Critter Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 @antreaslam, δυστυχως νεοι παιχτες στην ελλαδα αυτοι θεωρουνται (21-23). Εχεις δει εσυ ποτε 18αρη να παιζει βασικος? Αυτα γινονται μονο στο εξωτερικο και βλεπεις πχ τον ραουλ στα 18 του να εχει παρει ch.l. Σκεψου οτι και η λεγονεμη χρυση γενια του ολυμπιακου αποτελούνταν απο παιχτες που τοτε ηταν σε αυτες τις ηλικιες που λες (21-23). Δυστυχως ο ταραλιδης ανηκει στη νεα γενια και οι παιχτες που κοιταμε ειναι πανω απο 20 αλλα κατω απο 25. Και εδω που τα λεμε δεν ειναι ευκολο να ψωνισεις 18αρη γιατι καλα καλα δεν τον εχεις δει να παιζει. Οι ομαδες που πλασαρουν 18αρηδες στα ροστερ τους ειναι συνηθως αυτες που τους βγαζουν απο τα φυτωρια τους και τους γνωριζουν πολυ καλα. Στην Ελλαδα συστηχως απο πλευρας φυτωριων κατι πηγε να κανει ο ΠΑΟ αλλα εκανε κοιλιά...
KaizerSoze Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Εμ οταν αρχισαμε τα ΓκουμοΜπασιναδες... Βεβαια καποια χρονια μετα να το πειρατικο,και να η πρωτευουσα της Ελλαδος η Λισσαβωνα και μαλλον αλλαξε επονημο ο Σειταριδης,ο Μπασινας,ο Φυσσας και ο Καραγκουνης.Διοτι δεν εξηγηαι οι ιδιοι τυποι που τους θαβανε στον Παναθηναικο να βγαζουν φραγκα απο dvd και κωλοφυλλαδες στην πλατη τους
antreaslam Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 κατι..."λεπτομερειες" που προσεχεις ρε καιζερ... οταν επαιζαν στον παναθηναικ,ηταν "που πας με γκουμομπασιναδες"... οταν εφυγαν,ηταν τεραστιες απωλειες κ λαθος του Παναθηναικου που τους εδιωξε... και κατι τελευταιο..επειδη ομαδες-δημοσιογραφοι εχουν στησει μια ωραια επιχειρηση,που τιποτα δε χαλαει την αρμονια του ,μην πεφτουμε κ εμεις στην ιδια λουμπα... ο ταραλιδης,ο λεοντιου,ο τζιωλης,ο μαντζιος,ο βαλλας,ο δαρλας,ο παππας,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΙ παιχτες...δικαιουνται ενα ετος προσαρμογης στα νεα δεδομενα μιας μεγαλης ομαδας ,που ειναι φυσικο να τους ζορισει αρχικα να προσαρμοστουν κ να καταλαβουν τις απαιτησεις,και ΤΕΛΟΣ! να βαλει μεσα τον γκαντσεφ,να δωσω συγχωροχαρτι,ναι,στο μαντζιο ομως,ΟΧΙ! ΥΓ:καντισκυ,ουτε ο Παναθηναικος εχει πολυκανει...τελικα,κατα τη γνωμη μου,οι καλυτεροι "νεοι" παιχτες που εχει,ειναι απο τα φυτωρια του: με σειρα....συμπαθειας: γκαντσεφ,λεοντιου,δαρλας,σταθης,κρητικος(τον τελευταιο δεν τον εχω παρατηρησει ιδιαιτερα). μετα τον παπαδοπουλο,δεν εχει γινει μεταγραφη "νεαρου" ελληνα(μεχρι 24),που να εχει βγει γερα!
johnnyestia Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Η ενδεκάδα της εθνικής προχθές: Νικοπολίδης Σεϊταρίδης Φύσσας Κατσουράνης Κυργιάκος Μπασινάς Ανατολάκης Γιαννακόπουλος Καραγκούνης Λυμπερόπουλος Σαμαράς Η ενδεκάδα του ΠΑΟ στην Ριζούπολη στο 3-0: Νικοπολίδης Φύσσας Σεϊταρίδης Κυργιάκος Καραγκούνης Henriksen Μπασινάς Mikaelsen Kolka Λυμπερόπουλος Olisadebe Κωνσταντίνου Καλό έ? 7 παίχτες, ούτε 3 ούτε 4, και αν δεν ήταν ο Κωνσταντίνου Κύπριος τότε θα μιλάγαμε για 8. Αν και εγώ πιστεύω πως για την εικόνα του ΠΑΟ τα τελευταία χρόνια δεν φταίει η φυγή αυτών των παικτών, αλλά η φυγή του Ζαετς.
Critter Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Ε!αυτα να τα βλεπουν αυτοι που αγοραζουν τις φυλλαδες. Επαιρνα φυλλαδες μεχρι το λυκειο. Μεγαλωσα, εβαλα μυαλο και δεν αγοραζω. Ο Χελακης ας πουμε ειναι ανθρωπος με αποψη και γενικα καλλιεργημενος. Ναι, αλλα ειναι καφρος. Τι να τον κανω να τον διαβασω? Να διαβασω ποιον? Αυτον που μεταφραζει τη δηλωση του σολιντ ως "Θα κανω τον ολυμπιακο δυναστεία?" ή αυτον που μεταφράζει δηλώσεις του στυλ "ειμασταν καλυτεροι και κερδισαμε" σε "ειμαστε οι καλυτεροι στον κοσμο, ολοι βλεπουν την πλατη μας και η ταδε ομαδα μας παιρνει πιπες?" θελοντας να δημιουργησουν κλιμα ενοψη αγώνων? Ενα μεγαλο μερος της καφριλας που εκδηλωνεται στα γηπεδα προκαλειται απο τους δημοσιογραφους. Υ.Γ: Ξεκαρφωτο αλλα μακαρι αυτο που ειπε ο Ομπραντοβιτς να το κανουν πραξη. Ειμαι σιγουρος οτι αν ο Ομπραντοβιτς σηκωθει και φυγει, θα τον ακολουθησουν ολοι απο το γηπεδο...θα εχει ομως τη δυναμη να το κανει?. Ο ανθρωπος θεος ουτως ή αλλως αλλά αν κανει και αυτο τοτε παιδια πραγματικα δεν θα εχω λογια να εκφραστω για τον ανθρωπο αυτο. Βεβαια κατα καιρους εχει κανει και αυτος τις μαλακιστες του αλλα ενταξει...
antreaslam Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Αν και εγώ πιστεύω πως για την εικόνα του ΠΑΟ τα τελευταία χρόνια δεν φταίει η φυγή αυτών των παικτών, αλλά η φυγή του Ζαετς. οπού γυρνωντας στις λαμογιες των δημοσιογραφων,θυμιζω οτι λαμογιο τον ανεβαζαν,λαμογιο τον κατεβαζαν.οτι φερνει δικους του παιχτες,οτι παιρνει μιζες κλπ... (ναι,εφερνε δικους του παιχτες,αλλα με μπατζετ ΤΟΤΕ,αστειο,ηταν οτι καλυτερο μπορουσε να φερει,ο καθε αντριτς,μαριτς,γκαλινοβιτς κλπ). επισης,κρατουσε μια καλη πειθαρχια στην ομαδα,που χαθηκε τελειως με τη φυγη του.. ΥΓ:κατι που δεν εχει αναφερει κανενας παναθηναικος ,ειναι οτι μαζι με τον μουνιοθ,ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο π****ης ο στρατους,αλλα ο βελιτς. ο στρατους,αναβαθμιστηκ' σε σκατουρ (τ' ειν'τουτ' δεν ξερ',αλλα θα μαθ' )!
Panahs Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Μάλλον εννοείς σκάουτερ. Αυτός που ψάχνει για ταλέντα. EDIT: Ok, άργησα λίγο, αλλά το έπιασα! :oops: Ξέχνα την πρώτη σειρά!
blueviper Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Ομολογώ πως δεν την είχα παρακολουθήσει την ιστορία, οπότε όποιος έχει διαβάσει κάτι περισσότερο, ας ενημερώσει σχετικά...προς το παρόν βάζω μόνο το άρθρο από το σημερινό φύλλο της Ελευθεροτυπίας: Επιβεβαίωσε ο Ρονάλτ Γκομέζ τη δήλωσή του σε κυπριακή εφημερίδα, σύμφωνα με την οποία την περίοδο που αγωνιζόταν στον ΟΦΗ πληρωνόταν από τον Παναθηναϊκό: «Για να πω την αλήθεια μπορεί να αγωνιζόμουν στον ΟΦΗ, όμως ουσιαστικά ήμουν παίκτης του Παναθηναϊκού και από εκεί πληρωνόμουν. Λόγω του ότι ουσιαστικά ΟΦΗ και Παναθηναϊκός είναι το ίδιο πράγμα, δεν με έδιναν αρχικά στον Ολυμπιακό, στη συνέχεια θα πήγαινα στον Παναθηναϊκό, όμως είχε ξεσηκωθεί ο κόσμος και η μετεγγραφή χάλασε». «Ναι, τα είπα γιατί είναι αλήθεια. Μου έκαναν μια μεγάλη συνέντευξη για την καριέρα μου και στη συζήτηση επάνω είπα και αυτά», δήλωσε από τη Λευκωσία ο επιθετικός του ΑΠΟΕΛ, χωρίς όμως να μπει σε λεπτομέρειες, ούτε να απαντήσει σε καίρια ερωτήματα που έχουν σχέση με το χρόνο της δήλωσης ή τη σκοπιμότητά της. «Αν χρειαστεί θα μιλήσω για όλα αυτά , αλλά για την ώρα δεν θέλω να πω τίποτα άλλο».
johnnyestia Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 οπού γυρνωντας στις λαμογιες των δημοσιογραφων,θυμιζω οτι λαμογιο τον ανεβαζαν,λαμογιο τον κατεβαζαν.οτι φερνει δικους του παιχτες,οτι παιρνει μιζες κλπ... Ακριβώς. Εντωμεταξύ, ένας άλλος που φαγώθηκε εξαιτίας του κατευθυνόμενου κραξίματος ήταν και ο Όσιμ, ο οποίος παρέδωσε έτοιμη ομάδα στον Ρότσα(!) για να πάει στους 4 του CL, χωρίς να έχει κάνει μεγάλες μεταγραφές κλπ. Και μιλάμε πως ο μέν Ζάετς έφυγε λόγω κραξίματος ακριβώς μετά το πρωτάθλημα μετά από 7 χρόνια ξηρασίας, ο δε Όσιμ σε εποχή όπου ο Παναθηναϊκός ήταν κυρίαρχος. Βάλε και πως έφυγε ο Μπάγιεβιτς 2 φορές από τον Ολυμπιακό, γιατί ήταν λίγος λέει για την Ευρώπη, και καταλαβαίνουμε γιατί το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι εκεί που είναι. Λέει φταίει που δεν γίνονται επενδύσεις. @ρχιδι@, με τέτοιο κοινό, και πάλι καλά να λέμε.
comfuzio Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 καλα τετοια σου βρησκω εγω οσα θες για παιχτες του Ολυμπιλαγου, αιγαλεο, πανιωνιου και ολα τα μαγιαζια του! Μπαρουφες λεει αλωστε μην ξεχναμε "Ο ολυμπιακος και το Αιγαλεο να καρδιζουν και ολοι οι αλλοι να πανε να ....."
KaizerSoze Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Ο Χαρης ο Παππας περσυ απο ποιον πληρωνοταν?
comfuzio Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Γιατι το 2003 μετα απο μας με την Ξανθη στο 1-5 ποσους απο αυτους ειχε κλεισει απο πριν? και κατα τα αλλα περασε απο εκει με το σπαθι του...
Kandinsky Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Απ' όσο άκουσα οι οπαδοί του ΟΦΗ αντέδρασαν (κατά της ΠΑΕ δλδ). Ίσως το έχω αναφέρει ξανά αλλά ισχύει το ότι οι περισσότεροι οπαδοί του ΟΦΗ δε πολυγουστάρουν τον Βαρδινογιάννη. Το μίσος προς τον Ολυμπιακό νομίζω μπορεί να εξηγηθει περισσοτερο από πλευράς τοπικισμού (με τους Χανιωτες).
KaizerSoze Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Oι οπαδοι του ΟΦΗ μπορουν να ΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙ!!! Αι σιχτιρ με τους ηλιθιους Περσυ ο κωλογαυρος καθησε και εχασε απο τον Λεμονιακο και εφερε Χ στην ιδια του την φιεστα με τον Ιωνικο στην εδρα του ΜΠΑΣ ΚΑΙ πεσει ο ΟΦΗ Και φετος πως το ξεπληρωσαν? Κυριες με τον Ολυμπιακο,1-2 με γκολ δωρο του Σηφακη στο 85' Φανατιλα με εμας και 3-3,-5 βαθμους εμεις Αι στο διαολο ζωα.Σας λενε πουλημενους και αντι να σκιζεστε με αυτους που σας λενε,προσπαθειτε να αποδειξετε οτι ειστε δικοι τους
blueviper Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 καλα τετοια σου βρησκω εγω οσα θες για παιχτες του Ολυμπιλαγου Αν θες να μιλάμε σε αυτήν την αισθητική βάση, κανένα πρόβλημα. Δεν ξέρω όμως ποιος από τους δυο μας θα θιχτεί περισσότερο σε μια τέτοια περίπτωση και θα χαλάει τη ζαχαρένια του. Όσο για τα υπόλοιπα, ρώτησα ευθέως αν έχει υπάρξει κάποια σχετική αναφορά σε άλλη εφημερίδα κι αν υπάρχουν πουθενά οι αρχικές δηλώσεις. Να καταλάβω περί τίνος πρόκειται προσπαθώ κι όχι να μιλήσω για κότες, αρουραίους, λαγούς κι απογόνους. Κατανοητός;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.