antreaslam Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 να σου πω κατι τραβηγμενο καντισκυ? δε νομιζω οτι ο σολιντ ειναι κακος προπονητης,για την ακριβεια τον θεωρω καλο προπονητη...νομιζω οτι ολες αυτες οι "μπαρουφες",ειναι επιτηδες,για να αποδειξει οτι δουλευει σε ομαδα "μπανανιας"...
Cromb Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Ρε σείς ο Μάτζιος τι γίνεται?σε τι κατάσταση είναι?Δε παίζει γιατί δε "χωράει" ή για κάποιο άλλο λόγο? Μου άρεσε αυτός ο παίχτης.Εχει τα καλύτερα πατήματα και τεχνική απο οποιοδήποτε επιθετικό έλληνα. Α, και ελπίζω ο καινούριος προπονητής να δώσει και καμιά ευκαιρία στο παιδί με την καλύτερη πάσα στον παο.Για το Λεωντίου λέω.
Kandinsky Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 να σου πω κατι τραβηγμενο καντισκυ?δε νομιζω οτι ο σολιντ ειναι κακος προπονητης,για την ακριβεια τον θεωρω καλο προπονητη...νομιζω οτι ολες αυτες οι "μπαρουφες",ειναι επιτηδες,για να αποδειξει οτι δουλευει σε ομαδα "μπανανιας"... Κακός δεν είναι. Ένας μέτριος ευρωπαίος προπονητής είναι που προσωπικά θεωρώ δεν είναι καλύτερος από κάποιους νέους Έλληνες. Όπως σωστά ειπε ο Αναστό, αν έκανε αυτά που κάνει αυτός ένας Έλληνας θα τον είχαν θάψει. Τέλος offtopic γιατί και Σόλιντ και -ειδικά- Αναστό στο τόπικ ΠΑΟ παραπάει....
antreaslam Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Ρε σείς ο Μάτζιος τι γίνεται?σε τι κατάσταση είναι?Δε παίζει γιατί δε "χωράει" ή για κάποιο άλλο λόγο? Μου άρεσε αυτός ο παίχτης.Εχει τα καλύτερα πατήματα και τεχνική απο οποιοδήποτε επιθετικό έλληνα. ο Μαντζιος ειναι ΠΟΛΥ λιγος για τον Παναθηναικο... εχει μαθει το ποδοσφαιρο ΤΕΛΕΙΩΣ λαθος... δε μαρκαρει καθολου, δεν πιεζει την αντιπαλη αμυνα, δεν ξερει τι σημαινει πασα, ειναι σχολης καραγκουνη (κραταω τη μπαλα μεχρι να με ριξουν κατω,κ αν δε με ριξουν πεφτω μονος μου), δεν εχει πολυ μεγαλη αισθηση του γκολ, δεν ειναι δυνατος, δεν ειναι γρηγορος, δεν εχει δυνατο σουτ, δεν εχει καλη μεταβιβαση(εκτος αν θεωρουμε μεταβιβαση απο το αριστερο στο δεξι ..ποδι), κ τα μονα πλεονεκτηματα του ειναι οτι εχει καλη τριπλα,ειναι κινητικος,κ νεαρος... θεωρω οτι ο παγκος του παναθηναικου ειναι too much για τον 23χρονο μαντζιο παντως... δε νομιζω οτι μπορει προπονητης να το αλλαξει αυτο το παιδι... απλα μελαγχολω,γιατι ξεκινωντας στα 16,τα μεγαλυτερα ταλεντα της ελλαδας ηταν ο μαντζιος κ ο τζιωλης,κ τωρα,εχουν παραμεινει παιχτες της σειρας...
comfuzio Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Γιατι τα λες αυτα ΜΟΝΟ για τον Ματζιο??? Εγω πιστευω πως ολοι μας οι επιθετικοι ειναι ετσι! Ολοι μπαινουν μεσα στην περιοχη και κανουν πασα και οχι σουτ ή τα φαουλ εξω απο την περιοχη που δεν τα κανουν σουτ προς το τερμα αλλα παντα σε ασκοπα γεμισματα...
antreaslam Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 σπορταιμ: καλα ρε ταριφα...δε βλεπεις αγορι μου οτι ΗΔΗ περασε η μια εβδομαδα χωρις προπονητη? μας βλεπω παλι για....ασανοβιτς, ποροπορο περοπερομ... Η τρίτη συνάντηση μεταξύ του Γιάννη Βαρδινογιάννη και του Ράντομιρ Άντιτς δεν ήταν φαρμακερή! Οι δύο άντρες συζήτησαν για περίπου δύο ώρες και χώρισαν χωρίς να καταλήξουν σε κάτι οριστικό. Έκαστος έκανε τις προτάσεις του για όσα σκέφτεται και οραματίζεται για τον Παναθηναϊκό και η συνάντηση έκλεισε, εκεί απʼ όπου ξεκίνησε. Δεν υπάρχει συμφωνία, δεν υπάρχει διαφωνία και ο ΟΤΕ θα δώσει τη λύση. Ο Σέρβος τεχνικός επιστρέφει στην Ισπανία και αναμένεται τηλεφωνική επικοινωνία αύριο, ώστε να κλείσει οριστικά το θέμα θετικά ή αρνητικά. Η υπόθεση λοιπόν παίρνει παράταση για άλλη μία μέρα και το ότι το θέμα δεν έκλεισε ακόμα ερμηνεύεται… ποικιλοτρόπως. Από την μία το γεγονός ότι οι δύο πλευρές για τρίτη συνεχόμενη συνάντηση δεν κατέληξαν σε συμφωνία ίσως να είναι αρνητικό ωστόσο το ότι ανανέωσαν το ραντεβού τους έστω και τηλεφωνικά αφήνει ακόμα ανοικτό το παράθυρο. Όπως και να έχει οριστική κατάληξη στο θέμα, θετική ή αρνητική για τον Παναθηναϊκό θα υπάρξει την Παρασκευή (6/10) σύμφωνα πάντα με τα υπάρχοντα δεδομένα. Γιατι τα λες αυτα ΜΟΝΟ για τον Ματζιο??? Εγω πιστευω πως ολοι μας οι επιθετικοι ειναι ετσι! Ολοι μπαινουν μεσα στην περιοχη και κανουν πασα και οχι σουτ ή τα φαουλ εξω απο την περιοχη που δεν τα κανουν σουτ προς το τερμα αλλα παντα σε ασκοπα γεμισματα... γιατι εχουμε 2 ακομα επιθετικους,που ασχετα αν σου αρεσουν ή οχι,ΜΑΡΚΑΡΟΥΝ,τρεχουν,πιεζουν,προσπαθουν,ζοριζονται για την ομαδα. γιατι εχουν παθος,γιατι δεν πεφτουν κατω μολις φταρνιστει ο αντιπαλος,γιατι δινουν τη μπαλα με πασα,κ οχι απο το αριστερο στο δεξι,κλπ κλπ...
Cromb Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 ο Μαντζιος ειναι ΠΟΛΥ λιγος για τον Παναθηναικο...εχει μαθει το ποδοσφαιρο ΤΕΛΕΙΩΣ λαθος... δε μαρκαρει καθολου, δεν πιεζει την αντιπαλη αμυνα, δεν ξερει τι σημαινει πασα, ειναι σχολης καραγκουνη (κραταω τη μπαλα μεχρι να με ριξουν κατω,κ αν δε με ριξουν πεφτω μονος μου), δεν εχει πολυ μεγαλη αισθηση του γκολ, δεν ειναι δυνατος, δεν ειναι γρηγορος, δεν εχει δυνατο σουτ, δεν εχει καλη μεταβιβαση(εκτος αν θεωρουμε μεταβιβαση απο το αριστερο στο δεξι ..ποδι), κ τα μονα πλεονεκτηματα του ειναι οτι εχει καλη τριπλα,ειναι κινητικος,κ νεαρος... θεωρω οτι ο παγκος του παναθηναικου ειναι too much για τον 23χρονο μαντζιο παντως... δε νομιζω οτι μπορει προπονητης να το αλλαξει αυτο το παιδι... απλα μελαγχολω,γιατι ξεκινωντας στα 16,τα μεγαλυτερα ταλεντα της ελλαδας ηταν ο μαντζιος κ ο τζιωλης,κ τωρα,εχουν παραμεινει παιχτες της σειρας... Εγώ από όσο τον έχω δεί πιστεύω πως έχει πολλές δυνατότητες.Αρκεί να έχει όρεξη για δουλειά. Μη ξεχνάς πως μιλάμε για έλληνα ποδοσφαιριστή.Δεν υπάρχουν και πολλοί που έχουν μάθει το ποδόσφαιρο σωστά.
comfuzio Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δεν ειπα οτι δεν μου αρεσουν! Απλα δες τι κανει π.χ. ο Saviola οταν εχει την μπαλα στην περιοχη και τι κανει ο Παπ, ο Σαλπι κτλπ. Δεν λεω οτι ειναι θεμα παιχτη. Μπορει να εχουν τετοιες οδηγιες αλλα γκολ ετσι δεν βαζεις. Και για μενα παντα τον επιθετικο τον θελω για γκολ και οχι για μαρκαρισμα αλλιος να βαλουμε τον Andonson να για CF και τον Παπ για DC (Πλακα κανω)
antreaslam Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 κατα τη γνωμη μου,ο μαντζιος κ ο τζιωλης το εχασαν το τρενο.ειναι κ οι 2 23-24,δειχνουν σα να βαριουνται αντι να τρωνε σιδερα,κ εχουν κ εμφανεις αδυναμιες,χωρις ομως να εχουν κατι ΠΟΛΥ καλο για να το αντιπαραθεσουν στα μειονεκτηματα τους. απο τους "πιτσιρικαδες" (22χρονων ,τελος παντων),του Παο, οι μονοι που μπορουν να κανουν κατι σοβαρο,υπο συγκεκριμενες προυποθεσεις,ειναι ο λεοντιου,ο δαρλας κ ο γκαντσεφ...
cmelegos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 antreaslam αν και ΑΕΚ όπως γνωρίζεις δεν νομίζω ότι έχουν καεί.Συνφωνώ ότι έπρεπε να είχαν ευκαιρίες αλλά όχι ότι τελείωσαν. Ιδιαίτερα για τους δύο που είπες εγώ ελπίζω σε 2 χρόνια να είναι στην Εθνική.
crach13 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Παιχτης για τον παγκο του Παναθηναικου ειναι οτι πρεπει ο Μαντζιος.Αυτος που ειναι πολυ λιγος για την ομαδα και που δεν θα επρεπε να ειναι καθολου στο ροστερ ειναι ο Τζιολης.
geovard Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Παιχτης για τον παγκο του Παναθηναικου ειναι οτι πρεπει ο Μαντζιος.Αυτος που ειναι πολυ λιγος για την ομαδα και που δεν θα επρεπε να ειναι καθολου στο ροστερ ειναι ο Τζιολης. Σωστός!Αλλά καί κάμποσοι άλλοι είναι λίγοι γιά ΠΑΟ.
The_Edge Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Διαφωνώ με τα σχόλια περι Τζιόλη και Μάντζιου. Καταρχάς ο Τζιόλης είναι 21 ετών, και πείτε μου ένα παράδειγμα αμυντικού χαφ (Έλληνα κυρίως) που στα 21 του ήταν καλύτερος από τον Τζιόλη. Ο Μάντζιος έχει τα προσόντα περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο Έλληνα της ηλικίας του (πλην Σαμαρά). Αλλά και αυτός όπως και ο Μάντζιος έχουν πέσει σε μία περίοδο πολύ δύσκολη για τον Παναθηναϊκό, κατά την οποία κλήθηκαν να παίξουν βασικοί και σε καταστάσεις "με την πλάτη στον τοίχο". Πχ, ο Μάντζιος ήταν αυτός που έβαλε τα πρώτα γκολ του Παναθηναϊκού πέρισυ και τον ξεκόλλησε βαθμολογικά, ο Μάντζιος ήταν αυτός που κέρδισε με ντριμπλα το πέναλτυ την προηγούμενη αγωνιστική 5 λεπτά αφού είχε μπει στον αγώνα. Θέλω να πω πως σε ιδανικές συνθήκες, ο Παναθηναϊκός θα έπρεπε να βοηθήσει αυτούς τους παίκτες να εξελιχθούν ώστε να τους εκμεταλευτεί αργότερα, και όχι να ζητηθεί σε αυτούς να πάρουν στις πλάτες τους τον Παναθηναϊκό. Επιπλέον, κάποιοι παίκτες σαν και αυτούς είναι που κάνουν επιτακτική την ανάγκη του ΠΑΟ να βρει καλό προπονητή - δάσκαλο, ώστε να αναπτύξουν το ταλέντο τους στο έπακρο, αφού (αναμφίβολα) έχουν τις βάσεις να πρωταγωνίστησουν.
gvaggis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Ούτε εμένα με γεμίζει ο Μάντζιος. Δε πρόκειται να πάω να αγοράσω τη φανέλα του ρε παιδί μου.. Αλλά είναι πολυτέλεια να σουτάρεις εντελώς από την ομάδα ένα παίκτη της Εθνικής ελπίδων. Ελληνόπουλο είναι,μην το κοροιδεύετε σε λίγα χρόνια θα ψάχνουμε ένα έλληνα στην ομάδα να ταυτιστούμε λίγο κ δεν θα τον βρίσκουμε...(όχι βέβαια πως αυτός θα είναι ο Μάντζιος!!) Για κάτι ματσάκια του ελληνικού πρωταθλήματος να ξεκουράζει κανένα επιθετικό ή σε κανένα εύκολο ματς κυπέλλου μανούλα θα σου κάτσει ο Βαγγελάκης. Στα δύσκολα είσαι υποχρεωμένος ως ΠΑΟ να έχεις παίκτες της 10πλάσιας αξίας του μικρού.
KaizerSoze Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Κοιτα που καταντησα,να κανω τον συνηγορο του Μαντζιου Με Μποβιο-Τζιολη στο κεντρο,ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ παιχνιδι γινεται απο το πλαι.Για το κεφαλι πιανου?Του Παπ?Ή του Σαλπιγγιδη?Ακομα και για να σπανε την μπαλα(αυτο που κανει ο Κωνσταντινου στον γαυρο) θελουν σκαμπο και οι 2 Εφοσον λοιπον επιμενουμε να παιζουμε απο το πλαι και δεν αρχισουμε να παιζουμε ΚΑΙ απο τον αξονα(παρεπιπτοντως,οσο και να μου αρεσει ειδικα οσο περναει ο καιρος,ο Ιβανσιτζ ΔΕΝ ειναι δεκαρι/επιτελικος,αρα ΔΕΝ του αναθετεις με κλειστα ματια το παιχνιδι απο τον αξονα) ο Μαντζιος εχει θεση Επισης,αυτο το "πεφτει" μου την σπαει για 2 λογους...Ο ενας ειναι οτι,αν και συμφωνω οτι πεφτει στην περιοχη ευκολα,ειναι της σχολης Γιαννακοπουλου και οχι Καραγκουνη.Δηλαδη μπορει να κοιταει λιγο το πεναλτι παραπανω απο το κανονικο αλλα εξω απο την περιοχη δεν το δεχομαι ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΡΙΟ οτι πεφτει ευκολα,ή τουλαχιστον πεφτει ευκολοΤΕΡΑ απο οποιονδηποτε αλλο επιθετικο πλην Κωνσταντινου.Ο Μαντζιος τρωει ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ και παρολαυτα κραταει αρκετα μπαλα Στα αλλα συμφωνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.