comfuzio Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Αντρεα εχεις δικιο σε ορισμενα που λες. Αλλα 1ον δεν γκρουπαρισα κανεναν. τα λαθοι μου τα κανω επιδη βιαζωμαι (δουλευω). Αλλα τα παιρνω οταν λενε κατι που ποτε δεν ειπα. Αλλα το να λενε ολοι (και εσυ) τα ιδια για παραδειγμα δεν τους κανει καλητερους! Το ειπατε μια, δυο, τρεις τωρα μονο εσεις τα λετε αυτα και βγαινετε και απο πανω! Δεν το λεω για σενα Αντρεα εσενα αν σε λενε μπουλη χωρις να σε ξερουν πως τα απαντουσες? Και φυσικα ξερω 1-2 πραγματα παραπανω οπως να μην μηλαω εκει που δεν παιρνει. Αλλα οταν με παραποιουν ειναι σαν να με προκαλουν. Αλλα ολυμπιακοι δεν ειναι? (σε αυτο κανω γκρουπαρισμα) μερικοι ειναι αλλιως δεν ειναι οπως τουτοι εδω οι 2. Edit: Ευχαριστω τον moderator που καθαρισε τα post μου!
Kandinsky Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Τά'σβησε ο The Edge, ο super moderator που μου έστειλε κι ένα πμ ότι έχω ένα βαθμό ποινής. Θέλω και δημόσια να τον ευχαριστήσω για την ισονομία που δείχνει ενώ προφανώς όταν χθες ακούγονταν τα "gayros" και τα υβριστικά για την ΑΕΚ (που αυτά παραμένουν) ποιούσε την νήσσαν. Προφανώς το "μπούλης" είναι ίδιο με να σε λένε "πούστη". Καινούρια ήθη και έθιμα αυτά... Μα τω Θεώ εύχομαι αυτό να μη συμβαίνει επειδή είσαι οπαδός του ΠΑΟ The Edge. Το εύχομαι πραγματικά διότι θα σημαίνει ότι η αξιοπιστία των αρχών του φόρουμ είναι για τα πανηγύρια.
comfuzio Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 βαθμο ποινης πηρα και εγω και μαλιστα 2! Ευχομαι να μην παρω αλλους
revil Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Οποιος έπαιζε μανατζερ ας τσεκάρει λιγο αυτο το λινκ. http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=61504 Τι στο διαλο ρε μπας και ειναι τπτ χρονοταξιδιοτες αυτοι που φτιαχνουν το φμ?
geovard Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δεν θα αναφερθώ σε κάποιον προσωπικά αλλά συμπερασματικά απ' όσα είδα στα προηγούμενα ποστ σχετικά με τη σχέση ΠΑΟ καί ΟΦΗ. Κατ' αρχήν λόγω εντοπιότητας θεωρώ απαραίτητο να στηρίξω τον ΟΦΗ ή τον Εργοτέλη ή ακόμη καί τον AΟ Χανίων.Γιατί βλέπω μιά εχθρική στάση απέναντι στις ομάδες της Κρήτης.Μπορούν να μας το εξηγήσουν αυτό μερικοί;Καί μη μού πείτε ότι ξαφνικά κάποιοι έγιναν Εργοτέλης επειδή ήξεραν καί από χθες τον Εργοτέλη, αλλά επειδή θέλουν να πάνε κόντρα στον ΟΦΗ.Αντίθετα θυμάμαι την εποχή πού η Λάρισα μεσουρανούσε πόσο πολύ υποστηρίχθηκε από τούς Κρητικούς καί στο Ηράκλειο είχε σύνδεσμο φίλων ΑΕΛ. Μεγάλη συμπάθεια τρέφουν επίσης πολλοί προς τον ΠΑΟΚ.Τι φανερώνουν αυτά?Ότι η περιφέρεια θεωρεί (καί έτσι είναι) ότι αδικείται από το πρώην ΠΟΚ. Καί πάμε τώρα στο θέμα ΠΑΟ καί ΟΦΗ. Μέχρι τη προεδρία τού αείμνηστου Θόδωρου όλα ήταν τίμια καί σωστά. Μετά το θάνατό του πού η ομάδα πέρασε στον ΠΑΟ άρχισε ο σφιχτός εναγκαλισμός.Προσωπικά δεν μπορώ να αναφέρω με βεβαιότητα ποιά ματς ήταν αν ήταν σικέ.Έχει κάνει βέβαια καί ο ΟΦΗ ζημές στον ΠΑΟ αλλά οι αντίπαλοι έχουν κάθε λόγο να είναι καχύποπτοι.Δεν φταίει όμως γι αυτό ο ΟΦΗ.Εμείς εδώ θεωρούμε ότι μας έχουν κλέψει την ομάδα.Δεν μπορούμε να κάνουμε αυτό πού θέλουμε.Μην ξεχνάμε ότι ο ΟΦΗ ιδρύθηκε την ίδια χρονιά με τον Ολυμπιακό.Μεγάλη η Ιστορία του.Δεν μπορώ λοιπόν να ακούω μερικούς να εύχονται να πέσει ο ΟΦΗ στη Β' Εθνική. Ειλικρινά πιστεύετε ότι ο ΟΦΗ είναι η αιτία πού ο Παναθηναικός δεν παίρνει πρωτάθλημα?Μη γινόμαστε γραφικοί.Πρόσεξε γιατί καί οι Ολυμπιακοί παραπονούνται ότι κάθε χρόνο ο ΟΦΗ παίζει με περίσσιο πάθος εναντίον τού Ολυμπιακού.Αν ο ΠΑΟ ήταν ομαδάρα σούπερ θα ερχόταν στο Παγκρήτιο θα έκανε τη πλάκα του θα έβαζε στο σακούλι τούς τρείς πόντους καί άντε γειά.Αλλά με αυτό το τσίρκο ειδκά τού πρώτου ημιχρόνου ,ακόμη καί ο ΠΟ Ατσαλένιου δεν θα έχανε.Ας κάνουμε λοιπόν ότι είναι δυνατόν όλοι μαζί καί σείς από την Αθήνα ώστε να απεμπλακεί ο ΟΦΗ αλλά καί πάλι πιστεύω δεν πρόκειται να τον συμπαθήσετε καί καμιά ομάδα της Κρήτης πού σας δυσκολεύει,ώστε να ηρεμήσουν τα πράγματα. Αλλιώς ας κάνουν ένα πρωτάθλημα οι ομάδες της Αθήνας καί άλλο οι ομάδες της Περιφέρειας. Έχω δηλώσει ότι είμαι Παναθηναικός αλλά όπως βλέπετε δεν μπορώ να βλέπω κάθε φορά πού κατεβαίνουν εδώ γιά να παίξουν οι ΑΕΚ, ΠΑΟ, Ολυμπιακός να ακούς τα μύρια όσα καί την προκλητική συμπεριφορά τρελαμένων οπαδών. 'ΟΦΗ καργιόλη γαμιέται η Κρήτη όλη!' Καί νάσου καί μερικοί τρελαμένοι ντόπιοι να επικροτούν!Γίνεσαι τότε Ζιντάν ή δεν γίνεσαι? Οι κουβέντες βγαίνουν εύκολα αλλά η ζημιά πού κάνουν είναι πολύ μεγάλη.Στη Νέα Σμύρνη έβρισαν χυδαία τον Καστίγιο καί τούς γονείς του πού σημειωτέον είναι καρκινοπαθείς.Ξέρετε τι σημαίνει να ακούς τέτοια όταν ξέρεις ότι σε λίγο καιρό ίσως χάσεις τούς γονείς σου?Ναί ξέρω υπάρχουν καί αναίσθητοι(άρρωστους πραγματικά τούς θεωρώ εγώ)πού δεν ιδρώνει καν το αυτί τους.Μήπως κουβαλάνε κάτι από Πάσσαρη αυτοί?Τέλος πάντων όρεξη είχα καί πρώτη φορά έγραψα τόσα καί μάλλον σας κούρασα αλλά τα πράγματα πρέπει να λέγονται ολόκληρα καί όχι σε μιά γραμμή.Ξέρω ότι δεν πρόκειται να αλλάξω τη σκέψη σας καί το τρόπο πού αντιμετωπίζετε τα πράγματα γιατί τότε θα διεκδικούσα να ξεπεράσω τον Φρόιντ καί τις ψυχαναλυτικές του θεωρίες edit: Καί επειδή μπορεί να σας μπέρδεψα καί να πείτε μα καλά τι ομάδα είναι αυτός μπορείτε να μεταβείτε στο thread 'Πώς έγινες οπαδός της ομάδας σου' γιά να δείτε ότι γυναίκα αλλάζεις αλλά ομάδα όχι.Σαν παιδί πρώτα έμαθα γιά τον ΠΑΟ κάι μετά γιά τον ΟΦΗ.Έπειτα πιστεύω ότι κάθε ένας πρέπει να υποστηρίζει καί την ομάδα τού τόπου του μόνο καί μόνο γι αυτό πού εκφράζει καί γιά την Ιστορία πού κουβαλάει.
KaizerSoze Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Οποιος έπαιζε μανατζερ ας τσεκάρει λιγο αυτο το λινκ.http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=61504 Τι στο διαλο ρε μπας και ειναι τπτ χρονοταξιδιοτες αυτοι που φτιαχνουν το φμ? Oχι,απλα με το περασμα των χρονων και την απηχηση του παιχνιδιου τα τμηματα σκαουτινγκ εχουν γινει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ...και παρα πολλα...και ειναι και παντου,μεχρι τοπικο Βελγιου γιατι ειναι παιδια που γουσταρουν,αντε να πεισεις τον σκαουτερ της Τσελσυ να παει σε τοπικο Βελγιου Κακα τα ψεματα,ο πιτσιρικας απο μικρος φαινεται αν μπορει να γινει παικταρας.Το μανατζερ εχει κανει "παικταραδες" τυπους που τελικα βγηκαν φωλα αλλα εχει βρει και κελεπουρια(ενας απο τους φωλα πονταρω οτι θαναι αυτος ο ΒαντενΜπορε και απο τα κελεπουρια ο Κομπανί το σεντερ μπακ)
gvaggis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Κάπου άρπαξε το ...μάτι μου,πως στην Εθνική είναι ψιλο-αρπαγμένοι με τον Παπ γιατί λέει πως ενώ ζήτησε να μείνει εκτός Εθνικής λόγω τραυματισμού, έπαιξε λέει στο εσωτερικό φιλικό του ΠΑΟ κ σκόραρε κιόλας.. Το θέμα είναι τώρα στην αντίδραση του χερ-Ότο.. Άν ανατρέξουμε κ στο παρελθόν θα δούμε πως τα μανιάτικα που κρατάει είναι αρκετα...Το θέμα είναι να μην στραβώσει με κάποιον..
KaizerSoze Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 geovard Τι λες?Ποιος ειπε οτι ο Παναθηναικος δεν περνει πρωταθλημα λογω ΟΦΗ?? Θεωρω καιγω οτι υπαρχει επιρροη αλλα ΟΧΙ στον βαθμο που λενε ολοι...Δηλαδη ο Μαχλας δεν μπορουσε να ανεβει Παιανια αμα ειχαμε ΟΛΗ την ομαδα?Αν ειναι απλο παραρτημα φετος,μια τοσο κρισιμη χρονια,με τοση γκρινια,θα καναμε νεα γκελα στο Ηρακλειο?Και φυσικα η δικαιολογια "Μα αφου ειστε τσιρκο" δεν στεκει ουτε σε ρεαλιτυ. Λετε οτι ειναι ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ?Λετε.Ε αρα και με τους εφηβους να κατεβαιναμε θα επρεπε να παρουμε το διπλο.Το πηραμε?ΟΧΙ! Κάπου άρπαξε το ...μάτι μου,πως στην Εθνική είναι ψιλο-αρπαγμένοι με τον Παπ γιατί λέει πως ενώ ζήτησε να μείνει εκτός Εθνικής λόγω τραυματισμού, έπαιξε λέει στο εσωτερικό φιλικό του ΠΑΟ κ σκόραρε κιόλας.. Το θέμα είναι τώρα στην αντίδραση του χερ-Ότο.. Άν ανατρέξουμε κ στο παρελθόν θα δούμε πως τα μανιάτικα που κρατάει είναι αρκετα...Το θέμα είναι να μην στραβώσει με κάποιον.. Ελεος,σε φιλικο με τους εφηβους επαιξε,οχι Παναθηναικος-Ολυμπιακος! Και θεωρητικα αν παικτης αρνηθει να παει στην Εθνικη λογω τραυματισμου απαγορευεται να παιξει σε επισημο για 1 βδομαδα.ΦΥΣΙΚΑ μεχρι την ΑΕΚ θα εχει περασει η βδομαδα.Εδω ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ η περιπτωση να μην τον καλεσει.Δεν ξερω πχ τι εγινε με Παπ αλλα αν δεν τον καλεσε,ακομα και την Πεμπτη μπορουσε να παιξει σε επισημο
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Oχι,απλα με το περασμα των χρονων και την απηχηση του παιχνιδιου τα τμηματα σκαουτινγκ εχουν γινει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ...και παρα πολλα...και ειναι και παντου,μεχρι τοπικο Βελγιου γιατι ειναι παιδια που γουσταρουν,αντε να πεισεις τον σκαουτερ της Τσελσυ να παει σε τοπικο Βελγιου Κακα τα ψεματα,ο πιτσιρικας απο μικρος φαινεται αν μπορει να γινει παικταρας.Το μανατζερ εχει κανει "παικταραδες" τυπους που τελικα βγηκαν φωλα αλλα εχει βρει και κελεπουρια(ενας απο τους φωλα πονταρω οτι θαναι αυτος ο ΒαντενΜπορε και απο τα κελεπουρια ο Κομπανί το σεντερ μπακ) Συμφωνώ απόλυτα. Εγώ ειλικρινά πάντως πιστεύω ότι μαθαίνει κανείς πολύ καλά τη δουλειά του manager από το FM (εκτός βέβαια από τις προπονήσεις). Μπαίνεις πάντως στο κλίμα. Ο ΒαντενΜπορε δεν έχει γίνει ποτέ σε μένα καλός παίχτης (σε επίπεδο Adu και Kompany), οπότε ίσως να ήταν τυχαίο; Εκτός αν δεν καταλαβαίνω ποιόν λες. Πώς γράφεται στα Αγγλικά; Εγώ περιμένω πάντως από Έλληνες τον Κυριακίδη του ΠΑΟΚ να δω. Από ξένους τον Guarin (φυσικά).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.