geovard Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Ρε παληκάρια δεν είδα τί λένε οι εφημερίδες σας ώστε να εξακριβώσω αν η πληροφορία είναι σωστή, αλλά στο πρωτοσέλιδο του "ΦΩΣ" που μου έδειξε φίλος αναφέρει ότι εκτός του ότι δεν τα βρήκε ο Τζίγκερ με τον Άντιτς στο οικονομικό, τον θέλει λέει "μέχρι το καλοκαίρι και μετά...βλέπουμε". Ισχύει? Διότι αν ισχύει μιλάμε για παραφροσύνη. Όχι ισχύει μόνο το δεύτερο.Βλέπεις 'ερωτεύτηκε' ξαφνικά τόσο πολύ τον Μπάγεβιτς πού δεν κρατιέται ο Τζίγγερ καί τον θέλει από το καλοκαίρι.Βέβαια ο άλλος σαν πιό μεγάλο προπονητικό όνομα στην Ευρώπη είναι λογικό να μην δεχτεί προσωρινός προπονητής.Αυτή είναι η αλήθεια.
antreaslam Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 ΣΟΥΝΕΣ...αυτον στελνουν σημερα οι φυλλαδες.... ΥΓ:ατακες χθεσινες: κακιουσης:Τον ρώτησε κάποιος αν σκέφτεται να πάρει ψηλό, αφού η ομάδα του φάνηκε να έχει αδυναμία κάτω από τα καλάθια και ο προπονητής είπε το τσιτάτο της βραδιάς: «Όταν παίζεις με τον Παναθηναϊκό, θέλεις να αλλάξεις όλους τους παίκτες σου…» στεργακος:όταν ο Μπατίστ γκρέμισε το ταμπλό, ανακάλυψε τον τρόπο που να σωθεί η ομάδα του: «Ρε μπας και δεν έχουνε δεύτερο ταμπλό και το πάρουμε το ματς με 20-0;» είπε και βρήκε έναν από τους λίγους τρόπους που θα μπορεί ο Παναθηναϊκός να χάσει στην Ελλάδα.
geovard Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Εμ αυτό το είδατε?Τι λες ρε παιδί μου! http://www.balla.gr/
antreaslam Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 το να δηλωνει ο αντιτς, "ευχομαι να επιστρεψω",κ να μην τον εχεις ηδη τσιμπησει,γιατι χτυπας τον σουνες (σουνες..who?),ειναι ...για να το πω κομψα,ΒΛΑΚΕΙΑ!
Kandinsky Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Αν πάρει τον Σούνες αντί του Άντιτς πρόκειται καθαρά περί ανθρώπου που χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης.
antreaslam Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 ρε ταριφα,μια που οπως σωστα επισημαινει ο καντισκυ,χρηζεις ψυχιατρικης βοηθειας,κ επειδη ως γνωστον δεν εισαι κ ιδιαιτερα γαλαντομος με το χρημα, δεν βρισκεις ενα ψυχιατρο που να αναλαμβανει ομαδικες θεραπειες? ηδη εκτος απο εσενα,δηλωνω συμμετοχη εγω,κ βλεπω να ακολουθουν σιγουρα τουλαχιστον kaizer+kwsn_men+geovard... περισσοτερα ατομα,καλυτερες τιμες...κ θα εχεις κ καποιους να σε ..σφαλιαρωνουν,για να μην ξεχνας το αγαπημενο σου αθλημα!
geovard Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Έχεις απόλυτο δίκιο antreaslam γιά ομαδική θεραπεία!Δείτε καί αυτό. http://www.balla.gr/default.asp?pid=95&la=1&catId=33&artid=3087
antreaslam Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 λοιπον,ποιος μας δουλευει? συνεντευξη του αντιτς,σε εφημεριδες της χωρας του,οπου λεει: προλογος: "Ο διάσημος Σέρβος προπονητής τελείωσε τις διαπραγματεύσεις του με τον πλούσιο ελληνικό σύλλογο, Παναθηναϊκό. Σήμερα, πιθανότατα, ο Άντιτς θα ονομαστεί και επίσημα προπονητής της ομάδας και θα πιάσει άμεσα δουλειά". και συνεχιζει: -Τι συμφωνήσατε τελικά;"Συμφωνήσαμε ότι θα ανακοινώσω την οριστική μου απόφαση όταν θα πάω στην Μαδρίτη". -Γιατί δεν τους την ανακοινώσατε όσο βρισκόσασταν στην Αθήνα; "Χρειάζομαι λίγο ακόμα χρόνο να σκεφτώ και να αναλύσω την κατάσταση. Δεν χρειάζεται να βιαστώ". -Είστε η πρώτη επιλογή του Γιάννη Βαρδινογιάννη... "Με εντυπωσίασε και εμένα. Περάσαμε δυο ημέρες μαζί, ήμουν καλεσμένος στο πανέμορφο σπίτι του, στην έπαυλή του". -Πότε σκοπεύετε να καλέσετε την Αθήνα; "Όταν πάρω την τελική μου απόφαση. Πολύ σύντομα, δηλαδή". -Στο Βελιγράδι υπήρξαν κάποιοι άνθρωποι που ήθελαν να σας κακολογίσουν; "Ναι, είναι αλήθεια, αλλά όλα αυτά τα "θέατρα" προκάλεσαν γέλια στους Έλληνες. Αυτοί ξέρουν πολύ καλά την ποιότητά μου". -Αν επιλέξετε τον Παναθηναϊκό, θα είστε προπονητής μόνο μέχρι το τέλος της φετινής περιόδου, ή θα θα συνεχίσετε και την επόμενη σεζόν; "Έχω υποσχεθεί ότι δεν θα πω λεπτομέρειες δημοσίως. Όλα θα γίνουν γνωστά μετά το τέλος της υπόθεσης". δηλαδη,αφηνει να εννοηθει,οτι ειναι στο χερι του αν θα δεχτει να ειναι προπονητης ή οχι,ενω κατα πασα πιθανοτητα η προταση ειναι του στυλ 6μηνες+2 χρονια (μη χασουμε το καλοκαιρι,να παρουμε σιγουρα τον ντουσαν)! ΥΓ:geovard,με βαρεθηκες,κ θελεις να με δεις να αυτοκτονω??????????????????
antreaslam Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 ΥΓ.: Άλλους δρόμους άνοιξε η (ιστορική, όπως και το κάνουμε) απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών, που δικαίωσε οπαδό του Παναθηναϊκού, τον Αχιλλέα Δραγούμη, αποζημιώνοντας τον για τον τραυματισμό του -στο δεξί μάτι, από ρίψη φωτοβολίδας που έσπασε τα γυαλιά του, με συνέπεια τα θραύσματα των κρυστάλλων να του στοιχίσουν την όραση!- στη Ριζούπολη στο περιβόητο ματς του Ολυμπιακού πριν από 3,5 χρόνια... Υπέβαλε αγωγή κατά του ελληνικού Δημοσίου, υποστήριξε ότι υπήρξε έλλειψη και πλημμελής εφαρμογή των αστυνομικών μέτρων ασφαλείας κατά την είσοδο των οπαδών και το δικαστήριο έκανε δεκτές τις αιτιάσεις του, επιδικάζοντας του αποζημίωση 90.230 ευρώ (κατέθεσε έφεση, διεκδικώντας την αύξηση του ποσού της αποζημίωσης στο ένα εκατομμύριο ευρώ)... δεν ειναι τοσο αθλητικο,αλλα περισσοτερο πολιτικο.1η δικαιωση εναντιον των μπατσων (επιτελους).... ... Αν δε μπορουν να αστυνομευσουν,ας φυγουν τελειως απο τα γηπεδα,απο τους δρομους,απο τις πορειες κλπ... αν στα καθηκοντα τους ειναι η αστυνομευση των καφρων των γηπεδων,τοτε ευχομαι να υπαρξουν πολλοι ακομα που θα κανουν τετοιου ειδους αγωγες... αν στα καθηκοντα τους δε συμπεραλαμβανονται τα γηπεδα,τοτε καλα να παθει το κρατος που τους στελνει καπου που δεν πρεπει,(να προφυλασσουν ανωνυμες εταιρειες δηλαδη),χωρις να τους ρωταει πρωτα(κ να πληρωνει αναλογα βεβαια)... επισης,πολυ θα χαιρομουν μια αγωγη εναντιον των ιδιων των παε,απο τους ιδιους τους οπαδους τους(πχ,στα γεγονοτα ριζουπολης ,οι γαβροι κατοχοι διαρκειας απεναντι στον οσφπ,στα γεγονοτα ευθυμιαδη οι παναθηναικοι κατοχοι διαρκειας απεναντι στον παο,κλπ)...μπας κ σφιξουν...τα οπισθια λιγο!
nontasg Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Sorry antreaslam αλλά οι μπάτσοι φταίνε που έφαγε την φωτοβολίδα αυτός ο κακομοίρης;;;;;Μπάτσος την πέταξε;;;;Καλά έκανε βέβαια και υπέβαλε μήνυση,αλλά το σκεπτικό σου δεν μπορώ να καταλάβω..... ΥΣ:sorry για το offtopic κιόλας....
Kandinsky Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Αντρέα, λόγω της τιμωρία του Καραισκάκη (ελέω Ν. Σμύρνης), κάποιοι κάτοχοι διαρκείας ζήτησαν τα χρήματα τους. Λοιδορήθηκαν ως μη Ολυμπιακοί. Διότι ο καλός Ολυμπιακός πρέπει να αγοράζει ότι του πουλάνε (πχ 70 και βάλε ευρώ τη φανέλα!) όσο του το πουλάνε κι όταν χάνει τα χρήματα του να μη τα ζητάει.
antreaslam Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 στο εχω πει,στο τοπικ για τις πορειες των φοιτητων ρε νωντα... το αν γινονται επεισοδια σε μια πορεια (περισσοτερο απο οτι σε ενα γηπεδο), δε φταιει κανεις αλλος που δεν τα σταματαει,εκτος απο την αστυνομια. αν μου σπασουν το αμαξι οι αναρχικοι,θα κανω μηνυση πχ στο ΠΑΜΕ,ή στους μπατσους?αν μου βγαλουν το ματι 10 βλαμμενοι οπαδοι του γαβρου,επισης στους μπατσους θα κανω μηνυση,που δεν τους εψαξαν οπως επρεπε,που με τον τροπο τους , επιτρεπουν τα επεισοδια(ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ)! κ οπως λεω κ πιο κατω,για οτιδηποτε ασχημο συμβαινει στο γηπεδο,δε θα κραξω το βλαμμενο που σπαει το καθισμα,αλλα την παε που τον βαζει μεσα στο γηπεδο (για να σου δωσω ενα αλλο παραδειγμα)! (ναι,δεν κραζω τον ηλιθιο που πεταξε τη φωτοβολιδα στο καραισκακη,αλλα την παε κ τους μπατσους)! Αντρέα, λόγω της τιμωρία του Καραισκάκη (ελέω Ν. Σμύρνης), κάποιοι κάτοχοι διαρκείας ζήτησαν τα χρήματα τους. Λοιδορήθηκαν ως μη Ολυμπιακοί. Διότι ο καλός Ολυμπιακός πρέπει να αγοράζει ότι του πουλάνε (πχ 70 και βάλε ευρώ τη φανέλα!) όσο του το πουλάνε κι όταν χάνει τα χρήματα του να μη τα ζητάει. οι περισσοτεροι κατοχοι διαρκειας τοτε,προσεφυγαν στον αρειο παγο ομως, ζητωντας η τιμωρια αποκλεισμου της εδρας,να μην ισχυσει για αυτους,επειδη εχουν προπληρωσει. επισης,αλλο ειναι να λες στον λουβαρη,θελω τα λεφτα μου πισω,αλλο ειναι ο νντεμης να τα δινει πισω με τη λογικη : ποσο εχει το διαρκειας σου?1000 ευρω.ποσα παιχνιδια παιζουμε φετος εντος εδρας?100! αρα1000/100=10 ευρω σου χρωσταμε για μια αγωνιστικη, κ αλλο να μαζευτουμε κ να κανουμε ΜΗΝΥΣΗ στην ομαδα που υποστηριζουμε(κ βασικα στον προεδρο της),για ΕΛΛΙΠΗ ΠΑΡΟΧΗ υπηρεσιων (οταν το αγορασα μου "εταξε" ΟΛΑ τα εντος εδρας,κ τωρα θα δω πχ τα 30 στα 37)!
KaizerSoze Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 70 και βάλε ευρώ τη φανέλαΠλακα κανεις? Στην Γιουναιτεντ εχει 90 και ο γαυρος 70???Θα μου πεις αυτοι ειναι ικανοι και στην Ουγκαντα να μεναμε 70 να το εχουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.