punky Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Χωρίς να παραγνωρίσω το γεγονός ότι γέλασα με το κείμενο του KaizerSoze, διαφωνώ μαζί του. Δεν βγάζω την ουρά μου απέξω. Παρεμφερείς συμπεριφορές τις είχα υιοθετήσει κι εγώ σε μικρότερη ηλικία. Απλά μια μέρα, όντας στο γήπεδο έφαγα μια φλασιά συνειδητοποίησης. Απότομη και δυσάρεστη, σαν να σου χέζει περιστέρι το φρεσκοπλυμένο σου παρμπρίζ. Δεν ξέρω πως έγινε, αλλά ξαφνικά κοίταξα τις μούρες γύρω μου. Είδα ποιοι ήταν αυτοί που εν χορώ λέγαν διάφορα τέτοια μπινελίκια. Και ξενέρωσα. Δεν ήθελα να ξαναείμαι κομμάτι αυτού του όχλου. Μου φάνηκε (και ακόμη το βρίσκω) εντελώς θρασύδειλο. Να βρίζεις εκ του ασφαλούς, μέσα στη θαλπωρή του όχλου, κάποιον που δεν μπορεί να κάνει τίποτα για αυτό. Δεν ξέρω ρε παιδί μου. Μου φαίνεται φτηνό και θρασύδειλο. Και σε κανένο τομέα της ζωής μου δεν είμαι έτσι. Γιατί να είμαι στο γήπεδο; Ούτε είμαι καμιά παρθένα, ή είδα ξαφνικά το Θεό. Γελάω με κάνα ευφάνταστο μπινελίκι που θα πέσει από κάνα μεμονωμένο που το μουρμουράει ανάμεσα στα δόντια του. Ή τον κολλητό μου που έχει ένα σετ από ανεγκέφαλες ατάκες του στυλ "δεν ντρέπονται ρε τα μ..νι@ που θέλουν να μας κερδίσουν; ούτε αεροδρόμιο δεν έχουν στην πόλη τους". Και ακόμη γελάω όταν θυμάμαι μια σκηνή πριν πολλά χρόνια, που είχα πάρει μαζί μου μια σακουλάρα φυστίκι αράπικο. Και σε κάποια φάση εξοργίστηκα με τον προκλητικό επόπτη. Και του την πέταξα μέσα στο γήπεδο. Και ακούω μια φωνή λες και έβγαινε από τον Άδη να λέει "Τώρα μωρή χαμούρα, σου έρχεται και το ουίσκι". Εγώ πάλι δεν βλέπω καμία διαφορά στο βρίσιμο των νεκρών, στο βρίσιμο των μανάδων, στις αναφορές στην προσωπική ζωή των παικτών και φυσικά στα εθνορατσιστικά παρατσούκλια που χρησιμοποιούν η πλειοψηφία των οπαδών. +1
KaizerSoze Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Και ακούω μια φωνή λες και έβγαινε από τον Άδη να λέει "Τώρα μωρή χαμούρα, σου έρχεται και το ουίσκι". 6 letters : RESPEC':mrgreen: Κορυφαια αταλα Ελλαδα-Δανια 0-0 με την ευκαιρια του Αλεξανδρη.Β ημιχρονο,γυρω στις 9 και κατι η ωρα, Σεντρα Δανος, ο Ελευθεροπουλος στην εστια του ακινητος,ευτυχως κανεις δεν βρισκει την κεφαλια και η μπαλα περναει απεναντι πλαγιο Καφρος1. Καλα γιατι δεν βγαινει ο μαλ...(για τον Ελευθεροπουλο) Καφρος2. Ε μωρε,9 ειναι ακομα,που να παει,ολα κλειστα
punky Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Καφρος1. Καλα γιατι δεν βγαινει ο μαλ...(για τον Ελευθεροπουλο) Καφρος2. Ε μωρε,9 ειναι ακομα,που να παει,ολα κλειστα μουάχαχα!!! :mrgreen: νομίζω θα είχε πολύ ενδιαφέρον ένα thread με τέτοια αξιομνημονευτα.
Critter Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Συμφωνω απολυτα με τον punky. Οι οπαδοι σιγα που νιωθουν ασχημα οταν ακουνε να λενε οι αντιπαλοι "γ@μιεται ο θρυλος και ο πειραιας","ειναι μπιπμπανες ολων των γαυρων οι μανες" κτλ. Εμενα προσωπικα ποτε δεν με πειραξανε αυτα. Σιγα μη δινω σημασια τι μλκια λεει ο καθε μικρος και αφελης ειτε ανεγκεφαλος ειτε καθυστερημενος ειτε αγ@μητος... Το θεμα ειναι οι παιχτες τι φταινε? Ποσο γενναίο ειναι να βριζουν 30.000 ατομα εναν ποδοσφαιριστη ο οποιος προφανως και δεν μπορει να κανει τίποτα? Οι οπαδοι τουλαχιστον αν νομιζουν οτι θιγονται, μπορουν να πανε να βγαλουν τα ματια τους μεσα και εξω απο το γηπεδο. Ατακα : Στον πρωτο αγωνα CH.L του ολυμπιακου παιζαμε με την πορτο με το γκολ του γιαννακοπουλου. Φταναμε προς το τελος και γινεται αλλαγη ο Αρτουρ. Οπότε πεταγετε ενας γερομπαμπουρας και λεει ολο μισος "Αρτουρ, Αρτουρ...ΟΥΟΥΡΤ (αντι για ουστ, για να ταιριαζει )"....Καλα, αμα θυμηθω ατακες απο τους επιστημονες, εκει θα πεσει πολυ γελιο"..Την τεταρτη που θα τα φαω απο τη Ρομα, θα ακουσω φρέσκιες .
KaizerSoze Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Aτακα Αχιλλεα Μπεου,σιγουραντζα απο πατερα μεσα στα δημοσιογραφικα της Ν.Σμυρνης Ειναι ο Μπεος στα θεωρεια και ειναι ενας επισημος,δημοσιογραφος κτλ εκει περα.Εποχες Ναλιτζη. Οποτε ο Ναλιτζης εχει αρχισει να χανει ευκαιρια καπακια στη ευκαιρια.Ο τυπας προφανως ειναι αντιΝαλιτζης και εχει αρχισει "Ναλιτζη η μανα σου ετσι,το σπιτι σου αλλιως,το σοι σου γιουβετσι",γενικα ο Ναλιτζης εχει ακουσει οτι χριστοπαναγια κυκλοφορει. Σε μια φαση χανει αλλο ενα τετ-α-τετ ο Ναλιτζης οποτε ο τυπος απτοητος "Ναλιτζη μαμιεται η μανα σου".Τα περνει και ο Μπεος, σηκωνεται,παει πανω απο τον τυπο,σηκωνει λιγο το σακακι να φανει το περιστροφο και ρωταει και καλα γενικα και στο πουθενα "Ειναι κανεις εδω που να μαμαει μανες?" Μουγκα οπως καταλαβατε ο τυπας
Mika Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 ε οχι και μαφια ο κυριος Μπεος! απλος Ελληνας φιλαθλος που αγαπαει το ποδοσφαιρο μια φορα ο μ@λ@κας ειχε σπασει το τζαμακι στα δημοσιογραφικα της Λεωφορου οταν εφαγε γκολ ο Πανιώνιος
john1987 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Ρε παιδιαθα ηθελα να ρωτησω κατι (γιατι μου το εχει πει φιλος γαυρος κ δεν ξερω αν ειναι αληθεια κιολας). Ισχυριζεται ο φιλος μου οτι ο ΠΑΟ εχει περασει στη φαση των 16 μια φορα,μια φορα στους 8 κ μια φορα στους 4 απο το 1996 μεχρι σημερα. Δηλαδη,συνολικα 3 φορες,αλλα μεχρι τους 16 κ οχι παραπανω μονο μια. Μπορει να αναφερει καποιος τις πορειες μας απο το 1996 μεχρι σημερα?(φυσικα δεν περασαμε κ λιγες φορες ουτε καν ευρωπη,οποτε αναφερετε κ uefa αν ειναι) Αλλα εγω ενδιαφερομαι για το champions league κυριως.
nontasg Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Εγώ χαρακτηριστικά θυμάμαι ότι το 2001-2002 παραλίγο να αποκλείσουμε τη barca στη φάση των 8 του CL..(άμα είπα μαλακία διορθώστε με ε; ).Κερδίσαμε 1-0 μέσα και αν και προηγηθήκαμε στην Ισπανία 0-1 τελικά χάσαμε 3-1 και αποκλειστήκαμε..... Για CL δε θυμάμαι αν είχαμε ξαναπάει μετά τους 16 εκτός των περιπτώσεων που ανέφερες..... Πάντως για ρώτα τον φίλο σου αν αυτός θυμάται τι έκανε ο Ολυμπιακός όλα αυτά τα χρόνια στην Ευρώπη...... :mrgreen:
john1987 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Ρε παιδι μου το θεμα δεν ειναι τι εκανε ο Ολυμπιακος,αλλα το ποσες φορες ο Παο εχει περασει στους 16.Οσοι θυμουνται στανταρ ή εχουν εγκυρη πηγη,θελω να μου πουν.
nontasg Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Καλά ντεεε....Δε σου είπαμε και τίποτα.....Εξάλλου και το UEFA μετράει....
Mika Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 95-96: ημιτελικα (στους "4") αποκλειστηκαμε απο Αγιαξ 00-01: στους 16 αποκλειστηκαμε στη 2η φαση ομιλων 01-02: στους 8 μας σταματησε η Μπαρτσα 02-03: στους 8 του uefa μας σταματησε η Πορτο αυτα ειναι τα αξιοσημειωτα απο 96 και μετα
KaizerSoze Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δηλαδη σου θετει και χρονικο περιορισμο ετσι?? Καταλαβα,ωρα ειναι να σου πει "Απο το 2004 τι εχετε κανει?Τιποτα,ουτε μια προκριση" Γιατι δεν του λες οτι μετα το πρωταθλημα του 2004 ειμαστε οντως για φαπες.Ας μετρησουμε λοιπον τις καλες χρονιες,8 χρονιες 96-03 με 4 καλες πορειες.1/2...Δεν ειναι και ασχημα σε συγκριση με την ομαδα που εχει τις λιγοτερες προκρισεις απο ομιλο για τοσο πολλες παρουσιες(1/10) και μαλιστα περασε μια χρονια με τα μεγαθηρια Κροασια και εκεινο τον Αγιαξ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.