντισε να μη διασπείρεις κατηγορίες που δεν μπορείς να αποδείξεις ο ίδιος και σπιλώνουν παρουσίες. Είναι δική σου ευθύνη να δείξεις πως χρησιμοποιώ διπλό account, όχι δική μου. Αν δεν καταλαβαίνεις ούτε αυτά τα απλά, τότε χέστο, δε βγαίνει νόημα. Εδώ πάει το να μην λες 44 γιατί βγαίνουν αυτοί οι δυο και λένε ότι θέλουν και μετά λένε ότι το λες εσύ!!! Άσε την έχουμε πατήσει πολλά άτομα έτσι και οι moderators κάνουν αυτό που σου έδωσα prv σε λάθος άτομα. Δηλαδή κακώς έφαγες σουτ για τα Αεκότα και Gay-ros; Τότε προς τι η απολογία σε προσωπικό επίπεδο πως παρεκτράπηκες και δεν έπρεπε να πεις αυτά που έλεγες; Λίγη συνέπεια Comfuzio...στρώσε λίγο τη σκέψη σου, γιατί έχεις αρχίσει και το χάνεις ολοκληρωτικά. Τρίτη φορά λοιπόν...έφαγες πόρτα όχι για το 44, αλλά για τους άνωθεν χαρακτηρισμούς, που δεν τους είπε κάποιος άλλος, αλλά εσύ και μόνο εσύ. Θα χρειαστεί να γράψω και τέταρτη ή το εμπέδωσες;
LL_NEO Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Απλώς να σου πω ότι με το να κάτσεις να του το αναλύεις ουσιαστικά του προσδίδεις αξιοπιστία. Imho ένα απλό lol θα αρκούσε...
Kandinsky Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 blueviper και kandinsky μου φαίνεται πως είστε το ίδιο πρόσωπο! Είδα και άλλα μέλη που έχουν εσάς τους δυο στην blocked list λίγο ύποπτο αυτό ε? Μην μου πεις δες IP κτλπ. Ποιά άλλα μέλη? Τον εξής ένα εννοείς. Κατά τ' άλλα, αν δεν το εχεις καταλάβει, ειμαστε τρίο. Me, myself and I....:twisted:
comfuzio Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 blueviper και kandinsky μου φαίνεται πως είστε το ίδιο πρόσωπο! Εδώ πάει το νοητική! Καληνύχτα σας Ποιά άλλα μέλη? Τον εξής ένα εννοείς. Κατά τ' άλλα, αν δεν το εχεις καταλάβει, ειμαστε τρίο. Me, myself and I....:twisted: τον manuel λεω
blueviper Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Απλώς να σου πω ότι με το να κάτσεις να του το αναλύεις ουσιαστικά του προσδίδεις αξιοπιστία. Imho ένα απλό lol θα αρκούσε... Έχεις δίκιο...παραιτούμαι της αποδεικτικής τακτικής! LOL λοιπόν και συνεχίζουμε, γιατί είναι κρίμα να την πληρώνει και το thread.
punky Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Απλώς να σου πω ότι με το να κάτσεις να του το αναλύεις ουσιαστικά του προσδίδεις αξιοπιστία. Imho ένα απλό lol θα αρκούσε... Εγώ τον πάω τον μπαγάσα, ακριβώς για αυτό. Επειδή είναι ρομαντικός. Μου θυμίζει τον εαυτό μου, τότε που πίστευα πως η αξιοπρέπεια, η ευγένεια και η λογική μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο. Και πως αν αφιερώσεις χρόνο και διάθεση, μπορείς να σώσεις ακόμη και τον πιο βλάκα. Δηλαδή πόσο δύσκολο είναι ρε πούστη μου να καταλάβουν κάποιοι ότι αυτό εδώ είναι ενα δημόσιο φόρουμ και όχι ο σύνδεσμος φιλάθλων της χ συνοικίας; Ώρες-ώρες μόνο η ποδαρίλα και το σκανκ λείπει.
Lucifer Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 1) Ο Kandinsky και ο blueviper δεν είναι το ίδιο πρόσωπο. 2) Νοιώθω μια σαδιστική χαρά όταν συναντώ απογοητευμένους ιδεολόγους σοσιαλιστές. Punky. ;p 3) Παρακαλώ συνεχίστε επί του θέματος.
punky Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 1) Ο Kandinsky και ο blueviper δεν είναι το ίδιο πρόσωπο. Επειδή είναι σιαμαίοι, αυτό σου δίνει, τεχνικά και μόνο, δίκιο. 2) Νοιώθω μια σαδιστική χαρά όταν συναντώ απογοητευμένους ιδεολόγους σοσιαλιστές. Punky. ;p Αρκεί αυτό για να μου δώσεις απεριόριστη εξουσία, πλούτη και νιάτα; Ή πάλι θα μου ζητήσεις την ψυχή μου με pm? 3) Παρακαλώ συνεχίστε επί του θέματος. Περιμένω με ιδιαίτερη αγωνία το σημερινό παιχνίδι μεταξύ ΠΑΟ-ΑΕΚ. Αν και άθεος, νομίζω ότι θα έχουμε ανάσταση νεκρών σήμερα.
KWSN_Men Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Για το 3) πιστεύω ο αξιότιμος Moderator να έχει inside information.
Panathinaikara Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 σήμερα αμα δε φάμε 3αρα από τηνΑΕΚ θα είμαι ικανοποιημένος, δλδ αμα χάσουμε μονο με κανα γκολ διαφορά. Είμαστε τελείως γτπκ
Snolly Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 σήμερα αμα δε φάμε 3αρα από τηνΑΕΚ θα είμαι ικανοποιημένος, δλδ αμα χάσουμε μονο με κανα γκολ διαφορά. Είμαστε τελείως γτπκ Κι εγώ έτσι το βλέπω. Ή θα φάμε 2-3 ή ο Μουνιόθ είναι μάγος και θα ρίξουμε 2-3. Δε μου κάθεται δηλαδή για τσούκου τσούκου Χ το παιχνίδι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.