KaizerSoze Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 1. o Adric,αμπαλος ξε αμπαλος-και ναι,ειναι τελειως ΑΜΠΑΛΟΣ-για την δουλεια που υποτιθεται οτι κανουν οι Τζιολης-Μπισκαν-Μποβιο ειναι ο καλυτερος.Γιαυτο και μονο,τιποτα παραπανω.Και αυτο ειναι συγκριτικο,δεν την κανει καλα,την κανει καλυΤΕΡΑ απο Τζιολη-Μπισκαν.Η πραγματικη καταντια ειναι οτι πλεον ο Αντριτς βλεπει 11αδα και μαλιστα δικαια,διοτι σημαινει οτι 3 χρονια τωρα,δεν βρεθηκε καλυτερος του 2. Ο Αντρεας κανονικα ειναι μεσα αριστερα,κατι σαν αυτο που παιζει ο Τζορτζεβιτς ΠΛΕΟΝ ΟΤΑΝ και αμα παιζει στα χαφ.Δεν εχει την ευκολη καθετη για να παιξει αξονα-καραξονα,δεν ειναι αρκετα γρηγορος να παιξει καθαρα γραμμη.Επειδη ομως το 2ο αντιμετωπιζεται ισως καλυτερα λογω τεχνικης,και γω αν μου ελεγες τι να τον βαλω,10αρι ή γραμμη μαλλον γραμμη θα σου ελεγα
KWSN_Men Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Πάντως, αν και για καλό έγινε η ήττα (στο μπάσκετ αναφέρομαι), κρίμα γιατί είχα σοβαρές ελπίδες ότι μπορούμε να το πάρουμε χωρίς ήττα, τουλάχιστον στην κανόνική διάρκεια. Και κάτι που είδα σε άλλο forum, αλλά τον Γιαφτόκας τον έχετε δει στα καλά του; http://www.youtube.com/watch?v=wzE0HYjuSuY
antreaslam Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 τα εχω ξαναδει,σε καποιο 5λεπτο αφιερωμα στο ιντερνετ. είναι πολύ καλός παίχτης,απλά δεν ξέρω αν ταιριάζει στο αγωνιστικό στυλ του ομπραντοβιτς. ΥΓ: ούτε που αγχώθηκα για την ηττα(κάθε άλλο,κάθε χρόνο τρώμε μια τέτοια νιλα,κ μετά τους τα χώνει ο ζελικο,κ πετάμε)!
tzinos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 ο νεος παναθας μου αρεσει, ασχετα αν δεν εβαλε γκολ ακομα (τελος 1του ημιχρ). Μου αρεσει ο μουνιοθ που εδεινε οδηγιες, πχ φωναζε στον βυντρα οταν πηγε να φυγει απο την θεση του και φανηκε καθαρα οτι εκοψε και εμεινε πισο . Κραταει τις γραμες καλα, κρατανε οι παιχτες την θεση τους και γυριζουν πιο πολυ την μπαλα. Χανουν σε ταχυτητα (θεμα φιτνες) και ορισμενοι παιχτες δεν βοηθουν επιθετικα (πχ τα μπακ), αλλα φενετε οτι υπαρχει ενα δουλεμενο σχεδιο. Δεν λεο οτι παιζει σουπερ μπαλα, αλλα ειναι πιο ορθλογικα τοποθετημενος στο γηπεδο. (απο γαυρο ολα αυτα ετσι). μην περιμενετε να γινει και ζινταν ο αντριτς και ρομπερτο καρλος ο βυντρα. ιδιοι παιχτες που παιζανε τραγικο ποδοσφαιρο πριν λιγο καιρο ειναι. υπαρχει βελτιοση
nontasg Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Πολύς καλός ο τερματοφύλακας της Χάποελ.Φοβερή η πάσα του...... :mrgreen: Όπως και ο αμυντικός τους στο πρώτο γκολ..... :mrgreen:
john1987 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Εγω σημαντικη βελτιωση δεν ειδα παντως.Απορω πως θα νικησουμε την Αεκ. Α!Και ενα μεγαλο ευχαριστω στη Χαποελ για τα 2 αυτογκολ!!!
tzinos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 στην αρχη ειχατε βγαλει 3-4 φασεις και πιεζανε αρκετα μπροστα. επισης η μπαλα γυριζε καλυτερα. Δεν ειπα οτι γινατε υπερομαδα αλλα υπηρχε βελτιοση απο τα προηγουμενα χαλια. Μετα το 1το 25λεπτο επεσαν λιγο και κανανε αντεπιθεσεις οι ισραηλινοι. Τα χαλια της φυσικης καταστασης φυσικα και δεν εχουν διορθοθει.. Δραματικη βελτιοση με τους ιδιους παιχτες και με προπονητη 2 βδομαδον δεν μπορεις να περιμενεις. Το ειπε και ο βαζεχα στο 2ρο ημιχρ. οι γραμες ηταν πιο κοντα και πιο σταθερες μεταξυ τους Και γενικος ειχε καλυτερη λειτουργια ο παο.
geovard Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Εγω σημαντικη βελτιωση δεν ειδα παντως.Απορω πως θα νικησουμε την Αεκ. Α!Και ενα μεγαλο ευχαριστω στη Χαποελ για τα 2 αυτογκολ!!! Τι περίμενες να δείς την Τσέλση?Ένα είναι σίγουρο.Με Μπάκε στο πάγκο θα χάναμε.Η ομάδα φαίνεται να αποκτά σιγά σιγά αυτοπεποίθηση.Είδατε πόσα..χιλιόμετρα έκανε πάνω κάτω ο Μουνιόθ?Θυμάστε τον Μπάκε πού έπαιρνε δέκα ύπνους στον πάγκο?Ε όλα αυτά κάτι σημαίνουν.Ο άνθρωπος τρώγεται πως να κάνει την ομάδα να παίξει.Δεν εντυπωσιάστηκα αλλά αν μη τι άλλο βαδίζουν σε καλό δρόμο.Δεν ξέρω τι θα γίνει με την ΑΕΚ αλλά δεν είναι καί αυτή στα καλλίτερά της. Όσο γιά τα αυτογκόλ δεν νομίζω να μας έκαναν χάρη.Πιέστηκαν καί χέστηκαν.
nontasg Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Όσο γιά τα αυτογκόλ δεν νομίζω να μας έκαναν χάρη.Πιέστηκαν καί χέστηκαν. Μακάρι να "χεστούν" έτσι και οι υπόλοιποι αντίπαλοί μας...... :mrgreen: Εντάξει ,η αλήθεια είναι οτι δεν έπαιξε καλή μπάλα ο Παναθηναϊκός....Ευτυχώς που έχουμε και Έμπεντε και μας βγάζει καθαρούς...... Αξιοσημείωτη ασφαλώς ήταν η όλη συμπεριφορά του Μουνιόθ σήμερα.Πραγματικά το ζούσε το παιχνίδι....
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Έλα ρε έχετε και παράπονο; Πάρα πολύ καλά έπαιξε ο ΠΑΟ. Νομίζω ότι ο Μουνιόθ θα κάνει τη διαφορά. Εγώ θα ήμουν ενθουσιασμένος αν έβλεπα τέτοια αλλαγή στην ομάδα μου. Εγώ προβλέπω να νικάτε και την ΑΕΚ.
nontasg Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Έλα ρε έχετε και παράπονο; Πάρα πολύ καλά έπαιξε ο ΠΑΟ. Νομίζω ότι ο Μουνιόθ θα κάνει τη διαφορά. Εγώ θα ήμουν ενθουσιασμένος αν έβλεπα τέτοια αλλαγή στην ομάδα μου. Εγώ προβλέπω να νικάτε και την ΑΕΚ. Με την ΑΕΚ θα είναι δύσκολα τα πράγματα,αλλά κι εγώ πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε.....Έδειξε κάποια βελτίωση ο Παναθηναϊκός σήμερα,αλλά ακόμα είναι νωρίς....Θα δούμε στη συνέχεια.
revil Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 adreaslam επειδη ειδα οτι σχολιασες το μπασκετακι ας το πω αλλη μια φορα μπας και το καταλαβεις. Δεν κανω πλακα,δεν κοροιδευω τον παναθηναικο,ΔΕΝ λεω οτι ειμαι καλυτερος. Απλα μου εκανε εντυπωση. Ρε παιδι μου αν εχανε η Μπαρτσελονα απο τη μακαμπι χαιφα παλι το ιδιο θα ελεγα,ελεος πια.
john1987 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Όσο γιά τα αυτογκόλ δεν νομίζω να μας έκαναν χάρη.Πιέστηκαν καί χέστηκαν. Ενταξει το πρωτο γκολ ηταν αποτελεσμα πιεσης.Αλλα στο δευτερο,γελαγα για αρκετη ωρα.Μιλαμε για απιστευτη φαση Τεσπα το αποτελεσμα μετραει ως συνηθως,κ θα δουλεψουμε κ λιγο τους φιλους μας τους γαυρους
ts00ts00 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Duskola h eukola, o Panathinaikos einai h monadikh Ellhnikh omada pou sunexizei na fernei bathmous . K as einai to kafeneio pou ligo polu oloi kseroume .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.