Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όντως υπήρχε βελτίωση αλλά όχι εντυπωσιακή , πράγμα που ήταν αναμενόμενο άλλωστε. Το θετικό είναι οτι παίξαμε λίγο στρωτά ,το αρνητικό είναι η αμυντική λειτουργία που αν παίζαμε με σοβαρή ομάδα θα είχαμε αρπάξει τουλάχιστον 2 για πλάκα ...

Ο Βίκτορ δεν μου έδειξε τπτ το ιδιαίτερο αλλάεπιτέλους άρχισε να παίζει και ελπίζουμε σιγά σιγά να δείξει την αξία του ...

Τουλάχιστον μήπως και νικήσουμε και ΑΕΚ και καταφέρει ο προπονητής να δουλέψει με την ησυχία του ...

Δημοσ.

κάποια σχόλια κ από μένα για το χθεσινό παιχνίδι:

δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς περιμένετε από τον άντριτς .

Προσωπικά,χθες,ΜΕ ΚΑΤΕΠΛΗΞΕ! Από τους λίγους παίχτες που μου έδιναν την εντύπωση ότι αντέχει κ 3ο ημίχρονο,τη δουλειά του κοφτη την έκανε τέλεια!

Αν έχετε απαίτηση απο τον άντριτς,που αξίζει 5,να παίζει στο 9 που είναι ο βιείρα,ε,δικό σας λάθος!

ο βικτορ ξεκίνησε δυνατά,και χάθηκε στη συνέχεια. ελαφρυντικά πολλά...1ο παίχνιδι,κ αυτό στον άξονα!

ο έμπεντε επίσης με εντυπωσιάζει σε κάθε παιχνίδι (τον θεωρούσα ιδιαίτερα μέτριο).

η κλασσικη γκελα του μόρις(που έχει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μια στο κάθε παιχνίδι),με πιο σοβαρούς αντιπάλους,θα αποδειχθεί μοιραία....

όσο μπήκε ο μάντζιος,ήταν αρκετά καλός.

ο αντρεας,με αποκλειστικο χώρο ευθύνης στα αριστερα,ήταν αρκετά μέτριος.

Πρώτο πραγματικά καλό επίσημο παιχνίδι του ρομερο!

ο παπ,πάλι προσπαθησε,αλλα ΔΕΝ ... ! ας του πάρει κάποιος το περιβραχιόνιο.

ΕΥΤΥΧΩΣ που δεν είχε κόσμο.Τη δεδομένη στιγμή,δε θα έσπρωχνε την ομάδα,αλλά θα την άγχωνε παραπάνω.

Στα θετικά του μουνιόθ,ότι οι γραμμές ήταν πιο κόντα,οι παίχτες είχαν περισσότερη εμπιστοσύνη στα πόδια τους,κ περισσότερη εκρηκτικότητα!Και μου άρεσαν ΠΟΛΥ οι αλλαγές του!

στα αρνητικά η κακή αμυντική λειτουργία,που είναι ακόμα πιο έκδηλη, όταν από τους κεντρικούς σου μαρκάρει μόνο ένας.

ΥΓ: παιδιά,είδα ξανά ένα vcd που έδινε μια εφημερίδα το καλοκαίρι,με τις καλύτερες στιγμές του ρομέρο στην καριέρα του. Αρκετά καλή τρίπλα,αρκετά γκολ για τη θέση του,κ κίνηση συνεχής,....

ΟΛΕΣ οι φάσεις,τον δείχνουν από αριστερά,και το σημαντικότερο...ήταν 10 κιλά πιο αδύνατος!

Δημοσ.

Απο τον Αντριτς παντως προτιμω το Μποβιο...Ο Ιβανσιτς θα παιζει αριστερα.Ο Βικτορ κ ο Εκι που θα παιζουν?Γιατι 2 10αρια δε γινονται!

Ετσι εξηγειται γιατι ειναι λιγο δυσκινητος ο Ρομερο.Μαλιστα.

Δημοσ.

@john1987,

οο βίκτορ μόλις βρει τα πατήματα του,θα παίξει δεξί χαφ.

εννοείται οτί κ εγώ προτιμώ τον μπόβιο,αλλά χθες ήταν τραυματίας,κ ο...ζρνταν,μια χαρα επαίξε.

οταν ειναι όλοι καλά,φαντάζομαι ότι το κέντρο μας θα είναι,αριστερά ο αντρέας,δεξιά ο βίκτορ,κ στον άξονα εκι-μπόβιο....

Δημοσ.

Aυτο κεντρο ειναι το λογικο και μακαρι να το δουμε αλλα ειναι πολυ επιθετικο και δεν ξερω αν συμφωνει μαζι μας ο προπονητης.Ειναι και η 4αδα πισω που δεν εμπνεει και πολυ εμπιστοσυνη

Με την καμια Μποβιο,μεχρι στιγμης μου εχει δειξει οτι ειναι ενας μετριοτατος παικτης σε ολες τις πτυχες.Τουλαχιστον ο Αντρις ειναι ΠΙΟ(προσοχη στο συγκρητικο,προφανως δεν ειναι και ο Νταβιντς) τρεχαλατζης και οτι του λειπει σε οργανωση σε σχεση με τον Μποβιο θα το περνουμε απο τα αλλα χαφ

Δημοσ.

Έχετε παρατηρήσει ότι ο Μπόβιο δεν έχει καν τη φινέτσα Βραζιλιάνου στο παιχνίδι του πέρα από το σκούρο τού δέρματός του.Αργός πάρα πολύ σού δίνει την αίσθηση τού τεμπέλη,παραπάνω από σκληρός στα άτεχνα μαρκαρίσματά του,σαν κι αυτόν υπάρχουν άπειροι παίχτες καί θα ήθελα να μπαίνει μόνο στα τελευταία λεπτά όταν ο αγώνας θα έχει κριθεί(ευνοικά πάντα).Ή να πάρει δρόμο ακόμα καλύτερα.Γιατί ρε γμτ να μην είχε έρθει ο Μουνιόθ άπό το καλοκαίρι στη θέση τού Μπάκε να δείς.Ούτε καμάκι πίσω από τον Μπάγεβιτς ούτε τίποτα.Θα είχε εισηγηθεί καλές μεταγραφές καί θα είχε στρωμένη ομάδα.Γιατί ο άνθρωπος φαίνεται καί είναι σοβαρός.Αλλά μλκς διοίκησης παιδεύουσιν τον κόσμο.

Καί μιά πελώρια ερώτηση.Με ποιό κριτήριο θεωρεί κανείς τον Μπάγεβιτς καλύτερο προπονητή από τον Μουνιόθ?Δέχομαι μόνο λόγους σκοπιμότητας δηλαδή οτι ο Μπάγεβιτς γνωρίζει την Ελληνική πραγματικότητα.Αλλά άμα ρε γαμτ το πρόβλημά σου σαν ομάδα είναι να πάρεις το Ελληνικό πρωτάθλημα χέσε.Το παίρνει καί ο Ολυμπιακός καί βλέπουμε μετά τα ρεζίλια στην Ευρώπη.Με το να επικεντρωθείς στο Έλληνικό πρωτάθλημα καί να θες προπονητή μόνο γι αυτό το θεωρώ πισωγύρισμα.Η υπόληψη τού ΠΑΟ κινδυνεύει να χαθεί αν δεν έχει χαθεί ήδη στα μεγάλα σαλόνια καί όχι στα υπόγεια.Εμείς ξέρουμε τι εστί ΠΑΟ, αλλά στην Ευρώπη πού ούτε καν ασχολούνται με το Ελληνικό πρωτάθλημα αυτό πού βλέπουν είναι τα αποτελέσματα στον Ευρωπαικό στίβο.Γιά άλλη μιά χρονιά ο Ολυμπιακός λέει αντίο στα όνειρα καί χαίρεται με την πρωτιά στο χωριό.Ε δεν νομίζω πιά ότι χαίρεται γι αυτό κανένας σοβαρός οπαδός του.Παίζεται πολλά χρόνια το ίδιο έργο.

edit:

Μην μείνουμε μόνο στον Μπόβιο ε?Έχει πολλά ζαρζαβατικά το περιβόλι.Ένα από τα αγγούρια είναι καί ο Άντριτς.Στον αγώνα χτες έφαγε βρισίδι από τον Μουνιόθ γιατί δυό τρείς φορές πήγε να περάσει κάθετες πάσες καί καμμιά δεν πέρασε.Τέλος πάντων Θεός φυλάξει!

Δημοσ.

Εγώ γούσταρα που ο άνθρωπος δε φαίενται να έχει σκατά στο κεφάλι του, έχει όρεξη για δουλειά και θέλει να πετύχει. Και Γουστάρω και πιο πολύ που είναι κάπως μπασκετικός, οδηγίες συνέχεια και όχι καθιστός στο πάγκο με το μπλοκάκι ή το λαπτοπ τέλοσπάντων...

Δημοσ.
Εγώ γούσταρα που ο άνθρωπος δε φαίενται να έχει σκατά στο κεφάλι του, έχει όρεξη για δουλειά και θέλει να πετύχει. Και Γουστάρω και πιο πολύ που είναι κάπως μπασκετικός, οδηγίες συνέχεια και όχι καθιστός στο πάγκο με το μπλοκάκι ή το λαπτοπ τέλοσπάντων...

κοιτα τον οσο προλαβαινεις γιατι τηα παρει ποδι και αυτος.. εχουν αλλα σχεδια για προπονητη τα αδερφια..

Δημοσ.
ΥΓ: και το σημαντικότερο...ήταν 10 κιλά πιο αδύνατος!

Είδα κ εγώ μια φωτογραφία του σήμερα μετά το τέλος του αγώνα που έχει βγάλει τη μπλούζα!!

Ο τύπος είχε κανονική σαμπρέλα στη μέση σαν αυτή που κάνω τα καλοκαίρια από τα μπυρόνια!!:-D

Μιλάμε για πολύ χλαπάτσα!

Στο παιχνίδι πάντως διακρίθηκε κ αυτό έχει σημασία..

Ο Εμπέντε δικαιούται να παίξει κι άλλο ακόμα κ αν γυρίσει ο κροάτης..

Βασικά μετά από τις εμφανίσεις του Γκολ..ίνοβιτς έπρεπε να γίνει αυτή η αλλαγή ούτως η άλλως, έστω κ σαν δοκιμή ακόμα κ αν δεν τραυματιζόταν.

ο Παπ δεν ξεκίνησε καλά τη χρονιά.

Κ πέρσυ δεν τα πήγε καθόλου καλά μη το παραβλέπουμε..

Πρέπει να συνέλθει.

Αν γίνει αυτό θα ανέβει κ η ομάδα αρκετά.

Με την ΑΕΚ ο Μούνιοθ σε περίπτωση ήττας δεν νομίζω πως θα χρεωθεί πολλά..Λογικο..

Με νίκη θα ανέβει η μετοχή του..

Καλή συγκυρία λοιπόν για τον ίδιο πιστεύω.

Ελπίζω κ για την ομάδα.

Δημοσ.
κοιτα τον οσο προλαβαινεις γιατι τηα παρει ποδι και αυτος.. εχουν αλλα σχεδια για προπονητη τα αδερφια..

Δεν πειράζει, θα θαυμάζω τον Σόλιντ μέχρι το καλοκαιράκι που λήγει η ρήτρα του...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...