Dreamstorm Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Αυτό το είδατε; "Δεν έπαιξε λεπτό ο Ρομπέρτας Γιαβτόκας, ο Ομπράντοβιτς δεν τον έριξε στο παρκέ, την ώρα που δημοσίευμα στις ΗΠΑ ανέφερε πιθανή ανταλλαγή του Λιθουανού σέντερ με τον Μάικλ Ολοβοκάντι των Σαν Αντόνιο Σπερς!"
geovard Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Θα γίνει λέει δημοψήφισμα μεταξύ των φιλάθλων γιά να αποφασιστεί το όνομα τού νέου γηπέδου τού Παναθηναικού.Έχετε στα υπόψιν κανένα εύηχο καί ταιριαστό ονοματάκι?
punky Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Θα γίνει λέει δημοψήφισμα μεταξύ των φιλάθλων γιά να αποφασιστεί το όνομα τού νέου γηπέδου τού Παναθηναικού.Έχετε στα υπόψιν κανένα εύηχο καί ταιριαστό ονοματάκι? Να σου πω μια υποψία μου, αν πράγματι ισχύει αυτό που λες; Μόλις ολοκληρωθεί η ψηφοφορία, θα ψηφίσει και κάνας σπόνσορας. Και θα το βγάλουν Huyndai Arena, πχ.
KWSN_Men Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Αυτό το είδατε; "Δεν έπαιξε λεπτό ο Ρομπέρτας Γιαβτόκας, ο Ομπράντοβιτς δεν τον έριξε στο παρκέ, την ώρα που δημοσίευμα στις ΗΠΑ ανέφερε πιθανή ανταλλαγή του Λιθουανού σέντερ με τον Μάικλ Ολοβοκάντι των Σαν Αντόνιο Σπερς!" Αυτό το είδες; :wink:
geovard Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Να σου πω μια υποψία μου, αν πράγματι ισχύει αυτό που λες;Μόλις ολοκληρωθεί η ψηφοφορία, θα ψηφίσει και κάνας σπόνσορας. Και θα το βγάλουν Huyndai Arena, πχ. Αντιγράγω από το sport-fm.gr Και με τη βούλα στην τελική ευθεία Ανοίγει και τυπικά σήμερα ο δρόμος για την υλοποίηση του οράματος της κατασκευής του γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό. Σε λίγα λεπτά στο Δημαρχιακό Μέγαρο ο δήμαρχος της Αθήνας Θοδωρής Μπεχράκης και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού Θανάσης Γιαννακόπουλος θα υπογράψουν το μνημόνιο συνεργασίας και τη χρησικτησία του νέου σταδίου, ενώ μία ώρα αργότερα, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννης Βαρδινογιάννης και ο πρόεδρος Αργύρης Μήτσου θα υπογράψουν τη σύμβαση με τον πρόεδρο της Εταιρείας Ειδικού Σκοπού (ΕΕΣ) Θοδωρή Σκυλακάκη και το στέλεχος του Δήμου Αθηναίων και της εταιρείας Αλέξανδρο Τσιατσιάμη. Μετά τις υπογραφές οι δύο πλευρές (Δήμος-Παναθηναϊκός) θα μιλήσουν για τις επόμενες κινήσεις τους και θα απαντήσουν σε ερωτήματα όπως στο πότε θα ξεκινήσουν τα έργα κατασκευής. Η μελέτη για την κατασκευή του γηπέδου, τη χρηματοδότηση της οποίας έχει αναλάβει αποκλειστικά η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, θα είναι έτοιμη σύντομα και εν συνεχεία Παναθηναϊκός και ΕΕΣ θα φανερώσουν τις πρώτες μακέτες. Παράλληλα θα πρέπει να βρεθεί το όνομα του νέου γηπέδου, κάτι που σύμφωνα με πληροφορίες θα αποφασιστεί με δημοψήφισμα.
comfuzio Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Εμενα θα μου αρεσε το Athens Arena(στυλ Ajax Amsterdam ArenA) ή Παναθηναΐκος Arena
antreaslam Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Θα γίνει λέει δημοψήφισμα μεταξύ των φιλάθλων γιά να αποφασιστεί το όνομα τού νέου γηπέδου τού Παναθηναικού.Έχετε στα υπόψιν κανένα εύηχο καί ταιριαστό ονοματάκι? Αυτο,ειναι μια πολυ εξυπνη κινηση για να πλησιασει τον κοσμο... ελα ομως,που οι ρομαντικοι θα ζητησουν να εμπεριεχεται το ονομα του ιδρυτη καλαφατη,κατι που αποκλειεται να το κανει ο ταριφας (Εχει συζητηθει κ παλαιοτερα για την κεντρικη θυρα της αλεξανδρας,αλλα παλι φαγαμε ακυρο). καποια στιγμη,ειχε επισης ζητηθει απο τη διοικηση,καθε θυρα,απο τις περιπου 40 που θα εχει το νεο γηπεδο,να εχει το ονομα μεγαλων παιχτων που εχουν τιμησει τη φανελα...επισης,οπως καταλαβαινετε,φαγαμε ακυρο... Να σου πω μια υποψία μου, αν πράγματι ισχύει αυτό που λες;Μόλις ολοκληρωθεί η ψηφοφορία, θα ψηφίσει και κάνας σπόνσορας. Και θα το βγάλουν Huyndai Arena, πχ. νομιζω,οτι για κανα-2 χρονια θα το κρατησει το ονομα ανεπαφο απο χορηγο,κ μετα θα το πουλησει... (παντως,το arena μου αρεσει ως ακουσμα...τωρα,με τι θα...συνοδευεται,δεν εχω καποια ιδεα προς το παρων)!
KaizerSoze Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Ποιος Ολοβοκαντι ρε παιδια?Αφου οι μη-κοινοτικοι μπορουν να ειναι 2,και αποτι ξερω κανεις εκ των Ντελκ,Μπατιστ δεν προκειται να απολυθει
gvaggis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Μπορεί να υπάρχει όρος στο συμβόλαιο του Μπατίστ που να τον αποδεσμεύει αυτόματα εφόσον σπάσει και τρίτη μπασκέτα..
crach13 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Εγω πιστευω οτι θα βαλουν ονομα εταιριας.Το arena ως ενα συνθετικο μου αρεσει.
johnnyestia Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δεν ξέρω, αλλά το κλειστό του μπάσκετ θα πρέπει να το βγάλουν "Indian΄s Tomb"
Dreamstorm Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Χε, είδα sportnews και όχι sportime! Ψάρωσα είναι η αλήθεια, αλλά με τον Παυλάρα όλα τα περιμένεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.