Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Επιμένει Σέρβικα ο Τζίγκερ.Απ ότι άκουσα το πρωί στα κανάλια, ο Μπάγεβιτς λέει εγκρίνει τον Άντιτς με τον οποίο είναι συνομήλικοι καί φίλοι.

Θα κάνει λέει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι γιά να έρθει μετά ο πρίνγκηπας.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ...αν ειναι δυνατον,να εγκρινει ο μπαγεβιτς τον αντιτς...

ειναι σα να εγκρινει τον οσιμ ο ροτσα,ή τον μπαγεβιτς ο σουμ,ή τον σολιντ ο αλεφαντος κ ο λεμονης...

μου ακουγεται ιδιαιτερα τραγελαφικο ως απλα τραγικο,να καταφερει να παρει τον αντιτς,κ το καλοκαιρι να τον διωξει για να φερει τον μπαγεβιτς...

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ...αν ειναι δυνατον,να εγκρινει ο μπαγεβιτς τον αντιτς...

ειναι σα να εγκρινει τον οσιμ ο ροτσα,ή τον μπαγεβιτς ο σουμ,ή τον σολιντ ο αλεφαντος κ ο λεμονης...

μου ακουγεται ιδιαιτερα τραγελαφικο ως απλα τραγικο,να καταφερει να παρει τον αντιτς,κ το καλοκαιρι να τον διωξει για να φερει τον μπαγεβιτς...

Συμφωνώ απόλυτα με αυτή την άποψη! Με τίποτα ο Αντιτς, πρώτον δεν θα έπερνε άδεια απο τον Μπάγιεβιτς για να έρθει και δευτερον να κάτσει απο τώρα μέχρι το καλοκαίρι και μετά να φύγει για να έρθει ο Ντούσαν! Σέρβος είναι οχι μα...ας!

Antits? Ποιο φρούτο είναι πάλι αυτό? μια απο τα ίδια...

Εεεε όχι και ποιο φρούτο είναι αυτό... πρώην προπονητής της Barcelona και της Atletico Madrid με την οποία έχει σηκώσει και Πρωτάθλημα Ισπανίας!

Δημοσ.
Antits? Ποιο φρούτο είναι πάλι αυτό? μια απο τα ίδια...

εεε.....σορρυ,αλλα μαλλον θα πρεπει να διευρυνεις τις γνωσεις σου γυρω απο το παγκοσμιο ποδοσφαιρικο γιγνεσθαι....

Δημοσ.

Ε μην τα θελουμε και ολα δικα μας! μαθαμε τον Backe!!! πολυ ειναι φετος :P

ο Αντιτς εχει υποβιβασει και 2 ομαδες στην Ισπανια ομως αλλα εσωσε και την barca τοτε που ηταν 15η και την εφερε 6η. Αρα θα ξερουμε η double ή υποβιβασμο :P (το last το ειπα για πλακα ε?)

Δημοσ.

επισης,εχει αναλαβει τη 12η ρεαλ,κ την εφερε 3η,κ εχει παρει νταμπλ με την ατλετικο...

γενικα,θεωρειται προπονητης ειδικιων αποστολων,να αναλαμβανει ομαδες στις δυσκολες καταστασεις...

Δημοσ.

Γενικα αυτη την στιγμη προπονητης που να μην "εμφανιζει" πρβληματα δεν υπαρχει

Εγω σου λεω ερχεται ο Κουπερ.Παλι κατι θα βρουν.

Για μενα η λυση ειναι μια

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΛΑΝΟ...να βγει ο σωφερακος και να πει "Εχουμε φαει 9/10 πουτ...Θελετε πρωταθλημα.ΣΟΡΡΥ και φετος εχει πεος.Απο τωρα ομως θα ξερετε ποιον προπονητη θα εχουμε του χρονου και Δεκεμβρη θα σας εχω κλεισει και παικτες".Ντομπρα πραγματα

Δημοσ.

συμφωνω καιζερ. ετσι κ αλλιως,να σου πω κατι?

αν παρει ενα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ καλο προπονητη,κ βγει κ μιλησει κ ετσι στεγνα,

τοτε ακομα κ οι παιχτες θα νιωσουν να στριμωχνονται,κ θα δωσουν οτι μπορουν,κ που ξερεις,μπορει να κανεις το θαυμα απο φετος,μια που το υλικο του Παναθηναικου ειναι πολυ καλυτερο των αλλων ομαδων κατα τη γνωμη μου.

ΥΓ:παντα θα βρισκουν κατι να πουν,κ ο λιπι να ερθει,θα πουν στην ηλικια του που να βριε ομαδα,κ ο κουπερ να ερθει,ε σιγα,1 χρονο ανεργος ειναι,κλπ...

ΥΓ2:το βασικο ειναι το εξη; σε μαλεζανι+μπακε,εδωσε ελευθερια,εδωσε μπατζετ,τους ειπε φερτε δικους σας ανθρωπους στο team σας.και εκεινοι μας κατεστρεψαν!ελπιζω να το κανει κ τωρα,που πρεπει να το κανει..

Δημοσ.

Θελει μεγαλα @@ρια για να τα πει αυτα! Δεν νομιζω οτι τα εχει για να τα πει αυτα! Εδω στον Κοκκαλακι Junior δεν ειχε τα @@ρια να του την "πει" για το ετος ιδρυσης του Π.Α.Ο. αυτα θα πει? Ακου εκει λεει οτι ειμαστε απο το 1926 και οχι το 1908...

Παντος την απαντηση την εδωσε ο Γιαννακοπουλος αλλα δεν ηταν τοσο δυνατη οσο θα επρεπε για το μεγεθος της προσβολης

Δημοσ.

ΦΕΡΤΕ ΤΟ ΡΟΤΣΑ ΡΕΕΕΕΕΕ.......

Για μενα η λυση ειναι μια

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΛΑΝΟ...να βγει ο σωφερακος και να πει "Εχουμε φαει 9/10 πουτ...Θελετε πρωταθλημα.ΣΟΡΡΥ και φετος εχει πεος.Απο τωρα ομως θα ξερετε ποιον προπονητη θα εχουμε του χρονου και Δεκεμβρη θα σας εχω κλεισει και παικτες".Ντομπρα πραγματα

Πολύ σωστός....Αλλά δυστυχώς στην Ελλάδα δε δουλεύει έτσι το σύστημα...:|

Δημοσ.
Θελει μεγαλα @@ρια για να τα πει αυτα! Δεν νομιζω οτι τα εχει για να τα πει αυτα! Εδω στον Κοκκαλακι Junior δεν ειχε τα @@ρια να του την "πει" για το ετος ιδρυσης του Π.Α.Ο. αυτα θα πει? Ακου εκει λεει οτι ειμαστε απο το 1926 και οχι το 1908...

Παντος την απαντηση την εδωσε ο Γιαννακοπουλος αλλα δεν ηταν τοσο δυνατη οσο θα επρεπε για το μεγεθος της προσβολης

εχεις αδικο...καταρχην,ηταν κοινη ανακοινωση,παε,καε,ταπ,κ ερασιτεχνη.

ηταν τοσο δυνατη οσο επρεπε,κ αποδεικνυεται απο την ατακα απαντηση του πετροκοκκαλακη,θα μπορουσαν να μου πουν οτι εκανα λαθος,συγγνωμη...

ΥΓ:ειναι τοσο βλακας ο πετρακης παντως,που θα επρεπε τουλαχιστον να αναφερει ως ετος ιδρυσης το 1924 αφου ηθελε να διαστρεβλωσει την ιστορια του παο...

ΥΓ2:τα π@π@ρια ο ταριφας,τα εχει μονο οταν επιτιθεται στους οπαδους...

Δημοσ.

Σωστό αυτό που λές, αλλά έτσι δεν έγινε και πέρισυ τέτοια εποχή με τον Ιταλό και στο τέλος τον σιχαθήκατε όλοι?

Δημοσ.

Την απαντηση την εβγαλε ο ερασιτεχνης αλλα κοινοποιηθικε σε ολων τον Π.Α.Ο. συμφωνα με http://www.sportime.gr. Στα αλλα εχεις 100% δικιο χωρις να λεω οτι ειμαι και 100% σιγουρος για την πηγη μου(μπορει να ηταν http://www.contra.gr).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...