Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν θα συγχωρεσω ποτε στον εαυτο μου οτι με δουλεψαν τοσο ωστε να πιστεψω οτι θα φυγει

Φυσικα και ολοι ειδαμε που παει το πραγμα,το καλο ειναι οτι αυτη την φορα δεν θα μας τον παρουσιασουν σαν μεταγραφη!Δηλαδη θα το κανουν και δεν θα παρουν παικτεσ απλα αυτη την φορα ΔΕΝ ΘΑ ΤΣΙΜΠΗΣΟΥΜΕ

Ταριφα δεν εχεις κανει ουτε μια μεταγραφη και εχουν φυγει 3.Κανονισε την πορεια σου.Αυριο βγαινουν τα διαρκειας!ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΛΟΓΩ ΠΑΠ,το να μεινει ο Παπ ηταν το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ!!

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το είχα γράψει κι όταν στράβωσε η μεταγγραφή και συνεχίζω να το πιστεύω διότι δεν είμαι κωλοτούμπας (αν κι ο Τάκης έχει διαφορετική άποψη). Ο Παπαδόπουλος είναι από τους πλέον ποιοτικούς παίχτες του Παναθηναϊκού και μπορεί να αποτελέσει σημαντικότατη μονάδα σε όποια ελληνική ομάδα κι αν παίξει, καθότι εγνωσμένης αξίας και προσφοράς.

Ελπίζω πέραν αυτού (γιατί η αλήθεια είναι πως στα συν/πλην δεν άλλαξαν πολλά) να ενισχυθεί ο ΠΑΟ με παίχτες που θα μπορέσουν να κάνουν και το ίδιο το πρωτάθλημα πιο ανταγωνιστικό, μπας και δούμε ποτέ Michael Jackson μοίρα.

Δημοσ.

νομιζω οτι ηρθε η ωρα να ευλογησω λιγο τα γενια μου,και το κληρονομικο μου χαρισμα στις προβλεψεις!!!ως αλλος πιτ παπαδακος, οταν ολοι εβριζαν,ειχα γραψει ενα υγ...

"ΥΓ: Γιατι εμενα κατι μου λεει οτι ο παπ θα μεινει κ θα παρουσιαστει ως η μεγαλη μεταγραφικη επιτυχια του ταριφα?"...

(για να ειμαι ειλικρινης,δεν ηταν ακριβως κληρονομικο χαρισμα,αλλα πληροφορια απο μελος της διοικησης του παναθηναικου...στο 1ο σκελος επεσε μεσα....για το 2ο,λεει οτι θα εχει κ τουλαχιστον μια μεγαλη μεταγραφη...ας ελπισουμε ....-το εχω ξαναπει...οσο ζω ελπιζω...κ οσο ο τζιγκερ εχει την παε..οσο ελπιζω απελπιζομαι)!

Δημοσ.

"ΥΓ: Γιατι εμενα κατι μου λεει οτι ο παπ θα μεινει κ θα παρουσιαστει ως η μεγαλη μεταγραφικη επιτυχια του ταριφα?"...

O μονος ησουν?

Δημοσ.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΝΤΡΑΖΕΝ...

το συγκλονιστικό κομμάτι που κατέγραψε και δημοσιεύεται σήμερα (07/06/2006) στο περιοδικό All Star Basket, o άνθρωπος που έκανε στον Μότζαρτ του μπάσκετ, την τελευταία συνέντευξη της ζωής του, τον Βασίλη Σκουντή… Με τίτλο: «Θα καταβροχθίσουμε τους τίτλους…. Ο Μότσαρτ ορκίζεται πως δεν μας κάνει πλάκα και κάνει όνειρα για αυτόν και τον Παναθηναϊκό». Ναι, δεν είναι πλάκα, αν ο θάνατος δεν του είχε στήσει καρτέρι, ο Ντράζεν θα αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό… «Ναι, είμαστε πολύ κοντά με τον Παναθηναϊκό» δήλωνε σε εκείνη την μνημειώδη συνέντευξη.

Δημοσ.

απο κατι τετοια φαινεται το μεγαλειο του συλλογου μας....

πολυ κριμα για τον Ντραζεν

Δημοσ.

Τοχω πει

Το μεγαλυτερο επιχειρημα υπερ των αθειστων ειναι οτι ο Ντραζεν δεν προλαβε ποτε να παιξει με τον Γκαλη.Θα ξεκιναγαμε καθε αγωνα απο το +60 και μετα θα προσθεταμε

Δημοσ.

27 Πρωταθληματα Ελλάδος

1946, 1947, 1950, 1951, 1954, 1961, 1962, 1967, 1969, 1971, 1972, 1973, 19774, 1975, 1977, 1980, 1981, 1982, 1984, 1998, 1999, 2000, 2001, 2003, 2004, 2005, 2006

9 Κυπελλα Ελλαδος

1979, 1982, 1983, 1986, 1993, 1996, 2003, 2005, 2006

3 Πρωταθληματα Ευρωπης

1996, 2000, 2002

1 Διηπειρωτικο Κυπελλο

1996

40 ΤΙΤΛΟΙ

Δημοσ.

Μπραβο στα παιδια και τον Μαγκα των Τιτλων και ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στα αδελφια

ΣΥΓΓΝΩΜΗπου δεν στηριζουμε αυτη την ομαδα οσο της αρμοζει

Εχω τρελη περιεργεια...ο Θανασαρας ειπε οτι θα φυγουν 4 και θα ερθουν 2 ΣΟΥΠΕΡ ΣΤΑΡ εκ των οποιοων ο ενας εχει ΗΔΗ ΚΛΕΙΣΕΙ!!!

Δημοσ.

Στο Γενικό Κρατικό νοσοκομείο διακομίστηκαν οι Νίκος Αργυρόπουλος και Δημήτρης Καλαϊτζίδης. Οι δύο παίκτες του Ολυμπιακού τραυματίστηκαν από αντικείμενα που εκτόξευσαν οπαδοί του Παναθηναϊκού, κατά τη διάρκεια του τρίτου τελικού στα πλέι οφ της Α1 ανδρών στο μπάσκετ, ο οποίος διεξήχθη στο ΟΑΚΑ. Ο Καλαϊτζίδης υπέστη εγκαύματα στο λαιμό, στην πλάτη και στο τριχωτό της κεφαλής. Ρήξη τυμπάνου υπέστη ο Νίκος Αργυρόπουλος που εξετάστηκε πρώτος, ενώ δεν έχει εξεταστεί ακόμη ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού δέχτηκαν επίθεση από αντικείμενα, που εκτόξευσαν οπαδοί του Παναθηναϊκού, 4.45ʼʼ πριν τη λήξη του πρώτου δεκαλέπτου. Οι Νίκος Αργυρόπουλος και Δημήτρης Καλαϊτζίδης, όμως, δεν επέστρεψαν ποτέ στο παρκέ μαζί με τους συμπαίκτες τους, καθώς κρίθηκε αναγκαίο να διακομιστούν στο νοσοκομείο. Στο ΟΑΚΑ παρέμεινε ο Νίκος Μπάρλος που τραυματίστηκε στο κεφάλι. Κέρμα στο κεφάλι δέχτηκε και ο βοηθός του Γιόνας Καζλάουσκας, Άλβιντας Παζντράιτις.

Δημοσ.

Όντως αλητείες. Χάθηκε να πετύχουν σε καμία καρωτίδα τον Ελληνιάδη και να τον αφήσουν στον τόπο;

Δημοσ.

και μερικά ακόμα πιο καθυστερημένα ζωα, θα αφήσουν αυτές τις ενέργειες για ακόμα μια φορά ατιμώρητες!!!

Δημοσ.

Τα ιδια που γινανε ΣΕΦ και τα ιδια που γινανε Ριζουπολη

Τι να κανουμε,σε αυτη την ομαδα μεχρι και οι φιλαθλοι ξερουν μπασκετ και βρησκουν στοχο

Δημοσ.
Επίσης, δύο σφαίρες από αεροβόλο όπλο, τη μία στην δεξιά πλευρά της πλάτης και τη δεύτερη στο πόδι δέχτηκε αμέσως μετά τη λήξη του τρίτου τελικού, ο φροντιστής του Ολυμπιακού Δημήτρης Πασχόπουλος. Από σφαίρα αεροβόλου όπλου υποψιάζονται στον Ολυμπιακό πως προέρχεται και ο τραυματισμός στον ώμο του αρχηγού της ομάδας, Νίκου Χατζή, ο οποίος αποχώρησε σφαδάζοντας. Ο φροντιστής του Ολυμπιακού έδωσε κατάθεση στην Ασφάλεια και διαπιστώθηκε επισήμως πως οι δύο τρύπες που φέρει είναι από αεροβόλο όπλο.

Γιά αυτά που έγιναν στο ΣΕΦ την Κυριακή ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με 3 αγωνιστικές, αλλά είναι γνωστό ότι μόνο ο Ολυμπιακός έχει κάφρους. Οι άλλοι είναι αγγελούδια που καμιά φορά παραφέρονται επειδή τους προκαλούν οι κάφροι του Ολυμπιακού.

Δεν είδα το ματς, δεν ξέρω τι έγινε και σίγουρα δεν πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός μπορούσε να κατακτήσει το πρωτάθλημα (ίσως στην καλύτερη περίπτωση να έκανε μια νίκη στους τελικούς), αλλά όταν ο αγώνας συνεχίσεται και τελειώνει "κανονικά" με 2 παίκτες της μιας ομάδας στο νοσοκομείο από το 6ο λεπτό, μάλλον κάτι δεν παει καλά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...