cmelegos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Πάντως αν δεν τον θέλετε εδώ φέρτε τον στην Αεκ Εμένα μου αρέσουν και οι δύο αν και όντως τώρα ο Μάντζιος είναι για πάγκο αφού Παπ Σάλπι είναι καλύτεροι. Ο τζιόλης μήπως έχετε προσέξει ότι έχει πολύ καλή μπαλιά! Ο παίχτης που είχα ακούσει πολλά αλλά δεν τα βλέπω είναι ο Δάρλας.
comfuzio Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Νταρλα ντιρλανταντας ειναι και αυτος! Μπαινει μεσα και τρεμει! Ε ρε εναν Μινχ ακομη θελουμε και οχι Δαρλα!
gvaggis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Κοιτα που καταντησα,να κανω τον συνηγορο του Μαντζιου (παρεπιπτοντως,οσο και να μου αρεσει ειδικα οσο περναει ο καιρος,ο Ιβανσιτζ ΔΕΝ ειναι δεκαρι/επιτελικος,αρα ΔΕΝ του αναθετεις με κλειστα ματια το παιχνιδι απο τον αξονα) Γιατί το λές αυτό; Εγώ πιστεύω πως ο Ίβαν φέρνει πολύ σε 10άρι κ μάλιστα από τα παλιά καλά. Ξέρεις από αυτά που: Δεν ξέρουν να μαρκάρουν(όχι δεν μπορούν) Δεν είναι γρήγορα αλλά εκτελεί υπέροχα τις στημένες μπάλες το κεφάλι ψάχνει τον επιθετικό δοκιμάζει το σουτ συχνά κρατάει τη μπάλα σχετικά άνετα(σχετικά..) Το μόνο θεματάκι μας είναι λιιιιίγο η πάσα. ΔΕΝ τον έχουμε δεί να κάνει τα θεικά περάσματα στους επιθετικούς. Όμως πιστεύω πως η εικόνα της ομάδας δεν έχει αφήσει κανένα να παίξει τη μπάλα που 100% μπορεί, πόσο μάλλον τον Αυστριακό. Οι θέση που χρησιμοποιείται δεν μπορεί εύκολα να τον βολέψει να βγάλει συρτές πάσες, παρά (γλυκές) σέντρες.. Οπότε αναμένουμε να δούμε αν κ κατά πόσο έχει κάθετη πάσα της προκοπής.
Σκύμνος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Ίβανσιτς: μία "όαση στην έρημο" του τριφυλλιού...
cmelegos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Μακράν με τον Καστίγιο οι κορυφαίοι του ελληνικού πρωταθλήματος. Δεν μπορούσα να καταλάβω πως τον άφησε η Στουρμ αλλά μου είπαν ότι τα εσπασε με τη διοικήση. Καλύτερα για να βλέπουμε και καμιά ενέργεια!!
KaizerSoze Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Γιατί το λές αυτό;Εγώ πιστεύω πως ο Ίβαν φέρνει πολύ σε 10άρι κ μάλιστα από τα παλιά καλά. Ξέρεις από αυτά που: Δεν ξέρουν να μαρκάρουν(όχι δεν μπορούν) Δεν είναι γρήγορα αλλά εκτελεί υπέροχα τις στημένες μπάλες το κεφάλι ψάχνει τον επιθετικό δοκιμάζει το σουτ συχνά κρατάει τη μπάλα σχετικά άνετα(σχετικά..) Το μόνο θεματάκι μας είναι λιιιιίγο η πάσα. ΔΕΝ τον έχουμε δεί να κάνει τα θεικά περάσματα στους επιθετικούς. Όμως πιστεύω πως η εικόνα της ομάδας δεν έχει αφήσει κανένα να παίξει τη μπάλα που 100% μπορεί, πόσο μάλλον τον Αυστριακό. Οι θέση που χρησιμοποιείται δεν μπορεί εύκολα να τον βολέψει να βγάλει συρτές πάσες, παρά (γλυκές) σέντρες.. Οπότε αναμένουμε να δούμε αν κ κατά πόσο έχει κάθετη πάσα της προκοπής. Για το μειον που λες,την καθετη συρτη ή την λομπα που θα του επιτρεψει να παιξει κλασικο 10. ΕΠΙΣΗΣ εχει σχετικα αερατη και ανοικτη τριμπλα,οχι πολυ καλη κλειστη,δεν μπορει δηλαδη να κανει συνεχεια κουρσες οπως με τον ΠΑΟΚ Δεν αντεχει το πολυ ξυλο(τοδα στην Ουκρανια) Δεν τον εχω δει να παιζει καλα με την μια ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ο ιδιος λεει πως δεν ειναι καθαρος αξονα αλλα μεσα αριστερα οποτε Γενικα ρε παιδι μου,ο Αντρεας θελει λιγο χωρο να κανει τα δικα του και ακριβως στο κεντρο δεν ξερω αν θα τον βρει.Κατ'εμε θα ηταν ιδανικος σε συστημα με αλλους 2 στον αξονα,αλλα να επαιζε καπως αριστερα.Πχ να παιξει ο Εκι κεντρο,ΕΝΑΣ αμυντικος χαφ(πχ Μποβιο πισω και λιγο δεξια) δηλαδη προφανως μιλαμε για Ελληνικο πρωταθλημα και ο Αντρεας αριστερα του Εκι. Σε ενα 4-4-2 ομως επειδη δεν ειναι πολυ γρηγορος δεν ξερω αν θα τον εβαζα κλασικο αριστερο χαφ,εκτος αν μπροστα του επαιζε ενας γρηγορος επιθετικος. ΠΡΟΦΑΝΩΣ βεβαια μεχρι να γυρισει ο Εκι αστον στο κεντρο γιατι αν μαζεψεις τους αλλους αξονιτες μας δεν ξερουν ουτε το 1/3 της μπαλας του Αντρεα. Παντως να σου πω την αληθεια,επειδη αριστερα δεν βλεπω σε χαφ κατι της προκοπης αργος-ξεαργος,και με τον Εκι και με 4-4-2 βαλτον εκει αριστερο χαφ,δηλαδη εχεις κανα καλυτερο? Παρεπιπτοντως δεν τον αφησαν οι Αυστιρακοι,οΜατεους με τον αλλο τον Ιταλο πηραν αλλον στην θεση του και τουπαν "θα τριψεις παγκο",αυτος ειπε "Δεν προβλεπεται για την ΕΣΣΟ μου" και τουπαν βρες ομαδα να πας δανεικος γιατι σε γουσταρουμε και δεν θελουμε να σε χασουμε εντελως.Παρεπιπτοντως ο Αντρεας ΔΕΝ εχει ρητρα αγορας,δηλαδη σε 2 χρονια που τελειωνει το δανειο,αν θελουμε να τον κρατησουμε θα πρεπει να επαναδιαπραγματευτουμε με τους Αυστριακους,δεν υπαρχει ενα Χ ποσο να πεις "Θα το δωσουμε και θα τον παρουμε τσαμπουκαλιστικα"
KWSN_Men Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Ω ρε φούστη μου. Δεν το περίμενα ότι θα πέζαμε τόσο άσχημα σήμερα!!! :shock:
revil Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 καλα συγγνωμη ριγνετε 37 ποντους στο μαρουσι στο ημιχρονο??
KWSN_Men Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 καλα συγγνωμη ριγνετε 37 ποντους στο μαρουσι στο ημιχρονο?? Ε, θέλουμε δουλειά ακόμα, δεν έχει δέσει η ομάδα, ο Ντελκ δυσκολεύεται ακόμα...
revil Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 και μετα θελετε να μας κερδισετε??μαθετε λιγο μπασκετ πρωτα :D ποιος ντελκ και ποιος μητσος
KWSN_Men Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Όχι ρε φούστη μου... Έσπασε το καλάθι ο άλλος και θα χάσουμε το ρυθμό μας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.