Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ρε μάγκες δεν είμαι βάζελος, αλλά ειλικρινά εύχομαι να σας βγει και να είναι πράγματι άκρως επιθετικός.

Μπας και δούμε και λίγη μπάλα, εμείς που γουστάρουμε το άθλημα.

Το ίδιο και για τον έτερο Βίκτορ, γιατί μόνο ο Καστίγιο (και ο δικός μας Τζιοβάνι :mrgreen: ) είναι φωτεινές εξαιρέσεις στη σημερινή ελληνική μιζέρια.

Δηλαδή ο Ίβανσιτς δεν διακρίνεται μέχρι στιγμής?

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν έχεις άδικο. Απλά μου αρέσει το εκρηκτικό και φαντεζί ποδόσφαιρο.

Αυτό το παίκτες-εργαλεία, δεν μου πολυαρέσει.

Αλλά σίγουρα είναι πάνω από θετική η παρουσία του στην ομάδα.

Ίσως αυτό να ενισχύεται και από το γεγονός ότι δεν βλέπονται οι υπόλοιποι.

Και ο φουκαράς ο Σαλπιγγίδης, ότι του έχουν δώσει σχεδόν, το έχει καρφώσει.

Δημοσ.

εγω το εχω πει και το ξαναλεω αν και Ολυμπιακος. Ο Ιβανσιτς εχει δειγματα μεγάλου παίκτη!Ξέρει μπάλα ο άνθρωπος...

Δημοσ.
Δικε μου δεν το πιστευω οτι μου απαντησες σοβαρα

Κάπου έχω χαθεί τελευταία. Απαντάω σοβαρά σε αστείες ερωτήσεις και τούμπαλιν. Πάω στο thread του πουλίνου με τα φουσκωτούλια να βρω τον εαυτό μου.....:mrgreen:

Δημοσ.
Δεν έχεις άδικο. Απλά μου αρέσει το εκρηκτικό και φαντεζί ποδόσφαιρο.

Αυτό το παίκτες-εργαλεία, δεν μου πολυαρέσει.

Μαλλον δεν εχεις δει Αντρεα.Ειναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ (συμπεριλαμβανομενου Παπ-Σαλπι) αυτη την στιγμη που ΔΕΝ ειναι εργαλειο,ο τυπος παιζει αλλο ποδοσφαιρο,για την παρτη του λιγο,λιγο πιο αργο,πιο τεχνικο...το οποιο σημαινει οτι με 11 Ιβανσιτζ δεν θα δεις προκοπη αλλα μεσα σε 10 εργαλεια(=αμπαλους για μενα,διοτι εργαλειο ο Νταβιτς,εργαλειο και ο Τζιωλης,δεν παει,παει? ) ειναι οαση να βλεπεις ενα παικτη να ξερει ή τουλαχιστον να εχει σκεφτει τι να κανει την μπαλα μολις περασει ενα αντιπαλο

Δημοσ.
Μαλλον δεν εχεις δει Αντρεα.....,ο τυπος παιζει αλλο ποδοσφαιρο,για την παρτη του λιγο,λιγο πιο αργο,

Νομίζω πως το κάλυψα ήδη. Γούστα είναι αυτά:

Απλά μου αρέσει το εκρηκτικό και φαντεζί ποδόσφαιρο.

το οποιο σημαινει οτι με 11 Ιβανσιτζ δεν θα δεις προκοπη αλλα μεσα σε 10 εργαλεια, ειναι οαση να βλεπεις ενα παικτη να ξερει ή τουλαχιστον να εχει σκεφτει τι να κανει την μπαλα μολις περασει ενα αντιπαλο

Μαζί σου 100%

Εννοείται πως και πολύ καλά στοιχεία έχει δείξει, και πως είναι απαραίτητοι τέτοιοι παίχτες σε μια ομάδα.

Δημοσ.

Όσον αφορά τον προπονητή, αυτό που συμπεραίνει εύκολα κανείς είναι οτι ένα απ' τα βασικά κριτήρια απόκτησης ήταν το να δεχτεί να κάτσει μέχρι το καλοκαίρι. Λυπηρό.

Δημοσ.

Το νέο γήπεδο τού ΠΑΟ αλλά με 10000 θεατές λιγότερους.Συμφωνήθηκε η μορφή να είναι η ίδια.Είναι το dragao καί ο αρχιτέκτονας ήρθε ήδη στην Ελλάδα καί μάλιστα είναι ο ίδιος.Λέγεται πως θα διατηρηθεί η θύρα 13 στο πέταλο όπου δεν είναι διώροφο.

dragaoqk2.th.jpg

Δημοσ.

Καταλαβα τι ειπες για το εκρηκτικο,διαφωνισα για το φαντεζι.Δηλαδη ο Ιβαν ειναι τυπος που θα σου κανει την ντριπλα πραπανω.Απλα σε διαφορα με τον Καστιγιο ας πουμε ειναι οτι ο Καστιγιος θα την πεταξει και θα αρχισει να τρεχει,ο Ιβαν παιζει με ψηλα το κεφαλι,μολις κανει τριπλα θα κοιταξει. Σαν Τσαρτας αλλα με πιο καλα πνευμονια και κανει και καμια κουρσα

Τεσπα,ειπαμε γουστα ειναι αυτα,απλα δεν ειναι εργαλειο ο Ιβανσιτζ,δεν μπορεις δηλαδη να του πεις "Κανε αυτο κιαυτο",οσες φορες το καναμε χαθηκε στην μετριοτητα.Γιαυτο πιστευω οτι με ενα Εκι στον αξονα-που αν και Αργεντινος ειναι αρκετα πιο πειθαρχημενος,δηλαδη μπορει να ριξει εν ψυχρω κλωτσια αλλα δεν ειναι παικτης που κανει του κεφαλιου του-και ενα Βικτορ δεξια κατι μπορει να γινει.

Αλλα ο ενας θα ερθει πιο αργα απο τον Αγιο Βασιλη και ο αλλος ακομα πιο αργα!(και τελευταια αρχιζω να πιστευω πως πρωτα θα παιξει ο Εκι και μετα ο Βικτορ)

Παντως ειναι καλη μελετη το θεμα Βικτορ για οσους λενε "Ελα μωρε,γιατι δεν περνει τον Χ?Επειδη χτυπησε?Ε και...?" για να καταλαβουν ποσο σημαντικο ειναι να εχεις υγιεις παικτες.Και ειδικα ο βαζων τα λεφτα εχει πολλα να σκεφτει.Στο φιναλε δεν πληρωνεις εσυ τον Βικτορ για να καθεται

Όσον αφορά τον προπονητή, αυτό που συμπεραίνει εύκολα κανείς είναι οτι ένα απ' τα βασικά κριτήρια απόκτησης ήταν το να δεχτεί να κάτσει μέχρι το καλοκαίρι. Λυπηρό.

Και μενα δεν μου αρεσει που βλεπω απο τωρα Μπαγεβιτς το καλοκαιρι.Απο την αλλη εχει αυτοματη ανανεωση σε περιπτωση που παρει πρωταθλημα

Δημοσ.

Και όσο σκέφτομαι ότι ο Αναστόπουλος κάποτε αρνήθηκε να πάει στον Ολυμπιακό (τι πιο σημαντικό για έλληνα προπονητή που διετέλεσε και παίχτης στην ίδια ομάδα; ) με παρεμφερείς όρους/περιορισμούς...

Anyway, και ο Ισπανός θα κριθεί από το αποτέλεσμα.

Μένει να δούμε.

Δημοσ.

Συνεντευξη γιακα λακοβιτς,να μιλαει για ολα,αλλα (προσωπικα),να μη με πειθει για το παρακατω:

«Δεν είμαι προδότης, είμαι Παναθηναϊκός»

κοκκινη προταση: “Είσαι τρελός; Δεν θέλω να ξανασυζητήσεις μαζί τους. Εγώ είμαι Παναθηναϊκός. Τι θες τώρα; Να με σκοτώσουν;”

(ενω με πειθει οτι πραγματι αγαπαει αυτην την ομαδα,κ οτι δε θα παει στο γαβρο-γιατι ειναι οπαδος,αλλα κ γιατι φοβαται κιολας!),δε με πειθει οτι το καλοκαιρι δεν εκανε μαμακια...ασχετα αν τελικα,ευτυχως,ο σανι ειναι πολυ καλος παιχτης)!

http://www.sportime.gr/basket_inside.asp?article_id=31684

«Ζέλικο, άσε με να σου εξηγήσω»

(μπα γιακα,χλωμο σε κοβω να σε αφηνει)

http://www.sportime.gr/basket_inside.asp?article_id=31685

Δημοσ.
Το νέο γήπεδο τού ΠΑΟ αλλά με 10000 θεατές λιγότερους.Συμφωνήθηκε η μορφή να είναι η ίδια.Είναι το dragao καί ο αρχιτέκτονας ήρθε ήδη στην Ελλάδα καί μάλιστα είναι ο ίδιος.Λέγεται πως θα διατηρηθεί η θύρα 13 στο πέταλο όπου δεν είναι διώροφο.

dragaoqk2.th.jpg

Το νέο γήπεδο θα χωράει 10000 λιγότερους από το dragao που φαίνεται στην φωτό, σωστά? Έτσι όπως το έγραψες στην αρχή κατάλαβα το αντίθετο.

Δημοσ.
Το νέο γήπεδο θα χωράει 10000 λιγότερους από το dragao που φαίνεται στην φωτό, σωστά? Έτσι όπως το έγραψες στην αρχή κατάλαβα το αντίθετο.

Ακριβώς.Το dragao χωράει 52000.Τού Παναθηναικού παίζεται ακόμη.Άλλοι λένε 40000 άλλοι 45000.Θα δείξει:mrgreen:

Δημοσ.

α ωραια δεν θα μπαινω πλεον στο κοντρα ευτυχως ποσταρονται τα πρωτοσελιδα και στο ινσομνια...

αυτος ο φιλαθλος παντως πολυ κωλοφυλλαδα. πιαστηκε σε ενα τυπικο θεμα και το εκανε πρωτοσελιδο για να χαρουν μερικοι μερικοι (ονοματα δεν λεμε) που με το νεο Αθλητικο Κεντρο μας εχουν χασει τον υπνο τους

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...