Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Κλείνει η Αθλητική Ήχω.

Πω ρε γμτ! Και μόνο που σκέφτομαι τι πρωτοσέλλιδα της συγκεκριμένης εφημερίδας έχω σπίτι μου κορνιζαρισμένα...

αποκλεισμός της Χόβεντ

0-1 στον Άγιαξ

Τα τρία Ευρωπαικά

Το 2-3 μέσα στο ΣΕΦ

Το 3-1 με τη Γιούβε.

τα 5-0 τα φετινα τα εχεις?αν ναι,τα θελω!

οπως επισης και το 1-4!:mrgreen:

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

@kandinsky

πες οτι εγω γουσταρω να βλεπω παο στην ευρωπη (αληθεια).

Με ενδιαφερει τι γινεται και γουσταρω να διαβαζω.

Παλια, μαζευομασταν παοκτσηδες, αρειανοι (πρασινοι με μυτερα αυτια) κτλ και βλεπαμε παο και την πορωση που ειχαμε δε θα τη ξεχασω.

Τετοια πραματα δε νομιζω οτι θα κανουν καποιον να ξαναασχοληθει. (νταξ, η συγκριση με τα φυντανια της Σαλονικης δεν εχει νοημα). Και να ξερουν οι οπαδοι του παο οτι πολλοι εδω ηθελαν να παει μπροστα στην Ευρωπη μαμωτο.

Δημοσ.

ναι οντως!ευρωπαικη ομαδα ο παο!χαιρεσε να την βλεπεις να παιζει στην ευρωπη,με μαντσεστερ,βερντερ,μπαρτσα,αγιαξ-οακα,και δυναμο βουκουρεστιου!

αληθεια.αφου εισαστε τοσο χορτασμενοι σαν οποδοι με την παναθα,γιατι φερετε τον μπακα?για ελληνικη κουπα μηπως?

Δημοσ.

Προτιμω τον παο παντως που δεν λεει και πολλα και μετα την τρωει απο τον Κοκ που λεει οτι του χρονου θα ειμαστε τελικο. Την εθνικη βραζιλιας να φερει, με το ελληνικο πρωταθλημα σε τετοια χαλια ουτε τους ομιλους δεν θα περασει.

Δημοσ.

Kandisky το gwf είναι πολυσυλλεκτικό forum και δεν ακούγεται μόνο η φωνή του Συνδέσμου εκεί. Υπάρχουν και απλά board members. Οπότε υπάρχουν και οι πιο ήρεμοι και οι πιο... εχμ extreme. Πάντως γενικώς τα παλικάρια έχουν ρίξει πολύ δουλειά για το site. Θυμάμαι το 1999 που ήταν απλά ένα forum (ούτε που θυμάμαι πως λέγανε το forum edgine) και τους αξίζουν πολλά μπράβο γι' αυτό που έχουν φτιάξει σήμερα...

Kανείς δε λέει το αντίθετο. Αυτό που θα μπορούσε να λείπει είναι η άποψη ότι με το να χλευάσεις ή εξευτελίσεις τον άλλο ψηλώνεις εσύ.

Τα ίδια και σε μας, το είπα ήδη. Λαγοί, κότες, λαγόκοτες, και λοιπές παπαριές.

Δημοσ.

To συγκερκιμενο φορουμ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΙΚΟ!

Ποσες φορες θα το πω???

ΔΕΝ παριστανει το αντικειμενικο και το ευγενικο,αν ειστε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ μην μπειτε

Το προτινα ομως σε ενα φιλο Παναθηναικο που ρωτουσε που μπορει να μαθαινει νεα και αποψεις οσο το δυνατον πιο ανεξαρτητες

Δημοσ.

KaizerSoze...έχεις δίκιο πως αποτελεί οπαδικό site κι επ' αυτού δεν υπάρχει αμφιβολία. Δεν είναι όμως τουλάχιστον λυπηρό να ταυτίζουμε την οπαδική ιδιότητα με ένα τόσο χαμηλό επίπεδο, όσο εκφράζεται δυστυχώς κι από τους GWF? Κι εξηγούμαι...

Επειδή τυγχάνει να γνωρίζω ορισμένα από τα παιδιά που βρίσκονται πίσω από το ολυμπιακό inspiRED Club, μπορώ να σε διαβεβαιώσω πως πρόκειται για φανατικούς υποστηρικτές της ομάδας τους, που πατάνε μόνιμα στο γήπεδο, ρίχνουν ενδεχομένως τα καντήλια τους μέσα στα πλαίσια του οπαδικού πολιτισμού, κλαίνε και γελάνε το ίδιο έντονα όπως κάθε άλλος που ξεφεύγει του όρου "λάτρης του ποδοσφαίρου" ή "αντικειμενικός", αλλά έχουν επιλέξει τουλάχιστον να μην κάνουν εκπτώσεις σε επίπεδο αξιοπρέπειας όταν καλούνται να μιλήσουν για όλα αυτά διαδικτυακά. Δεν πρόκειται να διαβάσεις "Ολυμπιακός - Λαγόκοτες", ούτε "Θρύλος - Φλώροαρουραίοι", αν επιχειρήσεις να στραφείς στα επίσημα άρθρα τους (δε μιλάω για το forum, αν κι εκεί πάλι τα πράγματα δεν ξεφεύγουν πολύ). Ο Παναθηναϊκός αναφέρεται με το κανονικό του όνομα, στοιχείο σεβασμού προς τον "αντίπαλο" ή έστω ως "αιώνιος"...τίποτα φαιδρά όμως που ανήκουν σε πολιτισμικά ευνουχισμένους, οι οποίοι και ξεχνάνε πως ο φανατισμός καλό είναι να μένει έξω από το πλαίσιο της υγιούς αρθρογραφίας.

Θα μου πεις τώρα "και τι θες να αποδείξεις μ' αυτό...πως οι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι επιστήμονες;". Όχι βέβαια...αλίμονο. Έχω μιλήσει άπειρες φορές για τα "δικά μας" κουμάσια κι επαγγελματίες αλητάμπουρες, σε βαθμό μάλιστα τέτοιο που έχω προκαλέσει πλείστες όσες αντιπάθειες ανάμεσα στους ημέτερους. Το αναφέρω μονάχα για να αποδείξω πως, αν κάποιος το επιθυμεί, μπορεί να λειτουργήσει με τη δέουσα αισθητική καλλιέργεια όταν πρέπει, ακόμα κι αν ονοματίζεται οπαδός ή σύνδεσμος.

Αν λοιπόν εγώ ως Ολυμπιακός ή καλύτερα μη-Παναθηναϊκός επιθυμούσα να διαβάσω τα της ομάδας σας όπως προβάλλονται εκ των έσω από club, συνδέσμους κοκ προκειμένου να έχω σφαιρικότερη άποψη (πάντα είναι χρήσιμο να τα βλέπεις από τη σκοπιά εκείνων με τους οποίους διαφωνείς) που ακριβώς να στραφώ, όταν κι οι GWF ακόμα, που υποτίθεται δεν εκφράζουν το πλέον σκληροπυρηνικό κομμάτι του οπαδικού παναθηναϊκού κόσμου, τη βγάζουν με εμετικά συνθήματα, αδικαιολόγητες ύβρεις και καφρικό μένος;

Αν πάλι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, τότε πράγματι είμαστε να φοράμε μπούρκα από τη ντροπή μας...

Δημοσ.
ναι οντως!ευρωπαικη ομαδα ο παο!χαιρεσε να την βλεπεις να παιζει στην ευρωπη,με μαντσεστερ,βερντερ,μπαρτσα,αγιαξ-οακα,και δυναμο βουκουρεστιου!

αληθεια.αφου εισαστε τοσο χορτασμενοι σαν οποδοι με την παναθα,γιατι φερετε τον μπακα?για ελληνικη κουπα μηπως?

BOUGAS ρε συ έλεος είμαι τόσο κουρασμένος που δεν έχω το κουράγιο να αναλωθώ για ακόμα μια φορά στο ποιος την έχει μεγαλύτερη.

Δημοσ.

υπαρχουν παιχτες με μεγαλα αρχ...ια, και αρχ...ια παιχτες! την 2η κατηγορια τη γνωρισαμε στη Ριζουπολη,κ καταφερε να μας απομακρυνει απο τη μπαλα!

την 1η την γνωριζουμε στα υποολοιπα αθληματα ,κ μας κανει ΠΟΛΥ υπερηφανους! ΜΠΡΑΒΟ στην ομαδα βολλευ!

Βλασση ,Thank you....

Παυλο κ Θαναση,your turn...

Τζιγγερ...αει στο καλο ,να παιξεις με τα playmobil σου.....

Δημοσ.

4 μεταγραφες δεν ειπε ο Λιβαθηνος?

1 ο Τσιγκας

και 1 ο Μπακε? 2

και 1 ο ασισταντ κοουτς? 3

και 1 ο γυμναστης? 4

και 1 ο Σανμαρτεαν? 5

και 1 ο Αντερσον? 6

πωπωωωωω καθε μερα και καλυτερα!!

εδω ρε χασαμε τον Χατσον!!!

Και οπως ειπε καποιος "Τον Ντενιλσον μπορει να τον παρουν γιατι τους μοιαζει Σουηδος απο το ονομα"

Δημοσ.

ρε παιδια για να παρει παιχτη ο Παναθηναϊκος πρεπει να ειναι σε τιμη ευκαιριας...Πιστευω ομως οτι ΑΝ παρει Ντενιλσον το παιδι θα κανει δουλεια

Δημοσ.

greek βρε φιλε να σου πω κατι?Δεν μου πεφτει λιγος ο Ντενιλσον αλλα αμα ειναι να διωξεις τον Παπαδοπουλο και να παρεις μονο τον Ντενιλσον στην ουσια απο για φαπες που ησουν,παλι για φαπες θασαι αλλα θα κανεις και 4 τακουνακια...η ομαδα θελει 6 παικτες 11αδας και αυτοι διωξανε και ενα απο τοθς 4-5 που αξιζουν να παιζουν.Εγω σου λεω να τον παρρει τον Ντενιλσον,βαλε την 11αδα,βαλε στην θεση του Παπ τον Ντενιλσον και πες μου ποσο καλυτερη ομαδα γιναμε

Δημοσ.

Kaizer ο ταριφας περιμενει το Mundial να τους δει εκει προσεκτικα κ μετα...

Φανταζεσαι (λεμε τωρα) να φτασει καμια Σουηδια στους 4? Μετα κουρασμενους θα τους παρουμε? Ασε που καλα κανει με Σνανδιναβια να αντεχουν κρυο, εχει να πεσει Ρωσια φετος το χειμωνα...

Δημοσ.

οπως ελεγα για τον σοουζα....οπως συμφωνουσα με τους γαβρους για τον ριβαλντο....ετσι κ τωρα,θελω τον ντενιλσον....

μου αρκει να βλεπω 10-15 καλα παιχνιδια τον χρονο απο αυτον.

ημουν,ειμαι κ θα ειμαι παντα υπερ των μεγαλων παιχτων.

ΥΓ: ολοι εσεις-εμεις οι παναθηναικοι,σκεφτειτε,τη σαιζον που περασε,τον ριβαλντο με τη φανελα του παναθηναικου.

το σκεφτηκατε?

ωραια! ποσοι απο εσας θα στοιχηματιζαν τα λεφτα τους οτι θα εμενε στον παναθηναικο μετα τον δεκεμβρη,κ δεν θα τον ετρωγε η μαρμαγκα?

θυμηθητε πριν απαντησετε,οτι εκανε συνεχεια δηλωσεις για το συστημα,για τον προπονητη,ενω εκεινος σερνοταν σε ελλαδα κ ευρωπη,με μηδεν γκολ!!!

τι προσπαθω να πω? μπραβο στους γαβρους,που με τη συμπεριφορα τους ως οπαδοι, κανουν τους παιχτες τους να νιωθουν θεους...και ως ανταποδωση,ο ριβαλντο,με 10 ατομικες ενεργειες,τους εδωσε 2 πρωταθληματα,κ ο καρεμπε προσπαθει να πεισει τον τουραμ να ερθει...

ΥΓ2:στο παιχνιδι στο καραισκακη φετος, παραδεχτηκα τον ριβαλντο ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ! για τα εξης 2 σκηνικα: 1)στο πεναλτι,ενω ολοι οι παιχτες ειχαν πεσει πανω στο διατητη,κ (νομιζω)ο ανατολακης κατι....εψελνε στον εκι, ο ριβαλντο πηγε,μαζεψε την μπαλα κ την εδωσε στον εκι! ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ! 2)σε κορνερ,στο 2ο ημιχρονο,οπου εχει πεσει μεσα το μισο καραισκακη, πηγε ο ιδιος στο κορνερ,κ με μια εκφραση δυσφοριας,ζητησε απο τον κοσμο να σταματησει,για να παιχτει μπαλα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...