Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Βγαίνει λοιπόν καί ο Ντέμης καί λέει στούς οπαδούς της ΑΕΚ ότι εμείς θα φτειάξουμε γήπεδο με 50000 θέσεις καί έτσι θα ξεπεράσουμε καί τον Ολυμπιακό καί τον Παναθηναικό!Διάβασα συνέντευξη τού Μανουέλ Σαλγάδο τού αρχιτέκτονα τού PAO arena πού λέει ότι γιά την ώρα το γήπεδο σχεδιάζεται γιά 40000.Είπε γιά την ώρα.Δηλαδή αν αύριο αποφασιστεί να έχει 50000 θέσεις τι θα κάνει τότε ο Ντέμης?Κανένα Μαρακανά?

Σημειωτέον ότι αυτό πού τόνισε ο Πορτογάλος αρχιτέκτονας γιά το γήπεδο τού ΠΑΟ είναι ότι θα έχει φοβερή ακουστική.Δέκα θα φωνάζουν καί θα ακούγονται σαν 100!

Δηλαδή η ΑΕΚ με λιγότερο κόσμο από ΠΑΟ Ολυμπιακό θέλει μεγαλύτερο γήπεδο έτσι γιά να βρίσκεται.Ας είναι, χρειάζονται σύγχρονα γήπεδα.

Δημοσ.

Ότι μπορεί να φτιάξει ο καθένας ας φτιάξει. Άλλωστε, αν δεν το γεμίζει θα είναι κατά του.

Ο Ολυμπιακός θεωρώ πως έκανε ιστορικότατο λάθος και έφτιαξε αυτό το γήπεδο. Ήδη έχει αρχίσει και φαίνεται το πρόβλημα.....

Δημοσ.
Γιατί βλέπω μιά εχθρική στάση απέναντι στις ομάδες της Κρήτης.Μπορούν να μας το εξηγήσουν αυτό μερικοί;

Lol άλλη δουλειά δεν είχαμε, παρά να τα βάλουμε με τους Κρητικούς. Και όσον αφορά τα συνθήματα που επικαλείσαι και γω είμαι Καλαμάτα και όμως το "Πουτ@νας γιοι Καλαματιανοί μια χαρά το έλεγα όταν έπαιζε μαζί τους ο Παναθηναικός... Αυτό τι σημαίνει; Ότι μισω την πόλη μου; Τα πράγματα σε αυτό το επίπεδο δεν έιναι ακριβώς μαύρο άσπρο...

Δημοσ.
Και όσον αφορά τα συνθήματα που επικαλείσαι και γω είμαι Καλαμάτα και όμως το "Πουτ@νας γιοι Καλαματιανοί μια χαρά το έλεγα όταν έπαιζε μαζί τους ο Παναθηναικός... Αυτό τι σημαίνει; Ότι μισω την πόλη μου; Τα πράγματα σε αυτό το επίπεδο δεν έιναι ακριβώς μαύρο άσπρο...

Γιά μιά ομάδα ρε σύ? Ντροπή! Εκεί φτάσαμε.

Δώσε μου λοιπόν μιά σοβαρή εξήγηση ότι δεν μισείς την πόλη σου πού αθλητικά εκφράζεται με την ομάδα της Καλαμάτας.

Το λιγότερο πού θα μπορούσες να κάνεις ήταν να απέχεις από το βρισίδι.

Πρόσεξε ότι έλεγες Πουτάνας γυιοί Καλαματιανοί.Δηλαδή θεωρείς τη μάννα σου έτσι?

Δημοσ.

Λολ το σιχαίνομαι αλλά θα μιλήσω σαν κουμουνιστής. Σιγά να μην εκφράζεται η πόλη μου απο μια ομάδα επειδή τυγχάνει να φέρνει το όνομα της. Πως ακριβώς εκφράζεται αθλητικά η πόλη μου, όταν το ΔΗΜΟΤΙΚΟ στάδιο της πόλης ήταν κλειστό επι τρίμηνο επειδή θέλανε να το κάνουν κατάλληλο για την ομάδα ποδοσφαίρου;

Εσύ μπορεί να νομίζεις ότι με το να υπερασπίζεσαι τον ΟΦΗ, υπερασπίζεσαι το μεγαλείο της Κρήτης. Εγώ το βλέπω διαφορετικά. Στο γήπεδο δεν υπάρχουν τοπικιστικές ταυτότητες, αλλά οπαδικές. Όπερ και σημαίνει ότι ταυτίζομαι με την ομάδα που υποστηρίζω και επομένως αντιδρώ στο άκουσμα του πουτ@νας γιοι Παναθηναικοί και λέω αυτό που έλεγα σε γαύρους, χανούμια, μπαόκια κτλ κτλ κτλ. Όπως λέω τους Αεκτζήδες Οθωμανούς και τους Παοκτζήδες Βούλγαρους, ενώ θα έδινα ευχαριστώς μια πεντάδα δόντια σε Τούρκους και Βούλγαρους αν έλεγαν το ίδιο, έτσι συμβαίνει και με τον ΟΦΗ. Ήμαρτον δλδ θα αρχίσει ο κάθε ένας μόλις του βρίζουμε το χωριό να μας λέει ότι έχουμε κάτι με τον τόπο του; Δλδ αν πάμε να παίξουμε με τη Νίκη Βόλου για το Κύπελλο και τους περάσουμε ένα χεράκι, θα μας λένε μετά οι Αυστριακοί για το μέγα μίσος που έχουμε για τον Βόλο;

Δημοσ.

Καί τότε γιατί όταν δεν παίζει η Καλαμάτα με τον ΠΑΟ άλλά με άλλη ομάδα είσαι σφόδρα Καλαμάτα;Μήπως τελικά όλο καί κάτι εκφράζει γιά την πόλη σου;Μήπως λόγω αυτής της νοοτροπίας η ομάδα της πόλης σου βολοδέρνει χρόνια τώρα στις μικρές κατηγορίες γιατί δεν έχει την υποστήριξη πού χρειάζεται;

Δημοσ.

Ειναι απο εκει το παιδι,δεν μενει απο εκει.Δηλαδη τι περιμενες επειδη εχει καταγωγη απο Καλαματα να ειναι αναγκαστικα και Καλαματα πουχει τοση προβολη αλλωστε,τοσες επιτυχιες που θα κανανε εναν που μενει στην ΑΘηνα καθαρα Καλαματιανο?

Εγω εχω καταγωγη απο Σμυρνη,θα επρεπε να ειμαι ΚοτσαελιΣπορ ή κατι τετοιο?

Ο Γιαννης απλα προσπαθει να σου πει οτι μεσα στο γηπεδο βριζουμε για να ριξουμε την ψυχολογια ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ!!! Των παικτων και των φιλαθλων τους. "Το @#$@# ο Θρηνος κι ο Πειραιας" προφανω δεν σημαινει οτι βριζω την ξαδελφη μου και ους θειους μου πουναι στον Πειραια.

Δημοσ.

KaizerSoze εγώ αυτά δεν τα καταλαβαίνω.Μού φαίνονται τόσο φτηνά καί ανούσια πού θα πρέπει να το ξανασκεφτείτε όταν ανοίγετε τό στόμα σας να τα λέτε.Τώρα πιά κανενός η ψυχολογία δεν πέφτει με χιλιοειπωμένα συνθήματα,Βρείτε κάτι πιό ευρηματικό γιατί με τόσα γ@μίsι@ εκατέρωθεν πρέπει να αρχίσετε να εξετάζετε μην έχει αλλοιωθεί το...φύλο.

Δημοσ.
KaizerSoze εγώ αυτά δεν τα καταλαβαίνω.Μού φαίνονται τόσο φτηνά καί ανούσια πού θα πρέπει να το ξανασκεφτείτε όταν ανοίγετε τό στόμα σας να τα λέτε.Τώρα πιά κανενός η ψυχολογία δεν πέφτει με χιλιοειπωμένα συνθήματα,Βρείτε κάτι πιό ευρηματικό γιατί με τόσα γ@μίsι@ εκατέρωθεν πρέπει να αρχίσετε να εξετάζετε μην έχει αλλοιωθεί το...φύλο.

Σωστοοοός...

Δημοσ.

Μαλιστα

Δηλαδη κατα το "Γαμιεται το σπιτι του καθε Ενωσιτη"

1. Ειμαστε αρχιτεκτονες και διαφωνουμε με το πως χτιστηκε το σπιτι του καθε ενωσιτη

2. Ο Ενωσιτης ειναι ενα πλασμα που ζει σε εμβιο σπίτι που μαλιστα μπορει και γαμιεται με αλλα σπιτια.Το αποτελεσμα ειναι ενα σκυλο-σπιτο που μεγαλώνοντας θα γινει κανονικο σπιτι

3. Εκτος του οπαδου της ΑΕΚ , βρίζουμε υπόνομα και τους ΒορειοΑμερικανους, οπαδους της Ενωσης κατα τον Αμερικανικο Εμφυλιο. The South will Rise Again, aaaamen...

4. Το συνθημα μπορει να διαβαστει "Γαμιεται το σπιτι του καθε ενος σιιτη" διοτι ολοι οι υπολοιποι ειμαστε Σουνιτες. Το κανονικο συνθημα βεβαια το πηραμε στην μορφη "Γαμιεται η σπηλια του καθε ενος σιιτη"

ΞΕΚΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΠΛΑ ΚΑΙ ΠΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΑΣΧΗΜΑ

Λες και οποιος βριζει τα θεια,το κανει κυριολεκτικα...

Δημοσ.

συμφωνω με καιζερ,διαφωνω μονο με το βρισιμο των νεκρων αυτο δε πρεπει να το κανεις ουτε για πλακα

Δημοσ.

Το θέμα όμως είναι, θέλουμε να πηγαίνουν και παιδιά στο γήπεδο? Ή μάλλον, δεν έχουν και τα παιδιά και όλοι δικαίωμα να πηγαίνουν στο γήπεδο χωρίς να ακούνε όλα αυτά τα σκατά?

Διότι κι εμείς σαν πιτσιρικάδες το "μαλάκα" το είχαμε στην ημερησία διάταξη αλλά κάπου πια -δεν το κόψαμε- το μείωσαμε, μας υποβιβάζει κιόλας σαν άντρες πια να ακουγόμαστε σαν υπερφυσικοί μπεμπεδοτηνέιτζερς που βρίζουν με το παραμικρό για να δείξουν έναν υποτιθέμενο ανδρισμό.

Οι παίκτες δεν επηρεάζονται σχεδόν καθολου απ' αυτά πια. Ότι γίνεται είναι για να γίνει μεταξύ των φιλάθλων αλλά η πλάκα είναι πως σχεδόν δεν υπάρχουν αντίπαλοι πια στο γήπεδο για να βρίσεις : ότι ακουστεί στην τηλεόραση. Είναι γελοιο όμως αυτό....

Δημοσ.
συμφωνω με καιζερ,διαφωνω μονο με το βρισιμο των νεκρων αυτο δε πρεπει να το κανεις ουτε για πλακα

Εγώ πάλι δεν βλέπω καμία διαφορά στο βρίσιμο των νεκρών, στο βρίσιμο των μανάδων, στις αναφορές στην προσωπική ζωή των παικτών και φυσικά στα εθνορατσιστικά παρατσούκλια που χρησιμοποιούν η πλειοψηφία των οπαδών.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...