KaizerSoze Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 κάνε ένα search με το nick σου να δείς τι π@παριές γράφεις καθε 3 και λίγο και κάνε την αυτοκριτική σου.Dude,αληθεια καθησες να δεις τι γραφω...? Ηοw pathetic is that? ΝΑΙ, είμαι φίλαθλος του ΟΦΗ, και αν ασχολιόσουνα λιγάκι θα ήξερες πως οι οπαδοί του ΟΦΗ είναι οι πρώτοι που καταγγέλουν την σχέση του ΟΦΗ με τον ΠΑΟ και τα τελευταία χρόνια μποϋκοτάρουν την ίδια τους την ομάδα. Εσείς που δεν είστε ζώα, κάθεστε και ψάχνετε σχέσεις του Ολυμπιακού Αιγάλαιω, Ξάνθη κτλ για να δικαιολογίσετε τα αδικαιολόγητα. Ε ειδες που με επιβεβαιωνεις καθε φορα που αγγιζεις το keyboard? Eχετε γινει πιο γαυροι απο τους γαυρους για να αποδειξετε οτι δεν ειστε ελεφαντες. Ο Ολυμπιακος εχει περασει περισσοτερες φορες απο την Κρητη αποτι εμεις τα τελευταια 10 χρονια και εσεις εκει!!!Να επιμενετε να βριζετε εμας.ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΡΙΞΕΙ ΣΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ Ρε γαμω την τρελα μου,μιλας για φιλικα σωματεια...ΜΟΝΟ ΠΙΠΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟΥ ΛΕΜΟΝΗ,κατσανε και φερανε Χ με τον Ιωνικο στην ιδια τους την φιεστα ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΕΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ,σας φταιει ο Παναθηναικος.Το πιο σιχαμενο σωματειο για καθε Παναθηναικο ειναι ο ΟΦΗ μετα τον γαυρο,το πιο σιχαμενο... Υστερα πετάγεται ο κάθε άσχετος σαν εσένα και χαρακτηρίζει έτσι ΧΙΛΙΑΔΕΣ κόσμου, γιατί του κόψανε ένα κωλοβαθμό από την ομάδα του. Γιατι στους αλλους εστεισες κωλο να γιατι!!!Γιατι μια ζωη τις νιλες τις πραγματικες τις τραβαμε εμεις!!!Εχετε κοψει ποτε βαθμο στον γαυρο εκτος απο χρονιες που αυτος ηταν 6 και 10 ποντους μπροστα?
KaizerSoze Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Το 44 ποτε δεν το σιχαθηκα για τον ιδιο λογο που αν και εδω και 10 χρονια(οκ,πριν την τελευταια 2ετια) σαν Γιουναιτεντ εχω αντιπαλο την Αρσεναλ,παντα την Λιβερπουλ σεβομουν. Το 44 μια ζωη ηθελε να γινει Παναθηναικολυμπιακος στην θεση του Παναθηναικολυμπιακου.Πηρε καποτε 3 σερι και παλι ολα ηταν πρασινο-κοκκινα.Γιαυτο δεν μπορω να το σιχαθω,το βλεπω καπως σαν το μικρο χαζο αδελφακι ΥΓ. Μην πεταχτειτε ολοι οι ΑΕΚτζηδες για κραξιμο.Αυτη ειναι προσωπικη μου αποψη.Και κατα βαθος το ξερετε πολυ καλα οτι ειστε 3οι.Ασχετα που μεσα στο γηπεδο μπορει να ειστε και 1οι.Πρεπει να γινετε ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ πρωτη για να σας βλεπω σαν τους γαυρους. Να το θεσω αλλιως.Θελω η ομαδα μου να παει καλυτερα απο τον γαυρο.Αν πεσουμε και οι 2 και παρει πρωταθλημα η ΑΕΚ χεστηκα.Αν πεσω εγω και η ΑΕΚ και παρει πρωταθλημα ο γαυρος δεν θα βγαινω απο το σπιτι.
johnnyestia Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Dude,αληθεια καθησες να δεις τι γραφω...? Ηοw pathetic is that? Δεν ποστάρεις και τόσο σπάνια για να μπορώ να το αποφύγω Όσο για τα υπόλοιπα που είπες, είναι εμφανές πως έχεις πλήρη μεσάνυχτα για το τι γίνεται στον ΟΦΗ. Δεν είναι ο ΟΦΗ κολλημένος στον Παναθηναϊκό, ο Παναθηναϊκός δεν αφήνει τον ΟΦΗ στην ησυχία του. Οι Βαρδινογιάννηδες ελέγχουν την διοίκηση του ΟΦΗ και δεν αφήνουν κανέναν άλλον να πάρει την ομάδα και να κάνει κουμάντο. Από εκεί και πέρα, οι φίλαθλοι δεν μπορούσαν να κάνουν και πολλά. Τόσα χρόνια φωνάζουν για τον έλεγχο στο ιδιοκτησιακό καθεστώς, ώστε να φανεί η παρανομία, αλλά δεν γίνεται τίποτα γιατί αν γίνει, ο ΟΦΗ αλλά ΚΑΙ ο ΠΑΟ θα πάρουν τον πούλο. Όλα αυτά με τις ευλογίες της Σουπερλίγκας φυσικά και του Πετράκη. Για να καταλάβεις, έφτασε στο σημείο φέτος ο σημαντικότερος σύνδεσμος ΟΦΗτζίδων, οι Snakes, να διαλυθεί μόνος του, με τα πρώην μέλη του να απέχουν από τους αγώνες. Τώρα πές μου, καλά κάνουν οι ΟΦΗτζίδες και βρίζουν τον ΠΑΟ ή όχι? Αν ψάχνεις για τον φταίχτη αυτής της κατάστασης, κοίτα από την μεριά της ομάδας σου και όχι της δικιάς μου. Όσο για το πότε έχουμε κόψει βαθμούς από τον Ολυμπιακό, είδα και πέρισυ που τον νικήσαμε 1-0, τον φτάσατε εσείς, και μετά σας πέρασε πάλι για πλάκα. Να δώ τι άλλο θα ακούσω, πως φταίει ο ΟΦΗ που δεν παίρνει ο Παναθηναϊκός το πρωτάθλημα!! Δεν ασχολούμαι άλλο μαζί σου, γράψε και βρίσε όπως θές, ούτε με πειράζει αν σιχαίνεσαι τον ΟΦΗ, τους ΟΦΗτζίδες και την Κρήτη ολόκληρη ή όχι. Τον λάκκο με τα σκατά εσείς και ο ΟΣΦΠ τον έχετε γεμίσει στο ελληνικο ποδόσφαιρο. Θα έπρεπε να τα λούζεστε και να μην βγάζετε και τσιμουδιά, αντί να βρίζετε όλους τους άλλους που φωνάζουν.
KaizerSoze Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δεν ποστάρεις και τόσο σπάνια για να μπορώ να το αποφύγωΤοσοι το αποφυγαν αρα δεν ειναι και σαν τον θανατο,ε? Όσο για τα υπόλοιπα που είπες, είναι εμφανές πως έχεις πλήρη μεσάνυχτα για το τι γίνεται στον ΟΦΗ. Δεν είναι ο ΟΦΗ κολλημένος στον Παναθηναϊκό, ο Παναθηναϊκός δεν αφήνει τον ΟΦΗ στην ησυχία του. Οι Βαρδινογιάννηδες ελέγχουν την διοίκηση του ΟΦΗ και δεν αφήνουν κανέναν άλλον να πάρει την ομάδα και να κάνει κουμάντο.Τώρα πές μου, καλά κάνουν οι ΟΦΗτζίδες και βρίζουν τον ΠΑΟ ή όχι? Αν ψάχνεις για τον φταίχτη αυτής της κατάστασης, κοίτα από την μεριά της ομάδας σου και όχι της δικιάς μου. ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ=ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ??? Όσο για το πότε έχουμε κόψει βαθμούς από τον Ολυμπιακό, είδα και πέρισυ που τον νικήσαμε 1-0, τον φτάσατε εσείς, και μετά σας πέρασε πάλι για πλάκα. Να δώ τι άλλο θα ακούσω, πως φταίει ο ΟΦΗ που δεν παίρνει ο Παναθηναϊκός το πρωτάθλημα!!Ποτε περσυ ρε?ΠΟυ ξεκινησαμε με ηττα απο τον γαυρο,Χ με Ιωνικο και Χ στην Λιβαδεια???ΠΩΣ ακριβως τον "σταματησατε"?? Θα έπρεπε να τα λούζεστε και να μην βγάζετε και τσιμουδιά, αντί να βρίζετε όλους τους άλλους που φωνάζουν. Oλοι οι αλλοι καλο θα ηταν να κοιτανε την παρτη τους που ο καθε ΜπατατουδοΓουμενοΚανταΨωμιαδης περνει μια ομαδα και μολις τα σκατωσει "Φταιει ο Παναθηναικος και ο Ολυμπιακος"...Α ρε πουστη μου πως θα γουσταρα μια και μονο φορα να τα βρισκαμε με τους γαυρους και να τα μαζευαμε απο το ποδοσφαιρο.Να δω τι στο μην πω τι θα κανατε οι υπολοιποι
Kandinsky Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 KaizerSoze βαρατε με και ας κλαιω ειναι τα "φιδia". Παντως για μενα μετα τον gay-ro ειναι η αεκκοτα44 το πιο σιχαμενο σωματιο. Ιδικα με το 44... Εδώ δεν είναι οπαδικό φόρουμ που μπορείς να χρησιμοποιείς υβριστικές εκφράσεις χάριν πλάκας ή σαν γενικό προσδιορισμό. Όπως βλέπεις κανείς άλλος δεν χαρακτηρίζει τους "αλλόθρησκους" και θα σε συμβούλευα να κάνεις το ίδιο. Άμα αρχίσουμε όλοι τα "λαγόκοτες", "τούρκοι", "απόγονοι του στόλου" και τα λοιπά απαξιωτικά καραγκιοζιλίκια η κατάσταση θα ξεφύγει.
antreaslam Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 λοιπον,ειναι γεγονος οτι ο οφη ειναι το πιο μισητο σωματειο για τους πραγματικους οπαδους του ΠΑΟ,κ ολοι αισθανομαστε οπως ακριβως ο καιζερ,κ θυμομαστε τα γεγονοτα που ανεφερε...(το στησιμο που εφαγε απο τον οσφπ για παραδειγμα...) επισης,ειναι γεγονος οτι τον γαβρο,τον μισουμε,αλλα τον σεβομαστε σαν τον αιωνιο αντιπαλο μας,ενω αντιθετα με την αεκ,δε συμβαινει τιποτα απο τα 2. κ εγω συμφωνω,οτι αν βγουμε 14οι στην ελλαδα,η αεκ παρει πρωταθλημα,κ ο γαβρος βγει 15ος, τοτε η χρονια ειναι επιτυχημενη... αν κερδισω 6-0 την αεκ,,απλα θα χαρω για το καλο ποδοσφαιρο που επαιξα,ενω αν κερδισω 6-0 τον οσφπ....θα τους δουλευω για καμια 5ετια.... ΥΓ:παρακαλεισαι φιλε οφιτζη,να μη μπερδευεις τις βουρτσες με τις χτενες. η σχεση μεταξυ των 2 ομαδων,που εκφραστηκε τοσα χρονια πρωτευοντως με την αγορα παιχτων του οφη προς τον παο(αλλα αντιστοιχα κ με τροφοδοτηση του οφη με παιχτες του παο,που αλλιως ΔΕΝ θα τους επαιρνε),ειναι κατι που εχει σταματησει,κ δεν εχει σχεση με το παιχνιδι αυτο καθ'αυτο. οταν καποιος,ανοιγει τα ματια του και βλεπει τον οσφπ να αγοραζει παιχτες απο την ξανθη,κ σε ανταλλαγμα για την εισροη χρηματος,ο πανοπουλος(-περιεργος),να αφηνει να παιξει με την 3η ομαδα,ειναι κατι που δεν το λες για να καλυψεις τις συγγενικες σχεσεις που υπηρχαν μεταξυ οφη-παο,αλλα το λες γιατι ειναι ενα στησιμο που κανεις δεν του εδωσε σημασια....
antreaslam Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 κ κατι ακομα,για να γυρισουμε στα καθ'ημας... εχω την εντυπωση,οτι εχουμε ηδη αλλους 5 τιτλους φετος τουλαχιστον... (3 στο μπασκετ,κ 2 στο βολλευ)... επαθα μεγαλη πλακα χθες με τα παιδια του βολλευ... οσο για το μπασκετ....ευτυχως που υπαρχει το διλημμα "γιαφτοκας?τομασεβιτς?βουγιανιτς?" για να μας κραταει το ενδιαφερον!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.