comfuzio Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Αν θες να μιλάμε σε αυτήν την αισθητική βάση, κανένα πρόβλημα. Δεν ξέρω όμως ποιος από τους δυο μας θα θιχτεί περισσότερο σε μια τέτοια περίπτωση και θα χαλάει τη ζαχαρένια του. Όσο για τα υπόλοιπα, ρώτησα ευθέως αν έχει υπάρξει κάποια σχετική αναφορά σε άλλη εφημερίδα κι αν υπάρχουν πουθενά οι αρχικές δηλώσεις. Να καταλάβω περί τίνος πρόκειται προσπαθώ κι όχι να μιλήσω για κότες, αρουραίους, λαγούς κι απογόνους. Κατανοητός; Δεν νομίζω να απευθύνθηκα σε σένα προσωπικά αλλά αν το λες ως “απειλή” οκ! Δεν φέρω καμία ευθύνη Πάντως δεν νομίζω να μπήκα σε thread του ολυμπιλαγού.
blueviper Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 So what...ούτε εγώ μπήκα σε thread της Παναθόκοτας, αλλά θα με εξωθήσεις να πιστέψω πως έκανα λάθος. Και μη μου αρχίσεις αυτά τα τρελά κάτι ΑΕΚτζήδων στο σχετικό thread, πως εδώ ο χώρος μας ανήκει και φυγέτε και κάντε και δείχτε. Τϊποτα δε σου ανήκει, τίποτα δε μου ανήκει, γι' αυτό κι όλοι διαβάζουμε όλων κι επιλέγουμε συνειδητά -κάποιοι τουλάχιστον- να μην το κάνουμε λες και είμαστε κάφροι στο γήπεδο. Αν θες να το κάνουμε μπάχαλο όμως, no problemo. Μπορώ να υποδυθώ τον κάφρο μια χαρά, για να εξισωθώ με τον συνομιλητή μου. Κι όλη η ευθύνη δική σου...
Kandinsky Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Εγώ το βρήκα εδώ καθώς και τις δηλώσεις των οπαδών.... http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=61085
punky Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Τϊποτα δε σου ανήκει, τίποτα δε μου ανήκει, γι' αυτό κι όλοι διαβάζουμε όλων κι επιλέγουμε συνειδητά να μην το κάνουμε λες και είμαστε κάφροι στο γήπεδο. imnsho, αυτή είναι η "γραμμή" που πρέπει να ακολουθείται εδώ. σε διαφορετική περίπτωση, μπορεί κάλιστα ο καθένας να πάει στο οπαδικό του forum και να μπινελικώσει όπως θέλει. Και πέρα από το μπινελίκι, υπάρχουν και όρια στην πλάκα που μπορείς να κάνεις στον άλλο, σε ένα φόρουμ. Με αφορμή ένα post του blueviper σε thread που ρωτούσε πως γίναμε οπαδοί της ομάδας μας, του έγραψα ένα σύνθημα που λέμε για τους ολυμπιακούς, επειδή κόλλαγε με αυτό που έγραψε. Από τη μεριά μου ήταν ιδιαίτερα τολμηρό και το σκέφτηκα δύο φορές πριν το ποστάρω. Το γεγονός ότι το αντιμετώπισε με χιούμορ, το εκτίμησα. Αν τον είχε ενοχλήσει, όφειλα να κάνω τουμπεκί μετά. Γιατί κανείς δεν μου έχει δώσει το δικαίωμα εδώ μέσα, να τον προσφωνώ χουντοβάζελο όπως λέω τον κολλητό μου ελέω οικοιότητας. Ούτε να του υπόσχομαι ότι θα τον κεράσω Pouzza Roma σε μια βδομάδα, επειδή είναι παιδικός μου φίλος.
Kandinsky Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Kαλό το τελευταίο, ζητώ τα δικαιώματα για να το ποστάρω και στο φόρουμ μας.....
punky Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Kαλό το τελευταίο, ζητώ τα δικαιώματα για να το ποστάρω και στο φόρουμ μας..... are you talking to me? sorry αλλά έφαγα μια μπανιέρα τορτελίνια ροκφόρ πριν λίγο, και όλο το αίμα έφυγε από τον εγκέφαλο και έχει μαζευτεί στο στομάχι
blueviper Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Αλίμονο φίλε punky να με ενοχλούσε ένα σχόλιο σαν εκείνο που είχες κάνει. Πέραν του γεγονότος πως δε δηλώνω, ούτως ή άλλως, φανατικό Τσουκαλοειδές που θα χάσει τον ύπνο του ακόμα κι από έναν υβριστικό ποδοσφαιρικό χαρακτηρισμό, καταλαβαίνω πολύ καλά πότε κάποιος έχει διάθεση να κάνει χιούμορ ή να πικάρει καλοπροαίρετα. Είσαι άλλωστε φύσει πλακατζής και σε πάω (θες να τα φτιάξουμε; ). Πέραν τούτου, μέσα σε ένα σχεδόν χρόνο παρουσίας είναι εύκολο πλέον να αντιληφθείς τι καπνό φουμάρει ο καθένας και συμφωνώ απόλυτα πως πρέπει να διατηρείται και μια λεπτή ισορροπία. Θα ήταν ανόητο να αναφέρομαι πχ στον LL_NEO ως "ψιτ, βαζέλι", όταν έχω διαβάσει άπειρα post του ως τώρα που εκφράζει τη δυσαρέσκειά του (για να το πω και ήπια) για τον χαρακτηρισμό. Στην καλύτερη θα γίνουμε μπίλιες ανόητα και με δική μου υπαιτιότητα. Στη χειρότερη θα έχουμε αιματοχυσίες, φέρετρα και εθνικό πένθος. Ακόμα και το "Ολυμπιλαγός" από τη μια μπαίνει, από την άλλη βγαίνει. Σιγά μη θιχτώ κι όλας. Αυτό που με ενοχλεί είναι η συγκεκαλυμμένη επίθεση που εξαπολύεται με τόση ευκολία. Ο comfuzio προσβλήθηκε από το post μου...θα του πέρασε και καμία σκέψη τύπου "μα να 'ρχεται το καθίκι ο απόγονος μέσα στο thread μου και να γράφει τέτοια πράγματα...θα του γαργαλήσω το κέρατο" και τσουπ να 'σου τα περί Ολυμπιλαγού ως χτύπημα κάτω απ' τη μέση. Αυτή, η μεταφερθείσα από τη γηπεδική αισθητική και νοοτροπία, ανικανότητα να κάνεις μισή συζήτηση με τον "αλλόθρησκο" είναι τελικά μεγάλο κόμπλεξ και πρόβλημα. Γι' αυτό και ταυτίστηκε τελικά ο οπαδισμός με το καφριλίκι. Το παρατηρώ σε πολλές περιπτώσεις...δεν αντέχουν να εκστομίσουν ούτε καν κανονικά το όνομα του αντιπάλου τους: Απόγονοι του Στόλου Vs Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός Vs Λαγόκοτες, Τουρκιά Vs Ξάνθη κοκ. Ακόμα χειρότερα, όταν αυτό γίνεται από αποδεδειγμένα έξυπνους και σκεπτόμενους ανθρώπους.
punky Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 θες να τα φτιάξουμε; ). Περνάω μια δύσκολη συναισθηματική φάση, λόγω πρόσφατου χωρισμού. Και λέω να κλειστώ στο καβούκι μου για λίγο καιρό. Από την άλλη, το γεγονός ότι τα εισοδήματά σου όπως δήλωσες σε αλλο ποστ, περιορίζονται σε 30 Ευρώ το εξάμηνο, καταλαβαίνεις ότι δεν βοηθάει στην άρση των ενδοιασμών μου. Κάπως κι εγώ πρέπει να φροντίσω για το μέλλον μου. Καταλαβαίνεις. Σε όλα τα υπόλοιπα που γράφεις, συμφωνώ απόλυτα.
johnnyestia Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Oι οπαδοι του ΟΦΗ μπορουν να ΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙ!!! Αι σιχτιρ με τους ηλιθιους Περσυ ο κωλογαυρος καθησε και εχασε απο τον Λεμονιακο και εφερε Χ στην ιδια του την φιεστα με τον Ιωνικο στην εδρα του ΜΠΑΣ ΚΑΙ πεσει ο ΟΦΗ Και φετος πως το ξεπληρωσαν? Κυριες με τον Ολυμπιακο,1-2 με γκολ δωρο του Σηφακη στο 85' Φανατιλα με εμας και 3-3,-5 βαθμους εμεις Αι στο διαολο ζωα.Σας λενε πουλημενους και αντι να σκιζεστε με αυτους που σας λενε,προσπαθειτε να αποδειξετε οτι ειστε δικοι τους Μάθε να μιλάς σαν άνθρωπος και μετά λέγε για ζώα. Κατα τα άλλα είσαι και σχετικός με το άθλημα...
comfuzio Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Εγω παντως βλεπω το παληκαρι εχει προβλημα! Εγω δεν ασχολουμε πλεων μαζι σου. Αλλα το να λες πραγματα που δεν ειπα μονο εσενα εκθετουν! Ακου εκει μου ανηκει ή δεν μου ανηκει... ποσο ΜΗ Παναθηναικος πρεπει να εισαι για να τα λες αυτα? τεσπα τσιμπα ενα Ignore σαν το Μινιμουμ που μπορω να κανω. Edit: αμα θελω να μηλισω για φανατιλα κτλπ(που τα ειδες να τα λεω? ρε μηπως δεν επικοινωνεις?) υπαρχει και το www.panatha.gr
antreaslam Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Oι οπαδοι του ΟΦΗ μπορουν να ΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙ!!! Αι σιχτιρ με τους ηλιθιους Περσυ ο κωλογαυρος καθησε και εχασε απο τον Λεμονιακο και εφερε Χ στην ιδια του την φιεστα με τον Ιωνικο στην εδρα του ΜΠΑΣ ΚΑΙ πεσει ο ΟΦΗ Και φετος πως το ξεπληρωσαν? Κυριες με τον Ολυμπιακο,1-2 με γκολ δωρο του Σηφακη στο 85' Φανατιλα με εμας και 3-3,-5 βαθμους εμεις Αι στο διαολο ζωα.Σας λενε πουλημενους και αντι να σκιζεστε με αυτους που σας λενε,προσπαθειτε να αποδειξετε οτι ειστε δικοι τους χαλας την πιατσα....γιατι δε δεχεσαι αυτο που σου λεει ο θειος χελακης,ο θειος ξυδης κ ο θειος καραγιαννιδης? γιατι εχεις μνημη?ε? γιατι? που πηγες κ θυμηθηκες τωρα το...περυσι,που στο ιντερνετ,παρασκευη απογευμα,ο ασσος του λεβαδειακου επεσε στο 1,25???αχ,ντροπη ντροπη! ΥΓ:blueviper,που ειναι το κακο να πληρωνεται ο γκομεζ απο τον ΠΑΟ κ να ανηκει σε αυτον?ο παπας,το ιδιο δεν εκανε περυσι? ακομα , ο ξανθοπουλος στο μπασκετ περυσι του παο,ή ο αγκαμεζ στο βολλευ επισης περυσι? δεν ειναι μονιμη τακτικη αυτη,σε ολες τις χωρες?στην ισπανια μαλιστα,υπαρχει κ ορος να μην παιζουν στα μεταξυ τους παιχνιδια... τα γεγονοτα της ξανθης,νομιζω οτι ειναι περισσοτερο κατακριτεα,μια που εγιναν....πισω απο τις κουρτινες,κ εκριναν κ ενα πρωταθλημα...
KaizerSoze Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Μάθε να μιλάς σαν άνθρωπος και μετά λέγε για ζώα. Κατα τα άλλα είσαι και σχετικός με το άθλημα... Σε ζωα απευθυνομαι,σαν ζωο θα μιλησω.Αν εισαι αλλη ομαδα και απλα σε ενοχλησε το στυλ μην πεταγεσαι,δεν σου μιλησε κανεις.Αν εισαι ΟΦΗ,ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΙΠΑ,αντε να πεσετε στην Β Εθνικη να τελειωνουμε...Στους βαθμους κερδισμενοι θα ειμαστε
crach13 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 αντε ρε με ολους τους κομπλεξικους και τους κολλημενους.Με τον οφη και με τον οφη.Αντε να πεσει να μην μας ζαλιζουν τα @ρχιδι@.
antreaslam Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 σπορταιμ: Το ανώτατο Διεθνές Διαιτητικό Αθλητικό Δικαστήριο (CAS) έκανε δεκτή την έφεση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατά της απόφασης της FIFA της 4ης Οκτωβρίου 2005 σχετικά με τον ποδοσφαιριστή κ. Σωτήριο Κυργιάκο. Με την υπ΄ αρ. 973 απόφαση του το CAS δέχθηκε ότι ο ως άνω ποδοσφαιριστής παραβίασε χωρίς κανένα δικαίωμα τους όρους του συμβολαίου του με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός το οποίο έληγε στις 30 Ιουνίου 2006 και ανέπεμψε την υπόθεση στην FIFA προκειμένου να επιδικάσει το ύψος της αποζημίωσης υπέρ της ομάδας μας. ΥΓ:σωτηρακη,μακαρι να μπορουσε ο ταριφας,να σου κρεμασει το δελτιο στο ταβανι του ταφου του ινδου,κ να ξαναπαιζες μπαλα...οταν ψηλωνες για να το φτασεις....
johnnyestia Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Σε ζωα απευθυνομαι,σαν ζωο θα μιλησω.Αν εισαι αλλη ομαδα και απλα σε ενοχλησε το στυλ μην πεταγεσαι,δεν σου μιλησε κανεις.Αν εισαι ΟΦΗ,ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΙΠΑ,αντε να πεσετε στην Β Εθνικη να τελειωνουμε...Στους βαθμους κερδισμενοι θα ειμαστε Και να ήθελες να μην μιλήσεις σαν ζώο, είμαι σίγουρος πως δεν μπορείς. Τωρα το να μου κάνεις υποδείξεις για το αν πρεπει να πετάγομαι ή όχι άστο, κάνε ένα search με το nick σου να δείς τι π@παριές γράφεις καθε 3 και λίγο και κάνε την αυτοκριτική σου. ΝΑΙ, είμαι φίλαθλος του ΟΦΗ, και αν ασχολιόσουνα λιγάκι θα ήξερες πως οι οπαδοί του ΟΦΗ είναι οι πρώτοι που καταγγέλουν την σχέση του ΟΦΗ με τον ΠΑΟ και τα τελευταία χρόνια μποϋκοτάρουν την ίδια τους την ομάδα. Εσείς που δεν είστε ζώα, κάθεστε και ψάχνετε σχέσεις του Ολυμπιακού μέ Αιγάλαιω, Ξάνθη κτλ για να δικαιολογίσετε τα αδικαιολόγητα. Υστερα πετάγεται ο κάθε άσχετος σαν εσένα και χαρακτηρίζει έτσι ΧΙΛΙΑΔΕΣ κόσμου, γιατί του κόψανε ένα κωλοβαθμό από την ομάδα του. Τα: να ΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙ!!! Αι σιχτιρ με τους ηλιθιους Αι στο διαολο ζωα ,στα επιστρέφω ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.