gvaggis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Βάσει βιογραφικού δείχνει ενδιαφέρουσα περίπτωση.. (κ ο Μαλεζάνι βέβαια πάλι το ίδιο έδειχνε! ) Έχει βέβαια κ στο παθητικό του κάτι υποβιβασμούς,έτσι; Αν κάτι πάει στραβά στο΄τέλος ας μην κάνουμε πως δεν το χαμε κ στο βάθος του μυαλού μας. Τσόντα μεταγραφές το Γενάρη; Δύσκολο το κόβω. Οι ελεύθεροι συνήθως δεν είναι της προκοπής.Αν το γυρίσει πάλι στους δανεισμούς,ίσως τσιμπήσει κάποιον δυσαρεστημένο που θα προσπαθεί να παίξει κάπου μπάλα μέχρι να τελειώσει η σεζον.. Αν αγοράσει παίκτη ο ψηλός θα πει πως φέτος το χει πάρει ΠΟΛΥ σοβαρά το παραμύθι. Προσωπικά το θεωρώ λίγο δύσκολο, αλλά αν του ζητήσει ο Αντιτς ή ο καθε Άντιτς εναν ή δυο παίκτες,τι θα πει; Ο χρόνος λιγοστεύει..
geovard Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Εμείς είμαστε έξω από το χορό καί εννοώ ότι δεν αποφασίζουμε εμείς γιά ποιό προπονητή θα πάρει ο Τζίγκερ.Βλέπω όμως πολλούς 'ειδικούς' να ισοπεδώνουν τα πάντα καί καλά ποιός είναι αυτός ο Άντιτς καί τι περγαμηνές έχει.Καί ποιός παρακαλώ από τούς προπονητές πού εργάζονται τώρα στηνΕλλάδα έχει μεγαλύτερο όνομα?Γιά πείτε μου καί μένα?Μήπως ο Σόλιντ ή μήπως ο Λεμονής πού πήγε καί πήρε η Σκοντα Ξάνθης?
crach13 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Η προσωπικη αποψη ειναι οτι στις μερες μας πολλους και καλους προπονητες δεν βρισκεις.Λιγα ειναι τα ονοματα που ξεχωριζουν.
antreaslam Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Α ρε βάζελε, χαβούζα της Ευρώπης! ???????????????? :confused: :confused: σορρυ που δεν πηραμε τον αλεφαντο,ή τον λεμονη,ή τον μαντζουρ...ή τον μπιγκον...που ειναι ονοματα που δε νομιζω να ερχοντουσαν ποτε στη χαβουζα....
antreaslam Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 τι γραφουν σημερα οι φυλλαδες,για το τι ειπε ο αντιτς κλπ...(απορω,κατασκοπο στο τραπεζι ειχαν?)????? κ επισης,συμφωνω με οτι ειπαν οτι ειπε,για καποιους παιχτες (αν δεν καταφερει ουτε αυτος να "αναγεννησει τον μπισκαν,σημαινει οτι μας εχουν στειλει ...λαθος μπισκαν)!!!! • Για τα 100ά γενέθλια του Παναθηναϊκού: «Σε δύο χρόνια η ομάδα συμπληρώνει 100 χρόνια από την ίδρυσή της, αφού απ' ό,τι διάβασα ιδρύθηκε το 1908. Πρέπει αυτή η επέτειος να γιορταστεί με πολύ καλή ευρωπαϊκή πορεία». • Για το υλικό της ομάδας: «Ξέρω αρκετούς παίκτες. Απ' ό,τι είδα, αυτός ο Αυστριακός, ο Ιβανσιτς, είναι καλός παίκτης και σκοράρει συνήθως όταν παίζει στον κεντρικό άξονα. Είδα ότι έχει και πολύ καλούς και γρήγορους επιθετικούς, τον Σαλπιγγίδη και τον Παπαδόπουλο. Απορώ γιατί δεν παίζει καλά ο Μπίσκαν. Ξέρω καλά και τον Βίκτορ». • Για την κλήρωση του ΟΥΕΦΑ: «Είναι καλή κλήρωση. Την παρακολούθησα στην τηλεόραση και πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να περάσει». • Για το ευρωπαϊκό όνομα του ΠΑΟ: «Είναι πολύ γνωστή ομάδα στην Ευρώπη. Για ελληνική ομάδα έχει πετύχει πολλά εκτός συνόρων. Μόλις μου είπαν για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού το θεώρησα νέα πρόκληση στην καριέρα μου». Παράλληλα ο Σέρβος τεχνικός μίλησε και για τον εαυτό του. Για την αποχή του από τους πάγκους την τελευταία διετία είπε: «Ηταν δική μου επιλογή. Δεν ήθελα να πάω σε ομάδα μικρή της Ισπανίας ή σε σύλλογο που δεν παίζει στην Ευρώπη. Ηθελα η ομάδα που θα πάω αν όχι στο Τσάμπιονς Λιγκ, να παίζει τουλάχιστον στο ΟΥΕΦΑ. Είχα προτάσεις, αλλά καμία δεν κάλυπτε τις προϋποθέσεις που είχα θέσει», ενώ μιλώντας για τα συστήματα που ακολουθεί τόνισε: «Παίζω το 4-4-2, το 4-5-1, αλλά δεν έχω πρόβλημα με οποιοδήποτε σύστημα. Το σύστημα δεν έχει σημασία, οι παίκτες κάνουν τα συστήματα να φαίνονται καλά ή άσχημα». Συζήτηση για τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου ή τους όρους του δεν έγινε, κάτι που αναμένεται να συμβεί την Πέμπτη, Οι πιθανότητες να είναι ο Άντιτς ο νέος «καπετάνιος» του Παναθηναϊκού είναι μοιρασμένες. Αν όλα πάνε καλά και προσληφθεί ο Άντιτς, συνεργάτης του θα είναι ο Ρεσάντ Κούνοβατς, με τον οποίο συνεργάζεται επί σειρά ετών, πρώτα ως παίκτες και εν συνεχεία στον ίδιο πάγκο. Ο Κούνοβατς είναι και γυμναστής και καταρτίζει το πρόγραμμα της ομάδας σε συνεργασία με τον Άντιτς. Πάντως ο ίδιος ο Ράντομιρ Αντιτς, σε δηλώσεις που έκανε το βράδυ της Τετάρτης εξέφρασε την αισιοδοξία του για την τελική έκβαση των συζητήσεών του με τον Παναθηναϊκό: «Είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό. Είναι πολύ καλή πρόταση. Με έχουν πάρει από την Παρτιζάν, αλλά η περίπτωση του Παναθηναϊκού είναι πιο ελκυστική. Ελπίζω ότι θα καταλήξουμε σε συμφωνία», τόνισε ο Αντιτς στους Σέρβους δημοσιογράφους.
Kandinsky Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Απ' τη δήλωση του περί συστημάτων και μόνο εμένα προσωπικά με κέρδισε. Και θεωρώ ότι για τα δεδομένα του ΠΑΟ είναι ένας καλός προπονητής.
antreaslam Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Θα συμφωνησω με τα συστηματα... εαν δε λεγεσαι μουρινιο,κ δεν εχεις προεδρο τον αμπραμοβιτς,τοτε πρεπει να μπορεις ως προπονητης να προσαρμοζεσαι στα δεδομενα της καθε ομαδας! ((αν κ ο μουρινιο εφερε αυτη την καταστροφη του 4-3-3,κ τωρα το γυρισε στους 2 επιθετικους)!
KaizerSoze Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Το οποιο 4-3-3(με 3 επιθετικογενης,οχι 4-3-3 με 2 χαφ Ή 2 επιθετικους που τους βαφτιζω εξτρεμ,οπως στην Παναθα) οπως εχω ξαναπει το παιζει η Τσελσυ μεχρι περσυ,η Μπαρτσελονα,μερικως η Αρσεναλ κτλ γιατι ακριβως ΑΥΤΕΣ μπορουν να το παιξουν.Που να το παιξω εγω με τον Παπ και τον Ρομερο και τον Τζιολη?Ειναι ενα συστημα που μπορει να σου δωσει ΤΛ ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ εχεις το υλικο,ειναι κατ'εμε απο τα πλεον παικτο-κεντρικα συστηματα,διοτι μπορει Π Α Ν Ε Υ Κ Ο Λ Α να γυρισει σε μπουμερανγκ.Και μου θελει ο Παρμεζανις και ο Πσολιντ να μου παιξουν 4-3-3 και μαλιστα και στην Ευρωπη...ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΗΜΕΝΕ (σε αυτη την χωρα ενα απο τα μεγαλα κακα ηταν οτι ποτε δεν ξεραμε που φτανει ο ισκιος μας.Θα μου πεις οπως το δει κανεις,καπως ετσι κανεις πραγματικα σπουδαια πραγματα.Απλα πρεπει να σκεφτουμε αν θελουμε μια ζωη να κανουμε σπουδαια πραγματα αειμνηστα 1/10 ή θαταν καλυτερα να κανουμε λιγοτερο σπουδαια 5/10)
antreaslam Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 http://www.sportime.gr/football_inside.asp?article_id=31204 Αρθρο ισπανου δημοσιογραφου της μπαρτσελονα για τον αντιτς. γενικα,τα λεει ακριβως οπως θα τα ελεγε η ...ντερμπυ,κ με ανησυχει λιγακι,αλλα ειναι τετοια η αναγκη μου να ..αισιοδοξησω λιγο φετος,που το αναδημοσιευω...
nontasg Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Επειδή είμαι λίγο ανημέρωτος :oops: ,μπορεί κάποιος να μου πει με ποιούς κληρώθηκε ο Παναθηναϊκός στους ομίλους;;;Ευχαριστώ.
antreaslam Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 μπορουσες να ψαξεις παντως! σελιδα 140,ποστ #2095
nontasg Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 μπορουσες να ψαξεις παντως!σελιδα 140,ποστ #2095 ΟΚ,thanks....Πάντως μες στην ευγένεια είσαι ρε παιδί μου..... :mrgreen:
antreaslam Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 2 λεπτα μετα απο οταν ρωτησες σου απαντησα,τι αλλο να κανω δηλαδη?
nontasg Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 2 λεπτα μετα απο οταν ρωτησες σου απαντησα,τι αλλο να κανω δηλαδη? Να μην πεις ότι μπορούσα να ψάξω.....:oops: :oops: :???: Τη μέρα εκείνη ήμουνα εκτός(μόνο για λίγο μπήκα το απόγευμα) και όταν άνοιξα πάλι είχε προχωρήσει το thread 2-3 σελίδες....Συν του ότι ξέχασα πότε ήταν η κλήρωση....:oops: :oops: Καλά τέσπα ξέχνα το.Και πάλι ευχαριστώ.
Kandinsky Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Και μου θελει ο Παρμεζανις και ο Πσολιντ να μου παιξουν 4-3-3 και μαλιστα και στην Ευρωπη...ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΗΜΕΝΕ (σε αυτη την χωρα ενα απο τα μεγαλα κακα ηταν οτι ποτε δεν ξεραμε που φτανει ο ισκιος μας. Συμφωνώ, προσθέτοντας όμως την εξής ερώτηση : Εμείς σαν λαός δεν ξέρουμε πού φτάνει ο ίσκιος μας. Αυτοί όμως που είναι ξένοι και υποτίθεται ευρωπαίοι και με γνώσεις, κλπ κλπ δε θα έπρεπε να έχουν καταλάβει πού ήρθαν? Εκτός φυσικά κι αν το κατάλαβαν και μας δουλεύουν ψιλό γαζί που για την περίπτωση του δικού μας αυτό πιστεύω συμβαίνει. Άκου θα κάνει μαθήματα άμυνας. Τώρα ρε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.