HaPagan Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Χαχαχα ωραίος adi32 αλλά γιατί ακριβώς χαίρεσαι; Εσάς ακόμα σας έχουμε για πλάκα... Αυτές οι ήττες είναι ότι πρέπει για τον Παναθηναικό έτσι ώστε να μην νπέρνουνε τα μυαλά μας αέρα! Όσο είναι ο Ζέλικο στον πάγκο δεν ανησυχώ! Και φυσικά ποσώς με νοιάζει το αν χάσαμε από την Ολυμπιάδα Πατρών... Θα τους στρώσει στην προπόνηση και θα σοβαρευτούν. Εμ μετά από τόσα πρωταθλήματα και αγώνες αήττητος είναι κάπως δύσκολο να διατηρήσεις τα κίνητρα για νίκη και αγώνα.
Harkon Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 μια χαρά ήττα ήταν.. να ξυπνήσουμε λίγο να μαζευτούμε μην έχουμε σαν τα περυσινά που στον κρίσιμο αγώνα ναυαγήσαμε γιατί το είδαμε άνετα. είναι τόσο νωρίς που στο τέλος ούτε που θα το θυμόμαστε. τα συγχαρητήρια στους παίκτες της ΑΕΠ για την νίκη.
cmelegos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 ρε παιδιά προχτές άκουσα κάτι και τρελάθηκα. Οι νέοι του ΠΑΟ νίκησαν μία άλλη ομάδα κάπου 160 - 40?
KaizerSoze Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Arxon,adi Καλη η πλακα αλλα οταν σε εχω ΗΔΗ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΣΟΥ φετος ειναι λιγο γραφικο ετσι???Σαν να χαιρομαι εγω περσυ που εχασες απο τον ΟΦΗ στην μπαλα... Ενιγουει,μαγκες μην ψαρωνετε...Δεν τρεχει ΤΙΠΟΤΑ!!!
revil Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 lol καλα ρε μαγκες τι στο διαλο χασατε στο μπασκετ? τι αλλο θα δουμε
KaizerSoze Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Ειναι απιστευτο να βγαινουν οι ιδιοι τυποι που τους κερδισες πριν 3 βδομαδες στο σπιτι τους να σε κοροιδευουν που εχασες απο μια τριτη ομαδα,σε ενα αθλημα που μεχρι πριν 2:30 ωρες ηταν τομπασκετΑΚΙ,στο ιδιο αθλημα που τους εχεις απο κατω τοσα χρονια και θα ξαναγινει γιαυτους μπασκετΑΚΙ μολις χασουν στις 29 του μηνα,το αθλημα που εχει και πλευοφς βεβαιως βεβαιως Α,και φυσικα να απαντουν με το απιστευτο "Ελα μωρε πλακα κανω".Το ξαναλεω,δεν την ειπα σε κανενα γαυρο οταν χασατε περσυ απο τον ΟΦΗ ή τον ΠΑΟΚ μεσα.Τι να πω όταν αρπαξα 2 μπαλακια στην εδρα μου?
revil Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 καιζερ αν το λες σε μενα σου λεω οτι ουτε καν πλακα δεν εκανα. ο παο μαρεσει φετος και πιστευα οτι τουλαχιστον το πρωταθλημα θα το παρει αχαστος γιαυτο και μου εκανε εντυπωση
Arxon Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Arxon,adi Καλη η πλακα αλλα οταν σε εχω ΗΔΗ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΣΟΥ φετος ειναι λιγο γραφικο ετσι???Σαν να χαιρομαι εγω περσυ που εχασες απο τον ΟΦΗ στην μπαλα... Ενιγουει,μαγκες μην ψαρωνετε...Δεν τρεχει ΤΙΠΟΤΑ!!! πλακα???Απλα ποσταρα για σχολια το αποτελεσμα του αγωνα. Ουτε ειπα οτι χαρηκα...Το εχω πει και σε προηγουμενα ποστ μου. Στο μπασκετ εχετε φοβερη ομαδα. Δυσκολο να σας ανταγωνιστουμε αν και εχει ξεκινησει μια πολυ καλη προσπαθεια αναδιοργανωσης του Ολυμπιακου. Και να χανατε στο κυπελλο δεν θα σημαινε κατι απο την στιγμη που ηταν ενα παιχνιδι. Η διαρκεια δειχνει την καλη και ποιοτικη ομαδα. Ειναι απιστευτο να βγαινουν οι ιδιοι τυποι που τους κερδισες πριν 3 βδομαδες στο σπιτι τους να σε κοροιδευουν που εχασες απο μια τριτη ομαδα,σε ενα αθλημα που μεχρι πριν 2:30 ωρες ηταν τομπασκετΑΚΙ,στο ιδιο αθλημα που τους εχεις απο κατω τοσα χρονια και θα ξαναγινει γιαυτους μπασκετΑΚΙ μολις χασουν στις 29 του μηνα,το αθλημα που εχει και πλευοφς βεβαιως βεβαιως Α,και φυσικα να απαντουν με το απιστευτο "Ελα μωρε πλακα κανω".Το ξαναλεω,δεν την ειπα σε κανενα γαυρο οταν χασατε περσυ απο τον ΟΦΗ ή τον ΠΑΟΚ μεσα.Τι να πω όταν αρπαξα 2 μπαλακια στην εδρα μου? ε τωρα γινεσαι προκλητικος....ιδια καραμελα ολη την ωρα,κουραζει! Υ.Γ. ουτε εγω την ειπα σε κανεναν βαζελο
antreaslam Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 ΑΕΠ Ολυμπιάς - ΠΑΟ 68-67. not again!!! lol καλα ρε μαγκες τι στο διαλο χασατε στο μπασκετ?τι αλλο θα δουμε και η απάντηση: Ειναι απιστευτο να βγαινουν οι ιδιοι τυποι που τους κερδισες πριν 3 βδομαδες στο σπιτι τους να σε κοροιδευουν που εχασες απο μια τριτη ομαδα,σε ενα αθλημα που μεχρι πριν 2:30 ωρες ηταν τομπασκετΑΚΙ,στο ιδιο αθλημα που τους εχεις απο κατω τοσα χρονια και θα ξαναγινει γιαυτους μπασκετΑΚΙ μολις χασουν στις 29 του μηνα,το αθλημα που εχει και πλευοφς βεβαιως βεβαιως ΥΓ: καλύτερα έτσι...έχει περισσότερο ενδιαφέρον,να νομίζουν ότι μπορούν! (στις 29,αν πονταριζα τα χρηματα μου καπου,θα ηταν σε νικη του οσφπ με 5-6 ποντους.επισης,θα πονταριζα νικη με πανω απο 10 στο οακα υπερ μας εννοειται,1η θέση στην κανονική διάρκεια,και 3-0 ή 3-1 στα πλευοφς..)
geovard Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Τι πιστεύετε μπορεί να γίνει σήμερα.? Ακούω ότι η Χάποελ είναι καλή ομάδα.Πρόλαβε ο Μουνιόθ να συμμαζέψει τη δική μας?
antreaslam Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 geovard , δεν την έχω δει καθόλου,αλλά : 1) είναι από χώρα που οι γηγενείς παίχτες της είναι αρκετά μετριοι. 2) δεν έχει κανένα γνωστό όνομα 3) δεν δηλώνει κανείς από τον Παναθηναικό ή τις άλλες ομάδες του γκρουπ ότι την σέβεται ή την φοβάται 4) καμία ομάδα του ισραηλ δεν έχει κάνει κάτι σοβαρό στην ευρώπη. 5) έχουν προπονητή τον σουμ. Αν ο Μουνιόθ συμμάζεψε την ομάδα,είναι δεύτερη συζήτηση! πίστευω οτι η δουλειά (αν έχει κάνει σοβαρή δουλειά δηλαδή) που έχει κάνει, θα φανεί ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ κερδίσουμε κουτσά-στραβά χάποελ κ αεκ! και τέλος.............αν δεν κερδίσουμε σήμερα,καλύτερα να αποσυρθούμε από τους ομίλους για φέτος...
antreaslam Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΡΘΡΟ Μια μεγάλη έκπληξη περιλαμβάνει η ενδεκάδα με την οποία θα παρατάξει απόψε ο Βίκτορ Μουνιόθ τον Παναθηναϊκό στην αναμέτρηση με τη Χάποελ Τελ Αβίβ για την πρώτη αγωνιστική του εβδόμου ομίλου του Κυπέλλου UEFA. Μετά το χαλάρωμα που πραγματοποίησαν οι παίκτες το πρωί, ο Ισπανός τεχνικός ανακοίνωσε την ενδεκάδα, στην οποία περιλαμβάνεται για πρώτη φορά ο Βίκτορ Σάντσεθ. Ο 30χρονος άσος συμπεριελήφθη για πρώτη φορά στην αποστολή των «πρασίνων» και θα πραγματοποιήσει την πρώτη του συμμετοχή. Οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ, αφού ο 49χρονος προπονητής επέλεξε τον Σρτζαν Άντριτς ως παρτενέρ του Βίκτορ στον άξονα της μεσαίας γραμμής, αν και στις δοκιμές των προηγούμενων ημερών είχε δείξει πως θα προτιμούσε τους Τζιόλη και Λεοντίου. Η ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στον αποψινό (19:00) αγώνα είναι οι: Εμπέντε (τερματοφύλακας) Βύντρα, Σέριτς (δεξί και το αριστερό μπακ αντίστοιχα), Μόρις, Άντονσον (κεντρικό αμυντικό δίδυμο), Άντριτς, Βίκτορ (κντρικά χαφ), Ρομέρο, Ίβανσιτς (δεξί και αριστερό χαφ αντίστοιχα), Παπαδόπουλος και Σαλπιγγίδης (δίδυμο επίθεσης). σχόλιο... ειναι ο 3ος προπονητής,που εμπιστεύεται βύντρα-σέριτς,και όχι δάρλα-νίλσον... δε μπορεί,κάτι σήμαινει αυτό! όπως κάτι σημαίνει κ το ότι ο λεοντίου δεν παίζει με κανένα προπονητή 1,5 χρόνο τώρα,και το ότι ο μουνιόθ,προτιμά τον άμπαλο αντριτς,αντί του τζιώλη... ΥΓ: αντε να δουμε κ τον βίκτορ,με τον οποίο πιστεύω ότι η ομάδα ανεβαίνει μια κλάση ψηλότερα.... ΥΓ2: στην ανάλυση που κάνει ο δημοσιογράφος,διαφωνώ...νομίζω ότι θα παιξει ο ρομέρο στον άξονα,κ ο βίκτορ δεξιά...(αν κ τόσο σε σπορ-φμ,όσο κ σε σπορτάιμ, λένε το ίδιο,ότι θα παίξει στον άξονα...ίσως να μην έχει τις δυνάμεις να παίξει στο πλάι....αν κ η ερώτηση είναι: ο ρομέρο τις έχει δηλαδή?) ΥΓ3:η έκπληξη δεν ειναι ο βίκτορ...αλλά ο άντριτς!
zaxoys Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Τουλάχιστον κατάλαβε αυτό που έβλεπαν και οι πέτρες ,δλδ οτι με 2 από Τζιόλη - Μπίσκαν - Μπόβιο -Άντριτς ταυτόχρονα μέσα σε παιχνίδι που πας μόνο για νίκη θες υπεύθυνη δήλωση για να κάνεις ευκαιρία ...Για Άντριτς δεν πιστεύω οτι είναι χειρότερος πχ από Τζιόλη (πόσο μάλλον από΄Μπίσκαν) Για βίκτορ λένε οτι την θέση πίσω από τους επιθετικούς την έχει παίξει στο παρελθόν .Πιθανότατα θα παίξει και ο Λεοντίου μόλις τα φτύσει ο Βίκτορ .καλά ο Ίβανσιτς θα παίξει στν γραμμή? περίεργο μου φαίνεται ..Ας περιμένουμε να δούμε πάντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.