Cromb Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Ε, όχι και τόσο άνετα. Πάντως ανώτερος ο παναθηναικός σαν ομάδα
privateer Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Ανακοίνωση με την οποία χαρακτηρίζει μη… σοβαρή την πρόταση του Παναθηναϊκού για τον Πέτερ Χάνσον και γνωστοποιεί την πρόθεσή της να κρατήσει τον Σουηδό αμυντικό στην ομάδα εξέδωσε η διοίκηση της Χέρενφεϊν. «Η πρόταση που μας έγινε δεν μπορούσε να χαρακτηριστεί σοβαρή. Όχι μόνο δεν υπάρχει συμφωνία, αλλά ούτε καν επαφές», αναφέρεται σχετικά. http://www.sport-fm.gr/news.jsp;jsessionid=88C32404243D2143534A63B5EC295351?newsID=47780
zaxoys Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 privateer κάτι άκουσα οτι θα παίρναμε τον φίγκο και τον μπενζά αλλά τελικά ο Κόκκαλης τους είχε κλείσει για 1+1 (όπως εμείς τον pap ) και δεν μπορούν να πάνε μέχρι ΔΕκέμβριο σε άλλη Ελληνική ομάδα
KaizerSoze Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Xθες ο ΤασΟΥΛΗΣ(γιατι ποτε δεν θα γινει Τασος,μια ζωη ΤασΟΥΛΗΣ) τοπε καθαρα "Το θεμα ειναι να προσφερουν οι παικτες,και δεν εχει σημασια το ονομα,και ονοματα δεν ερχονται στην Ελλαδα.." Και το δουλεμα συνεχιζεται,σημερα διαβαζω για ενα Κοσολοφσκι απο Βισλα.Μαλιστα. Τζιγγερακο,ο Κυριακος εχει προτασεις 1,5Μ και ο Μπασινας εκλεισε με 1,1Μ στην Μαγιορκα.Οποτε με το 1,5 που δινεις εσυ για Ελλαδα,θα παρεις παικτη του 0.9-1Μ,δηλαδη ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ απο Κυριακο και Μπασινα.εΥΓΕ
antreaslam Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 να σας εχει ο θεος καλα,παντα να ανταμωνουμε,και να ξεφαντωνουμε !!!!!! α ρε παυλο.....οχι τοσο ευκολα...του χρονου θα το απαξιωσουν παλι το "μπασκετακι".....
KaizerSoze Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Ποσο μπροστα να παει μια ομαδα με σεντερ τον Σχορτιανιτη?? Ο τυπος ειναι χοντρελας και ατσουμπαλος,σου βαζει 20 ποντους και μεταξυ τον εχεις φορτωσει 4 φαουλ και εχουν αχρηστευτει οι συμπαιχτες του Παρεπιπτοντως ο Μητσαρας παρακαλω να προσεχτει ΔΕΟΝΤΩΣ,ειναι κριμα αυτο το παλικαρι να μην παει ΝΒΑ
antreaslam Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 ο Γιάκα το έριξε (χιουμοριστικά πάντα) στο …σορολόπ… «Μου προκάλεσε μεγάλη εντύπωση ο τρόπος που αντιδράσαμε όταν βρεθήκαμε με πέντε πόντους πίσω στο τρίτο δεκάλεπτο… Τρέξαμε ένα πολύ μεγάλο αναπάντητο σερί και πήραμε τα ηνία του αγώνα μέχρι το τέλος. Βεβαίως, θέλω να πω ότι σε μία ζεστή αθηναϊκή ημέρα, οι οπαδοί του Ολυμπιακού, έμειναν διψασμένοι. Με τόσα μπουκάλια νερό που μας πέταξαν, αναμφίβολα δεν θα τους έμεινε ούτε σταγόνα να ρίξουν στο λαρύγγι και το πρόσωπό τους. Ασε που ήρθε και μετά η ήττα, οπότε θα το είχαν περισσότερο ανάγκη… Προς γνώση και συμμόρφωση λοιπόν». γεια σου ρε γιακα....κ αν φυγεις...ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ,ΟΠΟΥ Κ ΑΝ ΠΑΣ....
zaxoys Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Εντάξει ,έχουμε τέτοια περιφέρεια που αν βρεθεί σε καλή μερα ελάχιστες ομάδες μπορούν να ακολουθήσουν , είδατε το coast to coast του σπανούλη στο προηγούμενο παιχνίδι?Κρίμα που δεν μπήκε το κάρφωμα!
LL_NEO Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Και γμ την τρέλα μου κάνω (αναπόφευκτα) τη σύγκριση με το τμήμα που διοικεί η καρκινοοικογένεια και μου ρχεται....
antreaslam Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 κανεις συγκριση σε ΑΣΥΓΚΡΙΤΑ πραγματα... συγκρινεις καποιους που ΑΓΑΠΟΥΝ την ομαδα...με καποιους που την εκμεταλλευονται... συγκρινεις οπαδους, με επιχειρηματιες (επιτυχημενους στο χωρο τους,αποτυχημενους στον αθλητισμο. και οποιος αμφιβαλει,ας σκεφτει το εξης: κυρια αρχη μιας επιχ/σης,ειναι οι ικανοποιημενοι πελατες της,κ η αυξηση του ογκου πελατων. ΤΙΠΟΤΑ απο αυτα δεν καταφερνει ο ταριφας)! συγκρινεις εναν ανθρωπο που κλαιει οταν χανει ο παναθηναικος,αλλα ακουει ενα χειροκροτημα ακομα και τοτε,με εναν ανθρωπο που φευγει απο το γηπεδο οταν χανει ο Παναθηναικος,και γιουχαρετε ακομα κ οταν η ομαδα κερδιζει.... και το κριτηριο του κοσμου ειναι αλαθητο!!!! (ακομα πιο δυσαρεστα θα ηταν τα συμπερασματα αν βαζαμε μεσα και τον ΚΥΡΙΟ Σταθοκωστοπουλο....που επισης κυριε ταριφα-ραλιστα, εδιωξε σημαια της ομαδας(βλ Ακη),που πηγε στον αιωνιο, αλλα παρολαυτα,ο κοσμος τον στηριξε 1000%.... δεν αναριωτεστε γιατι???
KaizerSoze Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Ναι,γιατι εφερε τον Νταντε,τον Γκομεζ,τον Μαρσελινιο και τον Μπαεφ Οπως καποτε ο Παυλος εστειλε στον διαολο τον Υπονομου και πηρε εκεινο τον αχρηστο τον παλιοσερβο τον πως τον λενε τον Μποντιρογκα Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ειναι πανω απολους,ας φυγει ο Παπαδοπουλος,ο Πατακος και ο Ιωαννιδης.Δεν με νοιαζει ΕΦΟΣΟΝ ο προεδρος φερει τον 2χ Παπαδοπουλο.Απλα τα πραγματα...Αν δειχνεις οτι "Διωχνω τον Χ γιατι θα φερω τον Υ" δεν εχω προβλημα,αν ομως η νοοτροπια σου ειναι να βγαλεις απο την μυγα ξυγκι,να μας κοιμησεις με τον Παπαδοπουλο γιατι το γηπεδο δεν προχωραει,αν ζητησες εισητηρια για 1 ματσ ολη την χρονια,στην Τουμπα που εγινε κεκλεισμενων!!! και αλλα τετοια ομορφα,ε σαλτα και γα.... Τεσπα,αυριο ειναι μερα γιορτης.ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΥΝΘΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΤΑΡΙΦΑ!!Μην μαυρησουμε την γιορτη του Παυλου,του Θαναση και του Μαγκα των Τιτλων με αλλα...
antreaslam Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 στα λογια μου ηρθες καιζερ... αυτος ο βλακας ο παυλος, παει κ δινει τα λεφτα του σε κατι σχεδον γνωστους παιχτες...ντομινικ,ρατζα,σκοτ,κομαζετς,βρανκοβιτς,μποντιρογκα κλπ , ενω ο γατος ο ταριφας παιρνει σιγκουρτσον (καρχαριας),μαουρο ντα σιλβα,καρβαλιο,ιρισμετοφ,μαριτς,αντριτς κλπ... (σημειωση: βγηκαν δε βγηκαν σωστες,εγω ημουν υπερ των αγορων: σοουζα, κονσεισαο,βλαοβιτς,μπισκαν,σεριτς,νιλσον,μικλαντ,μπορελι).δηλαδη,ειτε μεγαλων ονοματων,ειτε μετριων αλλα με καποια παικτικη αξια!) οσο για αυριο...θα μου αρεσε,μεχρι να βγουν οι παιχτες,να ειναι διαδηλωση εναντιον του ταριφα,και μετα να γινει ΓΙΟΡΤΗ για την ομαδα του μπασκετ! (αν κ δε νομιζω να χαλουσε τον παυλο να ακουστουν συνθηματα κατα ταριφα,αλλα anyway_)! Δεν εχω μυαλο....τριφυλλαρα μου το πηρες κ αυτο.... Δεν εχω λεφτα....ΦΟΥΣΤΗ τζιγκερ μου τα πηρες κ αυτα.... (νομιζω οτι αυριο θα επρεπε να γινει μια μικρη χορογραφια στο απεναντι πεταλο με την φανελα του φραγκι,ως ευχαριστω...-κ του ζελικο-...μακαρι να γινει,αλλα δεν προλαβαινουμε να την φτιαξουμε μαλλον)!!!
vsls Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Ακομα μια ΜΕΓΑΛΗ μεταγραφη! ΝΑΙ ο Δημητρης Παπαδόπουλος ΘΑ ΕΙΝΑΙ κ ΠΑΛΙ παιχτης μας! Με αυτες τις κινησεις θα το σηκωσουμε το UEFA στο χαλαρο! ΚΑΤΑΝΤΙΑ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.